Hiç eşinizi aldattınız mı?

Ben aldatmadım da sevgilim varken başkasına aşık oldum..Sonuç olarak ondan ayrıldım ve aşık olduğum adamla beraberim şuan..
Beni de topa tutçak mısınız :tomato:

Bunu yapan burda söyler mi?Sıkar valla ...Aldatıldığımızı anlatıp ağlamak doğal ama bu topa tutulursun valla...Ben söyliyim aldatmadım ama düşündüm çok istedim hırsımdan ..Kimsede üstüme gelmesin benim yaşadıklarımı yaşayan bir çok kadın bunu aklından geçiriyor ben bile geçirdiğime göre ...ve eşimde bunu sonuna kadar hak etti kendide böyle düşünüyor ben ona yardım etmeyi seçtim ama aldatmadım..Kimse kendini kandırmasın bu bizm mantıklı akıllı namuslu olmamızdan değil tamamen bastırılmış kadınlık kışkırtılmış erkeklik meselesi...

Bayanlarla erkeklerin mantığı aynı çalışmıyor. Erkekler biraz değişiklik arıyorlar ve hiçbirşey olmamış gibi eşleriyle de devam edebiliyorlar ama bir kadın aldatıyorsa gerçekten evinde saygı, aşş, sevgi paylaşılacak şeyler bittiği için aldatıyor nedne boşanmıyor ben boşanmasından yanayım ama bu seferde dul olmak istemiyor bunu zorlukları da ayrı bir mesele yada çocukları var herneyse ama elbette sebeb ne olursa olsun hele çocukları varsa bir bayan evliyken böyle birşey yaşamamalı.. En başındna kendine saygısından ben şahsen eşime sevgim biterse ayrılırım başka birini düşünürken yada birşeyler yaşarken gelip eşime de güzel sözler söyleyemem, dokunamam iki kişiyi birden hayatıma sokamam bir onunla bir eşimle olmaz yanii düşünemem bile bence çoğu kadında böyledir.. Lakin deidğim gibi çevre şartlarındna dolayı boşanamadığındna evliyken böyle bir hayat sürdürenler de yok değil... O zaman kınadığımız erkeklerden ne farkımız kalır... Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi..

bi kadın bi erkekle beraberken başkasını nefsi istiyor yada seviyorsa bunda erkeğinde payı vardır bence demekki o kadın ilgisiz sevgisiz kalmışki bulamadıklarını başkasında arıyor.hiç bir kadın mükemmel bir aşka sahipken aldatmaz buna inanmıyorum aldatıyorsa bişeyler eksiktir.

Ben aldatmadım da sevgilim varken başkasına aşık oldum..Sonuç olarak ondan ayrıldım ve aşık olduğum adamla beraberim şuan..
Beni de topa tutçak mısınız :tomato:

Başıma gelir gibi olan bir duygu bu...
ohaoldumsmile
Ama son anda kaçmıştım yanlıştan... bilmiyorumkismile

Ne olursa olsun aldatmam.. Büyük konuşmak istemiyorum ama eğer bu yanlışa düşecek duruma geleceğimi hissediyorsam sevgilimle konuşup ayrılırım.. Bana yakışan bu olur.

kuşanıp gelelim sana sempatiksalakcinni

aman eksik kalma sen alsanaalsanasmile

Başıma gelir gibi olan bir duygu bu...
ohaoldumsmile
Ama son anda kaçmıştım yanlıştan... bilmiyorumkismile

ben hiçbirzaman pişmanlık duymadım yaşadığımdan ve gerçekten sahip çıktım duyduğum o güzel aşka..bambaşkaydı çünkü resmen çok fena tutulmuştum :asigim:
o yüzden yanlışlık olarak görmüyorum ben..ne istediğimi biliyodum.. şu an o kadar büyük bi iyi ki diyorum ki..
eğer aşkımla hala beraber olmasaydık yine de iyi ki karşıma çıkmış da eskisinden kurtulmuşum derdim Allahım iyi ki ondan kurtulmamı sağlamış aşkımı karşıma çıkararak

Bu konudan mı etkilendim nedir? Rüyamda eşimle bir adamı aynı anda idare ettiğimi gördüm. Üstelik ikisi de birbirlerini tanıyorlarmış. Allah korusun. mafoldumben Rüyası bile korkunç!

valla artık toplumda karısını aldatan erkek kadar kocasını aldatan kadın da var hatta belki sayıları başabaş bile gider.çevremde çok duydum.hatta bunlardan biri halamın oğluydu.karısını başka adamla yatakta yakaladı.çocuğa bile DNA testi yaptırdılar.ama ben kadına kızmadım çünkü benim halamın oğlu şerefsizin tekiydi önüne gelen kaıdnla yatıyordu.kadınların evli olması bile farketmiyordu.Allahın taktiri ilahisi işte.b..k b..ku kenefte bulurmuş işte iki pislik bulmuşlar birbirini.

