Hiç bir zaman evlenemeyecek miyim?

Asıl bu nasıl yorum

Anlatamadin kusura bakma ... bizim eski mahallemizde bir kadin vardi nas8l delirdigini bilmiyorum hic anneme de sormak gelmedi aklima kocasi gece calisiyordu gunduz kadina bakiyordu cocuklari da vardi kadin balkonda filan soyunuveriyordu o kadar yitikti kafasi kocasi bebekler gibi sikilmadan bakardi o kadina... yani ne yemek yapti o kadin nede zannediyorum kadinlik yapti ama adam ADAMLIK yapti ... yillarca hafizamdan cikmadiysa iyi bisey yapmis ....

Dert ettiğin şeye bak nasip oldumu her türlü gelir seni bulur zaten anlayamazsin bile bnde bi ara senin gibi düşünmeye başlamıştim :))
Hiç ummadigim yerde karsima çıktı rahat ol takılma bu konulara

Bence kader ben erkek arkadaşımla kafamda yıldızlar ucusarak karsilastim ilk görüşte bu o dedim resmen ama 5 yıldır okul is bulamama derken bi türlü evlenrmiyoruz. Hayirlisi için dua et hakkımda en hayırlısı olsun de cok dua et Allaha

25 hiç evlenemeyecek miyim diye ah vah edip üzerine düşünülecek bir yaş değil, hayatını gözden geçir bir yerlerde yanlış yapıyorsun, evlendiğinde hayatına sihirli bir değnek değmiyor bir anda prensese falan dönüşmüyorsun, evlendiğinde yapacağını düşündüğün ve ertelediğin her ne hayalin varsa bahane bulmayı bırak ve şimdi yapmaya başla...

Yoksa ömür boyu kendini böyle mutsuz edecek bişeyler bulursun

Abartmışsın ben de 37 38 falan sandım ki bana kalsa bu işler nasip her an her şey olabilir
Ben 20 yaşında evlendim evlenmem erken diyordum oldu valla hem de çok hızlı oldu. Tanıştık nişanlandık evlendik 4 ay nişanlı kaldık.
Önemli olan doğru insanın denk gelmesi. Evlenirsin de doğru insan Mıdır yanlış mı biraz aklını kullanmak lazım

Akisina birak..
Dua et ama birisi icin degil. Hayirlisi neyse onun olmasi icin. Acele etme. Yanlis bir secim yapip evlendikten sonra dogru kisinin karsina cikma ihtimalini dusun. Hersey evlilik degil. Ne guzel kariyer sahibisin. Normal hayatina devam et. Kurslara katil, cevre edin. Kendini gelistirebilecegin seylerle ugras. Olacagi varsa o senin karsina bir sekilde cikar diye dusunuyorm..

Nasil kiMumkun bu.

Evlilik evcilik oyunu gibidir.güzel oynarsanız ,herkes mutlu olur; siz oynamak istemesenizde karşı taraf ister çünkü; kimse mutluluğu bitsin istemez.tuuba890 ve tuliba

Saplantılı olduğun bir erkek olduğu icin karsına düzgün birisi çıkmıyor.

Ne zamanki onu unutursun, işte o Zaman çevrene dikkatle bak ve gelişmeleri izle

Sen dertsiz başına dert araysun.

Yastığının altına defne yaprağı koy kısmetin açılır denenmiş ve birçok kişide olmuş bişey bu sende dene inşallah hayırlı kısmetin çıkar.

Biraz calis maas al ailene birazcik iyilik yap jest yap onlari tatile gotur evlerine onlari mutlu edecek birseyler al, hemen ne demeye evleneceksin ki? Ailenle arkadaslarinla vakit gecir.

Olmuyorsa hep daha iyi oluca gi içindir.

Evlenmesem ben evlenmezdim daha sürer 25 yasindasin bende 40 devirdi dedim:)

Cokk kismetliyimdir her girdigim ortamdan biri aşık olup istemeye gelirler di ( ben istemediğinden ters geliyodu benc3)

30 yasına geliyim bakarız derdim hep,30.umda eşimle tanıştım 5.senede evlendik şuan hamileyim

Keske daha iyisi geleceginden emin olabilsem

Valla yaşın 45 falan sandım. Aynı yaştaymışız Banada hep birilerini önerecek oluyorlar ama ben istemiyorum Gerçi geçen hafta biriyle tanıştırıldım ama hemen evlenmeyi düşünmüyorum Bence sende acele etme.

Evlilik meselesi kısmet işi vakti zamanı ne zamansa o zaman olacak şu anda ne yapsan da boş ama sırf evlenmek olsun diye de evlenilmez mutlaka o gün gelir merak etme

Canim gel seni gelin alayim sakaryaaya kriterlerini sole hemcinsmsin sonucta seve seve buluruz

Kendi adıma söyleyeyim. Önceki gecmisimi silip hayatıma aldığım kişiyi eski ile karıştırmadan... kafandaki geçmişi geçmiştekini sil derim ki zaten içine sinmiş olsaydı eski olmazdı. Kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…