- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ben de aynı şeyi düşündüm valla.eee tecrübe yoksa kaliteyi nasıl biliyor bu kadar iddialı konuşacak kadar.tek kıstas süre değil ki.teknik bilsen bu sefer ten uyumunu karşılaştıramazsın.o beden kimyasıyla alakalı.Evlenmeden once hic bir sey yaşamamiş biri, evlenmeden once her şeyii yaşamakla olan BARIZ farki nereden anliyor acaba?
Zaten bildiginiz gordugunuz sadece kocaniz yani o yuzden kimsede belki de olmayan mahremi tek keşfeden cift kendiniz saniyorsunuz ya.
Insanlar en azindan bir şey deneyipte yaziyor.
Bence adam ya gay ya da hadım edilmiş. Bir kadın dayanır ama bir erkek asla. Kim söylüyorsa bunu da yalan söylüyorİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Bu dediğine sen inanıyorsan dünyanın en Polyannası ödülünü sana verelimvay be artık kadınlar tecrübeli erkek arar olmuş ,tabi kendileri de tecrübeliya ,ondan sanırım
neden 36 yaşına kadar bakir kalmasın ki?
gerçekse çok da saygı duyulacak bir durum .
kendine hakim olabilen,nefsinin peşinde gitmeyen,aklı başında biri demekki
evlenince yaşamak istiyor belliki.
tecrübesizler evlendikten sonra daha sağlıklı ilişki kuruyor ben hep bunu gördüm bu arada .
bu konularla ilgili nedense kadınlar yaşadıklarının eleştirilmesinden rahatsız oluyor ama bir erkeği çok kolay yargılayabiliyor,dalga geçebiliyorlar,normal addedebilmek için de tecrübeli olması gerekiyormuş onu da burda öğrendik.
pess diyorum daha başka birşey dersem banlanırım.
benim kafam sadece bu bilgiyi size kim söyledi,nerden öğrendiniz?
kendisi söyledi ise ,bunu söylemesi çok tuhaf,insan neden söylerki böyle birşeyi,siz sormadıysanız söylememesi lazım.
başkasından duyduysanız da ,başkasına da söylememesi lazım,bu çok mahrem birşey.
Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olurBu dediğine sen inanıyorsan dünyanın en Polyannası ödülünü sana verelim
Bir de o kadar kişisel gelişim okuyorum deyip kitap yazdığını söyleyerek yazıyorsun bunu. Daha "şey" leri bile ayıramıyorken hem de.
36 yaşında adama çocuk da demeyin artık yahu. Dinen uygun bulmma8şt8r evlenmeyi ve de beklemistirİyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Ben de ona bakakaldım, Otuz Beş Yaş şiiri aklıma geldi36 yaşında adama çocuk da demeyin artık yahu. Dinen uygun bulmma8şt8r evlenmeyi ve de beklemistir
Kitap yazmış hal bu mu? Kitabın ismini yaz da es kaza okumayalım. Bu konularda eğitimi olmayan kişilerin nasıl kitap yazabildiği de ayrı bir sorun zaten bu ülkede.Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olur
Siz sayfalardır evlenmeden önce ilişki yaşayanlara yargı dağıtırken sorun yok ama biri gelip yanlışınızı söyleyince küçük görme mi oluyor? Hiç bitmedi mağdur edebiyatınız.Yine gelmiş başkalarını aşağı gören, kendini elitist sayan zümrenin başkahramanı. Hazımsızlık akıyor cümlelerden. Verdiğim rahatsızlıkla gurur duyuyorum. Siz burada insan avcılığı yaparken biz kitabını yazıyorduk.Siz cümlelerden birşey çıkarmaya çalışın, benim vaktim dar, oturup sizin gibi boş vaktim olmadığından, ay şunu nerde gömsem diye düşünecek acizliğe sahip değilim. Saygısızlığınız için ben değil siz utanın kendinizden. Ayrıca benimle senli benli konuşacak samimiyetiniz yok. İletişim kuralları noktasında okuma yapmanız şart. Ona buna sarmak yerine bunlara vakit ayırırsanız daha faydalı olur
İlahi gerçekten çok Komiksiniz.Kitap yazmış hal bu mu? Kitabın ismini yaz da es kaza okumayalım. Bu konularda eğitimi olmayan kişilerin nasıl kitap yazabildiği de ayrı bir sorun zaten bu ülkede.
