Hiç başınıza böyle birşey geldi mi?

Kötü bir niyet varmis gbi asla hissetmedim ama zaman kotu iyiki kabl etmemissiniz hic dogru olmazdi.benm basima bir kac kez kizimla markete gtdigimizde kizimin elindeki yemisi ben alayim ona ne tatli coxukmus falan d3rlerdi yine kabul etmezdim

Ben de bu sitenin hanımlarını anlayamıyorum.Aile konusunu eş kv görümce paylaşanlara derdin bu mu diye saydırıyorlar geliyorlar bu konuya ciddi yorum yapıyorlar...

Ben de bu sitenin hanımlarını anlayamıyorum.Aile konusunu eş kv görümce paylaşanlara derdin bu mu diye saydırıyorlar geliyorlar bu konuya ciddi yorum yapıyorlar...
Konu sahibinin açtığı konular rekoruyla meşhurdur, onun için banabenigeriver konu açınca hemen bakılır.

Ev tipiyle aceleyle markete gidecek gibi çıktıysanız evden, yardımcı olmak istemiş olabilir.
Aldıklarınız belki gözüne az geldi, bütçenize göre az aldığınızı da düşünmüş olabilir gibi gibi.
Art niyetli olsa türlü türlü şey yapılır da kasada ürün ödemek, bilemedim.

Kimse bana böyle bişey yapmadı ama ailesi yanında olmayan çocuklara yaparım ben genelde. Kasaya gelip abla bu kaç lira diye sorduklarında içim parçalanıyor benimkilerle birlikte ödeyip geçiyorum.
Belki bi tanıdığına benzetti belki yakın veya düşkün gördü.. bilemeyiz ama taciz ettiğini düşünmüyorum ben

Hiç yaşamadım böyle bir şey.
Acaba sırasını size vermek istedi de dili mi sürçtu?

Bir de şayet dediğiniz gibi giyiminiz hoşuna gittiği için bu hareketi yaptıysa jest değil kabaliktır.

Hiç yaşamadım böyle bir şey.
Acaba sırasını size vermek istedi de dili mi sürçtu?

Bir de şayet dediğiniz gibi giyiminiz hoşuna gittiği için bu hareketi yaptıysa jest değil kabaliktır.
Neden kabalık olsun ki aslında arada bir kişi vardı bilemedim

Valla giyimimde bir sıkıntı yoktu ayakkabım yeni üstüm temiz hatta küçük bir çantam vardı onu takmıştım kaç kişi gerçek deri mı diye sormuştur kaliteli durur

Bir insanın giyimini beğendiğimizde şayet tanımıyorsak bunu belirtmeyiz. Hele bunu alışverişini ödeyerek belirtmek çok çok kaba.

Biri benim jean pantolonumu çok yakıştırdı diye alışverişimi ödemeye kalksa canına okurum kendisinin.

Size neden bu kadar normal geldi?

Hani insan giyimiyle karşılanır derler ya ondan.Ne bileyim bazen insan şaşırır bu yaşta bu düşünceye sahip,böyle davranıyor vs. diye takdir eder aslında eşimle dalga geçerdim ben onun başına gelmişti birkaç kez bu büyük konuştum başıma geldi

Ne bileyim bazen insan şaşırır bu yaşta bu düşünceye sahip,böyle davranıyor vs. diye takdir eder
Sizin bahsettiğiniz giyimden çok yaşayış tarzı/ düşüncenizin hoşunuza gitmesi o halde.
Onu bilemedim, bana yine de bunun alışveriş ile gösterilmesi rahatsız edici gelir.

Başıma böyle bir olay gelmedi ama bana iyi niyetli geldi yaklaşımı
Belki daha önce sizin yardim.ettiginiz ya da bunu goren biridir?
Bir sonraki mesajinizda yazmissiniz diye aklima.bu geldi
Hani sizin iyi niyetiniz size geri dönmüş olabilir, işte insanlara güven olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…