- 20 Ağustos 2014
- 3.444
- 9.515
- 358
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
neyi bilinçaltına taşıyan hanımefendi, burada yorum yazıyorsunuz ve alıntılanmak istemiyorsunuz ama bu imkansız, yoruma açık bir forumda insanlar alıntılayıp fikir alışverişinde bulunuyor, evet çok gocunuyorum ben her şeyi yaşayan sapkınlardan olduğum için hemen bilinçaltımdan fışkırdı kaldı. freudla muhatap oluyorum sanırım diyeceğim ama bilinçaltı diyerek tam olarak ne dediğinizi biliyor musunuz bilmiyorum. Sormakta istemiyorum açıkçası.sizin sıkıntınız ne anlamadım?neden üzerinize alındınız?sizden alıntılama yapmadım
yarası olan gocunur
lafım ,bilinçaltında bunu taşıyanlara?
sizin bilinçaltınızda da varsa orasını ben bilemem.
o yorumu görmedim. Ama yine de herkes çok hassas davrandı, dini hassasiyeti olanları bir kenara ayırdı çoğunlukla.Biri yaa bir şey yaşamayanları gördük sonradan sapık oluyorlar minvalinde yorum yaptı, oradan
Eline kadın eli değmemiş adamların ilişkileri daha iyi oluyor, düzgün ilerliyor cümlesineydi o cevap. Hepsi sapık oluyor demedim. Ancak bastırılmış bütün duygular bir yerde patlar. Çok para sıkıntısı çekmiş bir insan parayı bulunca çılgınlar gibi harcar mesela.Biri yaa bir şey yaşamayanları gördük sonradan sapık oluyorlar minvalinde yorum yaptı, oradan
e tamam bilmediğiniz için öyle düşünüyorsunuzBen merak etmiyorum ama düşüncem cok nadir olduklari yönünde. Varsa da kadinlarla iletisimlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
konuyla ilgili yazmadınız direk o erkeklere ithafen yazdınız,onlar da kocalar oluyor.Sizin kocanız beni ilgilendirmiyor dedim. Konu ilgilendiriyor ki yazıyorum.
36 yaşında bakir adamlar tanıyıp tecrübe etmiş olduğumuzdan yargıda bulunuyor olabilir miyiz sizce?
Sorduğum soruya cevap alamamışım. Eline erkek eli değmediği ile övünen bir insan nasıl oluyor da çevresindeki insanların cinsel hayatları hakkında bu kadar bilgi sahibi oluyor? Biz kendimizden yola çıkıp yorum yapıyoruz da siz nasıl başkalarının cinsel hayatlarına bu kadar hakim olarak yorum yapıyorsunuz? Meraktan soruyorum.
neyi bilinçaltına taşıyan hanımefendi, burada yorum yazıyorsunuz ve alıntılanmak istemiyorsunuz ama bu imkansız, yoruma açık bir forumda insanlar alıntılayıp fikir alışverişinde bulunuyor, evet çok gocunuyorum ben her şeyi yaşayan sapkınlardan olduğum için hemen bilinçaltımdan fışkırdı kaldı. freudla muhatap oluyorum sanırım diyeceğim ama bilinçaltı diyerek tam olarak ne dediğinizi biliyor musunuz bilmiyorum. Sormakta istemiyorum açıkçası.
sormayın o halde ,anlattım defalarca yazamayacağımÖyleyse peki ama ben kaçırmadıysam hiç bir şey yaşamayanlar sapkınlaşıyor diye bir yorum okumadım. Varsa öyle bir yorum kusura bakmayın. Ama daha çok tecrübesizliğin sorun çıkarabileceği ve bu devirde çokta bu sözlere itibar edilmemesi gerektiği söylendi. Saygıdan dolayı da birçok yorumda "dini hassasiyetleri olanları ayrı tutuyorum" diyerek bir kesimi rencide etmekten kaçınıldı. siz de her şeyi yaşayan diyerek tabir ettiğiniz kişilere sapkınlar demiyorsanız ki demiyormuşsunuz sorun yok.
yok ,illa böyle olması için muhafazar ve sapık olması lazım ferhansEvet ya.sanki amerikan filmlerindeki gibi yaşıyoruz haa.bir sürü beğenilmeyen, tercih edilmeyen ya da yeterince iş bilmeyen, konuyu oraya getiremeyen adamlar var.birini bulabilmek marifet zaten.hiçbirşey yapmazsan bu kişi olursun zaten.ki kadınlar bile sıkıntı yaşıyor bazen birilerini bulma konusunda. sanki akın akın kadın ilgisi var herkese.
