Hiç beklemezdim

Yaşın benden küçük, argolar, izin almalar falan havada uçuşuyor. İzin alma konusunun altını çiziyorum. Ben böyle mutluyum diyebilirsin bana bu konuda muhtemelen, ve yine çok sevdiğini söyleyebilirsin. İzin alma olayını sevgiye bağlayabilirsin ama böyle izin almaya, izin istemeye devam edersen ileride pişman olursun. Beni haksız bulabilirsin şimdilik belki ama inan bana söylediğim şey gerçek.İzin alma konusunu bi düşün bence.

bende senin gibiyim seni cok iyi anliyorum, cok sevdigimiz icin boyle... aslinda kizdan bahsetmeseydin bile olurdu cunku sorun kiz degil, sorun sensiz birseyler yapiyor ve mutlu oluyor olmasi... sen arkadaslarinla yemege gittin ama onsuz tadi tuzu yoktu, keske burda olsaydi dedin onunlayken oldugu gibi olmadi.. ama onun icin eglenceli ve bensizde normal geciriyor tarzinda dusundun
bende boyleyim, sana hak veriyorum, cozum nedir bende bilmiyorum

ayip etmis, bence hic tartisma konusma, sessizlige burun arasin etsin aciklama bile yapma icine dert olsun pisman olsun
Bana gitmeyeceksin diyor kendisi şimdi arkadaşlarına gidiyorum dedi ve gitti.

Yaşın benden küçük, argolar, izin almalar falan havada uçuşuyor. İzin alma konusunun altını çiziyorum. Ben böyle mutluyum diyebilirsin bana bu konuda muhtemelen, ve yine çok sevdiğini söyleyebilirsin. İzin alma olayını sevgiye bağlayabilirsin ama böyle izin almaya, izin istemeye devam edersen ileride pişman olursun. Beni haksız bulabilirsin şimdilik belki ama inan bana söylediğim şey gerçek.İzin alma konusunu bi düşün bence.
Bu izin almalar benim açımdan tek taraflı değildi. Yani karşılıklı olarak birbirimizin rızasını alıyorduk . Fakat bu olayda çok anlamsız bir tepki verdi.
Tek taraflı izin alma durumunu kabullenemiyorum tabiki. Ya birbirimize karismayacagiz yada birbirimizin rızasını alacağız.
Bugün bana gitmeyeceksin bir daha deyip arkadaşlarına gitti mesela. Ben eğer ki hatasını anlar söylediği kelimeden pişman olur ve kendini affettirme gibi bir çabası olursa eğer bundan sonra ondan izin almam mesela. Çünkü demek ki bu bizim anlaşma şeklimiz bozulmuş derim.
Yaptığı şey çok ayıp. Söylediği sözler bence çok ağır.
Hazmedilir mi bilmiyorum. Onun karakterine hiç yakıştıramadım

Bana bundan sonra gitmeyeceksin dedi. Ama kendisi şimdi arkadaşlarına gitti mesela.
Yani pek sorun etmemiş değil.
Klasik erkek tripleri kafaya takarlarsa zaten gidiyorlar hepsi için geçerli değil ama aranızda kavga sırasında saygı olmazsa ilişki pek düzgün yürümez kendi düşüncem.

Klasik erkek tripleri kafaya takarlarsa zaten gidiyorlar hepsi için geçerli değil ama aranızda kavga sırasında saygı olmazsa ilişki pek düzgün yürümez kendi düşüncem.
Lan felan diyor ve ben çok uyardım çok sert uyardım ama lan diyebiliyor ve ben bu kelimeden nefret ediyorum.
Bi insan kendine nasıl g.vat miyim der aklım almıyor. Anlamını bilmiyor mu da çocuk gibi söylüyor.
Bencede saygı olmazsa düzgünce yürümez

Lan felan diyor ve ben çok uyardım çok sert uyardım ama lan diyebiliyor ve ben bu kelimeden nefret ediyorum.
Bi insan kendine nasıl g.vat miyim der aklım almıyor. Anlamını bilmiyor mu da çocuk gibi söylüyor.
Bencede saygı olmazsa düzgünce yürümez
Lan neyse de g*vat hoş değil... Bence sakinleşince bir konuşun düzgünce bir daha olmasını istemiyorum aramızda ki saygıyı azaltıyor ve beni kendinden itiyorsun diyebilirsiniz.

castleinsalmalarbd 46971718 .!.:
Bu izin almalar benim açımdan tek taraflı değildi. Yani karşılıklı olarak birbirimizin rızasını alıyorduk . Fakat bu olayda çok anlamsız bir tepki verdi.
Tek taraflı izin alma durumunu kabullenemiyorum tabiki. Ya birbirimize karismayacagiz yada birbirimizin rızasını alacağız.
Bugün bana gitmeyeceksin bir daha deyip arkadaşlarına gitti mesela. Ben eğer ki hatasını anlar söylediği kelimeden pişman olur ve kendini affettirme gibi bir çabası olursa eğer bundan sonra ondan izin almam mesela. Çünkü demek ki bu bizim anlaşma şeklimiz bozulmuş derim.
Yaptığı şey çok ayıp. Söylediği sözler bence çok ağır.
Hazmedilir mi bilmiyorum. Onun karakterine hiç yakıştıramadım

