Hiç bişey y istediğim gibi olmayacak sanki..Nişanımı iptal mi etsem?:(((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb. arkadaşlar.ekimin son haftası nişanım var.salonda olacak nişanım.karadenizde yaşıyorum havalar daha eylül gelmeden yankılanmaya başladı.sürekli yağış.çamur toprak içinde nişan yapmak istemedim salonda olmasına rağmen.zaten ben yaza istiyordum nişanımı ailemm sözle nişan arası uzun olmaz diye tutturdu ekimin sonuna yapılcak.o gün hava nasıl olacak o bile belli değil moralim çok bozuk..sözüm de haziranın başında olmuştu.sizce ne yapmalıyım??siz olsanız ne yapardınız?bu arada düğünüme daha var erkek arkadaşım kısa dönemde olsa askerliği var en azından 2 yıl.

canım bu senin nişanın salonda olmasını istemiyorsan ve huzursuz oluyorsan istediğin mevsimde yap acele etmene gerek yok. bir kez yaşayacağın bir an nasıl olmasını istiyorsan ona göre planla. evliliğinize de zaman varsa niye acele edesiniz ki aileler ikna edilir. ömür boyu tüh demek istemiyorsan gönlüne göre yap :))

kapalı alanmış, yağmur yağsa da size bir zararı olmaz ki? Söz yapılmış, nişanı da yapın düğünü de yaza yaparsınız

ah işte ikna olsa annem tam bir inatçı her şeyime karışıyor kaynanam bilee karışmazkenn kafamdaki tokadan tarihine kadar karıştı.bunaldım artıkkk.konuşmuştukk yaza demiştikk baban hemen olsun istio falan yapıo valla bilmiyorum kapalı alanda istiyorum ama soğukta çamurda istemiyorum kapalı olsada kuaförden salona gidişi çıkışı edişi hep eziyet olcak bilmiyorum napıcam

salonda olmasını istiyorsan problem yapma saçı falan canım, hiçbirşey olmaz arabayla gidip geleceksiniz problem yaşamazsın, ama salon değil açık havada istiyorsan ısrarcı ol derim.... ama yağmur falan seni korkutmasın herşey yolunda gider dert etme sen :)))

Unutmamak gerekiyor ki, nişan düğün gibi törenler bizlerden daha çok aile bireylerimizi memnun etme adına yapılıyor. İptal ederek aileni üzmüş olabilirsin, bu kadar çok düşünüp kendini yıpratmasan keşke...

bu konuda çok çok haklısın..davetli listesinden kıyafetine alınacaklara kadar aileler karışıyo..benimkinin ailesii pek karışmıyor maddi olarak zaten hazır değillerdi ona rağmen ordan burdan bişiler yapmaya çalışıyolar..annemde saolsun tuz biber oluyor üstüne..sanki kendii nişanlanıyor saç modelime kadarr karışıyor artık öyle biri oldumki kendimi tanıyamıyorum.herşeye alınan herkese bağıran tersleyen lafını esirgemeyen kırıcı biri oldum.ben bu değildim susardım kırmazdım kötü demezdim..

bence biraz iyi düşünün iyi olsun
annenizi ikna edemiyorsanız, pazarlık yoluna gidin düğününüzde hiçbirşeyinize karışmayacağına dair söz alın
ayrıca aileler haklı sözle nişanın arasını çok açmayın derim
havayı da dert etmeyin düğün değil ya bu nişan sonuçta
daha güzelini düğüne saklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…