• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç delicesine, karşılıksız sevildiniz mi ?

evt ..ilkokula başladığım günden liseye başlayana kadar aynı kişi tarafından sürekli sevildim,karşılıksız olarak.ve facede bulmuş beni eklemek istedi.

kabul etmedim

sonra biri daha vardı aynı zamanda çok takıktı o bana.

1,5 ay boyunca herkesi gönderdi yanıma sınıfta teklif teklif üstüne.o da öyle baya bi sürdü ben istemedim çünkü öyle biri olamadım..

bide lisedeyken biri vardı çok da iyi bir insandı.annemin doğumgününde doüumgünü pasta alacağım dediğinde bile pastayı bana bırakmadı tüm ısrarlarıma rağmen o aldı,sürekli yanımda dururdu.hep ama hep..

birini felan yaklaştırmazdı yanıma seni rahatsız mı ediyolar,sen iyi msn bi isteğin var mı falan filan.. teklif etme cesaretini bulamadı ama benden yana öyle işte...

ama karşılıksız olunca bi anlamı yok bence:31:

İnsanın yaşayamadıkları kalır ya içinde...Bu çocuğun da içinde kalmış seninle güzel bi ilişki hayalleriyle sürdürmüş hislerini daha fazlası değill (büyük bi aşk vs) üzgünüm...:17:

Neden üzgünsün anlamadım ama biz zaten çok güzel giden bir ilişki yaşadık. ;)
Sonra sevmekten vazgeçtim. ;)
Onunla bir sürü şey yaşadıktan sonra hala bana gerçek anlamda aşık olması esas mesele burada.

Sonraki ilişkimde de önce karşımdakinin ayakları yerden kesildi, sonra yine vazgeçtim ben. Onu da bıraktım.
Ciddi bir şeyler yaşamayınca atılıp tutulan laflar boş zaten. ;)
Onlar aşk değil.

O yüzden diğer aşık kategorisindeki erkeklerin üstünde durmadım.

Sadece beni tanıyan 3 erkekten bahsettim.

Öbür türlü sözde aşıklar bir sürü zaten.

evt ..ilkokula başladığım günden liseye başlayana kadar aynı kişi tarafından sürekli sevildim,karşılıksız olarak.ve facede bulmuş beni eklemek istedi.

kabul etmedim

sonra biri daha vardı aynı zamanda çok takıktı o bana.

1,5 ay boyunca herkesi gönderdi yanıma sınıfta teklif teklif üstüne.o da öyle baya bi sürdü ben istemedim çünkü öyle biri olamadım..

bide lisedeyken biri vardı çok da iyi bir insandı.annemin doğumgününde doüumgünü pasta alacağım dediğinde bile pastayı bana bırakmadı tüm ısrarlarıma rağmen o aldı,sürekli yanımda dururdu.hep ama hep..

birini felan yaklaştırmazdı yanıma seni rahatsız mı ediyolar,sen iyi msn bi isteğin var mı falan filan.. teklif etme cesaretini bulamadı ama benden yana öyle işte...

ama karşılıksız olunca bi anlamı yok bence:31:

ben hep delicesine sevilmişimdir gerçekten çok değer gördüğümü ve el üstünde tutulduğumu düşünüyorum...
15 senedir hala yolumu gözleyen birileri bile var
ama sen de aynı şekilde karşılığı yoksa inan ki o da bir şey ifade etmiyor
en güzeli karşılıklı olabilmesi.....

Bana sen evlensen de umrumda değil diyor o insan. Bakalım benimki de 9 - 10 yılı bulacak mı. . . :37::D

Yok, benim çevremde herkes karşılıksız bir şeyler hissetmiştir birilerine ama uzun yıllar devam eden azdır. Ya da yoktur.

Bir şey yaşamayınca içinde kalıyor insanın. O sebeple uzun sürüyor aşk sanılan şey. Seninle aşk anlayışımız farklı sanırım. ;)
Ben de birine aşık olduğumu sanmıştım, yıllar sürdü ama bir şeyler yaşayınca çok soğudum. Hatta uzaktık, gördüğümde çok soğudum ve bitti benim için. Saçma sapan bir şekilde aşığım diye geziniyordum öncesinde ama asla sevmemişim oysa.

