hiç bilmediğim bir şehirde tek başımayım

94 de geldim ben de .nereye gitsem 3 gün sonra Ankara yı özlüyorum .Halbuki ne gezecek ne de gidecek yeri var bu şehrin.kapalı alanlar da sinema tiyatro sergi vs.dışında hayat yok.ama seviyorumm gene de namıssızı:halay:
bende bir yere gidip donunce bi oh cekiyorum ama bence bir cok sehire gore daha duzenli ve yaşanilasi oldugundan kaynakli o

bende bir yere gidip donunce bi oh cekiyorum ama bence bir cok sehire gore daha duzenli ve yaşanilasi oldugundan kaynakli o
doğru benim evin olduğu semtte arabanın direksiyonunu bıraksam gene gidiyor o kadar trafik az yaniii :olamaz: istanbula gidince başım dönüyor yolarda günlerim geçiyor gezip otele dönünce yorgunluktan ayaklarım sızlıyor .istanbul aylık geliri 30000 den fazla olanlara güzel sadece bize değil:cry:

doğru benim evin olduğu semtte arabanın direksiyonunu bıraksam gene gidiyor o kadar trafik az yaniii :olamaz: istanbula gidince başım dönüyor yolarda günlerim geçiyor gezip otele dönünce yorgunluktan ayaklarım sızlıyor .istanbul aylık geliri 30000 den fazla olanlara güzel sadece bize değil:cry:
ben hic istanbula gitmedim
ege dışında yolup hep agri afyon kayseri sivas vs boyle yerlere dustu oralardan gelirken boyle hissediyorum hep.

ben hic istanbula gitmedim
ege dışında yolup hep agri afyon kayseri sivas vs boyle yerlere dustu oralardan gelirken boyle hissediyorum hep.
virüs bitince Ankaralı k.k üyeleri kızılayda buluşalımmm :olamaz: üniversitenin ilk 2 yılı telefonun da yoktu yeni çıkıyorducep telefonları.valla ykm ya da gama pasajı önunde kaybolmadan buluşurdukk heyy gidi yıllar heyyy.şimdi virüste kızılayda yürümek bile lüks oldu:cry:

virüs bitince Ankaralı k.k üyeleri kızılayda buluşalımmm :olamaz: üniversitenin ilk 2 yılı telefonun da yoktu yeni çıkıyorducep telefonları.valla ykm ya da gama pasajı önunde kaybolmadan buluşurdukk heyy gidi yıllar heyyy.şimdi virüste kızılayda yürümek bile lüks oldu:cry:
ahh bana gama iş merkezi demeyin ciğerlerim sızlıyor 😂😂
evet ya oyle bisey olsa keske pandemiden sonra kizilayda bulusup guven parktaki banklara oturup bi 10 dk hic konusmadan oturup pandemi kritigi yapip sonra goy goy yapsak☺️

ahh bana gama iş merkezi demeyin ciğerlerim sızlıyor 😂😂
evet ya oyle bisey olsa keske pandemiden sonra kizilayda bulusup guven parktaki banklara oturup bi 10 dk hic konusmadan oturup pandemi kritigi yapip sonra goy goy yapsak☺
taşını toprağını öpeceğim valla virüsten sonra.kıymetini bilememişimmmm .sosyete pazarını bile özledim .boşş boş amaçsız mağaza gezmeyi bile özledim :cry:

taşını toprağını öpeceğim valla virüsten sonra.kıymetini bilememişimmmm .sosyete pazarını bile özledim .boşş boş amaçsız mağaza gezmeyi bile özledim :cry:
sihhiyedeki pazarimi 😂
dolmusa binmek bi yerde oturup cay icmek elimi nereye koysam acaba diye dusunmemek
hostada ekmek arasi yemek falan ne buyuk lukslermiş
hele sabah ise giderken kizilayda o belediye simitcilerinden simit alip yanina birde portakal suyu patlatmak ❤️

H Heytttt be meşrutiyette bir batik vardı orda da gezdinmi hiç 😁
yok 2012 den sonra çok seyrek gittim kızılaya ama ondan önce hergün giderdim okuldan sonra okulun servisiyle inerdim iş hayatında da tunalı da çalışıyordum 3.30 du iş bitme saatim taa kızılaya kadar yürürdüm pasajlara baka baka.çocuk olunca hep avm avm oldu hayatım önce panora ordan taşınınca da gordion a aboneyiz maalesef

Ben de benzer durumdayım, bilmediğim bir şehre yerleştim atama nedeniyle, benim eşim yanımda ama onu da akşamdan akşama görüyorum. İstanbul'da evimiz boş kalmazdı, tüm dostlarımız, sofralarımız, muhabbetlerimiz hepsi geçmişte kaldı gibi hissediyorum zaman zaman.. ama geçecek. Şu salgın bitsin yaşadığınız şehirde de dostluklar kuracaksınız, belki orda aşık olacaksınız.. Orda insan ve anı biriktirdikçe yuvanız olacak o şehir sizin için. Ben de kendimi böyle teselli ediyorum..

