slm canım msjını okudum sana tafsıyem lutfen kendın ol veeee asla ama asla arkanabakma butarz ınsanlar şizofrenık oldukları ıcın onlara sadece kendı ınandıkları dogru gelır umarı anlata bılmısımdır yasımız genc daha yasanacak cokşeyler var önce kendınle barış ruhun rahatlat ve yoluna saglıklı vee mutlu devam at öpuyorum senı saygılar
okadar güzel duygularıı ifade etmişsin ki bence bi açık arıodu sevgilin bulamayıncada böyle ufak bişeyi büyütüp bırakıp gitti :çok üzgünüm: üzülme ağlama desek de aslında boş ağla burda içini dök zamanla acın hafifler sinirin geçer sen hiç bişey yapmamışsın ki sevmekten başka için rahat olsun bahane bulmak da erkeklerin üstüne yok zaten inşallah acın sinirin kırgınlığın canının yanması bi an önce geçer :1hug:
selincim şu anda özlemen çok normal ya.. ama geçecek yavaş yavaş hiç merak etme.. bişeylerle ilgilensen?? hobilerin filan varsa onları yap ya da bi kursa filan yazıl, arkadaşlarınla gez dolaş, yalnız kalmamaya çalış..
selincim bence cok hirpaliyorsun kendini...
yapma kendine bunu...
seni hic hak etmemis biri icin degmez...
sevdigin seni mutlu eden seyleri yapmaya calis...
git gez, alisveris yap, sinemaya git, arkadaslarinla bulus...
ama asla yalniz kalip ne kadar hüzünlü sarki varsa acip aglayip mahvetme kendini...
inan bana ilerde gülüp gececeksin su yasadiklarina...
ama sadece zaman biraz daha zaman lazim kabullenmene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?