Iste bakir olsun dersek anlattiginiz gibi insanlar denk geliyor yani iletisim sorunu olan, kendini dogru ifade edemeyen ve baskalari tarafindan tercih edilmemis olan. Ha bunlarin icinden gercekten es olabilecek yapida biri cikabilir de cok düşük bir ihtimal diye düşünüyorumEvet ya.sanki amerikan filmlerindeki gibi yaşıyoruz haa.bir sürü beğenilmeyen, tercih edilmeyen ya da yeterince iş bilmeyen, konuyu oraya getiremeyen adamlar var.birini bulabilmek marifet zaten.hiçbirşey yapmazsan bu kişi olursun zaten.ki kadınlar bile sıkıntı yaşıyor bazen birilerini bulma konusunda. sanki akın akın kadın ilgisi var herkese.
Bulamıyorsa nereden evlensin? Muhafazakâlardan da öyle bir bahsediliyor ki burada sanki bu insanlar paralel evrenden falan. Görücü mörücü işleri kalmadı ki modern(!), muhafazakâr farketmiyor.eee nasıl evlensin 20 lerinin başında ? Sen ben gibi insanlar işte.ne bu herşeylerini garipseme falan? insanlar yeri geliyor ömür boyu eş bulamıyor.kolay mı o işler öyle.Bazı erkekler gerçekten severek cinsellik yaşamak isterler. Arada bir çekim olması şart onlar için. Bu adam ya kimseyi sevmedi, ya kendine güveni yok, ya da yalan söylüyor. Çünkü muhafazakar ailede büyüyen erkekler erken yaşta evlenir, cinsel ihtiyaçlarını karşılamaları için..
amin inş,darısı isteyenlerin başına.
herşeyi yaşamış olmakla,evlendikten sonra yaşamak arasındaki bariz farkı yaş ilerleyince anlıyor insan.
çok severek evlendim,hala elini tutunca heyecanlanırım,bu iş kalpte bitiyor, birbirini seven insanlar,tecrübesiz ise herşeyin en güzelini yaşama konusunda da bana göre bir adım daha önde oluyor. tecrübeli olmamak, evlenince bir takım şeyleri yaşayamamak demek de değil ayrıca.RABBİM tüm gençlerimize de nasip etsin inş.
ferhans bak bugün çok mantıklı geliyor konuşmaların bana:)Bulamıyorsa nereden evlensin? Muhafazakâlardan da öyle bir bahsediliyor ki burada sanki bu insanlar paralel evrenden falan. Görücü mörücü işleri kalmadı ki modern(!), muhafazakâr farketmiyor.eee nasıl evlensin 20 lereinin başında ? Sen ben gibi insanlar işte.ne bu herşeylerini garipseme falan? insanlar yeri geliyor ömür boyu eş bulamıyor.kolay mı o işler öyle.siz de amma atıyorsunuz hee.
bu sizi ilgilendirmez.Evlenmeden once hic bir sey yaşamamiş biri, evlenmeden once her şeyii yaşamakla olan BARIZ farki nereden anliyor acaba?
Zaten bildiginiz gordugunuz sadece kocaniz yani o yuzden kimsede olmayan mahremi tek keşfeden cift kendiniz saniyorsunuz ya.
Insanlar en azindan bir şey deneyipte yaziyor.
Niye alıntılıyorsun ya forum mu burası, alıntılamasanaEvlenmeden once hic bir sey yaşamamiş biri, evlenmeden once her şeyii yaşamakla olan BARIZ farki nereden anliyor acaba?
Zaten bildiginiz gordugunuz sadece kocaniz yani o yuzden kimsede belki de olmayan mahremi tek keşfeden cift kendiniz saniyorsunuz ya.
