- 21 Ocak 2018
- 8.562
- 21.246
- 348
- 32
Ben sizin geçiminizi nasıl sağladığınız merak ediyorum.
Hadi kiranız yok ev ailenize ait ama neticede küssünüz. Peki faturalar, yeme-içme vs? Küsmenize rağmen onlar karşılamıyordur inşallah?
Bu arada para vermediğiniz evin yerini seçme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum, en fazla "ben burada oturmayacağım" diyebilirsiniz bence.
Çalışıp kendi paranızı kazanınca evi de eşyayı da gönlünüze göre halledersiniz.
Son olarak, ben de sizin profesyonel desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
evlat olsan sevilmezsin
Ara ara göz attım.
Sana uzun bir mesaj yazmıştım ama sildim değmez bence. Sonra konuş istersen falan ne biçim bir üslup. Kabalık etmişsin. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Anlamaya çalışıyorum.
Üstteki arkadaşa katılıyorum bu arada. Profesyonel yardım almak sana kendini iyi hissettirir. Umarım feraha çıkarsın
Yazacağım da nasılsa beğenmeyeceksiniz.
Kendinizi hiç eleştirmeyin aman.
Böyle böyle geliştirirsiniz(!) kendiniz.
Sorunları da böyle çözersiniz.
Hep sorun başkasında.
Ev aldılar diye kabul etmek zorunda değilsiniz bu arada.
Fikrimi almadılar da şöyle de böyle de.
Gerek yok eve, sağolsun düşünmüşsünüz ama kiraya verebilirsiniz deyin, olsun bitsin.
Ailenizle aranızı düzeltin . Maddi gelirini yoksa onlara gebesiniz. Ondan sonrası için zamana ihtiyacınız varMerhaba arkadaşlar, sorunum şu an oturduğum evden ailem taşındı ben sınavlarım ve tezim olduğu için taşınmadım. Ailem yan yana 2 daire aldı biri daha ufak. Küçük olanı benim için almışlar. Almışlar diyorum çünkü evi alınmadan önce görmedim. BU arada ben şu an çalışmıyorum tezimi yazdım yeni bitti. Kpss için tercih yaptık umudum yok ama tercih yaptım yine de. Aynı zamanda ben inşallah olursa doktora yapmak istiyorum kendi okulumda. Onun için ales ve yds ya da yökdil sınav puanları gerekiyor onlara hazırlanacağım önümüzdeki birkaç ay inşallah. Arkadaşlar ben sınavlarım için ailem taşınırken taşınmadım. Tezimin yetişmesi gerekiyordu zamanında bitmezse okul kaydının silinmesi söz konusuydu, yetiştirdim ve bitirdim çok şükür. Fakat sınav ve tez döneminde ben aylarca dersin başından kalkmadım... Evde kendi başıma hiç düzen olmadı. Nasılsa yakında da taşınacağım diye bir düzen de olmadı aynı zamanda.. Şu an ailemle küsüm.. Kötü hareketleri oluyor ağlıyorm üzülüyorum.. Kötü sözler vs. Önceki konularımda da anlattım.. Bana kötü hareketleri yüzünden ve evle ilgili sebeplerden, geçenlerde de evin yukarı katından boru patlamış.. Daha sıfır olan evin lavabosu su içinde kaldı.. Hem ailein bana kötü hareketlerinden hem de evle ilgili sebeplerden ben o eve taşınmaktan vazgeçtim.. Orayı satalım başka yerden ev alallım diyordum ki.. Bu sefer de kpss için başka şehirleri yazdım umudum yok ama yazdım yani tutarsa da giderim inşallah.. Kpss olmazsa doktroa için sınavların puanlarını hazırlayacağım... O zmanda olursa okula yakın bir ev olur diyorum.. 4 yıl okula gidilecek.. Yani arkadaşlar o bitti derken şu bu derken ben bir düzeni olmayan eşya bile olmayan tamirat gereken eski evde oturup duruyorum.. Şu an kpss sonucunu bekliyorum.
Aynı zamanda ailemle küsüm.. Konuşmak da istemiyorum. Bıktım artık. Bir ev taşıma durumu olursa sadece beyaz eşyaları ve koltuk aldık. Onun dışında eşya yok.. Ben de şu an çalışmadığım için taşınmış olsam bile nasıl taşınacağım.. Bu eski evde oturup duruyorum..
Size anlatmak ve sormak istedim.. Farklı fikirler olur diye. Teşekkür ederim okuduğunuz için..
Ailenizle aranızı düzeltin . Maddi gelirini yoksa onlara gebesiniz. Ondan sonrası için zamana ihtiyacınız var
Kaç yaşında kadınsınız size sundukları imkanları beğenmiyorsanız kendiniz sağlayın. Küssünüz ama babanızın aldığı evde oturup babanızın parasıyla geçiniyorsunuz. Ailenizden şikayet ediyorsunuz ama ben hiç kalabalıktan şikayet edip kardeşinin evi varken otelde kalmak isteyen mantıklı bir insan duymadım. Sizi denediler muhtemelen orada. Siz prenses değilsiniz aileniz de sizin köleniz değil. Günah bu insanlara yüz buldukça astarını istemişsiniz. Artık büyüyün. Ve lütfen ağlayıp zırlamak yerine psikolojik destek alın. Herkes yanlış siz doğru değilsiniz bunu da kabullenin herkese çıkışmak yerine
Ya siz el misiniz? Tüm aile kalırken kalınır ama herkes evde kalacakken ayrık otu gibi otel isteyip daha eve çıkmadan otele ne zaman gidilecek derseniz yersiniz lafı. Ve haklılar da kim olsa laf söyler.Kalalıktan şikayet edip de otelde kalayım demedim. Zaten o otel ayarlanacaktı. Buradan bizim taraftan giden misafirler otelde kalacaktı.. denemekle alası yok. Bizim için o normal bir durum. Daha önce nişanda gittiğimizde de biz otelde kaldık.
