Hiç bir kadın böyle bir evliliği haketmez !

Hey Allah'ım arkadasım pardon senin kafan yerinde mi.Bu ne gerksiz saptırıcı absürd bir yorum.Ben alevi degilim ! Alevi olmadığım için istememişler beni.Ya sünnilere laf etseydim susup kara cahiller pislikler diye yorum yapardın ki ben alevilere tek igrenç söz sahi söylemedim !!! KONUYA YORUM YAP ! Oraya tepki çekeyim diye yazmadm alevi diye.benim.kocamda alevi.sen ne alıp satıyorsun ???? Ya benim derdim başımı aşmış senin yazdıklarına bak.Benim tuncelili birçok arkadaşım var.ki o köyde dahi bana yardmcı olan merhamet sahibi insanlar vardı.ne kadar art niyetçi bir kişisin sen.banane kız çocuklarına fazla deger veriyorlarsa.ben hayal mi gördüm yahut roman mı yazdım buraya ??? Bunların tek yek her harfini yaşadım ben ok ???

yazını sadece şuraya kadar okudum ben hiçbir inanışa mezhebe dine o dere iğreç yorumlar yapacak bir kişiliğe sahip değilim ben insanlara insan olduklarından ötürü değer veririm Alevi ya da Sunni olduklarından değil..
gerisini okumaya gerek duymuyorum..
ne konunuza nede üniw mezunu biri olduğunuza inanmıyorum..
yolunuz açık olsun..

yahu ne tuhaf insanlar var ya kadin derdini anlatmis insanlarin cikardigi seye bak !! Konu sahibi Alevilere birsey dememis kii !
Yarasi olan gocunuyor !!

Iyi dilekleriniz için çok sagolun ama ben bunları yasadım görd7m.Ve de ne sunni nede alevi ayrımcılıgı yapmadım.lüyfen konuyu saptırmayın.dikkat ettim hemde sonuna kadar.belki de tuncelinin daha merkezi bir tarafında kalsaydım kesinlikle bunlar yaşanmazdı.Alevi gelin olmadığım için istenmedim.simdi derdimi anlatmısım.burdaki hanımlat bi zulmü niue yaptılar sana diye sordujlarında alevi degilimisim diye yaptılar dememin neresi küçümseyici.lütfen benim bu yaşadıklarımda ego tatmini yapmayın.

yahu ne tuhaf insanlar var ya kadin derdini anlatmis insanlarin cikardigi seye bak !! Konu sahibi Alevilere birsey dememis kii !
Yarasi olan gocunuyor !!

terbiyeli olun biraz olur mu yarası olan gocunuyor lafı ne demek ne kadar çirkinsiniz..

İnanmazsan inanma.inandırmak icin yazmadım bunları.aleviymis sunniymiş.bu ne kadar ilkel bil düşünce şekli.bende senin şuan ergen bir ruh haline sahip olduğunu düşünüyorum ki seni kadar fesat birine cevap verme gereği dahi duymuyorum.Istanbul uni mezunuyum ben.diplomamın resmini cekip atayım arzu edersen ???? Fesat din ayrımcılığ8nı baskalarına yansıtarak dışa vurma.benim çocugumun babasi alevi !!! Lutfen diyorum !

Son düzenleme:

Sizin konunuzda gelip ego tatmini yapacak degilim! Böyle birseye ihtiyacim yok. Insanlari suclarken biraz dikkat edin!
Siz nasil empati yapilmasini istiyorsaniz, bende size biraz empati yapin diyorum.
Konunuzu kendiniz mezhebe ve bir sehire baglayarak zaten siz yeterince saptirmissiniz.
Neyse tartismaya gerek yok, dedigim gibi yasadiklariniza bagliyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

çok kötü şeyler yaşamışsın üzüldüm ama bunun tunceli ve alevilikle nasıl bi ilgisi olduğunu çözemedim. Kötü her yerde kötüdür memleketi sürekli vurgulamaya gerek yok. Ben de alevi ve tunceliliyim, tunceli insana en çok değer verilen illerdendir, alevilik zaten saygı ve sevgi üzerinedir. Yazık ki böyle kötü insanlar da var, geçmiş olsun bütün kötü yaşadıklarınız için.
Ayrıca burda konu sahibine yorum yapan bazı arkadaşlar yabaniler falan demiş, sizin o yabani dediğiniz insanlar hakkında biraz okursanız : -okuma oranı en yüksek il olduğunu
-kadına verilen değer ve öncelikte ilk sıradaki il olduğunu
-taciz/tecavüz oranının en düşük( yok denecek kadar) il olduğunu, ki varsa da örtbas etmek yerine önce cezasını halkın verdiğini vs görürsünüz. Bilinçsizce ve cahilce yaptığınız yorumları lütfen bir ölçüp tartınız..