Insanlar en azindan bir şey deneyipte yaziyor.
Sağol canım.ama gerçekten neden böyle herkes üstten üstten konuşuyor anlamadımferhans bak bugün çok mantıklı geliyor konuşmaların bana:)
üstten bakmaman ,tecrübel cinsel hayatı olan bir kadın için gayet objektif.
ilk önce siz alıntıladınız bunun hesabını bana mı soruyorsunuzNiye alıntılıyorsun ya forum mu burası, alıntılamasana
Ablamız kendisininki dışında kalan cinsel hayatlara çok hakim. Nasıl hakim olduğunu sorma söylemiyor.
Ben deli gibi muhafazakar çevreden çıktım. Bu konular öyle açık açık konuşulmazdı. Kimseyi yatak odasında tasavvur edemem yani. Bunlar çiftler arasında özeldir, sorunu olan da doktora gider. Bana bakma ben yırtığım onlar gibi değilim djdjfj.Sizin kocanız beni ilgilendirmiyor dedim. Konu ilgilendiriyor ki yazıyorum.
36 yaşında bakir adamlar tanıyıp tecrübe etmiş olduğumuzdan yargıda bulunuyor olabilir miyiz sizce?
Sorduğum soruya cevap alamamışım. Eline erkek eli değmediği ile övünen bir insan nasıl oluyor da çevresindeki insanların cinsel hayatları hakkında bu kadar bilgi sahibi oluyor? Biz kendimizden yola çıkıp yorum yapıyoruz da siz nasıl başkalarının cinsel hayatlarına bu kadar hakim olarak yorum yapıyorsunuz? Meraktan soruyorum.
Yooo hesap sormuyorum. Size de yazmadım zaten, niye alıntılıyorsunuz ki?ilk önce siz alıntıladınız bunun hesabını bana mı soruyorsunuz
sıktınız gerçekten işiniz yok sanırım.
yazmayacağım artık size.
hah işte,bunnla övünüp başkasını hakir görmek nedir ,hele belli bir kesimi hedef almakSağol canım.ama gerçekten neden böyle herkes üstten üstten konuşuyor anlamadım
Sanki seks yapmak çok ekstra özellikler isteyen birşey gibi şişinip duruyor herkes.allah herkesin çarşısına az çok bir pazar vermiş işte.ne var bu kadar övünecek?
Valla benim çevrem genelde muhafazakar değil, ama ona rağmen kimsenin cinsel hayatını bilmem. Ha kızlarla ilişki sonrası kanamam oldu neden acaba gibi gibi şeyler konuşuyoruz bazen ama ötesi yok yani. Kendiminki dışında kimsenin cinsel hayatı hakkında fikrim yok.Ben deli gibi muhafazakar çevreden çıktım. Bu konular öyle açık açık konuşulmazdı. Kimseyi yatak odasında tasavvur edemem yani. Bunlar çiftler arasında özeldir, sorunu olan da doktora gider. Bana bakma ben yırtığım onlar gibi değilim djdjfj.
bu sizi ilgilendirmez.
cinselliği en iyi yaşayan ,evlenmeden önce 100 kişiyle beraber olan değildir hanımefendi
kendinizi üstten görmeye devam edin
o insanlar mutlu mesut yaşamaya devam ediyor, hem de hiç tercrübesi olmadan evlenip zirveye taşıyor
bu nasıl biliyor musunuz,evlenmeden önce tek yumurta kırmayı bilmeyip,evlendikten sonra aşçı olabilecek kapasitede yemk pişirmeye dönüşen kadınlar gibi.
evlilik öncesi cinsel tecrübe ile övünülecek aşamaya nasıl geldi bu toplum şaşkınlık verici
bir de tecrübesiz olanları bu kadar aşağılayacak seviyeye nasıl gelindi orası da ayrı hezeyan
Niye alıntılıyorsun ya forum mu burası, alıntılamasana
Ablamız kendisininki dışında kalan cinsel hayatlara çok hakim. Nasıl hakim olduğunu sorma söylemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?