hiç bir hata yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi kızlar...

Sen açık yüreklilikle bunu arkadaşına söylemişsin, gizlememişsin.
Kaldı ki senin hatan değil ama herkese de güven oluyor işte...
Arkadaşın bu olaya tepki göstermesi normal ama ayrılmak istemesi saçma olmuş.
Demek ki yeteri kadar seni sevmemiş.
Yarın öbürgün barışmak isterse bence hiç barışma derim.

cok tesekkür ederim anlayışım için....senağlama

peki insanların ne düşündüğünü önemsemezsek ne halde oluruz acaba?? kuldan utanmayan Allahtan korkmaz cnm..işin açığı hiçkimsenin beni öyle bir kadın sanmasını tercih etmem,hele ki yalnız değil bir arkadasımlaydım yani adam hem o kadar insan içinde hem arkadasımlayken birsey yapamazdı...bunu biliyordum ve şuan olsa yapmayacağım sey yaşlı genç kimsenin sözüne güvenmemek...hatayı başta yapıp ailece masalına inandığım için kendimi suçluyorum, sonrasında neden adama senin niyetin bu muymus?acıkca demedin ama anladım demediğim için değil..ki öyle bir tepki verip biz kendimiz döneceğiz desek adam gayet güzel nerden cıkarıyorsunuz annesi geldi evde kalması gerekti artniyetliymişsiniz diyerek su yüzüne cıkabilirdi rahatlıkla..işin açığı insanların içyüzünü anlayamadığım için kendime kızıyorum ama bu konuyu erkekarkadasımın tepkisine duydugum üzüntüden actım..lütfen biraz empati...:çok üzgünüm:

Ne diyeyim arkadaşım; herşeye kendine göre bir bahane buluyorsun. Ama adamın art niyetinden eminsin. Etrafta ailelerin olduğunu söylüyorsun. Daha güvenli bir şekilde inmen gerekirdi o arabadan. Hani desen ki ortalık it kopuk doluydu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak akıllıca olmazdı. Tamam diyeceğim. Ama sen; tanıdığın bir adamın art niyetinden emin olduğun halde yanında kalmanın önemini; tanımadığın insanların insersem kötü düşünürler' inden daha az önemsemişsin.

Kırmızıyla belirttiğim bölüm konuyla alakasız olmuş, o mevzuya hiç girmiyorum.

yerden göğe kadar haklısın canım...:delphin: ya o adam sırf seni götüreceğim demedi bana,herkes böyle sanmış...ailesiyle pikniğe gideceklerini söyledi ve bana sen de gel gurbette yalnız değilsin dedi..ben arkadasımı da getirsem deyince tabii gelsin basımızın üstünde yari var dedi...hakkaten cok safım yaa:çok üzgünüm:

tatlım bak safım dıyorsun ya sen kendın de göruyorsun bahane olamaz bu
gercek bı sebep

canım bazı kızlar bahane olmuştur terketmeye diyo deli olacağım yaasenağlama

bahane olsaydı baska abıdık gubıdık bahaneler bulabılırdı
burada hakıkaten cıddı bır durum söz konusu basına bır sey gelseydı sorumlusu kım olacaktı
? senın kurtulmanın sebebı belkı de o gelen arkadasındır ben sana soyleyeyım. yat kalk dua et

Ne diyeyim arkadaşım; herşeye kendine göre bir bahane buluyorsun. Ama adamın art niyetinden eminsin. Etrafta ailelerin olduğunu söylüyorsun. Daha güvenli bir şekilde inmen gerekirdi o arabadan. Hani desen ki ortalık it kopuk doluydu. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak akıllıca olmazdı. Tamam diyeceğim. Ama sen; tanıdığın bir adamın art niyetinden emin olduğun halde yanında kalmanın önemini; tanımadığın insanların insersem kötü düşünürler' inden daha az önemsemişsin.

mucize mesajlarımı dikkatle okusaydın oraya gidene kadar adamın artniyetli oldugunu sezmediğimi,böyle saf olduğum için kendime kızdığımı söylemiştim...o bölümün de alakası var cünkü elalemden cekinirsen kişiliğinden ödün verirsin demişsin ki bende böyle bir durumda insanlar ne düşünür önemserim normalde senin gibi düşünmeme ragmen...

mucize mesajlarımı dikkatle okusaydın oraya gidene kadar adamın artniyetli oldugunu sezmediğimi,böyle saf olduğum için kendime kızdığımı söylemiştim...o bölümün de alakası var cünkü elalemden cekinirsen kişiliğinden ödün verirsin demişsin ki bende böyle bir durumda insanlar ne düşünür önemserim normalde senin gibi düşünmeme ragmen...

