Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskandığım tek kadınNebahat cehrenin cok uzun yillardir hayatinda erkek yokmus..o yuzden kadinin masallahi var: )
katılıyorum 32 de evlendim ondan gencim yaşıtlarımdan ha ha habence erkek kişisi kadını yıpratıp yordugundan hayatına ne kadar gec gırerse okadar ıyı :)
katılıyorum 32 de evlendim ondan gencim yaşıtlarımdan ha ha ha
evde kaldı ya da kızkurusu deyimleri sadece bizim ülkemiz de var galiba .hala medenileşemedik .insan evlense de evlenmese de aynı değerdedir bunu bi anlayamadıkgercekten oyle
bırde hayatında ılla bırının olması gerekmıyor matah bırseyde degıl dertsız basına dert sımdıkı ınsanlar bıraz degısık okulu bıtırır bıtırmez evlenıp hemen coluk cocuga karısanlara madalya takan olmadı onlar da öluyor yanı demem o kı hayatı yasayabıldıgımız gıbı kendı hayalımızı yasamak gerek
kımse elıne ayagına dolasmadan
O yasta oyle gozuksek daha ne: ))kıskandığım tek kadın
mümkünatııı yokkO yasta oyle gozuksek daha ne: ))
Ben de hayatıma kimseyi almadım 26 yaşındayken birine şans verdim hayal kırıklığına uğradım gerçi tam şans verdim sayılmaz düşündüğüm gibi olmayınca kesinlikle ilerletmedim 27 yaşında eşimle başladık yılın tam sonunda evlendik. Ben o halimden hiç mutsuz değildim çünkü belli sınırlarım vardı kimse kusursuz olamaz ama hata kabul etmediğim noktaları aşma ihtimali olan insanlardan bile uzak durdum bu kendimi koruma yöntemim . Zaten benim görüşüme göre herkesin hayatında biri olmak zorunda değil herkes evlenmek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Eğer biri olmadan kendinizi eksik hissediyorsaniz birinin hayatınızdaki eksikliğini hissediyorsaniz özünüzü geliştirmelisiniz kimseye ihtiyacınız yok .Allah iyilerle karşılaştırsın23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Flort, beni tanımak isteyen birileri bile olmuyor. Bazen hep böyle olacakmış gibi geliyor. Benim de hayatıma biri girer mi sizce?