Ben alevi değilim.sen alevisin.ve de orda mezhep ayrımcılığı yok.olsaydı ko kocama ölüp bitip evlenmezdim onunla.benin acılarımı alevilik konusuma getirip bide cahil diye dalga geçiyorsun.mutlu huzirlu yuva sagladıgın için diyorsun ? Alevilik damarlarınla mı yazdın bi yazıyı yoksa içindeki insanlıkla mı.benim yasadıklarım benim kaderim.Alevi sunni çatışması yapmıyorum yapmamda !!! Kaldi ki muslumanlara da terorist diyorlar.öyleler mi hayır ??? Be tunceliye severek gittim.eşime aşıktm.ama burnumdan getirdiler.alevi oldukları için yaptılar diye en ufak birsey söylemedim.ben.alevi degilim diye yaptılar dedim.her insanın cahili vardır.çok sağol.

terbiyeli olun biraz olur mu yarası olan gocunuyor lafı ne demek ne kadar çirkinsiniz..

tesekkür ederim
Derdini anlatan birine bu sekilde karsilik vermekte cok cirkin

Ben Alevi degilim Alevilere önyargilida degilim, cünkü yeterince Alevi taniyorum.
Orda ayni sekilde Sünni bir Aile de yazsaydi, sizin verdiginiz bu Tepkiyi vermezdim cünkü
Mezhepe dayali bir Ima göremiyorum.

ben gene verirdim çünkü var nededininde bir sonraki yorumumda zaten söylemiştim..
bende size teşekkür ederim
saygılar

Konunun buraya çekileceğini biliyorduk hepimiz. Ne kadar vicdansız insanlarımız var ya, kadın neler çekmiş ne farkeder aleviymiş sünniymiş sadece yaşadıklarını paylaştı ve ona bunu yapanlar alevi bu kadar basit. Alevi olmadığı için yaşamış bunları, mezhebinizi savunacağınıza biraz insancıl olun, konuya insaflı yaklaşın. Sanki kadın alevileri kötüledi.

Ya tunceli degilde baska bir ilde yasasaydım bunları.Ve de bunu bana yapanlar alevi olmasalardı.o zaman hersey normal mi.olacaktı.Bunu vicdansız br sunni de yapar.Tabi adı sunni.Ben aleviligi tunceliyi katarım tabi konuya.çnkü kocam oralı.her insan aynı değildir.Ayrımcılık yapsaydım igrençlesirdim.ama kimseye ne kinim ne nefretim var.sadece ailesine.iyi dilekleriniz icin sagolun.ama yanlıs anlasılmaya sebebiyet vermeyin lutfen.gercekten art niyetle yazmadıgımı Allah biliyor.

Bende göremedim zaten o kadar acı yaşamış konusahibi üstüne gitmenin manası ne , benim derdim varda konu açmak cesaret ister biz kadınlar bir türlü birlik sağlayamıyoruz ,hüzünlü insan içlnden ve yaşadıklarını yazmış sansür uygulamadan

Yazmadım ki göresiniz.Ben cahlim tamam da bu hanımlar ne böyle ??? Benin kafam davul olmuşken insanların derdi ne.tamam burası umumi biyer her yoruma açığım ama böyle iftiralar beni cok üzüyor.ya benim sevdigim adam aleviydi.bunlar neyin derdinde.çok sağolun destğiniz için gerçekten.

Son düzenleme:

Çok sağolun beni anladığınız için..

Konuyu iyi okur musuniz lütfen.aleviler böyke diye tek söz yazdıysam hemen simdi konuyu kapattırıyorum.Hadi alıntı yap hemen.biraz insaflı olun ya.ben neler çekmişim yazdım anlattım burda siz art niyetli bir sekilde ALEVİ sözünü cekip almıssın.gercektwn üzüldün mü yasadıklarıma ?? Eger öyleyse çok tesekkür ederim.

ikinci paragraf tamamen sizin yazınıza tuhaf yorum yapanlar içindi, onlar gibi düşünseniz eşinizle evlenmeyeceğinizi düşünüyorum.
size yaşatılanlar insanlık ve vicdan meselesi ki bunlarda hiçbiri yokmuş anlattığınız kadarıyla, ama sürekli 'alevi ve tuncelili' geçince rahatsızlık veren bir durum oluşuyor ki yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren sürekli bunları vurgulamanız bence..

canım bence de bir an evvel kurtul o aileden çocuğunu düşün ve asla dönme seni seven ve isteyen senin yanına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…