Büyük ihtimal bebeğin kız çünkü ben öğle uykusu nedir asla bilmem uykum olsa bile uyuyamam. Evlendikten sonra hamile olduğumu bilmiyordum hergün uyuyordum ama farkında değildim. Başımı koysam kendimi uymuş bulurdum. Misafirlikte bile kaç kere içim geçmiş kaç kere beni misafirlikte dürttüler uyumayayım diye ahh nasıl utanmıştımMerhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim ve 2 bucuk aylık hamileyim (10 haftalık). Perşembe günü kontrolümüz var ikili test yapılacak. Tek belirtim deli gibi uyuyorum bu normal mi yani eskiden asla gün içinde uyuyamazdım ama şimdi sanki 40 yıllık iş yapmısında yorulmuşum gibi uyuyorum. Başka da Bi belirtim yok zaten bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Size sorucağım şu ki hamilelik dönemindeki bütün testleri yaptırdınız mı ve benm gibi hiç belirti yaşamadan doğum yapan var mı bir de cinsiyett ne zaman belli oluyorinşallah anlatabilmişimdir derdimiii çokkk öpüyorum sizii
Yaaa 1 kaç ay sonra hissetmeye başlar mıyımDaha nasıl olsun belirti anlamadım öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah zaten yeni gebelikte sadece uyku halsizlik bide bulantı olur merak etme bir kaç ay daha geçsin anlarsın ne demek istediğimi
Alakası olduğunu sanmam çünkü başlarda ben de çok uyurdum ve oğlum olacakBüyük ihtimal bebeğin kız çünkü ben öğle uykusu nedir asla bilmem uykum olsa bile uyuyamam. Evlendikten sonra hamile olduğumu bilmiyordum hergün uyuyordum ama farkında değildim. Başımı koysam kendimi uymuş bulurdum. Misafirlikte bile kaç kere içim geçmiş kaç kere beni misafirlikte dürttüler uyumayayım diye ahh nasıl utanmıştımkii ben assslaaa evde bile ne olsada uyuyamam öğlen. Halsizlikten doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim anladım ki hamilelikten halsizmişm. Ve bebeğim kız ❤
Ben de senin gibiydim canım. Uyku ve meme ağrısı benim tek belirtimdi. Hamile olduğumu ben de unutuyordum başlarda. Şimdi iyice ağırlaştim unutmak mümkün değilMerhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim ve 2 bucuk aylık hamileyim (10 haftalık). Perşembe günü kontrolümüz var ikili test yapılacak. Tek belirtim deli gibi uyuyorum bu normal mi yani eskiden asla gün içinde uyuyamazdım ama şimdi sanki 40 yıllık iş yapmısında yorulmuşum gibi uyuyorum. Başka da Bi belirtim yok zaten bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Size sorucağım şu ki hamilelik dönemindeki bütün testleri yaptırdınız mı ve benm gibi hiç belirti yaşamadan doğum yapan var mı bir de cinsiyett ne zaman belli oluyorinşallah anlatabilmişimdir derdimiii çokkk öpüyorum sizii
Yaaa bende daha 3 4 gün önce rüyamda kızım olduğunu gördüm inanır mısınBüyük ihtimal bebeğin kız çünkü ben öğle uykusu nedir asla bilmem uykum olsa bile uyuyamam. Evlendikten sonra hamile olduğumu bilmiyordum hergün uyuyordum ama farkında değildim. Başımı koysam kendimi uymuş bulurdum. Misafirlikte bile kaç kere içim geçmiş kaç kere beni misafirlikte dürttüler uyumayayım diye ahh nasıl utanmıştımkii ben assslaaa evde bile ne olsada uyuyamam öğlen. Halsizlikten doktora gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim anladım ki hamilelikten halsizmişm. Ve bebeğim kız
Ya şimdi galiba ilk bebeğin seni korkutmayayım dermişim,Yaaa 1 kaç ay sonra hissetmeye başlar mıyım
Yaaa ay Rabbim ikiside çok güzell Rabbim ikisini de yaşatsın inşallah bende oğlan çocuklarına bayılırım ama rüyamda kız gördüm hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmezAlakası olduğunu sanmam çünkü başlarda ben de çok uyurdum ve oğlum olacak
Alakası yok bence vücutta vücuda değişiyor canım oğlum da ben gece yatardım öğlen 3 de kalkardımYaaa bende daha 3 4 gün önce rüyamda kızım olduğunu gördüm inanır mısınböyle emziriyordum nasıl güzel Bi bebekti inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbimmm ama bu kadar olur gerçekten sane cinsiyeti belli olunca mutlaka yazıcam mm
Yaaa evet ilk bebeğim daha yeni evliyim zatenYa şimdi galiba ilk bebeğin seni korkutmayayım dermişim,
Aaaaa bende sabahları cok zorlanıyorum kendimi sürekli yatağa bırakmak istiyorum eşimde dalga geçiyor benmle uykucu diye bebiş uyutuyo diyorumAlakası yok bence vücutta vücuda değişiyor canım oğlum da ben gece yatardım öğlen 3 de kalkardım
Gerçekten son aya yakın zaten vücut kendini doğuma hazırladığı için kasık komiklerin birbirinden ayrılıyor ve yürüyemiyorsun bile en azından bende öyleydiYaaa evet ilk bebeğim daha yeni evliyim zatengerçekten mi
Ayyy maşallah aslında böle sorunsuz Bi hamilelik olduğunu düşünmek harika bişeyben varım:))
iki hamileligimde de ne aşerdim,ne midem bulandı,ne de halsizligim oldu..son ayda agrilarim sadece..iki bebegim de kiz bu arada
sağlıcakla kucağına al canım.
Aaa normal doğum mu yaşadınız peki anlıyorum sizi Allahım tüm hamilelere sabırlar versin ve sağlıkla bebişlerimize kavustursun inşallahGerçekten son aya yakın zaten vücut kendini doğuma hazırladığı için kasık komiklerin birbirinden ayrılıyor ve yürüyemiyorsun bile en azından bende öyleydizaten 3 4 aydan sonra sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorsun kordon dolanır diye bir sağ bir sol yanların curuyor yeminle ben zayıfım belki ondan da olabilir ama duyduğum çok hamiş vardı böyle bide bunun bir kaç ay sonrası mide yanması var
Evet normal doğum sizin sezaryan mı?Aaa normal doğum mu yaşadınız peki anlıyorum sizi Allahım tüm hamilelere sabırlar versin ve sağlıkla bebişlerimize kavustursun inşallah
Hahahahah daha 2 bucuk aylık hamileyim bilmiyorum ne olurEvet normal doğum sizin sezaryan mı?
Beni dinle tecrübe konuşuyorÇ
Hahahahah daha 2 bucuk aylık hamileyim bilmiyorum ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?