Ben oldukça dikkatliyim ama ; maalesef sen değilsin Canım,

Adamın art niyetinin de farkındasın derken önceden olduğunu kastetmedim. Diğer yazılarımda bu oldukça açık ve net olarak görünüyor. Gittikten sonra art niyeti gördüğün halde, fark ettiğin halde..... den bahsediyorum ben. Bildiğin halde nasıl gidersin diye bir yazım olmadı.Gidişine hiç değinmedim bile ... Benim yazdığım tüm yorumlar gidişinden sonrayı, art niyeti anladığından sonrayı kapsıyor.

Adamın art niyetini sezmişsin ve durumun önemini 2.plana atmışsın. Senin için önemli olan insanların ne düşünürleri olmuş... Böyle bir durumda insanların ne düşüneceği aklıma bile gelmez şahsen... Yanımdaki adamın yanında bulunduğum sürece ne düşüneceği, aklından neler geçireceği daha önemli bir ayrıntı olurdu.

Herkes bayan arkadaşı suçlamış o adama dağ başında bağırsa çağırsa belki adam daha kötü şeyler yapacaktı! Şahsem benmde bi sürü ailece görüştüğüm abim dediğim insan var ailece pikniğe gidelim dese neden şüphe duyacağımki? Verdiğiniz cvp lara şaşırdım.. CADIARZU

Herkes bayan arkadaşı suçlamış o adama dağ başında bağırsa çağırsa belki adam daha kötü şeyler yapacaktı! Şahsem benmde bi sürü ailece görüştüğüm abim dediğim insan var ailece pikniğe gidelim dese neden şüphe duyacağımki? Verdiğiniz cvp lara şaşırdım.. CADIARZU

İlksen_77 ;

Cevaplayıp cevaplamama özgürlüğünü elinde bulundurarak; Lüften söyler misin :

Abin dediğin bir insan ailece pikniğe gideceğinizi söylese, bu abi evli ve hemen hemen senin yaşlarında çocuğu olan bir adam olsa, gelip seni alsa. Yanında da bir arkadaşını götürmüş olsan... Buraya kadar herşey normal...

Sonra aile olarak yapılan piknik planının aslınsa sadece senin için yapıldığını fark etsen... ne yapardın ??

cok saol ilksen...anladım ki buraya biri derdini yazsa insanlar empati kurup şurda haklısın şurda haksızsın demek yerine hepten taşlıyolarmış..zaten kendi kendimizi yiyoruz arkadasla nasıl böyle saf olduk yalan söylediğini anlamadık diye üstüne tuz biber oluyor..

Nasıl bir zihniyetiniz var? Bu kıza sırf ailece gidilen ( öyle sanmış) bir pikniğe gittği için bu kadar ağır konuşuyrosunuz peki Allah korusun tecavüze uğrasa ne diyecektiniz? Ben tahmin ediyorum;" siz haketmişiniz şekerim" sürekli kadınları töhmet altında tuttuğunuz için bi çok kadın böyle şeyleri anlatamıyor bu toplumda guru duyun kendinizle..

İlksen_77 ;

Cevaplayıp cevaplamama özgürlüğünü elinde bulundurarak; Lüften söyler misin :

Abin dediğin bir insan ailece pikniğe gideceğinizi söylese, bu abi evli ve hemen hemen senin yaşlarında çocuğu olan bir adam olsa, gelip seni alsa. Yanında da bir arkadaşını götürmüş olsan... Buraya kadar herşey normal...

Sonra aile olarak yapılan piknik planının aslınsa sadece senin için yapıldığını fark etsen... ne yapardın ??

Önce korkardım, bocalardım sonra çok kızardım ama aracım yoksa ve otobüs minübüs yoksa yürüyerek gelemeyeceğime göre adama " sert bi şeklide tepkimi gösterip eve bırakmasını söylerdim" en fazla..

Nasıl bir zihniyetiniz var? Bu kıza sırf ailece gidilen ( öyle sanmış) bir pikniğe gittği için bu kadar ağır konuşuyrosunuz peki Allah korusun tecavüze uğrasa ne diyecektiniz? Ben tahmin ediyorum;" siz haketmişiniz şekerim" sürekli kadınları töhmet altında tuttuğunuz için bi çok kadın böyle şeyleri anlatamıyor bu toplumda guru duyun kendinizle..

Neden yazdıklarımı açıklamak zorunda kalıyorum her şey gayet açık ve netken, anlamıyorum :)

Arkadaşım; konu sahibine neden oraya gittin nasıl gidersin demiyorum ki ben yahu, demem de :)

İnsan ilişkileri güvene dayalıdır. Kızcağız güvenmiş gitmiş. Buna kimse bişy diyemez zaten...

Benim mantığıma ters düşen gittikten sonrası, art niyetli olduğunu öğrendikten sonrası ...