Benimkini gözümde büyütüyorum çünkü biz bir şeyler yaşadık ve beni annemden de iyi bilir. ;) En kötü huylarımı da bilir. Bu yüzden bu aşk özel. Ve bu gerçekten bu bir aşk. Beni her halimle bilir ve kabul eder. Zordur bu.
Birine hiç dokunmadan, hiç konuşmadan, tanımadan yıllarca vurgun yaşayıp gidersin. Bu çok sık olur. Çünkü karşındakini istediğin gibi görmek arzusunda olduğun için, istediğin kalıba sokarsın. Fakat birini tanıyıp her şeyi ile kabul etmek ve çok sevmek, üstelik bunun yıllar boyu hiç dinmeden devam etmesi çok nadir. ;)) Fark burada. Ben de o yüzden şaşkınım, beni böyle iyi tanıyıp da nasıl sevmeye devam edebilir diye düşünüyorum. :31:

Bilmem ,belki de...Gerçi ben aşk anlayışımı yazmadım zaten... Bana hala aşık olan kişilerin olduğunu yazdım....Geçmişim olan ya da hiç bir geçmişimiz olmayan..Birşeyler yaşadığım,çıktığım insanla da ayrıldıktan 5 sene sonra da aynen şu seni 2 sene görmediği halde aşkı sönmemiş olan kişinin durumu gibi bir durum vardı...Malesef 5 sene sonunda benim aşkım ,heyacanım çoktan bitmiş olduğu için tekrar birliktelik istememiştim... Senin durumuna gelince kaçan kovalanır durumu.......:34: Gerçi sanal yoldan insan duygularını tam ifade edemiyor ya....:)

23 yaşındaymışsın..Çok gençsin...Bu arada doktorlardan o kadar çekinme...Hem babam hem de eşim doktor..İyisine gelirsen,güvenebilirsen neden olmasın....:34:

ama su var.. sen o cocukla beraber olsaydınız böyle olmazdı inanın...
evlenenleri düşünün.... sonucta cok buyuk asklarla evlenenler var.. bir süre sonra sevgi,saygı,sadakat kalıyor sadece..
ask bitiyor... insanın içinde yaşayamadıkları kalır.... şans verin.. en fazla 1 sene.. belki o kadar da sürmez...
sizin için bu muydu diyecek... insanoglu hep böyledir.. hep süründürenin pesınden gider... saplantı yapmıs o kısıler.

evlenenleri düşünün.... sonucta cok buyuk asklarla evlenenler var.. bir süre sonra sevgi,saygı,sadakat kalıyor sadece..
ask bitiyor... insanın içinde yaşayamadıkları kalır.... şans verin.. en fazla 1 sene.. belki o kadar da sürmez...
sizin için bu muydu diyecek... insanoglu hep böyledir.. hep süründürenin pesınden gider... saplantı yapmıs o kısıler.

Çok doğru tespit...........

Bilmem ,belki de...Gerçi ben aşk anlayışımı yazmadım zaten... Bana hala aşık olan kişilerin olduğunu yazdım....Geçmişim olan ya da hiç bir geçmişimiz olmayan..Birşeyler yaşadığım,çıktığım insanla da ayrıldıktan 5 sene sonra da aynen şu seni 2 sene görmediği halde aşkı sönmemiş olan kişinin durumu gibi bir durum vardı...Malesef 5 sene sonunda benim aşkım ,heyacanım çoktan bitmiş olduğu için tekrar birliktelik istememiştim... Senin durumuna gelince kaçan kovalanır durumu.......:34: Gerçi sanal yoldan insan duygularını tam ifade edemiyor ya....:)

23 yaşındaymışsın..Çok gençsin...Bu arada doktorlardan o kadar çekinme...Hem babam hem de eşim doktor..İyisine gelirsen,güvenebilirsen neden olmasın....:34:

Aşktan aşka fark var demek istemiştim. Ama her halükarda sevilmek çok güzel zaten.
Seni tanımadan tipine tavrına vurulması da güzel, başka bir olay o.

