selinciğim öyle düşünme kimsenin bıktığı falan yok.Bende senin gibi ayrıyım sevgilimden , beş gün oldu hergünüm birbirinden tuhaf geçiyo dün nerdeyse delirmek üzereydim.Film seyretmek istedim kafamı dağıtayım diye olmuyo hiçbirşey tad vermiyo artık.Bugün yemek yapmak için malzeme almaya çıktım geldim yemek yaptım, kendimi zorlayıp komşuya geçtim hep aklımdaydı ama sanki evde ağlayıp zırlamadım.Benim sevgilim ayrıldığımıza inanmıyo böylede bi huyu var severek ayrılmak zorunda olmak çok fena yapıyo beni,napalım selinim be hayat işte her istediğimiz istediğimiz gibi olmuyor.
Gece hıçkırarak uyuyorum sabah aklımda uyanıyorum çok seviyorum onu ama alışacağız ikimizde merak etme geçicek üzülme demicem üzüleceğiz ama işte kendimizi oyalayacak şeyler bulmak gerek hep düşünmemek aman bilmiyorum canımsenağlama
çok acı bişey bende yaşıyorum. günler geçmek bilmiyor, bütün sayfaları ağlayarak okudum. benim kadar da üzülenler var dedim biraz olsun teselli buldum yazdıklarında. dışarı çıkıyorum herkeste onun yüzünü görüyorum sanki , kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, msn de bekliyorum gelmiyor. telefona bakıyorum o değil, cinnet geçiricem. aşk acısı çok kötü bi şeymiş. herkes zaman diyor ama 1 aya yakındır benim acım daha da fazlalaşıyor. ne zaman bitecek, biliyorum sevgim bitmez ama acım nefretim azalsın en azından başka birşey istemiyorum.
çok zalim erkekler, kadın hassasiyetinin zerresine sahip değiller ne yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?