Off yordunuz beni yhaa :)

cok teşekkürler taşlamak yerine kendini benim yerime koyabildiğin için ilksen..arkadaşların beni anlamak istemediği nokta adamın yalan söyleyerek davet ettiği,arkadaşımı yanımda götürdüğüm,üstüne bir de yalnız başımıza dönmeye kalksak otostopcu kadınlardan sanılabileceğimiz bir piknik yeri olmasıydı...zaten erkekarkadasım sinirden dinlemeyip benden ayrıldığı için üzgünüm üstüne cok güzel moral verdiler..:çok üzgünüm:

Humas;
Bence o adamla bir daha görüşmeyin eğer iş vs görüşmek zorunda iseniz mutlaka mesafenizi koyun ki bir daha böyle şeye cesaret edemesin..

Önce korkardım, bocalardım sonra çok kızardım ama aracım yoksa ve otobüs minübüs yoksa yürüyerek gelemeyeceğime göre adama " sert bi şeklide tepkimi gösterip eve bırakmasını söylerdim" en fazla..

Öyleyse ; konu sahibinin yazdıklarını, benim yazdıklarımı okuduktan sonra değerlendirmeni tekrar yap..

Teşekkürler ...

Neden yazdıklarımı açıklamak zorunda kalıyorum her şey gayet açık ve netken, anlamıyorum :)

Arkadaşım; konu sahibine neden oraya gittin nasıl gidersin demiyorum ki ben yahu, demem de :)

İnsan ilişkileri güvene dayalıdır. Kızcağız güvenmiş gitmiş. Buna kimse bişy diyemez zaten...

Benim mantığıma ters düşen gittikten sonrası, art niyetli olduğunu öğrendikten sonrası ...

Off yordunuz beni yhaa :)
canım sen yoruldun ben daha da üzüldüm...her insanın panik anında verdiği tepki bir olamıyo..orda iki arkadaş şoktan korkudan lal olduk...neyse herkese farklı bakıs acılarını sundukları için teşekkürler..herseyde bir hayır varmış hiçbir erkeğe güvenmemem gerektiğini öğrendim

Humas;
Bence o adamla bir daha görüşmeyin eğer iş vs görüşmek zorunda iseniz mutlaka mesafenizi koyun ki bir daha böyle şeye cesaret edemesin..

zaten iş gereği gelecektir çalıştığım yere...o zaman tokalasmak için uzatılan eli havada kalacak ve o gün söylediğiniz yalan cok cirkindi diyeceğim...

cok teşekkürler taşlamak yerine kendini benim yerime koyabildiğin için ilksen..arkadaşların beni anlamak istemediği nokta adamın yalan söyleyerek davet ettiği,arkadaşımı yanımda götürdüğüm,üstüne bir de yalnız başımıza dönmeye kalksak otostopcu kadınlardan sanılabileceğimiz bir piknik yeri olmasıydı...zaten erkekarkadasım sinirden dinlemeyip benden ayrıldığı için üzgünüm üstüne cok güzel moral verdiler..:çok üzgünüm:

Tük toplumu her zaman zayıf olanı suçlar ne yazıkki, sen kendini biliyorsun kimseyi takma ama bu tip adamları da tanı daha uyanık ol çünkü bu adamlar bilirlerki onlara bişey olmazzzzz... :oklava:

inşallah bundan böyle herkesi kendim gibi sanmayacağım ve tetikte olacağım hep canım...tesekkürler

Rica ederim, ben inandığım şeyleri söyledim amacım sırf seni kayırmak değil bence doğru olan bu..

herşeyi madem paylaşma kararı almıştınız ve olan biteni anlatma gereği duymuşsunuz, o zaman davet öncesi bilgilendirseydiniz erkek arkadaşınızı. o da bu konuda ki düşüncesini belirtirdi size.. açıklamada geç kalmışsınız. benim nişanlımın da abla dediği ama akrabalık bağı bulanmadığı hiç bir dişi ile arada milyon kişi olsa bensiz biryere gitmesine katiyen razı olmazdım.. herşeyi beraber paylaşıyoruz bizde sizin gibi.. keyifleri de.. üzüntüleri de.. sadece olan biteni değil. onun olmadığı her ortam bana yavan gelir.. hata yapmışsınız. bari bu hatayı gözüne sokmasaydınız sevgilinizin.. sonucu hiç şaşırtıcı değil aslında. tavsiyem biraz zamana bırakın konuyu.. üstüne gitmeyin sevdiğinizin. kızgınlığı geçsin siz iyiniyetlerinizi bir bir yargıladığınızı anlatın ona. unutmayın zaman herşeyin ilacıdır..

Son düzenleme:
Back
X