Aldatmadım ama aldatmayı düşündüm.Vallahi kimin topa,kimin tüfeğe tutacağı umrumda bile değil.Ben buyum bu hayat benim,bu bedende benim.Ne aşk,nede cinsellik için değil sırf kadınlık egolarımı tatmin etmek için düşündüm ama yapamadım kendime saygımdan dolayı.Hala zaman,zaman öfke nöbetlerinde düşünmüyorda değilim ama yapmam.

bizim burda çalışan bi abla vardı 30 yaşında gencecik güzel 2 cocuklu..kocası hayvanın tekıymıs anlattıgına gore ne yatakta ne dısarda ılgı gosterır ne de severmıs aldatmıs ve de kadını...kadına bigün dedimki abla hiç sende onu aldatmayı düşündünmü? kadın bana 'sen olsan ne yaparsın bende kadınım benımde ılgıye sevgıye ıhtıyacım var,benımde kadın olarak ısteklerım var yıllardır ılgısız benımle'dedi.. ben istediğim cevabı almısıtm zaten evet-hayır demesine gerek yoktu..biz kadınlar genelde hislerimize yenılerek aldatıyoruz,bi anlık boşluğumuzda başka bi erkek ilgi gösterse kanatlanıp uçabiliyoruz,erkekler nefislerine yenılıyo sırf yatak ıcın aldatıyo.aldatmayı savunmyorum hiç bi zaman ama 2 tarafta tedbirli olmalı bu açıdan

Bazen eşime öfkemden dolayı onu aldatmayı düşündüğüm oldu. Ama bu hislerin gelip geçici olduğunun bilincinde olduğum için kesinlikle aldatmaya teşebbüs bile etmedim.
Aldatmak değil de, bazen eşimi bırakıp gitmek istiyorum.Bunu bazen gerçekten istiyorum ve bu isteğim bile beni korkutuyor.

Evliliğin ile ilgili neler yaşadığını ancak sen bilebilirsin.Elbetteki aldatmak iğrenç bir eylem ama malesef hepimiz etten,kemikten insanlarız.Zaman,zaman yaşadığımız öfkelerin patlaması ile insanlıktan çıkabiliyoruz.Ben eğer bir gün başka birini arzular,sever ve hayatımda başka biri olsun istersem,aklımın ucundan bile geçirirsem arkama bile bakmadan çıkıp giderim.Bu duyguyu yaşayıpta umarsızca başka birinin hayatını işgal etmem.

Canım senin durumun tamamen normal olumunekankayizsmile
Benim durumum ise karışık, o ara bir kargaşa yaşıyordum ama anladım yanlışımı silktim kendimi, eski halime döndüm...
Gerçi sonunda noldu, o çok emek verdiğim insandan ayrıldım...
Gene de ona yanlış yapmadım... Yani en azından yapmamaya gayret ettim.
:bbo:

şükürler olsun ki aldatmadım ve hiç aklımada gelmedi böyle saçma birşey
kendime olan saygım kalmazdı
hem kimi aldatmış olabilirdimki kendimden başka
kimi kandırmış olurdumki kendime zarar vermekten başka

birde düşünsenize aldatmaya karar verdiniz aldatmak için yine bir erkek buluyorsunuz o bulduğunuz erkeğinde mutlaka ya sevgilisi ya eşi vardır içiniz nasıl rahat eder ..................

kadın kadınlığını --erkek erkekliğini bilip yuvaya ve karşısındakine saygı duymayı bilirse böyle şeylerin yaşanmayacağına ve kimseninde yaşamasına izin verilmeyeceğine inanınırım

aldatmaların olmadığı (kendini kandırma) bir dünya diliyorum

benim demek istediğim de bu. yani hem eşimle birlikte olup hem de hayatıma birini sokmak değil. hayatımda biri varsa diğeri olmaz.
dediğim gibi eşimi aldatmak değil ama bırakıp gitme isteği oluyor bazen içimde. yaşadığım bunaltıcı hayatı kabullenemiyorum. ama eşimle gezsek dolaşsak kafa dağıtsak, büyk bir şehre tayin istesek o zaman benden mutlusu olmayacak.
ben yaşam şartlarımdan hoşnut değilim ve eşim yüzünden bu hayata katlanıyorum. bunun karşılığını da manevi olarak göremeyince ardıma bakmadan gidesim geliyor

ben aldatmadım şükürler olsun allahımda ne eşimi nede beni şeytana uydurmasın. yalnız etrafımda öyle iğrenç kadınlar ve erkekler var evli oldukalrı halde işyerindeki birileriyle birlikteler. onalrı gördükçe iğreniyorum. hamile kaldılar millet kocasından mı yoksa x denmi diye merakından doğunca çocuk görmeye gittiler. birde bu kadınlar bir namuslu takınırlar sormayın.
bence hem kadının hemde erkeğin aldatması çok iğrenç.

sositosositoal bendende o kadarsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…