hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn
╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz.

bende gidene kal demedim acı çekeceğim ibildiğim halde cesaret gösterdim kal demedim seçmişti zaten yolunu (

senağlama
Aşk bir kalbin içinde aglıyor aşk
sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor
virane ettin bıraktın aşk

unutmalı artık bir anlamı yok
sevmeyi bilmeyen birini anlamak ne zor
sensizliği kabul eden bir kalp mutlu olmazsın
bu katlanılmaz gururlarla sende başa çıkamassın
giden o olsun terkedende
artık zaman hakikatle yüzleşmekte...

senağlama

hergün biraz daha zor gelirken onsuzluk hergün biraz daha katlanılmaz olurken hep uykularımdan sıçrayarak uyanırken ve hergün içimdeki sancı giderek şiddetini arttırırken bşr yandan unlarla başa çıkmaya bir yandan onsuzluğu kabul etmeye çalışmaktayım... kaça bölündüm kaç parçam ayrı bir acı çekerek ayrı bir savaş içinde tarif bile edemiyorum... yokluğu gerçekten acıtıyor... aşk acıdır ve aşk acıtır artık bunu iyi anladım ama şu acıdan nasıl kurtulacağımı öğrenmem gerek hala... hala aynı yerde adımlar atmaktan yerimde saymaktan yorgun düştüm...o yolunu tutmuş çoktan varmak istediği yere ya varmış yada yaklaşmaktadır... ben hala aynı yerde bıraktığı yerde aynı acıların artan yüküyle kendimi kurtarmaya çabalamaktayım... hayatın yada aşkın adaleti bumu allah aşkına

gözlerinde huzur bulduğum sözlerinde aşkı duyduğum adam nerelerdesin.... hangi yanlış aldı seni ellerimden hangi hata bedel oldu bize hangi suç bedelini ödetti böyle hangi hesap alacaklarını tahsil etti ... suç neydi suçlu kimdi... kim kesti bu ağır cezayı... yok yok sen olamazsın bunları bana yapan... sen olamazsın bu kadar acımasızca giden... sen değilsindir bana böyle kıyabilen... ben sensiz her saniyemi binlerce sana bölerken sen değilsindir beni hiç aklına getirmeyen... ben mi yanlış tanıdım bu kadar kör olamam hayır... sen mi iyi bir oyuncuydun yoo yoo bu kadar sahte olamaz herşeyin... bütün veballerini bana bırakıp güzel ne varsa alıp giden sen olamazsın... bu kadar büyük bir oyun oynamış olamazsın bana... hadi söyle bende sevmiştim de bir zamanlarda olsa... yalan değildi de ... şimdi gördüğüm gerçeklerin sadece beynimin bana oynadığı oyunlar olduğunu söyle... sen olamazsın bu gördüğüm adam bu değildi deli gibi aşık olduğum adam...

elimde ne varsa hepsi kırık hepsi yarım hep bir parçaları eksik... kalp yarım...cümleler yarım... aşk yarım... ben yarım... bir tek hüzün var elimde tüm parçaları tamam eksiksiz... gün yarım... son yarım... sen yarım..

herkes bıktı benden seni dinlemekten bir ben bıkmadımseni anlatmayı aşkımı anlatmayı terkettiğini anlatmayı umursamadığını... ve hala bıkmadım senin yasını tutmaktan senin için hıçkıra hıçkıra ağlamaktan hasret nöbetleri geçirmekten senin uğrunda delirmekten... bir ben bıkmadım

selinciğim öyle düşünme kimsenin bıktığı falan yok.Bende senin gibi ayrıyım sevgilimden , beş gün oldu hergünüm birbirinden tuhaf geçiyo dün nerdeyse delirmek üzereydim.Film seyretmek istedim kafamı dağıtayım diye olmuyo hiçbirşey tad vermiyo artık.Bugün yemek yapmak için malzeme almaya çıktım geldim yemek yaptım, kendimi zorlayıp komşuya geçtim hep aklımdaydı ama sanki evde ağlayıp zırlamadım.Benim sevgilim ayrıldığımıza inanmıyo böylede bi huyu var severek ayrılmak zorunda olmak çok fena yapıyo beni,napalım selinim be hayat işte her istediğimiz istediğimiz gibi olmuyor.
Gece hıçkırarak uyuyorum sabah aklımda uyanıyorum çok seviyorum onu ama alışacağız ikimizde merak etme geçicek üzülme demicem üzüleceğiz ama işte kendimizi oyalayacak şeyler bulmak gerek hep düşünmemek aman bilmiyorum canımsenağlama

çok acı bişey bende yaşıyorum. günler geçmek bilmiyor, bütün sayfaları ağlayarak okudum. benim kadar da üzülenler var dedim biraz olsun teselli buldum yazdıklarında. dışarı çıkıyorum herkeste onun yüzünü görüyorum sanki , kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, msn de bekliyorum gelmiyor. telefona bakıyorum o değil, cinnet geçiricem. aşk acısı çok kötü bi şeymiş. herkes zaman diyor ama 1 aya yakındır benim acım daha da fazlalaşıyor. ne zaman bitecek, biliyorum sevgim bitmez ama acım nefretim azalsın en azından başka birşey istemiyorum.

