Hic birliktelik yasamamis erkek

Verdiginiz örnekte erkek daha 30 bile değil benim de tanidiklarim var 27-28inde evlenip öncesinde dini gerekcelerle kimsenin elini bile tutmamis insanlar ama bu adam 10 sene daha bekler miydi bunu sormaniz lazim.

Yok valla ilgilenmiyorum sizin kocalarınızla. Benimki bana yetiyor.

Konu sahibi fikir sormuş, biz de fikirlerimizi paylaşıyoruz tecrübelerimizden yola çıkarak.
niye alıntılıyorsunuz o zaman?
Verdiginiz örnekte erkek daha 30 bile değil benim de var 27sinde evlenip öncesinde dini gerekcelerle kimsenin elini bile tutmamis insanlar ama bu adam 10 sene daha bekler miydi bunu sormaniz lazim.
çok da var,ömrüm böyle insanların yanında geçti,nasıl herşeyi yaşamış sapkınlar olduğu gibi ,muhafazakar kitlede de çürük elmalar olabilir,ama bu bu gerçeği değiştirmez,çok gördüm öyle insan,inancı gereği kadın eli tutmamış çok mutlu örnekler var etrafımda. erkeğin 30 olması gerekmiyor,benimle tanışmasa eşim aynı insan ,değişecek değildi, merak etmeyin siz.

niye alıntılıyorsunuz o zaman?
Hani forum ya burası, doğası gereği birbirimizi alıntılayarak fikirlerimizi yazıyoruz. Forum dili ve edebiyatına giriş 101 dersi mi açalım size?
Çevrenizdeki insanların cinsel hayatlarının nasıl olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben hiç bilmiyorum mesela kim nasıl bir cinsel hayat yaşıyor, mutlu mu, mutsuz mu, yeterli mi, yetersiz mi, karısı/kocası sapık mı, değil mi?

ilgilendirmiyor deyip alıntılama yapmak ,baya baya ilgilendiğinizi gösteryor.
siz bilmiyorsunuz da ,hiç tanımadığınız 36 yaşındaki biri hakkında hiç birşey bilmeden nasıl yargıda bulunuyorsunuz o zaman?
insanları yargılarken sadece kendi fikriniz açısından yargılamayın
herkes kendi tecrübesini ve sosyal yaşamını bilir,ona göre konuşur,siz de kendinize göre cevap verin,başkaları sizi bu kdar ilgilendirmesin

"her şeyi yaşamış sapkınlar" derken, "her şey" olarak tanımladığınız nedir ve bu sapkınlar sınıfına girenler tam olarak kimler oluyor?

"her şeyi yaşamış sapkınlar" derken, "her şey" olarak tanımladığınız nedir ve bu sapkınlar sınıfına girenler tam olarak kimler oluyor?
cinsel anlamda herşeyi yaşamış olup sapkınlık aşamasına gelenler de var,tam tersi cinsel anlamda hiçbirşey yaşamamış olup sapkınlık aşamasına gelenler de var demek oluyor bu cümle.
yani muhafazakar olup da sapkın olanlar diye bir genelleme yapmaya çalışanlar için söylediğim bir şey , sapkınlık için herhangi bir inanç ya da yaşam tarzı gerekmiyor, iki tarafta da bunu yapan var diyorum, bir kesimi hedef gösterme eğiliminde olanlara karşı cevabım bu yönde.

Kadın yaşayanlardan da sapıklar var diyor. Yaşayanlar sapık demiyor....
İyi de yaşamayanlar sapık yazan biri mi oldu da böyle bir cümle kuruluyor, dendiyse ben görmedim sanırım. Ben de her şeyi yaşayan sapkınlar cümlesinden tam olarak ne sonuç çıktıysa onu sorup onu yazıyorum. "

Daha dün gördük burda her şeyin ilkini karısıyla yaşayan adamın sokakta milletin fotoğraflarını çektiğini. Çok sağlıklı ilişkiler kuruyorlar, evet
Bence adamın sapıklığının nedeni olarak geç yaşa kadar bir şey yaşamamış olmasına bağlamak çok doğru bir yaklaşım olmaz. O zaman ilkelerine sadık kalabilen erkek yoktur demeye gelir iş.

Bilinçaltı derken, neyin bilinçaltı ortaya çıktı şimdi benim bu cümlemden.
sizin sıkıntınız ne anlamadım?neden üzerinize alındınız?sizden alıntılama yapmadım
yarası olan gocunur
lafım ,bilinçaltında bunu taşıyanlara?
sizin bilinçaltınızda da varsa orasını ben bilemem.

Biri yaa bir şey yaşamayanları gördük sonradan sapık oluyorlar minvalinde yorum yaptı, oradan

36 yaşında hiç ilişkisi olmamış erkek anca dini hassasiyeti varsa kabul edilebilir, ki ben ondan da çekinirdim. Çok görüyoruz, evlendikten sonra gözü fıldır fıldır açılan kadınları/erkekleri.

Ben merak etmiyorum ama düşüncem cok nadir olduklari yönünde. Varsa da kadinlarla iletisimlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Sizin kocanız beni ilgilendirmiyor dedim. Konu ilgilendiriyor ki yazıyorum.

36 yaşında bakir adamlar tanıyıp tecrübe etmiş olduğumuzdan yargıda bulunuyor olabilir miyiz sizce?

Sorduğum soruya cevap alamamışım. Eline erkek eli değmediği ile övünen bir insan nasıl oluyor da çevresindeki insanların cinsel hayatları hakkında bu kadar bilgi sahibi oluyor? Biz kendimizden yola çıkıp yorum yapıyoruz da siz nasıl başkalarının cinsel hayatlarına bu kadar hakim olarak yorum yapıyorsunuz? Meraktan soruyorum.

Öyleyse peki ama ben kaçırmadıysam hiç bir şey yaşamayanlar sapkınlaşıyor diye bir yorum okumadım. Varsa öyle bir yorum kusura bakmayın. Ama daha çok tecrübesizliğin sorun çıkarabileceği ve bu devirde çokta bu sözlere itibar edilmemesi gerektiği söylendi. Saygıdan dolayı da birçok yorumda "dini hassasiyetleri olanları ayrı tutuyorum" diyerek bir kesimi rencide etmekten kaçınıldı. siz de her şeyi yaşayan diyerek tabir ettiğiniz kişilere sapkınlar demiyorsanız ki demiyormuşsunuz sorun yok.

Evet ya.sanki amerikan filmlerindeki gibi yaşıyoruz haa.bir sürü beğenilmeyen, tercih edilmeyen ya da yeterince iş bilmeyen, konuyu oraya getiremeyen adamlar var.birini bulabilmek marifet zaten.hiçbirşey yapmazsan bu kişi olursun zaten.ki kadınlar bile sıkıntı yaşıyor bazen birilerini bulma konusunda. sanki akın akın kadın ilgisi var herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…