hiç bir hata yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi kızlar...

haklısınız..sonuna kadar haklısınız...kendimi soguluyorum iki gündür deliler gibi...hadi tanıdık dedim yaşlı dedim bir adamın yalanını sezemeyerek saflık ettim; bunu neden dile getirmişim...her dogru her yerde söylenmezmiş...ben sadece ilişkimizde hiç gizli saklı kalmasın,bir hata ettiysem de bir daha olmayacak diye söylemek istemiştim :çok üzgünüm:

üzülme bu kadar herkes hata yapar bence sevgilin sinirli ondan terketmiş geri dönecektir

selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldık neden mi? kırklı yaşlarında tanışım olan bir adam ailesiyle beni pikniğe davet ettiğini söyleyerek yalan söyledi meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim ve gidince şok olduk

Buraya kadar herşey normal...

ama iş işten gçmişti..surat yapıp rahatsız olduğumu belli ettim

Böyle bir durumda yapmanız gereken surat yapıp rahatsız olduğunuzu belli etmek değil bana kalırsa. "İş işten geçmemiş !" daha yeni başlamış !

Çirkin bir oyun oynanmış ve siz buna sadece surat asarak tepki vermiş, ortamı da terk etmemişsiniz.

Bence ; o adama anında haddini bildirip, orayı terk etmek gibi açık ve sert bir tavır sergilemeniz gerekirdi. Bunu yapmak için sizi durduran neydi
?

canım orası cünkü sehre yarım saat uzaklıkta,ya sahsi araç ya da saat başı kalkan transitle gidilen bir piknik alanıydı...kısacası tabanvayla 2 saati bulacak,ya da yaklasık bir saat tepenin başında transit beklenecek bir yerdi...bir sürü aile vardı ve o araçtan inip transit beklememiz yanlış anlaşılırdı neyi kastettiğimi umarım anlamışsındır..senağlama

ben yirmili yaşlarda adamsa ellisine merdiven dayamış bir tanıdık olunca hiç paye vermedim açıkçası bana böyle ilgisi olduguna...Adam dediğim gibi tanıdığımız ve esiyle konuşmuşluğum var,cocuguylaysa nerdeyse hergün aynı ortamdayım..sözde gurbette yalnız kalmayım tanışlar bugünler için ayağıyla kaç kez cağırmıştı gitmek gelmemişti içimden.Artık geçen hafta arkadasım da gidelim ne olacak ben gelirim yanında aiecek gidilecekmiş eğlenceli olur deyince kabul ettim..gittiğimiz yer duraktan transite binilip sehre yarım saat uzaklıkta bir piknik alanıydı,bi sandık aileyi önce durağa bıraktı biz geç kalınca geri dönüp bizi aldı...sordum dedim hani nerde beklio sizinkiler?o zaman kayınvalide geldi evde kalmaları gerekti..o zaman şok olduk ama araç bulunup dönülecek biyer diildi bilmem anlatabildim mi canım ...benneyaptımki....onun üzerine indiğimiz yerde çiğdem hanım olmadan pikniğin tadı olmaz dedim,dönelim mi diosunuz dedi,ii olur dedim suratımı asarak..inanın kızlar o an kandırıldıgımı anladım ve dilim tutuldu cok üzüldüm ama Allahtan arkadasımı da getirmişim dedim:delphin:

Ben ortamlarınızı bilemem tabii..:delphin:
Size "aman gidelim,ne olacak" diyen arkadaşınız da pek ilginç..
Aslında ben adamın size bir şey yapmasından değil o adam ve ailesi ile ne muhabbet edeceğinizi anlamadığım için kafam karışmıştı..:uhm:

Surat yapıp rahatsız olduğumu belirttim demişsin ya hani,erkek arkadaşın daha fazla tepki vermeni beklemiştir.Sende olsan erkek arkadaşını bir bayan pikniğe davet etse niye ailesinden biri değil de sadece bayan davet etti diye gittiğini sorarsın ve de asıl maksatını anlayınca niye büyük tepki vermedi diye kızarsın.Ha bu ayrılacak kadar büyük sebep değil çünkü zaten sende kendine kızmışsın ve açıklıkla anlatmışsın.Kafasında böyle bir fikir vardır üstüne bahane olmuştur.