Malum biz elitist, aşağı gören ve hazımsız avcılarız ya sana göre senin şu cümlelerden ne akıyor dönüp bir bakman gerek
Mütemadiyen senin kadar da kendimizi övmek kadar minimal de takılmıyoruzdur(!)
Takılmadığımız için de senin nerde açığın var kimsenin umrunda değildir; kendini fazla önemseyip rahatsız ettiğini düşünme.
Bu arada ben hiç tanımadıklarıma 2.çoğul kullanırken üslubu bu tarz olana iyelik ekini çok görürüm. Kimin boş vakti olduğu da üye yılımızdan, mesaj sayımızdan gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum.
Hah sırayla damlamaya başladınız.Siz sayfalardır evlenmeden önce ilişki yaşayanlara yargı dağıtırken sorun yok ama biri gelip yanlışınızı söyleyince küçük görme mi oluyor? Hiç bitmedi mağdur edebiyatınız.
Gerçekten komik benim öyle mi?İlahi gerçekten çok Komiksiniz.
Tanımadığınız, eğitimini bilmediğiniz biri hakkında baya ileri geri atıp tutabilme yeteneğiniz mevcut.
Siz bunu daha önce de yaptınız, böyle komün gibisiniz, özelde de konuşup birine takınca peşini bırakmıyorsunuz.
O kişi size cevap verdikçe daha da hırslanıyorsunuz, egonuz ağır basıyor. Ben kitapla ilgili tek kelime etmediğim halde, o başka bir konuda kaldığı halde hakkımda herşeyi ezberlemiş, kafaya takmış, hangi konuya yazarsam damlayıp aklınız sıra ön plana atarak üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Fakat bilmediğiniz şey şu ki, sizin gibileri her gün yüzlerce görüyoruz, yabancı değiliz. İyelik eki mi, vay vay Türkçe de öğretirim diyorsunuz, ee başka?
Gülünç halinizle sizi başbaşa bırakıyorum. Çünkü biliyorum ki bilerek konuya geldiniz, ama mutluyum. Kim olduğu hakkında tek bir fikri olmayan insanların peşine düşüp konu konu takip edip, her konuda aynı tavrı takınmanız, bana ne kadar taktığınızın kanıtı. Sizi takıntılarınızla başbaşa bırakıyorum.
Konjektürİlahi gerçekten çok Komiksiniz.
Tanımadığınız, eğitimini bilmediğiniz biri hakkında baya ileri geri atıp tutabilme yeteneğiniz mevcut.
Siz bunu daha önce de yaptınız, böyle komün gibisiniz, özelde de konuşup birine takınca peşini bırakmıyorsunuz.
O kişi size cevap verdikçe daha da hırslanıyorsunuz, egonuz ağır basıyor. Ben kitapla ilgili tek kelime etmediğim halde, o başka bir konuda kaldığı halde hakkımda herşeyi ezberlemiş, kafaya takmış, hangi konuya yazarsam damlayıp aklınız sıra ön plana atarak üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Fakat bilmediğiniz şey şu ki, sizin gibileri her gün yüzlerce görüyoruz, yabancı değiliz. İyelik eki mi, vay vay Türkçe de öğretirim diyorsunuz, ee başka?
Gülünç halinizle sizi başbaşa bırakıyorum. Çünkü biliyorum ki bilerek konuya geldiniz, ama mutluyum. Kim olduğu hakkında tek bir fikri olmayan insanların peşine düşüp konu konu takip edip, her konuda aynı tavrı takınmanız, bana ne kadar taktığınızın kanıtı. Sizi takıntılarınızla başbaşa bırakıyorum.
