• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çaresiz kaldınız mı..

Benim iş yerinde az da olsa tanıdığım bir kadın şunu söylemişti "aynı dönemde hem işsiz kaldım, hem boşandım, hem de kanser olduğumu öğrendim." Kadın kanseri yenmiş, iyi bir işe girmiş, son derece bakımlı ve özgüveni tavandı.
O kadının eminimki yanında destek olan birileri vardı.tek başına olmuyor ve hergün hakarete uğramıyordur.benim gidecek yada sığınacak hiç kimsem yok ve umudum da yok.iş arıyorum burası küçük bir yer yaşdan dolayı bulmak zor ben günlerdir bunları yaşıyorum sızlanmak diye düşünebilirsiniz ve değil anlıyormusunuz

O kadının eminimki yanında destek olan birileri vardı.tek başına olmuyor ve hergün hakarete uğramıyordur.benim gidecek yada sığınacak hiç kimsem yok ve umudum da yok.iş arıyorum burası küçük bir yer yaşdan dolayı bulmak zor ben günlerdir bunları yaşıyorum sızlanmak diye düşünebilirsiniz ve değil anlıyormusunuz
Durumunuza çok üzüldüm. Rabbim en tez zamanda yardımcın olur İnşallah.. ben de çok zor günler geçiriyorum ama ailemin desteği var çok şükür. Hangi ildesiniz kaç yaşındasınız acaba? Bı de şu an eşinizin evinde misiniz onu anlayamadım o nerde

Ne yasarsan yasa dimdik durman gereken bir nedenin var evladin...ve Allaha sukretmen gereken bir nedenin var oda sagligin...ben insanin elinin ayaginin tuttugu surece ustesinden gelemeyecegi derdin olmadigina inanmiyorum...once kendine guven,sonrada rabbine sigin kendine gercekten siginan hic bir kuluna kayitsiz kalmza hic ummadigin kapilarda acilir kimbilir...sen yeterki sukru ve duayi dilinden eksik etme ve sabr et sen ve evladin saglikli olun bir sekilde ne yapar ne eder bir sekilde yasamanizi devam ettirursiniz,esin olacak herife gelince azicik merhamet ve vicdan sahibi olsa zaten seni vede yavrunu gidecek bir yeri olmadiginizi bile bile evden cikarmazdi,ettigini cekecek hic merak etme...Allah yardimcin olsun dua edicem senin icin...rabbim tez zamanda feraha cikarsin sizi

Aileniz nerde ?
Hiç mi kimseniz yok eş dost ?
Var başka bir ilde ama laf söyleyip telefonu kapattı bir daha da aramam ben sadece içimi dökmek istedim insanlardan dua istedim bilirimki tanımadığınız birinin duası en büyük yardımcıdır

Ne yasarsan yasa dimdik durman gereken bir nedenin var evladin...ve Allaha sukretmen gereken bir nedenin var oda sagligin...ben insanin elinin ayaginin tuttugu surece ustesinden gelemeyecegi derdin olmadigina inanmiyorum...once kendine guven,sonrada rabbine sigin kendine gercekten siginan hic bir kuluna kayitsiz kalmza hic ummadigin kapilarda acilir kimbilir...sen yeterki sukru ve duayi dilinden eksik etme ve sabr et sen ve evladin saglikli olun bir sekilde ne yapar ne eder bir sekilde yasamanizi devam ettirursiniz,esin olacak herife gelince azicik merhamet ve vicdan sahibi olsa zaten seni vede yavrunu gidecek bir yeri olmadiginizi bile bile evden cikarmazdi,ettigini cekecek hic merak etme...Allah yardimcin olsun dua edicem senin icin...rabbim tez zamanda feraha cikarsin sizi

Durumunuza çok üzüldüm. Rabbim en tez zamanda yardımcın olur İnşallah.. ben de çok zor günler geçiriyorum ama ailemin desteği var çok şükür. Hangi ildesiniz kaç yaşındasınız acaba? Bı de şu an eşinizin evinde misiniz onu anlayamadım o nerde
37 yaşındayım doğudayım eski eşim iş bul ev tut benim gücüm yok dedi şimdilik onun evinin bir odasındayım

Allah yardımcınız olsun. Buradan söylemek kolay tabi diyeceksiniz ama çocuğunuz için dimdik ayakta olmanız lazım. Onun için ölmek kelimesini telaffuz etmeyin bir daha. Siz öldünuz diyelim o ne yapacak? Ya üvey anne (iyi olanları tenzih ederim) ya da çocuk esirgeme. Onun şuan güçlü bir anneye ihtiyacı var hayatı öğrenmesi için. Evet zor. Bazen ustuste gelir. İmtihan. Tevekkül edin isyan etmeyin. Hayat böyle iniş çıkışlarla dolu. Dua ediyorum sizin için. Rabbim hayırlı kapılar açsın...

37 yaşındayım doğudayım eski eşim iş bul ev tut benim gücüm yok dedi şimdilik onun evinin bir odasındayım
Allah yardımcınız olsun. Batı tarafında olsaydınız yardımım dokunur mu diye sordum. Eşiniz 2. Evlilik yaptı ve sizinle şu an aynı evde mi yanlış mı anladım?

Esnaftım battım ve bu durumlar ondan snr oldu.ne param kaldı ne de arkadaşım.itibar kendime güven hepsi yok oldu tek düşündüğüm ölmek
Sakın , ölümü düşünme, çocuğun var, o sensiz ne yapar üvey anne elinde. Sakın sakın. Çocuğun için çabalamalı ve ayakta kalmalısın, Allah yardımcın olsun. Bi süre kadın sığınma evine git olmazsa, tekrar toparlanana kadar..

Gerçekten zor yaşadıkların. En zoru da o adamın evinin odasında yaşamak zorunda olman. Çocuğun var güçlü olmalısın mutlaka bir iş bulmalısın. İş olunca zamanla hersey düzelir. Allah yar ve yardimcin olsun...

Bulunduğunuz ilden cikabilirseniz yazın bana ozelden. Allah in izniyle is de buluruz ev de. Okurken içim sizladi siz yaşıyorsunuz unutmayın Allah kerimdir,günlerden bir gün öyle çaresiz kaldım artık dayanacak gücüm kalmadı secdeye kapandim hiç kira hıçkıra Rabbime yalvardım yemin ederim Rabbim duama icabet etti ertesi gün hallolmustu beni Darda koyan durum. Dediğim gibi bana özelden yazin,bi hal yoluna koyulur inşallah.

Olaya bak ya. Bu ülkede kadının bu hali ne olacak böyle ya
Her inişin bir çıkışı var. Korkma :(

Çaresiz kalmazsak imtihan olmaz tabiki çaresiz kaldım. Göğüs kafesimin dışarı değil içeri şiştiğini hissettim.
Aileniz olmasa bile bir teyze amca hala dayı yok mu?

Back
X