hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

ona ulaşmam yüzüne haykırmam zor bir daha yüzünü görebileceğimide sanmıyorum açıkçası... ben hergün ona söylemek istediklerimi buraya yazacağım başka çarem yok bir yerlere yazmak dışında

aynen bende öyle ne izlesemne dinlesen aklıma o geiyor ağlıyorum.. o uyuyor gülüyor geziyor rahat ama ben burda acı çekiyorumo yüzxdende seni çok iyi anlıyorumama başka türlüsüde içimden gelmiyor... yok yapamıyorum mutlulukoyunuoynayamıyorum kimseye ben mutsuzum acı çekiyorum ve tek yapabildiğimağlamak ve ona söyleyemediklerimi buraya sizlere yazmak

bir varmış bir yokmuş diye başlamadı bizim hikayemiz... öyle pat diye girdin hayatıma...girirşin gibiydi gidişinde.. öyle pat diye gittin... izlerin kaldı bende kimse görmesede... aik şarkılarının hepsini sana armağan ettim sen duymasanda... bir parça var içimde... şöyle kalbimim en derin yerinde saklanmış... zaman geçecek hafızam oyunlar oynayacak bana her yüze sen diye bakacağım bu sebepten ve birgün gelecek bu yangın sönecek belki... o ama parça her adını duyduğumda bırak adını ismini çağrıştıran herşeyde sızlayacak biliyorum... öyle derindeki benim bile gücümün onu ordan çıkarmaya yeteceğini sanmıyorum... göze almışım aslında aşkı yüreğime kabul ettiğimde... acını çekmeyi peşinen kabul etmişim... isyanlarım boşa... haykırışlarım boşa... ağlamalarım boşa...acıma sebep olur sevdama bedel olur... ama çare yok çaresi yok arayışlarım boşa... ne yaşananların izleri silinir dönüşünle nede mutluluk yeniden bağrına basar bizi... biz bitmişiz...ben varım sen varsın artık... biz hiç olmadık belkide... kaçıncı vedam sana gece olunca... kaç kere veda ettim bilemezsin... kafamı yastığa koyana kadar gerçekleri sıraladım önümde... ama o an gelince herşey başa dönüyor işte...dualarımda yine sen rüyalarımda yine sen sancılarım sızılarım sen... korkularım yine sen... kelimeler hep aynı yere çıkarıyor beni... yokluğuna... her seferinde yeniden farkediyorum sen zaten gitmişsin.... bir daha bir daha gidiyorsun....mucizem olmayacak biliyorum.. mucizem olmayacaksın...

az önce yüreğimin her köşesinde öfkemi aradım... bulamadım... özlemle aşkımla o kadar dolmuş ki ona yer kalmamış... oysa tek tutunduğum şey oydu kalkanımdı o benim... şimdi kendi yüreğimdeki sevdaya esir düşmüş oldum tamamen... acım arttıkça hasretim arttıkça öfkem azalmış kaybolmuş... bir tek gururum kaldı elimde silah olarak... yok onu kaybedemem... zaten yaralı bereli her yanı...bunu ona bir daha yapamam... bir daha ezip geçemem onu ayaklarımın altında öyle kolay harcayamam... beni ben yapan bir tek o kaldı... sevdan yüreğimdeki en büyük düşmanımken yani içimde tamamen yıkılmamı beklerken kemirirken yüreğimi kanata kanata gururumuda herşeyimi benden almış götürmüş bir aşka teslim edemem... bana güç ver allah'ım sevdama düşman oldum madem gururumu kaybetmeme izin verme... beni kendimden koru allah'ım

kendini heba attin yani..dışarı cık biraz güzek bir makyaj yap,giyin süslen...o napıor sence kasıla kasıla geziyordur...bu melankoliden cıkmaya calış...evet zor biliorum ben de yasadım zamanında ama birileri sana ah vah dedikçe sen bunalımdan cıkamazsın.sana artık yeter kendine gel diyorum tatlım kaç kez dünyaya gelecegini sanıyorsun sen...bu yasadığın her bir an ömründen gidiyor ve sen bu anları kötü geçiriyorsun...iş bul demiştim sana daha önce oyalan az para da verseler git calış lütfen en azından yeni bir çevre....

