selincim saol canım mesajını şimdi okudum sanada Allah kolaylık versin , bazen çok isyan ediyorum Allah affetsin .Kimseye tahammülüm yok bazen kendime bile
bi film seyrettim demin o kadın diye sezen aksu' nun en acıtan şarkıları var filmde ayrılık tabii sonunda ; başından sonuna ağladım halada ağlıyorum bunu kendime ben yapıyorum o mışıl mışıl uyuyo halimden haberi yok
varsın geçsin acı o bidaha benim olmadıktan sona hayat da geçsin acıda ne farkeder
kendini heba attin yani..dışarı cık biraz güzek bir makyaj yap,giyin süslen...o napıor sence kasıla kasıla geziyordur...bu melankoliden cıkmaya calış...evet zor biliorum ben de yasadım zamanında ama birileri sana ah vah dedikçe sen bunalımdan cıkamazsın.sana artık yeter kendine gel diyorum tatlım kaç kez dünyaya gelecegini sanıyorsun sen...bu yasadığın her bir an ömründen gidiyor ve sen bu anları kötü geçiriyorsun...iş bul demiştim sana daha önce oyalan az para da verseler git calış lütfen en azından yeni bir çevre....
gecmıs olsun bı kac yıl unutamıcan gıbı duruyor
ama 1 yılsa beraberlıgın 1 yılda unutabılırsın
mısal bnm 5 yıl surdu ustune 5 ytıl gectı hala unutamadım işte
cok kötu bu ısler
yok ben değmeyen biri uğruna bir senemi heba etmişim şimdi görüyorum bir sende yasını tutarak heba edemem değmeyen birine bir sene daha ... asla hayır bunukabullenmeyeceğim giden bunca zamanım için savaş vereceğim onu bu kalbe ben soktum söküp atmasınıda becereceğim şimdi canım yansada gün gelecek yanmayacak kurtulacağım beni zehirleyen bu aşktan
canım sana ilk defa yorum yazıyorum.ama günlerdir takip ediyorum.beni çok duygulandırdın.çok üzüldügünü biliyorum ama ne kadar güçlü oldugunu da görüyorum.dogru mantıkla hareket ediyorsun sakın üzülme tamam mı.o kişi seni bir kalemde silebiliyorsa üstelik sacma bir mailleşme yüzünden siliyorsa ayrılmak için bahane aramış derim ben.1 yıl çok uzun bir zaman degil tatlım,insanlar evlenip te ayrılıyorlar.ucuz atlatmışssın böyle senin tüm açıklamalarına ragmen kendi düşündügüne kendi kafasında yazdıgı senaryoya inanıyorsa kimbilir evlendiginde ne senaryolar yazardı ve seni üzerdi.herşeyde bir hayır vardır.her bitiş bir başlangıçtır unutma.kimbilir rabbim daha ne güzellikleri koyacaktır avuçlarına...hayat güzel,yaşamak güzel,eee sende çok güzelsin daha ne üzülüyosun canım yaaa.kaçıran derdine yansın bebişş yaa.umarım en yakın zamanda yaralarını birdaha acılmamak üzere saracak bir gerçek aşkı bulursun.yakındır canım inşallah.:1hug:
hergün birşey daha biter giderek acı vermez biten şeyler kayıtsız bir razı olunuş başlar...sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar...
senle hemen hemen aynı dönemde tattık ayrılık acısını... hergün ; her saat farklı oluyor... bir an unutacağım elbet diyorsun ; sonra aklına birşey gelip bana nasıl yapar diyorsun... ama en güzeli düşünmemek canım...
birşeylerle oyalanıp ; yeni insanlar tanımak... kurs iyi olmuş...ben de öle birşeylere başlayacağım...
inşallah çabuk atlatırız...
cnmm sen 29unda bende28de ayrılmışız ben senden bi gün önce yani =) bnm ilşkimde sebebpsiz yere bitti saçpa sapan birşey yüzünden ki sebebin bu olduğunaa inamıyorum altında başka bi sebep vardı diye düşünüyorum. arkadaşlarıdan bazıları onu ara içindekiler kalmasın demiş ama bence aramamlısın için rahatlamicak çünkü kendıne yalan konuşuyosun suan ıcınde kalanlar söyleyemedıklerın degıl ondan bekledıklerını yapmadı bu kez,o sana pişmanım dedıgınde rahatlar ıcın... bide unutmak için değil kendin için birşeyler yap...
bende zor günler geçiriyorum hemen hemen aynı diyebilriim sennle ama yapcak bişey yok ...:teselli: bu günlerde geçecek inş kadir gecesi bende dua etmiştim hayırlısıysa olsun diye hayırlısı buymuş diyorum napim dahaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?