canım bak adam babam yaşında bir tanıdık ve ailece pikniğe gideceklerini söylemişti,iki üç kez davet etmişti burda (gurbette) yalnız değilsin,biz varız demişti..arkadaşım yalnız aile ortamına girmeye cekindiğimi görünce ben de gelirim güzel olur demişti ve öylece kabul ettm gitmeyi..yani anlayacağın adam gel seni götürücem demedi,ailece gideceğiz sen de gel dedi hatta ben arkadasımı da getireyim deyince olur tabi basımız üstüne dedi...kısaca artniyetli oldugunu yarım saat uzaklıktaki piknik alanına gidene kadar ne ben ne arkadasım anlamadık...mirmirmirmir

Ben olsam adamın karısına söyleyip rezil ederim adamı:oklava:
Hem bu herşeyi sevgilisine söz verip anlatma da neymiş ki:kahve:
Canım isterse anlatırım,istemezse anlatmam.
Daha yolun başındayken her şeyi açık oynama geyiğine dönerse iş,evlilikte hesap sormaya kadar gider:sm_confused:
Belki de ben özgür ruhluyum,belki yaşım gereği böyle düşünüyorum ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatacağım ve (siz deyin bilgi verme,açıklık,ben diyeyim hesap verme) karşılığında da aynı şeyleri bekleyeceğim ilişki yaşamadım,yaşamam,yaşatmam yasakkelime
Bu arada asıl söylemem gerekeni unuttum,madem anlattın,erkek arkadaşın da bu olaydan sonra tavrını istediği şekilde koyar.:delphin:

tabii istediği şekilde koyar,kimseyi zorla tutamayız ama gel gelelim üzülmemek elimde değil o yüzden paylaştım canım..

Kız allaşkına 40 lı yaslardakı tanıdıgın senı pıknıge cagarıyor neden gıdıyorsun bu 1
:1closedeyes:
sonra 40 lı yaslardakı tanıdıgınla pınıge gıderken o kız arkadasını yanına almasan 2 basınıza dagda pıknıkte kalsanız surat asabılecek mıydın kımbılır neyle karsılasacaktın bu 2
:jeyyar:
sevgılın sen safsın dıye senı terketmıs belkı akıllanırsın dıye bu 3
:1ninca:
senı sevmesı baska sey saf bırıyle cıkmak baska sey 4
kendıne cekı duzen ben bana kalırsa boyle seyler yapıp bır de durustce soylemen de yanlıs belkı ama hıc yapmaman dogru olandı. neden yaptın kı hata sende

mazallah basına bısey gelseydı sonucları cok cok farklı olmayacak mıydı ??? bunu bir düşün derim :delphin:

yerden göğe kadar haklısın canım...:delphin: ya o adam sırf seni götüreceğim demedi bana,herkes böyle sanmış...ailesiyle pikniğe gideceklerini söyledi ve bana sen de gel gurbette yalnız değilsin dedi..ben arkadasımı da getirsem deyince tabii gelsin basımızın üstünde yari var dedi...hakkaten cok safım yaa:çok üzgünüm:

canım orası cünkü sehre yarım saat uzaklıkta,ya sahsi araç ya da saat başı kalkan transitle gidilen bir piknik alanıydı...kısacası tabanvayla 2 saati bulacak,ya da yaklasık bir saat tepenin başında transit beklenecek bir yerdi...bir sürü aile vardı ve o araçtan inip transit beklememiz yanlış anlaşılırdı neyi kastettiğimi umarım anlamışsındır..senağlama

2 saat değil, 1 günlük mesafe de olsa hiç bir neden beni o adamın yanında 1 sn. bile tutamazdı.

Ayrıca yanlış anlaşılan maalesef ki o duruma rağmen hala o arabanın içinde olmayı tercih etmen.

Bu benim fikrim... Sen kendi düşüncene göre hareket etmişsin zaten.

canım bazı kızlar bahane olmuştur terketmeye diyo deli olacağım yaasenağlama

Bence bazı kızların lafına bakmayın..
Erkek arkadaşınızın yerine kendinizi koyun..
Siz olsanız;"Amaaan olsun aşkım mı derdiniz?":delphin:

2 saat değil, 1 günlük mesafe de olsa hiç bir neden beni o adamın yanında 1 sn. bile tutamazdı.

Ayrıca yanlış anlaşılan maalesef ki o duruma rağmen hala o arabanın içinde olmayı tercih etmen.

