• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç erkek arkadaşım olmadı

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.832
4.186
173
23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Flort, beni tanımak isteyen birileri bile olmuyor. Bazen hep böyle olacakmış gibi geliyor. Benim de hayatıma biri girer mi sizce?

Canım önemli olan hayatına birilerinin girmesi değil, doğru birilerinin girmesi. Seçici olmayıp sırf erkek arkadaşım olsun dersen çok üzülürsün. Yeteri kadar sosyal ortamlarda bulunuyor musun? Eve kapanık biri misin?

Biraz özgüven sorunun var gibi geldi bana. Mühim olan birilerinin hayatında olması değil ki burda yazılanları okuyor musun çoğu doğru insan bulamadığı için dertli. Sana değer vermeyecekse hiç olmasın daha iyi

Tabiki de hayatınıza biri girecek niye girmesin ki ? Ama bu işler nasıl kısmet işleri karşına ne zaman çıkacağını bilemeyiz. Tabi sanırım birazda içinde disilik olmalı . Bazen çok güzel kadınların sevgilisi olmaz ama daha az güzel kadınların olur. Bu biraz da insanın karakteriyle alakalı bir durum sanırım .

Sürekli aynı konuyu açmışsınız ve aynı cevapları alacaksınız.. Özgüveni artırın!!

katılıyorum 32 de evlendim ondan gencim yaşıtlarımdan ha ha ha

gercekten oyle
bırde hayatında ılla bırının olması gerekmıyor matah bırseyde degıl dertsız basına dert sımdıkı ınsanlar bıraz degısık okulu bıtırır bıtırmez evlenıp hemen coluk cocuga karısanlara madalya takan olmadı onlar da öluyor yanı demem o kı hayatı yasayabıldıgımız gıbı kendı hayalımızı yasamak gerek
kımse elıne ayagına dolasmadan

gercekten oyle
bırde hayatında ılla bırının olması gerekmıyor matah bırseyde degıl dertsız basına dert sımdıkı ınsanlar bıraz degısık okulu bıtırır bıtırmez evlenıp hemen coluk cocuga karısanlara madalya takan olmadı onlar da öluyor yanı demem o kı hayatı yasayabıldıgımız gıbı kendı hayalımızı yasamak gerek
kımse elıne ayagına dolasmadan
evde kaldı ya da kızkurusu deyimleri sadece bizim ülkemiz de var galiba .hala medenileşemedik .insan evlense de evlenmese de aynı değerdedir bunu bi anlayamadık

23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Flort, beni tanımak isteyen birileri bile olmuyor. Bazen hep böyle olacakmış gibi geliyor. Benim de hayatıma biri girer mi sizce?
Ben de hayatıma kimseyi almadım 26 yaşındayken birine şans verdim hayal kırıklığına uğradım gerçi tam şans verdim sayılmaz düşündüğüm gibi olmayınca kesinlikle ilerletmedim 27 yaşında eşimle başladık yılın tam sonunda evlendik. Ben o halimden hiç mutsuz değildim çünkü belli sınırlarım vardı kimse kusursuz olamaz ama hata kabul etmediğim noktaları aşma ihtimali olan insanlardan bile uzak durdum bu kendimi koruma yöntemim . Zaten benim görüşüme göre herkesin hayatında biri olmak zorunda değil herkes evlenmek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Eğer biri olmadan kendinizi eksik hissediyorsaniz birinin hayatınızdaki eksikliğini hissediyorsaniz özünüzü geliştirmelisiniz kimseye ihtiyacınız yok .Allah iyilerle karşılaştırsın

hayatında biri olması şart değil ki. ama olmasını istiyorsan özgüvenli ve sosyal olmalısın

En iyisi, erkek kadını yoruyor diyenler neden erkeklerden uzak durmamış acaba...

Evet sürekli erkek arkadaş yok, flörtüm yok diye ağlanması çok saçma ama kabul edelim ki hanımlar insan gençken flörtleşmek istiyor, güzel şeyler yaşamak istiyor. Ayrıca belli bir yaşa kadar hiç flörtü olmamış insanlar hayattan bazı kazıkları yemediği için muhakeme yeteneklerinde eksiklik oluyor.

Back
X