hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

Selin yaaaaa....
Bu kadar güçsüz müsün sen?
Onun sana çektirmek istediği vicdan azabını haksız yere niye çekiyorsun?
Seliiinnn... azıcıık kendine gel güzelim yapma böyle.
Adam seni saçma sapan bir sebepten dolayı bırakmış ve sen izin veriyorsun seni üzmesine.
Yine üzül ağla ama bu kadar değil noolursun bak bu kadar değil.
Kendine ediyorsun.
Yat biraz...inan bana yarın çok daha iyi olacaksın.
Hadi gülüm...azıcık güçlü dur, azıcık vurduğun yerden ses gelsin...
Sabah ola hayrola de.... tamam mı?
Gün doğmadan neler doğar.

bu sorularının cevabını iki gün öncesinde sorsaydın bana ben çok güçlüyüm derdim ama bende şimdi bu iki günde keşfettimki ona olan aşkımın karşısında çok güçsüzüm çaresizim... insan kendine aıcrmı acıyorum resmen... yazıkki hala seviyorum kalbimi sökebilsem söker atardım içinde o var diye... ilk defa bugünpişmanlık duydum sevdiğime bunca zamanın sonunda aşık olduğuma çokpişmanım umrunda bile olmadığım birine aşığım ... kahretsin ki bu böyle... geçicek unutucam ama şimdi şuan kurtulmanın bir çaresi olsa inan düşünmez hemen yapardım.. uyumaya çalışsam olmuyor o geliyor aklıma giriyor rüyalarıma onunla tartışıyorum rüyalarımda... kalktığımda kaldığım yerden devam ediyorum hemde daha çok acıyla inanamıyorumhala beni deli gibi sevdiğini herşeyi olduğunu söyleyen adamın kalbinde olmadığıma artık ne kadaracı bir şey... hayatıma başkası girecek elbet yoksun ki sen kalbimde dedi acımadan... insan bunu söylermi yaa seni bu kadars even birine nası l söylenebilir bu

ya sizler olmasaydınız ne yapacaktımben... iyiki varsınız iyiki burdasınız iki bukadar iyi kalbe sahipsiniz... en azından ağlayabildiğim beni anlayabilen birileri var... omuzlarınızda ağlıyorum her birinizin yanımda değilsiniz belki fiilien ama aslında tamda yanımdasınız

Canım benim.
Hadi bak...azıcık bana güveniyorsan kalk o bilgisayarın başından.
Git güzelce yüzünü yıka, parfüm sık biraz, krem sür yüzüne ellerine.
Gir yatağına birazcık dinlen.
Kimsenin....hiç ama hiç kimsenin seni bu kadar hırpalamasına izin verme. İZİN VERME.
Sen izin verdiğin ölçüde acı çekersin... yapma bunu kendine.
Gir yatağına dinlen...ağlayacaksan da orda ağla.
Ama etme kendine bu kadar.
Ah be gülüm ah be gülüm...yarın bi gün bu döktüğün gözyaşına yine burada nasıl kızacağız beraber bi bilsen.
Offff..... sana dua ediyorum.
Rahat uyu...derin ve sakin uyu diye.
Ama sen de birazcık...accık söz dinle bak güzelim ya.
İnan seni teselli etmek için konuşmuyorum....inan bana, azıcık güven olur mu?

dün gibi hatırlıyorum... arkadaştık... msnde konuşmaya başladık birbirimeze msn verip... msnde ki sohbetlerde iyi bir arkadaştı bana... yaralıydım o dönem kızgın öfkeli... yanımda oldu destek verdi sonra aramaları başladı hergün arıyordu defalarca... saatlerce konuşuyorduk... sabah ben uyurken beş arayıp uykulu ses tınumla benimle konuşmaya bayılırdı... her sabah arardı... sonra birgün baan tlfda aşık olduğunu söyledi... ben olmaz dedim ona... bir lşiki istemiyorum... ısrar ettigğnlerce haftalarca yüz yüze görüşmelerimizde hep bana deli gibi aşık olduğunu söyleyip bir sürü güzel lafla çeldi kalbimi.... ilk başlarda hoşlanıyordum sonra koca bir aşkın içinde buldum kendimi... sevdiğimden emin olduktan sonra her kavgamızda kırmaya başladı beni... ben se hiç birşeyi alttan almayı bilmeyen ben alttan almaya başladım... utanmadım yalvardım bile... ama her defasında barışırdık.... sonra bir kez cidikavga ettik bu kez terketti beni... normal arkadaş olmaya karar verdik güya... msnde konuşurduk ama içim giderdi hep... birgün yinekırdı beni bu siliyorum seni dedi msnden de arama dedi... bende o kadar kırıldımki günlerce yine ağladım ama aramadım... iki hafta geçti aradanaradı... dşardaydımeve git dedi artık sevgilim olmadığını gitmeyeceğimi söyledim... o gece msjlar yazdı bana cvp vermedim.. sonraki gün af diledi her msjında benolmaz dedim... birgün beş dk görmek için geldi.. nefes alamıyorumyüzünü göreyim ne olur dedi bendayanamadımgaddarca davranamadım tamam dedim o gece dışarı çıkacaktım bırakırım ben seni dedi sonra geldi gitme dedi ısrar etti ama söz vermiştim bekliyordu arkadaşlarım ve kızgındım ona gittim... sabaha kadar aradı ama her tlfnuna cvp verdim msj yazdı her msj cvp yazdım... ertesi günbuluştuk yine özürler diledi bir daha olmayacak dedi affettim...keşke o zaman etmeseydim... aynı acının daha beterini yaşıyorum... o zaman döneceğini bildiğim gibi artık dönmeyeceğinide bilyorum ve bu beni öldürüyor

