Hic birliktelik yasamamis erkek

Ben de aynı şeyi düşündüm valla.eee tecrübe yoksa kaliteyi nasıl biliyor bu kadar iddialı konuşacak kadar.tek kıstas süre değil ki.teknik bilsen bu sefer ten uyumunu karşılaştıramazsın.o beden kimyasıyla alakalı.

Bence adam ya gay ya da hadım edilmiş. Bir kadın dayanır ama bir erkek asla. Kim söylüyorsa bunu da yalan söylüyor

Kimseyi bulamamış mı da birlikte olamamış? Yoksa kendi doğruları ve inançları doğrultusunda mı kimseyle birlikte olmamış? Ona göre cevap verilebilir bence.

Bu dediğine sen inanıyorsan dünyanın en Polyannası ödülünü sana verelim

Bir de o kadar kişisel gelişim okuyorum deyip kitap yazdığını söyleyerek yazıyorsun bunu. Daha "şey" leri bile ayıramıyorken hem de.

Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olur

Son düzenleme:
36 yaşında adama çocuk da demeyin artık yahu. Dinen uygun bulmma8şt8r evlenmeyi ve de beklemistir

36 yaşında adama çocuk da demeyin artık yahu. Dinen uygun bulmma8şt8r evlenmeyi ve de beklemistir
Ben de ona bakakaldım, Otuz Beş Yaş şiiri aklıma geldi

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?

Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.

Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?

Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.

Kitap yazmış hal bu mu? Kitabın ismini yaz da es kaza okumayalım. Bu konularda eğitimi olmayan kişilerin nasıl kitap yazabildiği de ayrı bir sorun zaten bu ülkede.

Malum biz elitist, aşağı gören ve hazımsız avcılarız ya sana göre senin şu cümlelerden ne akıyor dönüp bir bakman gerek

Mütemadiyen senin kadar da kendimizi övmek kadar minimal de takılmıyoruzdur(!)
Takılmadığımız için de senin nerde açığın var kimsenin umrunda değildir; kendini fazla önemseyip rahatsız ettiğini düşünme.

Bu arada ben hiç tanımadıklarıma 2.çoğul kullanırken üslubu bu tarz olana iyelik ekini çok görürüm. Kimin boş vakti olduğu da üye yılımızdan, mesaj sayımızdan gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.

Siz sayfalardır evlenmeden önce ilişki yaşayanlara yargı dağıtırken sorun yok ama biri gelip yanlışınızı söyleyince küçük görme mi oluyor? Hiç bitmedi mağdur edebiyatınız.

İlahi gerçekten çok Komiksiniz.
Tanımadığınız, eğitimini bilmediğiniz biri hakkında baya ileri geri atıp tutabilme yeteneğiniz mevcut.
Siz bunu daha önce de yaptınız, böyle komün gibisiniz, özelde de konuşup birine takınca peşini bırakmıyorsunuz.
O kişi size cevap verdikçe daha da hırslanıyorsunuz, egonuz ağır basıyor. Ben kitapla ilgili tek kelime etmediğim halde, o başka bir konuda kaldığı halde hakkımda herşeyi ezberlemiş, kafaya takmış, hangi konuya yazarsam damlayıp aklınız sıra ön plana atarak üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Fakat bilmediğiniz şey şu ki, sizin gibileri her gün yüzlerce görüyoruz, yabancı değiliz. İyelik eki mi, vay vay Türkçe de öğretirim diyorsunuz, ee başka?
Gülünç halinizle sizi başbaşa bırakıyorum. Çünkü biliyorum ki bilerek konuya geldiniz, ama mutluyum. Kim olduğu hakkında tek bir fikri olmayan insanların peşine düşüp konu konu takip edip, her konuda aynı tavrı takınmanız, bana ne kadar taktığınızın kanıtı. Sizi takıntılarınızla başbaşa bırakıyorum.

Siz sayfalardır evlenmeden önce ilişki yaşayanlara yargı dağıtırken sorun yok ama biri gelip yanlışınızı söyleyince küçük görme mi oluyor? Hiç bitmedi mağdur edebiyatınız.
Hah sırayla damlamaya başladınız.
Vallahi koptum gülmekten:)
Ancak bu kadarsınız. Vah vah.