İyi akşamlar kızlar.Bu konumu bi arkadaşım için açıyorum.Yorumlarinizi çok merak ediyor.Arkadasim bir yıldır birisiyle görüşüyor cocuk 36 yaşındaymış.Hic kimseyle birlikte olmamış.Aslinda cinselligi çok isteyen bir tip diyor.Ama kimseyle birlite olmamış.Simdi hazı insanlar bu durumu gayet olağan olması gereken bi durum olarak karşılar bazıları ise bu yasa kadar olmaması garip der. Sizin düşünceleriniz nelerdir
Hala daha akıl verme çabaları. Ne geldiyse başımıza, bu aklını birinci sanan insan profilinden geliyor. Nasıl bir ego hezeyanı, edebiyatçı olmuşsunuz ama nezaket sıfır. Okumuş ama kendini bir adım öteye atamamıış deniyor sizin gibilere. Konuyla ilgili yorum yapsaydınız sorun yoktu, lakin direk şahsıma saldırdığınız için, içinizdekileri dökme gafletinde bulunarak kendinizi ele verdiniz. Hala son çırpınışlarınız. Hala daha cümlelerinizin içindeki hazımsızlık bas bas bağırıyor. Edebiyat dersi de vermeye çalışıyorsunuz, metnin konusu dışında herşeyi yazıp, bi de ders vermek. Malesef terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. Çünkü bilinçaltı engel oluyor, takıkya o açıdan. Hiç değişmiyor sizin gibiler hiç. Hatta bu psikoloji üzerine kitap bile yazılabilir:))))) Benim hiçbir iddiam olmadığı halde herşeyle itham eden sizsiniz. Bende hazmedemeğiniz şeylerin hepsini engin Türkçenizle yazmaya bayağı bir gayret etmişsiniz. Yalnız şu var, ben takıntılı olduğunuz tiplere benzemiyorum, işiniz zor. Sabaha, akşama kadar yazın bakalım. Daha ne meziyetlerim varmış bakacağım. Bu gece amma meşhur oldum, daha bunun profillerde, özellerde arkamdan konuşulma durumları hariç. Maşallah, maşallah, tam gaz devam.Gerçekten komik benim öyle mi?
Eğitimin edebiyat değil bunu 200 kadar gelişim kitabı okuduğunu dile getirip kitap yazdığını söylediğine göre müneccim olmaya, atıp tutmaya gerek yok sanırım.
Ben ve benim gibiler komün, sen de sosyetesin herhaldeŞu konuda tam tersi duruyor düşünce yapın.
Senin yazını başka konuda gördüğüm halde orda da yazabilirdim. Siyaset sayfasındaki kafasıkarışık halinden sonra ilk kez yazıyorsam sadece yanlışa yanlış demek içindir. Her yerde sana laf sokuyorum imajı yaratma istersen.
Bu arada Edebiyatçı olan benim. Bırak da bu eleştiriyi ben yapayım. Baş başa ayrı yazılır.
Sabah sabah senin gibi uzun yazma gafletinde bulunamayacağım.Hala daha akıl verme çabaları. Ne geldiyse başımıza, bu aklını birinci sanan insan profilinden geliyor. Nasıl bir ego hezeyanı, edebiyatçı olmuşsunuz ama nezaket sıfır. Okumuş ama kendini bir adım öteye atamamıış deniyor sizin gibilere. Konuyla ilgili yorum yapsaydınız sorun yoktu, lakin direk şahsıma saldırdığınız için, içinizdekileri dökme gafletinde bulunarak kendinizi ele verdiniz. Hala son çırpınışlarınız. Hala daha cümlelerinizin içindeki hazımsızlık bas bas bağırıyor. Edebiyat dersi de vermeye çalışıyorsunuz, metnin konusu dışında herşeyi yazıp, bi de ders vermek. Malesef terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. Çünkü bilinçaltı engel oluyor, takıkya o açıdan. Hiç değişmiyor sizin gibiler hiç. Hatta bu psikoloji üzerine kitap bile yazılabilir:))))) Benim hiçbir iddiam olmadığı halde herşeyle itham eden sizsiniz. Bende hazmedemeğiniz şeylerin hepsini engin Türkçenizle yazmaya bayağı bir gayret etmişsiniz. Yalnız şu var, ben takıntılı olduğunuz tiplere benzemiyorum, işiniz zor. Sabaha, akşama kadar yazın bakalım. Daha ne meziyetlerim varmış bakacağım. Bu gece amma meşhur oldum, daha bunun profillerde, özellerde arkamdan konuşulma durumları hariç. Maşallah, maşallah, tam gaz devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?