35 yaşındayım ben evliliği bu kadar dert etmedimsanırım ben de bir sorun var
Hepiiibir de erkek odundur onu sen yontacaksın desem ćok kaba olurdu.
Ben de öğretmenim ama öğretmenlikten girmedim, çocuk var doğuya atanma korkusuyla düz memuriyet için girdim ama sizin hesap kpss puanımı söylemeye utanıyorumValla ben öğretmen olarak girdim alandan fulle yakın yapmasam babalara gelecem eşim nerelere getirir bilmiyorum
Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
hayırlısı olsun inşallah hakkında canım. sonuçta evlenmek mutluluk demek değil.Yaa evlenemiyorum napiyim .. Artık kafama da takmaz oldum. Yiyip içip gezip kendime para harcıyorum
dua etmelisin bence:) bir de zaten saplantı yapmışsınki yapmak istemiyorum diyorsun amaEtrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
hayırlısı olsun inşallah hakkında canım. sonuçta evlenmek mutluluk demek değil.
yA boşver yaa yiyelim içelim gezelim görelim.Ayni frekanstayiz.
Dua ediyorsan dini inancin var demektir, dini inancin varsa kadere iman da etmen gerekir, kader kismet bana vurmaz demen dinen yanlis olur ayrica insanin kaderi kendi cabasina bagli, saplanti haline getirmek istemiyorum demissin ama coktan saplanmissin camura, cirpinma bence dibe cekiyor seni!!!!Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Özelden mesaj yazmissin ama buradan mesajimi alintilayip sorunu sorabilirdin, ben buradan cevap vermek istiyorum, cirpinma dibe cekiyor seni sozumun anlami; kafani bir adama takip herkeste onu ararsan mutsuz olursun, takinti yapmissin adami apacik, baskalarindan etkilenerek evlilik karari aliyorsaniz % 90 yanlis kisiyi tercih edip evleneceksiniz, ne olur evlenmis olmak icin evlenmeyin, gercekten bilincli olarak evlenin cunku disaridan gorundugu gibi degil her sey, madem dininizi yasamak istiyorsunuz o zaman nasip deyip bekleyin, baska adamin hayali ile de evlenmeye kalkismayin, zira ona benzeyen birini bulsaniz bile mutsuz olursunuz cunku o takinti yaptiginiz x kisisi olamayacak hicbir zaman benzeri!!!Bulundugum cevre icin bu yas bile gec arkadaslar psikolojik baski yogun etrafimda ve ben de yuvami kurmak istiyorum akrabalarim tek tek evlendiler birde bu taraftan bakin. Yani hazirmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?