Hiç bir zaman evlenemeyecek miyim?

Düğünlere git beni kaynanam düğünde beğendi sonra haber gönderdiler sonra da oldu

cnm ben 30 yasındayım bekarım.. sevgilim bile yok ben senın kadar takmıyorum.. soyle dusun ıanan ıyı hısedersın.. allah senı kotu ınsanlardan koruyor. allah korusun ya evlendıgnde mutsuz oldugun ıcın buraya yazsaydın? boyle dusun.. herseye bın sukur cok sukur ben boyle dusunuorum

Evlenirsin evlenmesine de olmasa nolur ki? Evlilik öyle türbelerde adaklar adayıp dileyeceğin gibi bir durum değil, şart da değil bana göre de neyse. Ben 28 de evlendim, 35-40 yaşına kadar bekar kalsaydım da dert etmezdim. Hatta bekarlığın tadını biraz daha çıkarabileceğim için çok mutlu olurdum. Eğer aşırı çocuk düşkünü değilsen evlilik olsa da olur, olmasa da olur.

Ben hep şöyle düşünürüm, evlilik erkeğe yarayan kadını yıpratan bir kurum. Masallardaki gibi sonsuza kadar mutlu yaşanmıyor genellikle(istisnalar kaideyi bozmaz) Erkekler evlenince krala, kadınlar külkedisine dönüşüyor. Buna rağmen nasıl bir ironiyse artık, kadınlar evlenmek için çıldırıyor erkekler evlenmekten kaçıyor. Sen de bunun canlı örneğisin

Bu nasil bir yorum?

ay 25 yaşındaymışsın, insan bunu demeye utanır ya. saçmalama. daha erken bile.

İlk olarak şunu söyleyeyim evlilik hayatın olmazsa olmazı değil. Öncelikle kendin mutlu olmayı dene. Kendi hayatını gözden geçir. Bir birey olarak mutlu ve huzurlu olduktan sonra, emin ol illa da evlenmeliyim diye düşünmeyeceksin. Yine emin ol ki bu düşünceyi kafandan çıkardığın andan itibaren halk değimiyle 'kısmetlerin' kapıda dizilecek. Ayrıca zaten mucize denilen bir şey yoktur. Evlenmek için gösterdiğin çabayı sadece kendin için göstermeyi dene. Emin ol herşey daha güzel olacak.

hiç bir zaman hiç bir zaman değildir herşeyin zamanı vardır diye düşünüyorum ha bu özlü sözümü çok beğendim neyse bende bekarım aynı durumdayım aday adayım da yok yaşımda senden biraz çok az büyük toplum baskısı var mı evet her gittiğm yerde e işe de girdin evlilik ne zman teyzeleri var mı var arkadaşlarda hep evlendi mi evlendi ama çok kafaya takmıyorum şu an çünkü herşeyin nasip olduğunu yani zamanı olduğunu düşünüyorum sırf evlenmek için evlenilmez sonuçta acele edipte burda bdv de konu açmalık evliliklerdense hani aldatma vs ağır olanlarından bahsediyorum bir kaç yıl geç olsun sen çevreye kulak asmazsan sıkıntı çıkmaz bence bu arada boş durma bir hobi edin ya da ne bileyim para biriktir çalışıyorsan yada yapmak istediğin şeyleri yap gez dolaş ki evlenen arkadaşarım sonrasında pekte bişey yapamamaktan yakınıyor ben araba almayı düşünüyorum mesela şu aralar sonra bol bol geziyorum herşeyin zamanı var canım inşallah hayırlı insanla tanışırsın bu arada çok kafana takma gerçekten o da iyi değil

28 yasimdayim 27 olana kadar da hic dert etmedm evliligi.bence bunu dusunerek hayatini karartma.buna odakli yasama.vakti gelince kaderde de varsa olr.ben umutluyum kendim icin :)

Ne kadar uzulsen de sıkılsan da bu isler kismettten öteye gecmiyor o cok belli... bazisi 40ında buluyor mutluluğu. Hem kimbilir kimin mutlu oldugu belki 20de evlendi oyle boyle yürütüyor ama hata yaptigini düşünüyor ve ayrilamiyor da.. vsvs liste uzar gider

hepii .!.:
Bu nasil bir yorum?
Yani; evi yapan dişi kuştur. Evlenmeye hazır bir bayan erkeğini buna göre seçer.ve devamlılık sağlar.kadın yemek yaparsa erkek yer, kadın evde olursa erkek eve gelir.yani kadın kadınlığını yaparsa ; erkek adam olur.veevlilik olur.anlatabildim mi?

Erkek-hamur benzetmesi ilginc olmus. Neyse, anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…