Ben de hep bir doktorla olmak istemişimdir aslında. :/ Çok havalı. Ama bak burada bile kendimi belli ediyorum. Doktorluk havalı diye çıkmak isteyebilirim onunla. O derece planlı bir insanım. Sanki hiç duygularım yok. :/ Kendim böyle kötü düşünceli olduğum için ilişkiler konusunda karşımdakileri de öyle sanıyorum. Ben hep üzdüğüm için birilerini korkuyorum galiba aşık olmaktan. Galiba değil kesin hatta. :43:

Bu doktorun ağzı çok iyi laf yapıyor. Çok sıcak ve konuşkan. Bana has değildir bu durum kesin. :/ Herkese bir şekilde iltifat ediyordur ama keşke öyle olmasa. :/ Kısmet. Bekliyorum. Pek tipim değil sanki ama ses tonu, diksiyonu müthiş. :D

bence dünya aşk üzerine:31::31:

Allah aşkı,insan aşkı,doğa aşkı,evlat aşkı.....vs hiç bitmiyor

mesela aileme aşığım,sevdiğime aşığım ..

aşk onu gördüğünde karnına ağrılar girmesi değil.. telefonuna ulaşamadığın zaman meraktan delirmek mesela..

karın ağrın son bulduğunda aşk da bitiyor mu?? hayır zamanla aşk da olgunlaşıyor.boyutu değişiyor sadece

güzelleşiyor .. sonsuz bi sevgi ve saygı da ekleniyor..:31::31:

Ohoo oralara girersek o zaman aşkın ne anlamı kaldı. Cinsellik mevzusu başka bir olay. Evlenmek apayrı bir şey.

Aşk uzun da sürmeyebilir. Ama en az 1 yıl bir şeyler hissettmişsen yoğun bir şekilde ciddi bir mevzudur o.

Ohoo oralara girersek o zaman aşkın ne anlamı kaldı. Cinsellik mevzusu başka bir olay. Evlenmek apayrı bir şey.

Aşk uzun da sürmeyebilir. Ama en az 1 yıl bir şeyler hissettmişsen yoğun bir şekilde ciddi bir mevzudur o.

Siz tabi aşık olamazsınız... aşık olmak bencillik duygusunu ortadan kaldırıp fedakarlık üzerine yogunlasmaktır..
sizin yerinizde baskası olsa, o cocuga acır.. siz üstüne basa basa cok sevildiğinizi vurgulayıp duruyorsunuz..
egolarınız tavan yapmıs gibi
:1: aman sevmeyeyim, hep sevileyim der gibisiniz.. :34:

Siz tabi aşık olamazsınız... aşık olmak bencillik duygusunu ortadan kaldırıp fedakarlık üzerine yogunlasmaktır..
sizin yerinizde baskası olsa, o cocuga acır.. siz üstüne basa basa cok sevildiğinizi vurgulayıp duruyorsunuz..
egolarınız tavan yapmıs gibi
:1: aman sevmeyeyim, hep sevileyim der gibisiniz.. :34:

Ben kabul ediyorum bencilliğimi zaten. Ben harikayım demiyorum.
Sevilmeye yoğunlaşan bir insan oldum hep ama bunu değiştirmeye çalışıyorum.
İstediğim şekilde düşünürüm zaten , o bana kalmış. ;)

Siz de sürekli yok siz hiç sevilmediniz üzgünüm gibi ifadelerle devam edin yazmaya. Sevilenlere çıkarın tırnaklarınızı. Hem konu açılmış soru sorulmuş hem de verilen cevaplara tahammülünüz yok. Zaten bunu telafi edecek başka konu açmışsınız. Onu da gördüm. :D Acıları anlatsınlar, siz de dinleyin. :D

Hayatta hiç sevilmemiş olmak da böyle bir şey demek ki. ;) İkimiz de uç noktalardayız.
Hem sevilmeyi hem de sevmeyi yaşamak lazım ki kendimize gelelim. Bu konu beni baymıştır artık. :D Haydin bay. ;)

beni seven var mı bilmiyorum ama ben 3 yıldır aşığım birine :17: hem de onun haberi bile yok :26:

Back
X