hic düşündünüz mü kızken

nesesiyeter

Allah bize yeter. O ne güzel vekildir.
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
128
97
123
Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?

oyy oyyy ne düşünülen olsaydı.
benim kızken hiç düşünecek vaktim olmadı çalışmadan okuldan sınavdan
vakti olan hatunlar cam kenarında düşünmüştür bence

Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?

Herkes merak eder evleneceği kişiyi.

Benim aile çevrem kariyere önem verir. Ben mesleki uyuma bakarım öncelikle. Eğer geçerse buradan diğer kriterleri ele alırdım. Aslında evlenmeden önce eşimden daha iyi meslek sahibi insanlarla görüştüm. Ama ben mantıkla aşkı harmanladım. Sadece mantık kullansaydım sanırım cemiyetteydim.:KK53:

o dediğin türk filmlerinde olur kız gözüne zengin birini kestirip ayartır filan

onunla evlenir gökten üç elma düşer biri onların başına,biri bizlerin:KK53:biri de seyircilerin

Kadın ve kız farklı değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum birisi evlendikten sonra olunmuyor mu :110:

vallah meslek olarak düşünmedim ama hep çalışmayı seven biri olsun çalışsın didinsin evi için dedim şükürler olsun rabbime... çalışmayı sevmeyen bir erkek zor çünkü en önemlisi o...

Back
X