- 19 Şubat 2018
- 511
- 391
- 103
- 32
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben de bu sitenin hanımlarını anlayamıyorum.Aile konusunu eş kv görümce paylaşanlara derdin bu mu diye saydırıyorlar geliyorlar bu konuya ciddi yorum yapıyorlar...Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Konu sahibinin açtığı konular rekoruyla meşhurdur, onun içinBen de bu sitenin hanımlarını anlayamıyorum.Aile konusunu eş kv görümce paylaşanlara derdin bu mu diye saydırıyorlar geliyorlar bu konuya ciddi yorum yapıyorlar...
Hayırdır bacım?Ben de bu sitenin hanımlarını anlayamıyorum.Aile konusunu eş kv görümce paylaşanlara derdin bu mu diye saydırıyorlar geliyorlar bu konuya ciddi yorum yapıyorlar...
Konu sahibinin açtığı konular rekoruyla meşhurdur, onun içinbanabenigeriver konu açınca hemen bakılır.
Neden kabalık olsun ki aslında arada bir kişi vardı bilemedimHiç yaşamadım böyle bir şey.
Acaba sırasını size vermek istedi de dili mi sürçtu?
Bir de şayet dediğiniz gibi giyiminiz hoşuna gittiği için bu hareketi yaptıysa jest değil kabaliktır.
Valla giyimimde bir sıkıntı yoktu ayakkabım yeni üstüm temiz hatta küçük bir çantam vardı onu takmıştım kaç kişi gerçek deri mı diye sormuştur kaliteli dururYanlış anlamayın da giyiminizi, görünüşünüzü falan iyi bulmayıp, ihtiyacınız olduğunu düşünerek ödemek istemiş olabilir. Aklıma başka bir sebep gelmedi, art niyetli olduğunu düşünmedim. Ha gereksiz bir hareket mi derseniz, evet.
Arada bir kişi vardı aslında bilemedim neden kabalık olsun ki
Bir insanın giyimini beğendiğimizde şayet tanımıyorsak bunu belirtmeyiz. Hele bunu alışverişini ödeyerek belirtmek çok çok kaba.
Hani insan giyimiyle karşılanır derler ya ondan.Ne bileyim bazen insan şaşırır bu yaşta bu düşünceye sahip,böyle davranıyor vs. diye takdir eder aslında eşimle dalga geçerdim ben onun başına gelmişti birkaç kez bu büyük konuştum başıma geldiBir insanın giyimini beğendiğimizde şayet tanımıyorsak bunu belirtmeyiz. Hele bunu alışverişini ödeyerek belirtmek çok çok kaba.
Biri benim jean pantolonumu çok yakıştırdı diye alışverişimi ödemeye kalksa canına okurum kendisinin.
Size neden bu kadar normal geldi?
Sizin bahsettiğiniz giyimden çok yaşayış tarzı/ düşüncenizin hoşunuza gitmesi o halde.Ne bileyim bazen insan şaşırır bu yaşta bu düşünceye sahip,böyle davranıyor vs. diye takdir eder
Ne hayırdır?Gayet açık ve net yazmışım neyi soruyorsunHayırdır bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?