Cinsel problemleri olabilir.
Ne bilim tuhaf geldi.
Dini hassasiyeti mi var.
Yani neden yaşamamış peki bunu söyledi mi 36 yaş oldukça olgun bir yaş.
Bilemedim tuhaf geldi

Gerçekten komik benim öyle mi?
Eğitimin edebiyat değil bunu 200 kadar gelişim kitabı okuduğunu dile getirip kitap yazdığını söylediğine göre müneccim olmaya, atıp tutmaya gerek yok sanırım.

Ben ve benim gibiler komün, sen de sosyetesin herhalde Şu konuda tam tersi duruyor düşünce yapın.

Senin yazını başka konuda gördüğüm halde orda da yazabilirdim. Siyaset sayfasındaki kafasıkarışık halinden sonra ilk kez yazıyorsam sadece yanlışa yanlış demek içindir. Her yerde sana laf sokuyorum imajı yaratma istersen.

Bu arada Edebiyatçı olan benim. Bırak da bu eleştiriyi ben yapayım. Baş başa ayrı yazılır.

Konjektür

Eşim 28 yaşındaydı taniştiğimizda onunda benimde öyle bir birlikteliğimiz olmamişti.Ben garip karsilamamistim çünkü ikimizde bu konularda hassasiyeti olan kişilerdik.
Aradaki 8 yıl çok fazla şey değiştirir mi sanmiyorum.
Ama arkadaşınızın cinsel birlikteliği olmuş ve adam sorun değil diyorsa o zaman ortada bir sorun var demektir.( Adamin yaşamamış olması ve sorun etmemesinden kaynaklı )

Bence garip. Ben böyle tecrübesiz birini istemezdim.

Dini hassasiyetlerinden dolayı kimseyle birliktelik yaşamamış olabilir yada aseksüeldir cinsellikten hoşlanmıyordur vs vs. Ben tuhaf bulmadım açıkçası

Hala daha akıl verme çabaları. Ne geldiyse başımıza, bu aklını birinci sanan insan profilinden geliyor. Nasıl bir ego hezeyanı, edebiyatçı olmuşsunuz ama nezaket sıfır. Okumuş ama kendini bir adım öteye atamamıış deniyor sizin gibilere. Konuyla ilgili yorum yapsaydınız sorun yoktu, lakin direk şahsıma saldırdığınız için, içinizdekileri dökme gafletinde bulunarak kendinizi ele verdiniz. Hala son çırpınışlarınız. Hala daha cümlelerinizin içindeki hazımsızlık bas bas bağırıyor. Edebiyat dersi de vermeye çalışıyorsunuz, metnin konusu dışında herşeyi yazıp, bi de ders vermek. Malesef terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. Çünkü bilinçaltı engel oluyor, takıkya o açıdan. Hiç değişmiyor sizin gibiler hiç. Hatta bu psikoloji üzerine kitap bile yazılabilir:))))) Benim hiçbir iddiam olmadığı halde herşeyle itham eden sizsiniz. Bende hazmedemeğiniz şeylerin hepsini engin Türkçenizle yazmaya bayağı bir gayret etmişsiniz. Yalnız şu var, ben takıntılı olduğunuz tiplere benzemiyorum, işiniz zor. Sabaha, akşama kadar yazın bakalım. Daha ne meziyetlerim varmış bakacağım. Bu gece amma meşhur oldum, daha bunun profillerde, özellerde arkamdan konuşulma durumları hariç. Maşallah, maşallah, tam gaz devam.

50 km/s hızında kaçardım yanından. Muhafazakar olsa bu yaşa kadar evlenmeden beklenmez. Din de beklemeni istemez. Kesinlikle bir problem var kesinlikle. Cinselliği denemesin bile derim.

Sabah sabah senin gibi uzun yazma gafletinde bulunamayacağım.

Nezaket, tevazu sahibine gösterilir. Yazabildiğin tüm yazma gücünle gardını almana lüzum yok.

İlk yazdığım ve senin tırnaklarını çıkardığın şey konu ve konudaki kendi yazın. Her şeyi şahsına hakaret algılıyorsan bu hayat senin için zor olmalı. Polemiğe daha fazla çekmeyelim bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…