yok 2012 den sonra çok seyrek gittim kızılaya ama ondan önce hergün giderdim okuldan sonra okulun servisiyle inerdim iş hayatında da tunalı da çalışıyordum 3.30 du iş bitme saatim taa kızılaya kadar yürürdüm pasajlara baka baka.çocuk olunca hep avm avm oldu hayatım önce panora ordan taşınınca da gordion a aboneyiz maalesef
benimde kizim dogduktan sonra kizilayda oturup bir cay icmisligim cok az
hep her isimi halledeyim diye avmlerdeydim
simdi sokakta dolasmaya hasret kaldik.
cok pismanim avmde gecirdigim saatlerden nefret ettim

sihhiyedeki pazarimi 😂
dolmusa binmek bi yerde oturup cay icmek elimi nereye koysam acaba diye dusunmemek
hostada ekmek arasi yemek falan ne buyuk lukslermiş
hele sabah ise giderken kizilayda o belediye simitcilerinden simit alip yanina birde portakal suyu patlatmak ❤
vallahi o belediye portakal suyunu bile özledimm.artık gezme tozma yemek sinema masrafı da yokk.ben de bu hafta yarım binliği gra...s e bayıldım serumlar maskeler peelingler saç bakım ürünlerii.virüs bitene dek hedefim 5 yaş daha gençleşmek :olamaz:

vallahi o belediye portakal suyunu bile özledimm.artık gezme tozma yemek sinema masrafı da yokk.ben de bu hafta yarım binliği gra...s e bayıldım serumlar maskeler peelingler saç bakım ürünlerii.virüs bitene dek hedefim 5 yaş daha gençleşmek :olamaz:
bende bunaldikca kızıma biseyler aliyorum bu ay 1.5 milyar harcamisim hanima 😳
kendimde pandemi basindan beri kalan son 2 pantolonumu giyiyorum 😂 her seferinde kendime bisey alacagim diye internete girip ona aliyorum 😳

bende bunaldikca kızıma biseyler aliyorum bu ay 1.5 milyar harcamisim hanima 😳
kendimde pandemi basindan beri kalan son 2 pantolonumu giyiyorum 😂 her seferinde kendime bisey alacagim diye internete girip ona aliyorum 😳
pantolonu kimse farketmiyor ki artık .makyaj masrafı da yok.maske altında herkes güzel artık ha ha ha.

pantolonu kimse farketmiyor ki artık .makyaj masrafı da yok.maske altında herkes güzel artık ha ha ha.
oyle valla pandemiden once yuzume lazere gidiyordum haliyke yarim kaldi gecen baktim cikmislar binaya cikarken bile kendim orada olduklarini bildigimden huzursuzdum ama en azindan maske kapatiyor 😁
cok makyaj yapmam ben zaten kalem rimel far ruj oda bir yere gideceksem cogu zaman aldiklarim 2 3 kez kullanmayla bozulup kaliyor evde

Kotü bir döneme denk gelmiş Ankaraya gelişiniz
Siz gelmişsiniz, tam milletle kaynaşacaksınız korona çıkmış
Daha 1 sene daha daha iyisini ummamak lazım
Ama bence hangi şehire giderseniz gidin benzer duyguları yaşardınız
Hele ki böyle bir dönemde
Ama bence Ankara çok güzel bir şehir, hele ki içinde sevdikleriniz varsa
Yani arkadaş edindikçe seveceğinize inanıyorum şehrimizi :)
Bu süreci bol kitap okuyup film izleyerek degerlendirin derim
Hem sosyallestiginizde konuşacak konularınız da cesitlenir...
Bir sure etkinlik ya da yuz yuze kurs imkani olmaz herhalde ama

Bir de 23 yaş aileden ayrılmak için çokkk geç bir yaşmış
Ben her gencin üniversiteyi ailesinden uzakta ve mümkünse ev tutarak okumasindan yanayım.

