hic düşündünüz mü kızken

Kızken (yani çocukken!) hiç evlilik hayallerim olmadı.
Büyüdüm kadın oldum (yani yetişkin) hala evlilik hayallerim yok.

Kullanılan bir kelime olabilir ama "kızken" hakikaten çok itici bir laf.
Kız çocuktur, oğlan gibi. 30 yaşında adama oğlan demiyorsunuz herhalde.

Amannn hiç birinizin annesi ohooo ben kızken diye cümleler kurmadı mı Allah aşkına. İlk defa duymuş gibi davranıyorsunuz.
Hep kıllarını oraya buraya dökmeyen bi koca hayal etmiştim :KK53: Öyle oldu çok şükür. Dökecek kılı yok bacak hariç :KK70:

Fake hesap sorusu oldugu cok acik.

Bi an zir cahil bi an cok bilincli cevaplar.

Ne anliyosunuz su isten yaaa... Ilgi ihtiyacini mu doyuruyor nedir...

Kadın ve kız farklı değil mi yahu ben mi yanlış biliyorum birisi evlendikten sonra olunmuyor mu :110:
olunmuyor^^
kız diye bir cinsiyet yok. "kız" sadece çocuklara denir. dişi çocuklara kız, eril çocuklara oğlan denir. ergenliğe girip cinsiyet özelliklerini kazanmaya başlayan herkes de cinsiyetinin adını alır. yani çocuk olmayan insan dişilere kadın denir.
ha tabi onlar kendilerinin başka şekillerde adlandırılmasını istemiyorlarsa. bedeni dişi olup erkek olduğunu hissedenler ya da bedeni erkek olup kendini kadın hissedenler de var.

Konu basligi cok guldurdu ayoool seni çılgınn :D :D bir keresinde forumda biri bana sen kesin erkeksin demisti, kizken yazinca aklima geldi. Bu da boyle bir animdir :D :D :D

Ben evliliğe karşıydım hiçte düşünmedim ama aşık oldum gittim 19 da evlendim :KK53:

Ya kötüye yozmayın, hemen fake hesap demeyin ya kız işte bakire anlamında kastetmiş evlenince de kadın oluyorsun. Ben öyle anladım eminim çoğu kişi öyle anlamıştır. Yanlışlık yok bu konuda.

Şimdi geçeyim konuya:KK8: Ah ah çok yıllar önce çocukken neler neler konuşuyordum ya, hepsinin ne kadar anlamsız ve kendimin de ne kadar çocuk olduğumu anladım. Aşk filan nedir bilmediğim için o zaman zengin kocam olacağını zengin kocayla evlenirim diye konuşuyordum. Hatta yakınlarım bana biraz ev işi yapmayı öğren evlenince nolucak diyorlardı bende "ay iş ne yahu benim yardımcıların olucak" diyordum. Benim bilgeli eğitimli aile de büyüdüğüm için kocamın da üniversite filan okumasını istiyordum.Bilmem şu meslekte çalışsın yok bilmem o meslekte çalışmasın falan filan diyordum. Çocukluk aklı resmen. Pembe hayaller işte.

Sonra birine aşık oldum benim kriterlerimin ters birine. Hepsi ters hemde.Universiteyi filan bitirmemiş hatta kazanamamış kafası dik egosu yüksek birine aşık oldum, hatta benim istemediğim bir meslekte çalışan birine. Hani söz vardır biri gelir düşüncelerini değişir diye. Aynen öyle oldu. Anladım ki ne kadar saçma şeyler konuşuyormuşum.:KK53: Sevgi aşk olduktan sonra eğitim para ırk boy dış görünüş filan hepsi boş şeyler.Ona aşık olduktan sonra ay parası olmasın ben onunla küçük kulübede de oturmaya yaşamaya razıyım dedim.:KK68::KK68::KK68: Ah aşk sen nelere kadirsin öyle ya:KK36::KK36::KK36:Hatta Mevlana demişki "Aşk nasip işidir, hesap işi değil. Aşk adayıştır, arayış değil"

Hatta şimdi yıllar geçmiş ben en iyi universiteyi kazanmışım fakat yinede düşüncelerim değişmemiş. Evlilik filan hepsi kader kismet. Eğitimin mesleğin paranın ırkın yaşın boyun hiç bir önemi yok. Hani söz vardır Evinde huzur ve sevgi varsa yediğin soğan ekmek olsun. Paran olsa nolur mutluluğun olmadıktan sonra demi? Sevgi olduktan sonra beraber tüm engeller aradan kalkar:KK8::KK8::KK8:

Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?

benım aklımda hep diş hekimi vardı cunku agz dıs hstanesınde gorevdeyken dıs hekımleryle cok ıyı anlsıyorduk cokta guzel vaktımz gecıyordu. Ama olmadı ne kadar ugrastıysam. şimdi ise bir avukatla beraberım bayagı oldu ciddi boyutada tasınıyor ilişki hıc onun hayalını etmedım ama masallah cok mutluyum .. herkes gıbı benım aılem ıcnde evlenecegım adamın meslegı karakterı onemlı hıcbır zmn bırlıkte oldgum adamın parasını yemedım en ufaktan yemek ısmarlayacagı zaman bıle kabul etmyordum kıyafet vs alırdı kbul etmezdım hep kızardı sınırlenırdı kendı kazancımla naparsam yapardım sımdı ıse ufaktan ufaga ne alsa kabul edıyorum:))) eehh olsun artık o kadarı

Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?
Ben de hep inşallah beni anlayacak, kültürlü, entelektüel birisi olur diyorum. Umarım odun birisi çıkmaz karşıma!!

Ben de hep inşallah beni anlayacak, kültürlü, entelektüel birisi olur diyorum. Umarım odun birisi çıkmaz karşıma!!
Bence komik olmalı, yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde eğlenceli (öyle saçma saçma espriler değil) çünkü bende öyleyim :) Ona baktiğımda güven bulmak istiyorum mesela. Ben hiç aşık olmadım, sevgilim de olmadı. Öyle birisi olsun ki bakmaya doyamayayım. Dinine bağlıda olsun. Canıma can olsun. Ondan önceki seneler boş geçirmiş hissedeyim. Kollarında huzuru bulayım. Rabbim sen büyüksün, hakkımda en iyisini bilirsin. Dua edin lütfen. :) Her şeyin hayirlısı bizimle olsun..

Yok valla hic dusunmedim..
Zira ayri anne babanin cocugu oldugum icin evlenmicem ben diyodum :KK45:
Amaaa simdi sevdigime kavusayim daha da ne isterimm diyorumm..

Bu arada kadin-kiz olayina takilanlari hakkaten hic anlamiyorum valla..
Yorum yapilirken gorseydim de kiblerdim kesin resmen alay edilip dalgaya vurulmus..

Kadın-kız diye ayıran o kafanla avukat bulursan ne yazık olur ama.
Çok çirkin bir başlık olmuş.
Gerçi okumuş eşek de çok piyasada.
Hayırlısı olsun. :KK53:

Genelde istenenin tersi oluyor diye gördüm ben bu arada. Maalesef.
Ama sonuçta aşk varsa kimse takmıyor.

Kadın-kız diye ayıran o kafanla avukat bulursan ne yazık olur ama.
Çok çirkin bir başlık olmuş.
Gerçi okumuş eşek de çok piyasada.
Hayırlısı olsun. :KK53:

Önceki mesajları okuyun lütfen.
Anladım yanlış baslık atmışım.
Konudan uzaklaşmaya ne gerek var ?
Bu kafayla avukat bulursam niye yazık olacak anlamadım
Gerçekten çok ilginç

Back
X