- 14 Haziran 2016
- 253
- 180
- 23
- 38
Kaderimiz ortakmis ben bir de kpss'ye girdim sonucu söylemeye utanıyorumİnsan neyi çok isterse onunla sınanıyor. Ben hep önce iş sonra eş dedim atanamadım ama evlendim. Kısmetten ötesi olmuyor.
Beni de alın aranıza ben de sizdenim. Önce iş sonra eş dedim, işi buldum evlendim, düğün izninden döndüğüm gün işten çıkarıldım. Kpss bende de aynı dert zatenKaderimiz ortakmis ben bir de kpss'ye girdim sonucu söylemeye utanıyorum
İlk cümleden sonrasını okumadım.yanıt vereyim erkeği bir hamur olarak düşün; onu sen mayalayacaksın...sen şekil vereceksin.... sen pişirerek, soğuk sıcak servis edeceksin. Önce tercihini yap şekerli tuzlu baharatlı mı
Tam benlikBu nasil bir yorum?
Valla ben öğretmen olarak girdim alandan fulle yakın yapmasam babalara gelecem eşim nerelere getirir bilmiyorumBeni de alın aranıza ben de sizdenim. Önce iş sonra eş dedim, işi buldum evlendim, düğün izninden döndüğüm gün işten çıkarıldım. Kpss bende de aynı dert zaten
Tam benlikipeqbojuqu luk konu hadi ipek mapus daminda beni nasilda unutur cagirmassin bende evde kalma yolunda emin adimlarla yuruyen biriyim sonucta :)
İlk olarak şunu söyleyeyim evlilik hayatın olmazsa olmazı değil. Öncelikle kendin mutlu olmayı dene. Kendi hayatını gözden geçir. Bir birey olarak mutlu ve huzurlu olduktan sonra, emin ol illa da evlenmeliyim diye düşünmeyeceksin. Yine emin ol ki bu düşünceyi kafandan çıkardığın andan itibaren halk değimiyle 'kısmetlerin' kapıda dizilecek. Ayrıca zaten mucize denilen bir şey yoktur. Evlenmek için gösterdiğin çabayı sadece kendin için göstermeyi dene. Emin ol herşey daha güzel olacak.Etrafimda begenilen biriyim iyi bir kariyerim var fakat yasimda gelmesine ragmen karsima asla evlenebilecek biri cikmiyor vasat bile diyemiyorm ne dini ne ahlaki yonden. Bir erkekle tanisacak cevremde yok arkadaslarimdan bana ayarlayabilecek olanda. Aklimda evlenmeyi dusunmeyen bir erkek var onu kafamdan silemiyorum hayatima kim girerse onla kiyaslarim gibi geliyor o cok yuksek bir pozisyonda her yonden. Onun bana donmesi icin de dua etmek istemiyorum cunku boyle bir konuda diretici olup saplanti haline getirmek istemiyorm ama cok uzuluyorum senelerdir dua ediyorum yoksa hic bir zaman evlenemeyecek miyim? Hayatimda hic mucize olmadi ki hep benim cabalarimla olacak olanlar oldu. Peki sizler nasil evlendiniz benim basima o kader kismet denilen vurmaz gibi geliyor her gecen gun dahada yipraniyorum. Lutfen bir yol gosterin arkadaslar
Yani; evi yapan dişi kuştur. Evlenmeye hazır bir bayan erkeğini buna göre seçer.ve devamlılık sağlar.kadın yemek yaparsa erkek yer, kadın evde olursa erkek eve gelir.yani kadın kadınlığını yaparsa ; erkek adam olur.veevlilik olur.anlatabildim mi?hepii .!.:Bu nasil bir yorum?
Yani; evi yapan dişi kuştur. Evlenmeye hazır bir bayan erkeğini buna göre seçer.ve devamlılık sağlar.kadın yemek yaparsa erkek yer, kadın evde olursa erkek eve gelir.yani kadın kadınlığını yaparsa ; erkek adam olur.veevlilik olur.anlatabildim mi?
Hamur benzetmesi benim ama Google dan giriniz; koca pişirme sanatı.Erkek-hamur benzetmesi ilginc olmus. Neyse, anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?