Bu benim fikrim... Sen kendi düşüncene göre hareket etmişsin zaten.

mucize eger iki kız o arabadan inip onca ailenin içinde araç beklemeye cıksaydık tepenin başına işin açığı kötü kadın sanılabilirdik...,inan insan içinde olmayınca bi sn bile durmazdım demek o kadar dogal geliyo ki..malesef bulundugum ortam gereği cocuguyla sürekli yanyana olacağız,adam acıkca birşey demedi ne kadar iğrenç bişey olsa da yalan söylemesi...bizi indirin biz döneriz desek ne oldu hayırdır deyip inkar edebilirdi ki bu insanla malesef yine iş gereği muhattap olacağım iki iki dört kesin...

canım bazı kızlar bahane olmuştur terketmeye diyo deli olacağım yaasenağlama

evet bende dedim bunu.Şöyle düşün erkek arkadaşın senin kişiliğini bilmiyor mu,seni tanımıyor mu? Bence ayrılacak kadar büyük sebep değil,tamam hatalısın ,çok kızmaya da hakkı var ama ,safça hareket etmişsin ve de anlatmışsın olayı.Kızar bağırır nasıl yaptın bunu bu kadar mı safsın der ,sende gerçekten bize anlattığın gibi anlatırsın ve ayrılık olmaması gerekirdi

Bence bazı kızların lafına bakmayın..
Erkek arkadaşınızın yerine kendinizi koyun..
Siz olsanız;"Amaaan olsun aşkım mı derdiniz?":delphin:

laalecim ondan cok ben kendime kızdım belki daha önce hiç böyle birşey başıma gelmemişti...ona hakveriyorum yalnız bir defa böyle bi hata yapıp bi daha olmayacak diyen biri terkedilmeyi mi hakeder? kızsaydı da bu boyuta getirmeseydi keşke ...:1no2:

evet bende dedim bunu.Şöyle düşün erkek arkadaşın senin kişiliğini bilmiyor mu,seni tanımıyor mu? Bence ayrılacak kadar büyük sebep değil,tamam hatalısın ,çok kızmaya da hakkı var ama ,safça hareket etmişsin ve de anlatmışsın olayı.Kızar bağırır nasıl yaptın bunu bu kadar mı safsın der ,sende gerçekten bize anlattığın gibi anlatırsın ve ayrılık olmaması gerekirdi

cok kızdı dinlemedi bile doğru dürüst...senin analyışın bana ters yolun acık olsun diyo sanki benim anlayışımda bile bile gitmek var da...:çok üzgünüm:

laalecim ondan cok ben kendime kızdım belki daha önce hiç böyle birşey başıma gelmemişti...ona hakveriyorum yalnız bir defa böyle bi hata yapıp bi daha olmayacak diyen biri terkedilmeyi mi hakeder? kızsaydı da bu boyuta getirmeseydi keşke ...:1no2:

Bilmem ki..
Ben de çok kızan bir insan değilimdir..
Olmuyorsa ayrılırım..
Kızmak,bağırmak tarzım değildir..
Belki erkek arkadaşınız da benim gibi düşünüyordur..:delphin:

Bilmem ki..
Ben de çok kızan bir insan değilimdir..
Olmuyorsa ayrılırım..
Kızmak,bağırmak tarzım değildir..
Belki erkek arkadaşınız da benim gibi düşünüyordur..:delphin:

olabilir...artık giden gitmiş demek isterdim ama kendimi sorgulamaktan iki gündür sıkıntılı yatıp kabus görmekten sıkıldım keşke hafızamdan tamamen silinse...senağlama

mucize eger iki kız o arabadan inip onca ailenin içinde araç beklemeye cıksaydık tepenin başına işin açığı kötü kadın sanılabilirdik...,inan insan içinde olmayınca bi sn bile durmazdım demek o kadar dogal geliyo ki..malesef bulundugum ortam gereği cocuguyla sürekli yanyana olacağız,adam acıkca birşey demedi ne kadar iğrenç bişey olsa da yalan söylemesi...bizi indirin biz döneriz desek ne oldu hayırdır deyip inkar edebilirdi ki bu insanla malesef yine iş gereği muhattap olacağım iki iki dört kesin...

İnsanlar ne der, ne düşünür hareket noktanız olursa, her zaman kişiliğinizden ödün vermek zorunda kalırsınız. Bu da hayatınızda istemediğiniz sonuçların doğmasına sebep olur. Örnekte olduğu gibi...

