- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Asıl bu nasıl yorumYani; evi yapan dişi kuştur. Evlenmeye hazır bir bayan erkeğini buna göre seçer.ve devamlılık sağlar.kadın yemek yaparsa erkek yer, kadın evde olursa erkek eve gelir.yani kadın kadınlığını yaparsa ; erkek adam olur.veevlilik olur.anlatabildim mi?
Anlatamadin kusura bakma ... bizim eski mahallemizde bir kadin vardi nas8l delirdigini bilmiyorum hic anneme de sormak gelmedi aklima kocasi gece calisiyordu gunduz kadina bakiyordu cocuklari da vardi kadin balkonda filan soyunuveriyordu o kadar yitikti kafasi kocasi bebekler gibi sikilmadan bakardi o kadina... yani ne yemek yapti o kadin nede zannediyorum kadinlik yapti ama adam ADAMLIK yapti ... yillarca hafizamdan cikmadiysa iyi bisey yapmis ....Yani; evi yapan dişi kuştur. Evlenmeye hazır bir bayan erkeğini buna göre seçer.ve devamlılık sağlar.kadın yemek yaparsa erkek yer, kadın evde olursa erkek eve gelir.yani kadın kadınlığını yaparsa ; erkek adam olur.veevlilik olur.anlatabildim mi?
Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Nasil kiİlk cümleden sonrasını okumadım.yanıt vereyim erkeği bir hamur olarak düşün; onu sen mayalayacaksın...sen şekil vereceksin.... sen pişirerek, soğuk sıcak servis edeceksin. Önce tercihini yap şekerli tuzlu baharatlı mı
Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Yastığının altına defne yaprağı koy kısmetin açılır denenmiş ve birçok kişide olmuş bişey bu sende dene inşallah hayırlı kısmetin çıkar.Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Keske daha iyisi geleceginden emin olabilsemOlmuyorsa hep daha iyi oluca gi içindir.
Evlenmesem ben evlenmezdim daha sürer 25 yasindasin bende 40 devirdi dedim:)
Cokk kismetliyimdir her girdigim ortamdan biri aşık olup istemeye gelirler di ( ben istemediğinden ters geliyodu benc3)
30 yasına geliyim bakarız derdim hep,30.umda eşimle tanıştım 5.senede evlendik şuan hamileyim
Canim gel seni gelin alayim sakaryaaya kriterlerini sole hemcinsmsin sonucta seve seve buluruzEtrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Kendi adıma söyleyeyim. Önceki gecmisimi silip hayatıma aldığım kişiyi eski ile karıştırmadan... kafandaki geçmişi geçmiştekini sil derim ki zaten içine sinmiş olsaydı eski olmazdı. Kolay gelsin şimdidenEtrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Yastığının altına defne yaprağı koy kısmetin açılır denenmiş ve birçok kişide olmuş bişey bu sende dene inşallah hayırlı kısmetin çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?