Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAnlaşmalı mı boşandınız
E canım evden çıkmasaydın keşke sanırım aldatmış evlendiğine göre
Sadece çocuk için oda 300 tl.Eşinizden nafaka almıyor musunuz?
Ev onun beni oyuna getirdiE canım evden çıkmasaydın keşke sanırım aldatmış evlendiğine göre
Ya kıyamam. Sana acımıyosa evladına acısın. Canım bi yerlere başvur mutlaka bi yol vardır.Şu an nerde kalıyosun hiç ni akraban yokEv onun beni oyuna getirdi
Hukukçu arkadaşlar bu konuda daha doğru fikirler verir. Siz eski eşinizin evlenmesine hiç kafayı takmayın. Düşünecek bi sürü şeyiniz var zaten bi de o yük yapmasın kafanıza evlenirse evlensin. Çocuğuna ayda üç yüz lira veren adam hiç kimseyle masal gibi evlilik yaşayamaz zaten. Ben bu burda çile çekerken o mutlu diye insan daha da kahırlanıyor aman kendinize bunu yapmayın. Belediyeye yardım derneklerine valiliğe filan başvurun az az da olsa yardım fonlarından faydalanırsınız çocuğunuzun bi ihtiyacını karşılarsınız en azından. Kalacak yeriniz var mı? Yoksa kadın derneklerine gidin onlar yardım eder. Çok üzüldüm sizin için umarım kısa zamanda bu sorunlarınızı çözersiniz. Moralinizi hiç bozmayın sağlıklısınız çocuğunuz yanınızda gerisi hallolur bi şekildeEv onun beni oyuna getirdi
Hergün sebebsiz tartışma çıkarıyordu mecbur kaldım şimdiyse umursamıyor çocuk kalsın git diyor.siz bırakırmısınız evladınızı.ben yapamam göz nurum benim oCeremesini siz çekin,sefasını başkası sürsün..
Is bulunur bulunmasina da aileniz yoksa cocugu kime birakiyordunuz isteyken??
Birde o adami surundurmeden cekismeli yerine neden anlasmali bosandiniz??
Aklimda deli sorular![]()
Esnaftım battım ve bu durumlar ondan snr oldu.ne param kaldı ne de arkadaşım.itibar kendime güven hepsi yok oldu tek düşündüğüm ölmekNafaka yükseltme davası açabilirsiniz tekrardan , mor çatı , şönim 'den destek alabilirsiniz arayıp isterseniz , bir de ilinizde ki valiliğe maddi yardım için başvurabilirsiniz.
Mesleğiniz var mı peki?
Günlerdir yaptığım tek şey bu ama hep ölüm düşünüyorum toparlanamıyorum inanın gücüm bitiyor imtihan bu kadar ağır mı olurKardeşim Allah a sığın
...
Once bunu derim sana.
Dua et namaz kıl ve sonra da gerekli yerlere baş vur nafakayı yukseltmeleri için
Devlet belki maddi olarak destek olur
Biraz araştır
Canını sıkma kardeşim..
Allah yardımcın olsun
Günlerdir yaptığım tek şey bu ama hep ölüm düşünüyorum toparlanamıyorum inanın gücüm bitiyor imtihan bu kadar ağır mı olur
Her iş istediğimiz gibi gidecek diye bir kaide yok ki insanoğlunun başına her iş gelebilir , ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz herhalde o bebeğiniz ne yapacak sizsiz biraz lütfen güclü olmaya çalışın yılmayın hemen .Esnaftım battım ve bu durumlar ondan snr oldu.ne param kaldı ne de arkadaşım.itibar kendime güven hepsi yok oldu tek düşündüğüm ölmek