sana güveniyorum zaten... ne kadar iyi bir kalbin olduğunu burdan görebiliyorum... ama denedim uyumaya alıştım daha beter yaptı beni gözlerimi kapadığımda rüyamda görmek istemiyorum korkuyorum onu görmeye.. ben sizlerin omuzlarında ağlayıp zehrmi akıtmak istiyorum en yakın arkadaşımla konuştum az önce ne oldu dersiniz seni anlıyorum dedi birkaç şey daha sonra hiç birşey söylemeden kapattı... sizler bana iyi geliyorsunuz şuan en yakınlarımdan daha yakınsınız bana... sizin yüreklerinize ve omuzlarınıza ihtiyacım var

kendimle kavga ediyorum kafamda.. diyorumki ya adam seni sevmiyor artık bir kalemde sildi hattayeni bir ilişki için bile hazır sen burda kahroluyorsun...sonra başka bir ses giriyor araya seviyorsun işte gaddarda olsa seni artık sevmiyorda olsa seviyorsun... acı çekeceksin başka çaren yok... sonra göz yaşlarım süzülüyor yineanılar hemen hücum ediyor ne güzel günlerde yaşadık dimi diyorum tatlı kavgalarımız oldu sonu hepgüzel olan... böylemi bitecekti aklım almıyor...

Canım artık kendini üzme lütfen.hiç belli olmaz arar belki

ahh keşke... o beni tanıyamamış ama ben onu iyi tanıdım cnm aramaz bir daha bitirdi sevgisini hemde bir kalemde... başka bir ilişkiye bile hazır hissediyor kendini... aramaz dönmez bitti yani... sonsuza dek...bide ben bitirebilsem sevmiyorumdiyebilsem artık ohh be kurtuldum diyebilsem allah yukarda görüyor ne çektğimi şuan yalvarıyorum ona sürekli inşallahkabul eder dualarımı

Peki canım. Madem bu sana daha iyi gelecek...o zaman dök zehirini...
Nasıl daha çabuk iyi olacaksan öyle davran.
Kıyamıyorum sana sadece. Çünkü o kadar iyi biliyorum ki yaşadıklarını.
O kadar iyi anlıyorum ki...
O kadar birebir...belki daha fazlasını yaşadım ki...
Tamam..olsun...kendine zarar verme de....varsın gözün şişsin, aç kal bi kaç gün...uykusuz kal...nasıl istiyorsan öyle davran.... yeter ki at o zehiri içinden...
Bizler her şartta burada yanında oluruz. En azından kendime adıma sana söz veriyorum.
Atlatmana elimden geldiğince yardımcı olacağım.
Sen doya doya bi ağla bi sakinleş de....

canım yaa ne kahrediyor şimdi beni bilyormusn iki gün öncesinde birbirmizi nasıl özlediğimizi ve günleri saya syaa bitirdiğimizi bayramı iple çektiğimizikonuşuyorduk yani yarınıı... ben böyle kahrolurken yarın o arkadaşlarıyla gidip eğlenir kesin... aklıma geldikçe çıldırıyorum yarın onun yanında olacak kokusunu duyacaktım... özlediğim gözlerine bakacak gülüşünü izleyecektim büyük bir aşkla sarılacaktım doya doya... şükredecektim ona baktıkça onubana verdiği için allahıma...

sevmemıs demekkı cnm sevgıdeasktaaffdılmeyeceksey yokdur kı yaptıgım bısı yok dıuosun bosver dertlenme erkke deılmı bunu bahane edıp senden ayrılma bahanesıgıbıme geldı bosveuzmetatlıcanını ınan sevdıgın ınsanlar ıcın bıle yaptıgın ıılıkler hıc bısey gun gleıyo degmıyo sevdıklerıne bıle...

