HİÇ BİR ŞEY BENİ MUTLU ETMİYOR...

Her şeyin farkındasınız bi uzmandan destek alıp daha rahat edebilirsiniz bence çok daha güzel olur terapi tarzı sizi de rahatlatır

Delimi
Sen evlen bacım biran önce, ne demişler deveye diken…
Kendimden biliyorum bak, rahat batmasını çözmenin tek yolu evlenmektir ve geçmişe masallar kadar uzak olarak bakmaktır.
Sen evlen bacım biran önce, ne demişler deveye diken…
Kendimden biliyorum bak, rahat batmasını çözmenin tek yolu evlenmektir ve geçmişe masallar kadar uzak olarak bakmaktır.
Delimiyim ki evleneyim bu yaşta
Bu yaşta evlilik mio olur
Neden sana ne oldu ki sen demi benim gibisin
Oysa aklımds hiç evlilik yoktu

Evet babamı görsen günde kilometrelerce yol yürüyor maşallah ama ben sanki yaşlı olan benim enerji 0 zaten
Kin tutmayayımda ne yapayım insanın hayat enerjisini emip evlerine gidiyorlar resmen

Güzelmiş zaten japonlar akıllı bizim gibi inek değiller.
Biz haziran alışmışız
İlerde çocuğum olursa istediklerini almasammı yoksa alsammı bende kararsızım sonra demesin annem cimri:))varyemez diye
Gerçe evlenmeyi de düşünmüyorum ama

Her satırında haklısın ama denedim yani aileme karşı gelmeyı kıyamet koptu doğuluyum bu arada
Ben en ufak birşey yapsam kan çıkar vallaha birde kurtlar sofrasında düşmek istemiyorum
Ailem çok belalı bi aile yani kimse babamın korkusundan gözümün içine bakamaz dışarda
Ama ailemden koparsam çok korkuyorum haberlerde neler izliyoruz dimi? Hele bide bi kadın sahipsiz olsa insanı yutarlar
Sadece okulunu bitirmeyi planlıyorum ondan sonra ailemin nabzını ölçmeyi düşünüyorum

Siz bilincindesiniz ve üzülüyorsunuz bu konuya vitaminleriniz falanmi düşük acaba bir tahlil yaptırın belki öyle bir şeydir değilse profesyonel destek alın

Ailen herseyi onune sererek seni mutlu edecegini sanmis. Cocuk degilsun ki sadececoyuncaklarla avunasin.
Milllet kizini calistiriyor der diye en aktif caginda bir insani evde tutuyorlar, sana aslinda ne kadar kotuluk yaptiklarinin farkinda degiller. Calismak sadece para kazanmak icin degildir. Sosyallesirsin, her insandan birsey ogrenirsin, kendini gerceklestirirsin, bir ise yaradigini hissedersin, tecrube sahibi olursun. Cam fanusta bitki yetistirir gibi cocuk yetistirirsen o cocucuk cok kirilgan olur. En ufak ruzgarda savrulursun. Ne kadar koruyabilirler ki seni, omurleri yeter mi? Onune herseyi sermisler ama sen mutsuzsun simarik cocuklar gibi. Hani simarik bir cocugun onune dunya kadar oyuncak yigarsin yine de hic birini begenmez, hep mutsuzdur, derdini de anlatamaz anca bunu da begenmedim sunu da istemiyorum der aglar durur ya, senin ki de oyle birsey. Insan kendi icin calisir, kendi icin iş yapar, hem el melekeleri gelisir, hem ogrenir, hem de kafasi dagilir. Bos insan anca kafasinda kurar tapacak birsey olmayinca. Affedememen de bu yuzden. Oysa insaniz, hata yapma luksumuz de var. Neyi affedemiyorsun bilmem ama sana da hata yaparak tecrube edinme firsati verilseydi, kendin hata yaptikca hatanin ogrenmeye giden bir yol oldugunu gorup affetmeyi de ogrenirdin.

Delimi

Delimiyim ki evleneyim bu yaşta
Bu yaşta evlilik mio olur
Neden sana ne oldu ki sen demi benim gibisin
Oysa aklımds hiç evlilik yoktu
Hayattan tat almak için evlilik şart ama geçmişten tat alıyorsun
Böyle her manada rahat genç kadınların mutsuzluk kaynağının sebebi istediklerine ulaşabilir olmasıdır.
Evlen evlen birkaç seneye, valla bak çok iyi oluyor.

Sorumsuz ,her istediği yapılmış gelecek kaygısı olmadığı için bir amaç uğruna çalışmayan ,kimseye bir faydası olmadığı halde herkesten alan kimseye birşey veremeyen amaçsız ve sorumsuz benliğini "bunalım" diye pazarlayan ergen

Olabilir
Çevremden ve buradan gördüğüm kadarıyla evlilik berbat
Ayrıca yaşım da evlilik için uygun değil
Evlensem 2 gune kesin boşanırım babamín evine dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…