Hiç belirtisi olmadan doğum yapanlar var mıı 😁😁

O kisi benim sabah hergun ise gec kaliyorum gunduz iste uyuyakaliyorun dolmuslarda uyuyup durak kaciriyorum.eve gelince direk uyuyorum. Bende 12 haftaya girdim bugub yarin kontrolum var 2li testi yaptirmak istemiyorum solicem doktora bakalım

Ayyyy maşallah maşallah ne ile beslediniz çocukları haşlanmış yumurta yoğurt mu gerçekten inşallaj bende rahat Bi doğum yaşarım inşallahhhh

O kisi benim sabah hergun ise gec kaliyorum gunduz iste uyuyakaliyorun dolmuslarda uyuyup durak kaciriyorum.eve gelince direk uyuyorum. Bende 12 haftaya girdim bugub yarin kontrolum var 2li testi yaptirmak istemiyorum solicem doktora bakalım
Ayyy anlıyorum canım bende perşembe tam 11 hafta oluyorum 2li test bende yaptırmak istemiyorum ama

Dahs cok yenisin dur daha neler neler

Ayyyy maşallah maşallah ne ile beslediniz çocukları haşlanmış yumurta yoğurt mu gerçekten inşallaj bende rahat Bi doğum yaşarım inşallahhhh
Biz antepliyiz canım eşimin baharat fabrikası var ayrıca fıstık işi de yapıyor bol bol boz fıstık yemiştim oda çocuğu yaglandiriyormus tabii yoğurtta severdim

Bende öyleydim hatta uyku filanda yoktu hiç belirti yaşamadım. Testlerden de sadece detaylı ultrason yaptırdım. İkili üçlü yada şeker yüklemesi vs. Yaptırmadım. Cinsiyette 14. Haftada öğrenmiştik sanırım.
Şimdi ikinciye hamileyim ve mide bulantısı halsizlik ne ararsan var

Yaaa peki ilk bebeğinizin cinsiyeti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…