heskes geçicek diyor amabenimki geçmiyor bırak geçmesini gram azalmadı artıyor git gide aklımın her yerini sardı kalbimin her yerini sarı bir virüs gibi... artıyor hiç azalmıyor ama geçicek diye hep ümit ediyorum bende yoksa dayanamıcam inan aşk acısı gerçekten çok zor arkadaşım bir daha asla sevmek istemiyorum

biliyorum geçmediğini benimki çok yeni daha sona daha çok zor olucak farkındayım onu ne kadar özlüyorum ama senin en azından bi sebebin var sana güvenmeyen bi adam için; üzülmeyeceğim de selin yıpratma kendini lütfen haksız yere seni suçlayan bi insan o öyle düşün ...
söylemek kolay biliyorum bişeylere tutun işte ne bileyim ; kelin merhemi olsa başına sürer selin işte saçmalıyorum boşver sen bana bakma canım
bende bi daha sevemem kimseyi onun kadar
sevmiyo değilim ki zaten kimseye sarılamam ben onun gibi offf selin neyse daha kötü yapmayım seni canım güçlü ol .olalım hep birlikte

evet senin hissettiklerinin aynısını hissediyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum benim daha bir ay bile olmadı allahım o zamanda mı böyle olacağım ( hergün bir msj bekliyorum arar diye bekliyorum msnde bekliyorum hep bekliyorum gelir diye hata benim der diye bunları söylese özür dilese ve git se yaniden isterse ne bilim yaa ne düşüneceğimi bile bilmiyorum esasında sadece acı çekiyorum

aynen öyle bir daha kimseye sarılmama ona sarıldığım gibi bakamam ona baktığım gibi gözlerine bir daha seni seviyorum diyemem öyle heycanla sevemem bir dahah acısını bu kadar iyi öğrenmişken artık ( allah yardımcın olsun cnm seninde

ağladılar... evet sana söyleyemdiklerimi ama yazdıklarımıokuyanlar ağladılar anladılar beni yüreklerinde... görebildiler hissedebildiler... ben söylemesemde sana senin bilmen gerekenlerdi anlaman gerekenlerdi hepsi... deliriyorum uğrunda.... yok oluyorum... anlamı yokken senin için ben tükeniyorum uğrunda... hala akıyor göz yaşlarım... tükenmiyormuş ağladıkça...ben tükeniyorum ama onlar bana inat tükenmiyorlar... aşkın bedeli varmış ödenirmiş gün gelir... bak ödüyorum... korkuyorum sensizlikten küçük bir çocuğun kanalıktan korktuğu gibi...

her gece aynı dauyı ederek yatıyormuş insan her sabah bir mucize bekleyerek uyanıyor ama aynı sancının karşıladığını görüyormuş... her gün kaldığı yerden devam etmeye çalışırken hep aynı yerde sayıkladığını görüyormuş... aklını kaybedebiliyormuş insan... aşkın karşısında aciz kalabiliyormuş... dağları ben yarattım ben kocamanım derken minicik kalabiliyormuş başkasının ellerinde... ve masumiyette kabul görmüyormuş kesilen cezanın hafifletici sebebi olarak...

bak yine vurdu beni hasretin.. bak o sıcacık sesini özledim... bana armağan ettiğin şarkıları sildim listemden... yanlızlık böyle birşeymiymiş... seninle ama sensiz... geceler bukadar ağırmıydı senden önce... aynı havayı solumuyormuydum bu kadar zormuydu... bir anlamı yokmuydu senden önce hayatın senden sonra bu kadar anlamsızlaşması garip değilmi... ben bumuydum önceden bu içimde tanıştığım yeni kişi kim... aynadaki yüz solmuşta olsa aynı ama içindekini tanımıyorum ki... insana sevdiği nasıl yapar bunu nasıl yapabilir aşkı dilinde kutsallaştıran... yüreği bu kadar ucuza satabilirmi :.. bukadar değersizmiydim ben... ben bumuydum gözünde allah aşkına... bu kadarmıydım ben...

çok zalim erkekler, kadın hassasiyetinin zerresine sahip değiller ne yazık!

Özür diliyorum bütün sayfaları okumadım ama bişey demek istiyorum.Onu nerede ne zman bulabileceğini biliyo musun ?Git yüzüne söyle herşeyi içinde kendi kendine kalma bu duygu çok ağır çok zor biliyorum...Dinlemesede söyle bağır çağır ama anlat ...Sen haklısın o bunu bilmiyor , anlamıyor belki farklı sebepler ama içinde kalmasın .Bunları yaptıktan sonra belki biraz rhatlarsın.Umarım acın hafifler...

selincim saol canım mesajını şimdi okudum sanada Allah kolaylık versin , bazen çok isyan ediyorum Allah affetsin .Kimseye tahammülüm yok bazen kendime bile
bi film seyrettim demin o kadın diye sezen aksu' nun en acıtan şarkıları var filmde ayrılık tabii sonunda ; başından sonuna ağladım halada ağlıyorum bunu kendime ben yapıyorum o mışıl mışıl uyuyo halimden haberi yok
varsın geçsin acı o bidaha benim olmadıktan sona hayat da geçsin acıda ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…