Sen açık yüreklilikle bunu arkadaşına söylemişsin, gizlememişsin.
Kaldı ki senin hatan değil ama herkese de güven oluyor işte...
Arkadaşın bu olaya tepki göstermesi normal ama ayrılmak istemesi saçma olmuş.
Demek ki yeteri kadar seni sevmemiş.
Yarın öbürgün barışmak isterse bence hiç barışma derim.

açıkcası erkek arkadaşın haklı.bu adam benim kız arkadaşımı tek başına pikniğe götürmeyi cesaret edecek kadar nasıl cesaret bulduda götürdü benım kız arkadaşım kim bilir nasıl davranıyorda o bunu yapma cesareti buldu diye kafasında kurmuştur ve o anda kafasında bitmiştir.çünkü ailesi bile olsa ben bir bayanken kabul edemezken erkekler kendi mantıklarında çok fazla kuran kişiler ,yada sen olayı keşke baştan aşkım bak böyle bır durum var gitsemmi adam cok ısrar ediyor dıye sorabilirdin belkide boyle bırseye en baştan izin vermeyecekti.tehlike aklına gelecekti.
çok afedersin ama özellikle 40-50 yaşı insanlar azgın tekeler,adam sana ailen uzakta diye sevimlilik yapmış sende hemen saflığa yatıp,abi baba gibi görmüşsün.
umarım bundan sonra akıllanmışsındır bu olay sana ders olur.

İnsanlar ne der, ne düşünür hareket noktanız olursa, her zaman kişiliğinizden ödün vermek zorunda kalırsınız. Bu da hayatınızda istemediğiniz sonuçların doğmasına sebep olur. Örnekte olduğu gibi...

peki insanların ne düşündüğünü önemsemezsek ne halde oluruz acaba?? kuldan utanmayan Allahtan korkmaz cnm..işin açığı hiçkimsenin beni öyle bir kadın sanmasını tercih etmem,hele ki yalnız değil bir arkadasımlaydım yani adam hem o kadar insan içinde hem arkadasımlayken birsey yapamazdı...bunu biliyordum ve şuan olsa yapmayacağım sey yaşlı genç kimsenin sözüne güvenmemek...hatayı başta yapıp ailece masalına inandığım için kendimi suçluyorum, sonrasında neden adama senin niyetin bu muymus?acıkca demedin ama anladım demediğim için değil..ki öyle bir tepki verip biz kendimiz döneceğiz desek adam gayet güzel nerden cıkarıyorsunuz annesi geldi evde kalması gerekti artniyetliymişsiniz diyerek su yüzüne cıkabilirdi rahatlıkla..işin açığı insanların içyüzünü anlayamadığım için kendime kızıyorum ama bu konuyu erkekarkadasımın tepkisine duydugum üzüntüden actım..lütfen biraz empati...:çok üzgünüm:

açıkcası erkek arkadaşın haklı.bu adam benim kız arkadaşımı tek başına pikniğe götürmeyi cesaret edecek kadar nasıl cesaret bulduda götürdü benım kız arkadaşım kim bilir nasıl davranıyorda o bunu yapma cesareti buldu diye kafasında kurmuştur ve o anda kafasında bitmiştir.çünkü ailesi bile olsa ben bir bayanken kabul edemezken erkekler kendi mantıklarında çok fazla kuran kişiler ,yada sen olayı keşke baştan aşkım bak böyle bır durum var gitsemmi adam cok ısrar ediyor dıye sorabilirdin belkide boyle bırseye en baştan izin vermeyecekti.tehlike aklına gelecekti.
çok afedersin ama özellikle 40-50 yaşı insanlar azgın tekeler,adam sana ailen uzakta diye sevimlilik yapmış sende hemen saflığa yatıp,abi baba gibi görmüşsün.
umarım bundan sonra akıllanmışsındır bu olay sana ders olur.

canım lütfen önceki mesajlarımı okuyun...sonları okursanız olayı tam anlayamayınca suizanda bulunuyorsunuz büsbütün üzülüyorum senağlama bak canım adam tanıdıgımız ve ben suan ailemden ayrıyım iş gereği...adam da ailecek pikniğe gideceğiz dedi,arkadasıma da başımızın üstünde yeri var dedi sonra gidince aileyi getirmediği ortaya cıktı...adam hakikaten kırkından sonra azmış demek ki...ona daha önce gitsem mi deyince sen bilirsin demişti ayrıca canım...bana ders oldu dediğin gibi hiçbir erkeğe güven olmaz :1no2:

Back
X