- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Ne oldu biliyor musun? Ağustosta kardeşimin düğünü oldu, düğünden birkaç gün önce de başka bir şehirde kardeşimin nişanlısının kınası olacaktı.. Ortada hiçbir sorun yoktu.. Babam bizim taraftan da misafirler olduğu için o gittiğimiz şehirde otel ayarladı bizim tarafın misafirlerinin kalması için daha önceden nişan için de tutmuştu. Bazı misafirler de kardeşim de o şehirde onlarda kalacaktı. Babam bana sordu otelde mi kalacaksın kardeşinde mi diye. Ben de kalabalıkta kalamam otelde kalayım dedim. Bir şey yok gayet iyi.. Sana da ayarladım diye konuştuk. Ben bir de kardeşimde kalmak istemiyorum bu arada daha önce 1 kere yiğenimin doğum gününde gittik kaldık. Gittiğime pişman olmuştum.. Neyse biz bizim arabayla bizimkiler ve kuzenim o kadar saat yol gittik. Yolda hiçbir şey yok.. Ben yol boyunca düşündüm pek çok şey.. Anlatmak uzun olur.. Ta ki kardeşimin evinin önüne geldik.. Arabadan ineceğiz, otele ne zaman gidilecek diye sordum arabada bana babam bir sert konuştu.. İstiyosan seni şimdi götüreyim. Bir tek sen kalacasın orada. Biz burada kalacaz.. Dİye kötü konuştu.. Sonra arabadan eşyaları alacağız.. Bana al eşyalarını diye sert çıkıştı.. Yok boyunca bir şey yok.. Kapının önünde beni azarlar gibi bu yaşta insana hem de hiçbir sebep yokken bağırırı gibi hareket etti.. Biz kardeşimin evine çıktık. Ben orada 5 dakika bile olmadan ağlamaya başladım.. O kadar saat yol gitti. Yiğenlerimi görmeden orada oturmadan ağlaya ağlaya kalınacak otele gittim Beni oraya götürün dedim yani... Te sabahtan var ya akşama kadar ağladımç Gözlerim şişti.. Oldu mu şimdi? Ben sürekli böyle hareketlere maruz kalıyorum. Niye barışayım?
Iyide otel bile ayarlanmış, o kadar yol gitmişsiniz , Daha yukarıya çıkmadan oteli soruyorsunuz.
Hele bir gidin oturup soluklanin, yegenlerinizi görün, Zaten gidilecek.
Burada siz hatalisiniz.
Hiçbir gelirimiz olmamasına rağmen aileniz size ev alıyor . Ne diyeyim bilemedim.