haklısın canım aslında çok gitmsemde uğraştığım bir işim var yoğunluğu başlar yakında ehliyet kursunada başladım bugün ama inanki tam başka bir şeye yoğunlaşıyorum pat diye aklıma geliyor yani ne bilim ufacık bişrey bile onu aklıma getiriyor bende kurtulmak istiyorum bu acıyı çekmek hoşuma gitmiyor o iyiyken benim burda kahrolmam ağlamam üzülmem adaletli değil tabii ki ama yinede kalbime söz geçiremiyorum üstesinden gelemiyorum bir türlü

iyi canım kurs iyi olmuş...işine yoğunluk ver bakalım bi süre inanki azalıcak zamanla oyalan ve dünyada tek onun olmadıgını anla..hep yaptığı kötü şeler düşün bi de...

bugün tamamen bitmiş olduğunu kesin olarak anladım artık kendimde savaş vericem bu kalpte haketmeyen birinin işi yok kendimi gülüşlerimi mutluluğumu zamanımı değmeyen biri uğruna feda ettiğime heba ettiğime inanamıyor olsamda beni bununla başa çıkmak zorluyor ama birgün kalbimi hayatımı zehirleyen sevdadan tamamen kurtulduğumun müjdesini söküp attığımın müjdesini size vermeyi nasip etsin allah... dua edin bana mutlu olabilmem için yeniden tutunabilmem için dua edin

gecmıs olsun bı kac yıl unutamıcan gıbı duruyor
ama 1 yılsa beraberlıgın 1 yılda unutabılırsın

mısal bnm 5 yıl surdu ustune 5 ytıl gectı hala unutamadım işte
cok kötu bu ısler

gecmıs olsun bı kac yıl unutamıcan gıbı duruyor
ama 1 yılsa beraberlıgın 1 yılda unutabılırsın

mısal bnm 5 yıl surdu ustune 5 ytıl gectı hala unutamadım işte
cok kötu bu ısler

yok ben değmeyen biri uğruna bir senemi heba etmişim şimdi görüyorum bir sende yasını tutarak heba edemem değmeyen birine bir sene daha ... asla hayır bunukabullenmeyeceğim giden bunca zamanım için savaş vereceğim onu bu kalbe ben soktum söküp atmasınıda becereceğim şimdi canım yansada gün gelecek yanmayacak kurtulacağım beni zehirleyen bu aşktan

canım sana ilk defa yorum yazıyorum.ama günlerdir takip ediyorum.beni çok duygulandırdın.çok üzüldügünü biliyorum ama ne kadar güçlü oldugunu da görüyorum.dogru mantıkla hareket ediyorsun sakın üzülme tamam mı.o kişi seni bir kalemde silebiliyorsa üstelik sacma bir mailleşme yüzünden siliyorsa ayrılmak için bahane aramış derim ben.1 yıl çok uzun bir zaman degil tatlım,insanlar evlenip te ayrılıyorlar.ucuz atlatmışssın böyle senin tüm açıklamalarına ragmen kendi düşündügüne kendi kafasında yazdıgı senaryoya inanıyorsa kimbilir evlendiginde ne senaryolar yazardı ve seni üzerdi.herşeyde bir hayır vardır.her bitiş bir başlangıçtır unutma.kimbilir rabbim daha ne güzellikleri koyacaktır avuçlarına...hayat güzel,yaşamak güzel,eee sende çok güzelsin daha ne üzülüyosun canım yaaa.kaçıran derdine yansın bebişş yaa.umarım en yakın zamanda yaralarını birdaha acılmamak üzere saracak bir gerçek aşkı bulursun.yakındır canım inşallah.:1hug:

hergün birşey daha biter giderek acı vermez biten şeyler kayıtsız bir razı olunuş başlar...sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar...

senle hemen hemen aynı dönemde tattık ayrılık acısını... hergün ; her saat farklı oluyor... bir an unutacağım elbet diyorsun ; sonra aklına birşey gelip bana nasıl yapar diyorsun... ama en güzeli düşünmemek canım...

birşeylerle oyalanıp ; yeni insanlar tanımak... kurs iyi olmuş...ben de öle birşeylere başlayacağım...

