Hiç bir zaman evlenemeyecek miyim?

Daha 25 yaşındasın.Hayatında ki önceliğin evlilik olmamalı.Madem iyi bir kariyerin var.25 yaşında nasıl bir kariyer bilemeyeceğim.Kariyeri olan insanın çevresi deolur.Sosyal ilişkileri sosyal hayatı da.Bunları düşünmek için çok erken.

Bulundugum cevre icin bu yas bile gec arkadaslar psikolojik baski yogun etrafimda ve ben de yuvami kurmak istiyorum akrabalarim tek tek evlendiler birde bu taraftan bakin. Yani hazirmisim gibi
Bu arada sen çevrendeki insanların psikolojik baskısından,akrabalarının evlenmesinden etkileniyorsan,bu hayatta kendini hiç yetiştirmemişsin derim.

Eşim beni tesadüfen arkadaşını ziyarete geldiğinde okulda gördü. 7 ay araştırıp beni buldu ve daha sonra bulustuk aşık oldum. Hiç beklemedigin bir anda evlenecegin kişi karşına çıkabilir

Bu arada sen çevrendeki insanların psikolojik baskısından,akrabalarının evlenmesinden etkileniyorsan,bu hayatta kendini hiç yetiştirmemişsin derim.
Cok buyuk laf etmeyin bence insanlar gormuyorsak neden onlarin icinde yasiyoruz! Onlardan zaman zaman etkileniyoruz cogumuz boyleyizdir. Mahalle baskisi denen sey cok yaygin ulkemizde. Etrafimda surekli yasin geciyor seklinde parazit cumleler donuyor bir zaman sonra kulak vermeye ben de basladim cunku ben de suan evlenmek icin kendimi uygun yasta buluyorum ve tekrarlayayim helal dairesinde bir birliktelik yasamak istiyorum yalnizliktan yoruldum. Tabikide benimde isim aktivitelerim var ama gonul isi bu istemem cok abes degildir ya...

Önemli olan doğru insanla evlenmektir.Acele edersen hata yaparsın,çok gençsin.

internete yaz bakalım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta .
İnternete yazsak,senin yazdığında çıkar.Her internette yazan doğru mu?
Bu çağda bu zamanda defne yaprağına gülerken,bir de bu engin bilgiyi !! benim bilmeyip internetten öğrenmem konusunda düstüur vermen daha da traji komik.

Milletin yorumuna da karışmayıp saygı göstereceksiniz o zaman benim yazdığım bi öneriydi ayrıca size değil konu sahibine önerdim ister yapar ister yapmaz kendi bileceği iş .

Şu çok büyük konuşmak lafı her yerde kullanılacak bir laf değil.Hayat insanların ne dediğiyle yürümüyor.Herkesin kendi hedefleri,yaşam biçimi tercihleri düşünceleri var.İsteyen istediğini der.İsteyen her konuda fikir yürütür.Helal çerçevede birliktelik...
Madem dindarsın,kaderin hayır ve şerrin Allah tan olduğunu,alın yazısını bilmek gerek.
25 yaşında sevmek sevilmek isteyebilir insan.Ama 25 yaşında gencecik bir insanın hiç evlenemeyecek miyim diye karamsarlığa düşmesi,ve kariyer sahibi olduğunu söylen birinin mahalle lakırdılarıyla hayatını şekillendirmeye çalışması hoş değil.Allah inşallah gönlüne göre verir.

Milletin yorumuna da karışmayıp saygı göstereceksiniz o zaman benim yazdığım bi öneriydi ayrıca size değil konu sahibine önerdim ister yapar ister yapmaz kendi bileceği iş .
Kusura bakma böyle bağnaz böyle çağ dışı böyle komik bir öneriyi gencecik kızcağıza fikir olarak inanıpta önermene kayıtsız kalamadım.Güldüm sadece.

Kusura bakma böyle bağnaz böyle çağ dışı böyle komik bir öneriyi gencecik kızcağıza fikir olarak inanıpta önermene kayıtsız kalamadım.Güldüm sadece.
Kayıtsız kal bence zira burada kimse kimsenin yorumunu aşağılayamaz benimki sadece bir öneriydi her kesin görüşü başka tabi senin yorumun veya başkasının ki bana uymayabilir ama onuçta herkes fikrini sunmakta özgür dimi

Tabiki kesinlikle öyle.Ama yok ben hurafelere karşı böyleyim elimde değil.

Cok buyuk uzuntu sonrasi bu konuyu actim onun etkisiyle abartili ifaderim oldu canim kusura bakma haklisin

Cok buyuk uzuntu sonrasi bu konuyu actim onun etkisiyle abartili ifaderim oldu canim kusura bakma haklisin
Tatlım bak o kadar güzel bir yaştasın ki.
Sen kendini bil Allah a inan kimsenin lafına da bakma.Sırf evlenmiş olmak için evlenmek isteme.Hereşyin bir vakti zamanı var.Hayat sürprizlerle dolu.Eskide kalmış bir insanı da kafaya takma.Hayırlısını dile Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…