Kotü bir döneme denk gelmiş Ankaraya gelişiniz
Siz gelmişsiniz, tam milletle kaynaşacaksınız korona çıkmış
Daha 1 sene daha daha iyisini ummamak lazım
Ama bence hangi şehire giderseniz gidin benzer duyguları yaşardınız
Hele ki böyle bir dönemde
Ama bence Ankara çok güzel bir şehir, hele ki içinde sevdikleriniz varsa
Yani arkadaş edindikçe seveceğinize inanıyorum şehrimizi :)
Bu süreci bol kitap okuyup film izleyerek degerlendirin derim
Hem sosyallestiginizde konuşacak konularınız da cesitlenir...
Bir sure etkinlik ya da yuz yuze kurs imkani olmaz herhalde ama

Bir de 23 yaş aileden ayrılmak için çokkk geç bir yaşmış
Ben her gencin üniversiteyi ailesinden uzakta ve mümkünse ev tutarak okumasindan yanayım.
Bence de evden daha erken ayrılmak lazımdı. Size çok katılıyorum ünivesiteyi şehir dışında okumak en iyisi

Genel olarak söylenmiş zaten ama birde ben söylemek istedim. Sizin ihtiyacınız olan şey yeni arkadaşlıklar yeni insanlar. Birde evli arkadaşlarınızın buluşmalara kocalarıyla geldikleri zaman kendinizi daha yalnız hissettiğinizi söylemişsin lütfen bu düşünceyi atın kafanızdan. Daha 23 yaşındasınız ve çok gençsiniz bence şuan sizin tam da ihtiyacınız olan şey yalnız kalmak kendinizi tanımak, geliştirmek. Kendinizi yalnız hissetmek yerine kendinizle mutlu olmayı öğrenin. 23 senedir ilk defa tek başınızasınız bu durumun tadını çıkartın. Kendinizle baş başa kalın. Emin olun kendi kendinize de vakit geçirmeyi öğrendiğiniz zaman seveceksiniz. Sizin aksinize ben farklı bir ilde okuyorum. Ailem beni ilk bırakmaya geldiği zaman neredeyse gidin artık diye yalvarmak üzereydim. Tabi yine de ilk hafta benim içimde de biraz burukluk vardı ama sonra yavaş yavaş azaldı. Yerini yalnız olmanın mutluluğuna bıraktı. Mutlaka arkadaşlar edinin, dilerseniz yeni hobiler edinin fakat herşeyden önce kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin ve sevin. Şahsen ben film izlemeyi dizi izlemeyi çok severim. Karantina döneminde bi yerden sonra filmler sıkmaya başladı ve bende kendimi yemek yapmayı öğrenmeye ve yeni tarifler denemeye verdim. Ve hoşuma da gitti kendim için bir şeyler hazırlayıp yemek. Spor yapabilirsiniz evde, yoga yapabilirsiniz. Zumba bile yapabilirsiniz herşey elimizin altında internet sayesinde. Çok iyi kanallar var onları izleyerek birlikte yapabilirsiniz. Aklıma şuan bunlar geldi

Genel olarak söylenmiş zaten ama birde ben söylemek istedim. Sizin ihtiyacınız olan şey yeni arkadaşlıklar yeni insanlar. Birde evli arkadaşlarınızın buluşmalara kocalarıyla geldikleri zaman kendinizi daha yalnız hissettiğinizi söylemişsin lütfen bu düşünceyi atın kafanızdan. Daha 23 yaşındasınız ve çok gençsiniz bence şuan sizin tam da ihtiyacınız olan şey yalnız kalmak kendinizi tanımak, geliştirmek. Kendinizi yalnız hissetmek yerine kendinizle mutlu olmayı öğrenin. 23 senedir ilk defa tek başınızasınız bu durumun tadını çıkartın. Kendinizle baş başa kalın. Emin olun kendi kendinize de vakit geçirmeyi öğrendiğiniz zaman seveceksiniz. Sizin aksinize ben farklı bir ilde okuyorum. Ailem beni ilk bırakmaya geldiği zaman neredeyse gidin artık diye yalvarmak üzereydim. Tabi yine de ilk hafta benim içimde de biraz burukluk vardı ama sonra yavaş yavaş azaldı. Yerini yalnız olmanın mutluluğuna bıraktı. Mutlaka arkadaşlar edinin, dilerseniz yeni hobiler edinin fakat herşeyden önce kendinizle vakit geçirmeyi öğrenin ve sevin. Şahsen ben film izlemeyi dizi izlemeyi çok severim. Karantina döneminde bi yerden sonra filmler sıkmaya başladı ve bende kendimi yemek yapmayı öğrenmeye ve yeni tarifler denemeye verdim. Ve hoşuma da gitti kendim için bir şeyler hazırlayıp yemek. Spor yapabilirsiniz evde, yoga yapabilirsiniz. Zumba bile yapabilirsiniz herşey elimizin altında internet sayesinde. Çok iyi kanallar var onları izleyerek birlikte yapabilirsiniz. Aklıma şuan bunlar geldi
Çok teşekkür ederim. Spor yapıyorum bir süredir. Yemek yapma konusunda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum ben de. Hatta bugünden itibaren başlayacağım. Teşekkürler tekrarda :)

Back
X