inşallah çabuk atlatırız...

sağol bitanem... evet güçlü olmak zorundayım... dediğin gibi her bitiş bir başlangıçtır ben şimdi onsuz bir hayata başladım... hayat kimbilir neler getirir ama beni yıkamayacak izin vermeyeceğim birde yıkılışımın zaferini kutlamasına... hayır ona bu zevki tattırmayacağım... kendini daha fazla değerli hissettirmeyeceğim ona... evet bitti ve ben bunu artık kabullendim geri dönüşü yok... mutlu olacağım öyle yada böyle zorla yada kolayca... her ne çıkarsa çıksın karşıma yıkılmayacağım çünkü ömür dediğin çok kısa ve ben günlerimi daha fazla onun için harcamayacağım...

hergün birşey daha biter giderek acı vermez biten şeyler kayıtsız bir razı olunuş başlar...sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar...

bende zamanı geldiğin unuttuğumda sadece geri ye dönüp baktığımda yaa evet hayatımda şu isimde biri vardı bir zamanlar diyeceğim sadece... onun daha fazlasını hakettiğini düşünmüyorum

evet aynen söylediğin gibi oluyor ama ben kesin bir karar verdim unutacağım ne olursa olsun şimdi tüm düşüncelerimin sonu buraya çıkıyor... ben ona herşeyin en güzelini vermeye çalıştım o yinede unuttuysa bende onu unuturum elbet... o ebedileştirilecek kadar değeri haketmiyormuş... yolu açık olsun... sende inşallah en kısa sürede atlatırsın... güçlü olmak zorundayız malesef... bu seçim onlarınsa eğer böyle olmalı... hayatıma kendi istedi girdi kendi istedi çıktı ve ben ona bu hakkı verdiğim için kendime kızgınım... tüm haklarımı aldım elinden artık kalbimdende atacağım orda kalmayı haketmiyor boşa yer işgal etmesin

cnmm sen 29unda bende28de ayrılmışız ben senden bi gün önce yani =) bnm ilşkimde sebebpsiz yere bitti saçpa sapan birşey yüzünden ki sebebin bu olduğunaa inamıyorum altında başka bi sebep vardı diye düşünüyorum. arkadaşlarıdan bazıları onu ara içindekiler kalmasın demiş ama bence aramamlısın için rahatlamicak çünkü kendıne yalan konuşuyosun suan ıcınde kalanlar söyleyemedıklerın degıl ondan bekledıklerını yapmadı bu kez,o sana pişmanım dedıgınde rahatlar ıcın... bide unutmak için değil kendin için birşeyler yap...

bende zor günler geçiriyorum hemen hemen aynı diyebilriim sennle ama yapcak bişey yok ...:teselli: bu günlerde geçecek inş kadir gecesi bende dua etmiştim hayırlısıysa olsun diye hayırlısı buymuş diyorum napim dahaa...

hayırlısıysa olsun derdım ben de evelden patır kutur ayrılırdım
işlerımden de aynı hızla ayrılırdum demek hıc bırı hayırlı dıılmıs naniknanik ihihihihhehhehe

o yuzden hayırlısıyla' olsun dıyorum artık, dabı öle de desem böle de desem olmıcagı varsa olmuyor naniknanik

bende 28 inde ayrıldım aslında 29 girdiğimiz gecede sizlere yazdım kaç gün oldu saymayı bıraktım arada bir kriz gibi geliyor aklıma resmen özlemi başıma vuruyor ama bitti malesef ve içimdede bitecek hala uğraşıyorum ama artık onun için ağlamayı bıraktım ne zaman boğazım düğüm olsa yutkunamayıp gözlerim dolmaya başlasa hemen başka bir şeyle ilglenmeye başlıyorum akıttığım yaşlarıma değmiyor çünkü elim tlfna gitsede aramıyorum sizden sonra daha kötü oldu herşey tamamen düzelmeyecek şekilde bitti ve bende tüm içimdekileri onun için yazdıklarımıona gönderip senin benden alabileceklerin bu kadar bunlar sonuncuydu ve bir daha sana yazılmış bir satırımbile olmayacak seni kalbimden nasıl soktuysam öyle sökeceğim diyen bir mail gönderdim yani tamamen bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…