Kardeşinizin evine çikmadan otele niye gitsinler pes adamlar torunlarını görecek sen de yigenlerini gör ve gidersin otele.Sıkıntı vat sen de .Yaşınız kaç ?Ne oldu biliyor musun? Ağustosta kardeşimin düğünü oldu, düğünden birkaç gün önce de başka bir şehirde kardeşimin nişanlısının kınası olacaktı.. Ortada hiçbir sorun yoktu.. Babam bizim taraftan da misafirler olduğu için o gittiğimiz şehirde otel ayarladı bizim tarafın misafirlerinin kalması için daha önceden nişan için de tutmuştu. Bazı misafirler de kardeşim de o şehirde onlarda kalacaktı. Babam bana sordu otelde mi kalacaksın kardeşinde mi diye. Ben de kalabalıkta kalamam otelde kalayım dedim. Bir şey yok gayet iyi.. Sana da ayarladım diye konuştuk. Ben bir de kardeşimde kalmak istemiyorum bu arada daha önce 1 kere yiğenimin doğum gününde gittik kaldık. Gittiğime pişman olmuştum.. Neyse biz bizim arabayla bizimkiler ve kuzenim o kadar saat yol gittik. Yolda hiçbir şey yok.. Ben yol boyunca düşündüm pek çok şey.. Anlatmak uzun olur.. Ta ki kardeşimin evinin önüne geldik.. Arabadan ineceğiz, otele ne zaman gidilecek diye sordum arabada bana babam bir sert konuştu.. İstiyosan seni şimdi götüreyim. Bir tek sen kalacasın orada. Biz burada kalacaz.. Dİye kötü konuştu.. Sonra arabadan eşyaları alacağız.. Bana al eşyalarını diye sert çıkıştı.. Yok boyunca bir şey yok.. Kapının önünde beni azarlar gibi bu yaşta insana hem de hiçbir sebep yokken bağırırı gibi hareket etti.. Biz kardeşimin evine çıktık. Ben orada 5 dakika bile olmadan ağlamaya başladım.. O kadar saat yol gitti. Yiğenlerimi görmeden orada oturmadan ağlaya ağlaya kalınacak otele gittim Beni oraya götürün dedim yani... Te sabahtan var ya akşama kadar ağladımç Gözlerim şişti.. Oldu mu şimdi? Ben sürekli böyle hareketlere maruz kalıyorum. Niye barışayım?
Ya siz el misiniz? Tüm aile kalırken kalınır ama herkes evde kalacakken ayrık otu gibi otel isteyip daha eve çıkmadan otele ne zaman gidilecek derseniz yersiniz lafı. Ve haklılar da kim olsa laf söyler.
Kardeşinizin evine çikmadan otele niye gitsinler pes adamlar torunlarını görecek sen de yigenlerini gör ve gidersin otele.Sıkıntı vat sen de .Yaşınız kaç ?
Farkında mısınız size iyi niyetle yorum yapan herkese saldırmışsınız, anlaşılması ne kadar zor bir insan olduğunuzu nasıl fark etmezsiniz, inanılır gibi değil.
Aileniz size ev alıyor ona bile bin türlü nankörlük yapmışsınız. Kaç kişinin ailesi kızına ev alıyor? Bu nasıl büyük bir nimet farkında değil misiniz gerçekten? Ben 22 yaşımdan beri çalışıyorum, bende yüksek yaptım, doktora yaptım, hem de çalışırken hem de en zor mühendislikte, bırakın ailemden maddi destek alıp onlara atar yapmayı, benim onlara desteğim olmuştur. Ben sizin yaptıklarınızın yüzde birini yapsam babam bana çok daha sert davranır, o durumda ben babamın gönlünü almak için çabalarım.
15 yaşında evin prensesi gibi davranıyorsunuz ama bu tavırları bırakıp olgun bir insan gibi davranmanız lazım yoksa huzuru bulamazsınız özellikle henüz kendi ayaklarınız üzerinde duramayıp ailenizin desteği ile yaşıyorken.
Vala ben hayatımda ortada bir şey yokken o kadar ağladığım nedir olmuştur. O anda çok zayıf duygusal bir anıma geldi. Akşama kadar ağladım. Artık dayanacak, kimsenin kötü bi hareketine tahammül edecek halim kalmadı.. Sizin aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum bizde bana karşı çok belirgin kötü hareketleri oluyor. Daha önce vefat eden teyzemle paylaşmıştım o da yangına körükle gidiyor gibi olmasın ama öyle gerçeken dedi.. Benim yazdıklarıman aileye atar olan ne var? Ben sadece artık sağlığımı korumaya çalışıyorum.
Ben sizin geçiminizi nasıl sağladığınız merak ediyorum.
Hadi kiranız yok ev ailenize ait ama neticede küssünüz. Peki faturalar, yeme-içme vs? Küsmenize rağmen onlar karşılamıyordur inşallah?
Bu arada para vermediğiniz evin yerini seçme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum, en fazla "ben burada oturmayacağım" diyebilirsiniz bence.
Çalışıp kendi paranızı kazanınca evi de eşyayı da gönlünüze göre halledersiniz.
Son olarak, ben de sizin profesyonel desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?