ölüyorum allahım...
bedenim toprağa girmeden daha
yavaş yavaş ölüyorum...
nefes almak hiç bukadar zor gelmemişti...
her lafıyla tam kalbimden
hiç ıskalamadan vurdu benii
can çekişmemi izledi bir süre
sonrada arkasını döndü gitti beni ölüme terkederek
bitiyorum allahım...
koskacaman sandığım ben
yavaş yavaş bitiyorum...
ne kadar çabuk küçüldüm öyle...
meğer ben sandığım kişi değilmişim
tanıyamamışım kendimi
ne kadar yabancı şu aynada gördüğüm
ne kadar zavallı...
kızıyormusun bana...
kızma sev diye verdiğin yüreğin her cantimiyle sevdim onu
sevmeyen oymuş...
ben kendime yeterince kızgınım zaten ...
kendimden çok sevdim onu diye...
aşkımızı öldürdü mezarını kazmayı bana bıraktı...
bilmediki aşkımıza kıyamam ben...
yasını tutar içimde çürüyene kadar sarılır yatarım ona...
belkide onunla yok olurum...

hani yapılan iyilikler birgün geri dönerdi... benkimseye kötülük etmedimki hani ektiğin biçerdi insan ben aşk ektim sevgi ektim bakın ne biçiyorum hangi söze hangi doğuya inanayım doğrularımıbile yitirdim artık... aldatmadım svedim yalan söylemedim onane oldu yalancı oldum...ne yaptım neyin cezasını çekiyorum ki ben...

yanlız bırakmayın beni... gidecek yerimyoktu sitenin içindeyim şimdi... kararmış her yerher şey... korkuyorum ellerinizi verin varlığını hissedeyim... bu acıylayanlız kalamam... uzatın ellerinizi birilerin beni srıp sarmalamasına ihtiyacım var... korkuyorum beni bırakmayın... yanlızlık koskocaman bir canavar gibi... yutar insanı... koruyun beni korkuyorum çok sizlere sığındım tutun ellerimi

uzatın dallarınızı tutunayım düşüyorum kocaman bir boşlukta... hadi uzatın dallarınızı kurtarın beni... başka dalım yokmuş meğer insan ne kadar yanlızmış dostlar arkadaşlar bazen sahteymiş... uçurumun kenarındayken iterlermiş meğerse... düşüyorum uzatın dallarınızı tutunayım sizlere kurtarın beni nolur

ayrılık insana ne çok öğretiyor acının yanında...yanlızlığın ne kadar iğrenç olduğunu anladım mesela...

Selincim, nasılsın bu sabah?
Kız bıraktım online'dın, geldim halen online'sın.
Daha iyice misin bari? iyi bayramlar.

selıncım
butun gece ıcını dokmussun okurken cok uzuldm ınan
bılıyorum ınsan uyku yemek ıcmek ıstemıyo
resmen kendını uzmek ıstıyo bu zamanda ama sonra uzuluceksın arkadasın sımdı anlamıyosun ama...
aslında ıcınden geldıgı gıbı davranmak en ıyısı
ama sen kendıne cok ezıyet edıyosun canım
kendınle hesaplasıyosun
secdıgını goz gore gore kaybetmek cok zor bılıyorum ama o ıstedı
degmexz de
kendını yanlı,z hıssetme skın ne zaman ıstersem burdayız canım oldumu

Selincim, nasılsın bu sabah?
Kız bıraktım online'dın, geldim halen online'sın.
Daha iyice misin bari? iyi bayramlar.

bugün bayram... ve yani onunla görüşeceğimiz gündü şimdi heycandan ölüyor olmam gerekirken ben acıdan ölüyorum o kadar bekledim bugünü oysa... iyi değilim çok koydu bugünün sabahına çıkmak... onusz geçmesini hayal etmediğim bir bayram... ne kadar acı ki herşeyin tamamen bittiğini bildiğim halde gelen her bayram msjını belki odur diye açıyorum ve olmadığını görünce yine ağlıyorum...sağol cnm sanada iyi bayramlar benimki iyi geçmiyor ama umarım seninki geçiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…