Karşılıklı izin almalar da normal değil bana göre. Koskoca insansınız, kimsenin senden izin almasına gerek yok, aynı şekilde senin de izin istemen falan saçma. Haber verilebilir sonuçta o kişi hayatımızdaki insan ama izin istemek, rızasını istemek falan? Çok önemli, ekstrem durum olmadığı sürece bunlara gerek yok. Tabi günün sonunda senin tercihin senin ilişkin, ben düşüncemi söyler çekilirim ama iyi bişey değil bu izin meseleleri. İlişki bitince sen kendine yaptığın çocuklukla kalıyorsun, keşke kendime daha fazla saygı duysaymışım diyorsun haberin olsun.
Ve sensen, özellikle sen... Çok fazla taviz veriyorsun, bu işin sonu mutluluk değil bunu da söylemek isterim kusura bakma.

Lan neyse de g*vat hoş değil... Bence sakinleşince bir konuşun düzgünce bir daha olmasını istemiyorum aramızda ki saygıyı azaltıyor ve beni kendinden itiyorsun diyebilirsiniz.
Umrunda değilim henüz birşey yazmadı bende yazmadım. Aklı başına gelene dek yazmayı da düşünmüyorum

Bu kez kalbimi çok kırdı. Böyle yapacağım. Ben kufurun oldugu yerde kalamam zaten.Gerçekten yardımcı olduğunuz için cok çok teşekkür ederim.

Aklı bir kızsın eminim doğru olan neyse onu yapıcaksın ! ayrıca tutumundan dolayı seni taktir ettim kendini sevdiğin ve kendi benliğine değer verdiğin için :KK52:

Karşılıklı izin almalar da normal değil bana göre. Koskoca insansınız, kimsenin senden izin almasına gerek yok, aynı şekilde senin de izin istemen falan saçma. Haber verilebilir sonuçta o kişi hayatımızdaki insan ama izin istemek, rızasını istemek falan? Çok önemli, ekstrem durum olmadığı sürece bunlara gerek yok. Tabi günün sonunda senin tercihin senin ilişkin, ben düşüncemi söyler çekilirim ama iyi bişey değil bu izin meseleleri. İlişki bitince sen kendine yaptığın çocuklukla kalıyorsun, keşke kendime daha fazla saygı duysaymışım diyorsun haberin olsun.
Ve sensen, özellikle sen... Çok fazla taviz veriyorsun, bu işin sonu mutluluk değil bunu da söylemek isterim kusura bakma.
Ne kusuru olur mu öyle şey. Ucu olumsuz da olsa bu bana bakan dışarıdan bir göz. Mutluluk duyarım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için jnanin çok kıymetli benim için

yanlış anlama konu sahibi ama yaş kaç?

ben anlamadım aslında sorunu tam olarak. galiba ortada ciddi bişey yok. oruç tutuyosanız birbirinize patlamış olabilirsiniz.

bence bu izin almalar fln çok saçma. bi çok kez yazmışsınız 'bana bir daha gitmiceksin dedi ama şimdi kendisi gitti' diye. e sizde gitmişsiniz üstelik 2 erkek arkadaşınızla. ve çok ta mecbur değildim diyorsunuz. tamam kullandığı kelime ağır olmuş ama o 2 kızla gitseydi eminim sizde hoşlanmazdınız durumdan.
gereksiz tartışma.
umarım halledersiniz

Ben olsam ağzından burnundan getiririm. Yapi itibariyle ben aşırı kiskanç bir insanim, hem bensiz iftarlara gidicek, bir de tatli yapicak, birde masada kiz olucak :bicak:ölüm fermanini imzaladığı gün o gün olur :sinirli: (sen beni örnek alma) :KK14: . Bu küfür konusuna gelince tek hassas olduğum nokta budur. Ilk zamanlar eşimde askerden geldiği zaman lan li lun lu konuşurdu. Tabi etkiye tepki yapinca bu sefer ben öyle sokak ağzi ile konusunca sesini kesti o cumleyi bir daha hiç duymadim :KK47:.
Bu arada canim hakli olabilirsin, ama fazla üstleme bence , sonuçta erkek beyni bizim kadar ince düşünmez... Ne yaparsan yap düsünmez. Bu konuyu sakin bir şekilde birbirinizi kirmadan konuşmaniz daha mantikli.

Canim şimdi sinirlenince ben bile lan derim kız halimle. Ama bu sinirimden oluyo tamamen karşı tarafın kim olduğu pek farketmiyor. Ama onceden normal karşıladığı eski bir olayı başına kakması ve o kelimeyi kullanması hiç hiç hoş değil. Sen yaptın bende yapacam gibi olmuş. Tam olarak bu konuda sınırlarınız belli değil sanırım

Sevgilin karadenizli mi?

Gercekten ayip ya! erkekler daha kibar olmali. Ben ve erkek anneleri lutfen ogullarimizi saygili terbiyeli yetistirelim.

Back
X