- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
- Konu Sahibi nesesiyeter
Kızken ne la...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olunmuyor^^Kadın ve kız farklı değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum birisi evlendikten sonra olunmuyor mu![]()
Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?
Ben de hep inşallah beni anlayacak, kültürlü, entelektüel birisi olur diyorum. Umarım odun birisi çıkmaz karşıma!!Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?
Bence komik olmalı, yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde eğlenceli (öyle saçma saçma espriler değil) çünkü bende öyleyim :) Ona baktiğımda güven bulmak istiyorum mesela. Ben hiç aşık olmadım, sevgilim de olmadı. Öyle birisi olsun ki bakmaya doyamayayım. Dinine bağlıda olsun. Canıma can olsun. Ondan önceki seneler boş geçirmiş hissedeyim. Kollarında huzuru bulayım. Rabbim sen büyüksün, hakkımda en iyisini bilirsin. Dua edin lütfen. :) Her şeyin hayirlısı bizimle olsun..Ben de hep inşallah beni anlayacak, kültürlü, entelektüel birisi olur diyorum. Umarım odun birisi çıkmaz karşıma!!
Kadın-kız diye ayıran o kafanla avukat bulursan ne yazık olur ama.
Çok çirkin bir başlık olmuş.
Gerçi okumuş eşek de çok piyasada.
Hayırlısı olsun.![]()