Hiç eşinizi aldattınız mı?

evli değilim nişanlıyım...bu zamana kadar kimseyi aldatmadım...nişanlımı yani ileride eşim olacak kişiyide aslaaa aldatmam....her zaman denir ya büyük konuşma diye,sanırım hayatta büyük konuşacağım bi kaç konudan biri budur....

aldatma olayını anlamıyorum ben,yani birine,bu sevgiliniz olur ,eşiniz olur ilginiz sevginiz ,saygınız bitmişse neden ayrılınılmazda aldatılır??erkek içinde kadın içinde söylüyorum bunu....bir insanın ilgisi başkalarına kayıyorsa birlikte olduğu kişiye duyduğu hisler bitmiş olmalı ee bu durumda neden ayrılmıyorlarda aldatıyorlar?ne yardan ne serden hesabı bişey bu...ve aldatmayı mantık olan çirkin ve etik olmayan duruma sokanda bu düşünce....var mı böyle bişey yani....eşim evde dursun bi köşede ben şunlada takılıyım bunlada.....bunu erkekler için söylüyorum....çünkü genelde onlar bu mantıkla yapıyor...kadınlarsa bi arkadaşında dediği gibi duygusal açlıktan,ilgisizlikten,sevgisizlikten yapıyor genelde(istisnalar hariç)....ama kadınların bu yaptığıda durumu hafifletmez..madem kocan bu kadar ilgisiz,sevgisiz sana karşı ayrılırsınız olur biter....kısacası iki cins içinde aldatma eylemini kesinlikle doğru bulmuyorum,çok çirkin.....:mymeka:

heleki o beni aldattı bende onu aldatıyım mantığını hiiiç anlamıyorum,anlamayıcamda....:umursamaz:

Yorumsuz.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eşimi hiç aldatmadım,aldatma eylemine tamamen karşı biriyim.Bunun çok çirkin,insanlık dışı birşey olduğunu düşünüyorum.Fakat tamda şu işaretlediğim sebeplerden dolayı malesef bunu düşünmedim değil.İnan bana insan bazen hayatta en son yapacağı şeyi,kişiliğine karakterine aykırı şeyleri yaşayabiliyor.Belki zayıf karakterli biri olsaydım,yada ne bileyim düşüncesiz kendine saygısı olmayan biri yapardım.Aslında bunu düşünmüş olmak bile rahatsız edici.Ama dediğim gibi insanız ve zayıfız

eşine onu aldattığını söyledin ve sana hiçbir şey demeden ben bunu hakettim diyip sineye mi çekti?
şaşırdım ve hiç normal bir davranış gibi gelmedi bana

Aldatmayı düşünmek biz kadınlar için nasıl olurdu bilemiyorum..
Biz erkek mantalitesinde değiliz ki ha diyince gidelim hiçbirşey hissetmediğimiz bi karşı cinsle ilişkiye girelim..
Şeytan diyoki git aldat demekle olmaz yani bizim yaradılışımıza uygun değil.

eşine onu aldattığını söyledin ve sana hiçbir şey demeden ben bunu hakettim diyip sineye mi çekti?
şaşırdım ve hiç normal bir davranış gibi gelmedi bana

Çekmedi tabiki bir şey demeden öyle oturmadı ...benim yaşadığım şeyleri yaşadı oda gerçek olsa bekide boşanırdık...ayrıca normal nedir?canım inan yaşarsan görürsün...ayrıca normal gelmeyen ne onuda anlamıyorum sineye çeken kadınlar normal ama erkek haketiğini düşünürse anormal...zaten bunu anormal kaşılıyan hemcinslerimiz yüzünden erkekler kendilerinden bu kadar emin.eşimi aldatmadım aldatmamda yapıma uygun değil...ama onunda bunu bilmesine gerek yok bu saatten sonra..ben onun kafasındaki kadınlar yapamazı yıktım...aynen sizin verdiğiniz bu tepkiler yüzünden kadın yapamaza sanıyordu..kadın yapar ...yapması için kışkırtmamak lazım...istersede kimsenin ruhu duymadan yapar...doğrumu değil...ama normal anormal kavramlarınızda biraz adil olun...aldatılan kadınlar aldatılan erkelerden farklı yıkımlarmı yaşıyorlar...ama hepimiz kadının yuvayı kurtarmaya çalışmasını normalleştirdik bu durumda ..erkeğinki anormal...

Aldatmak mı?
Yok cağğnıımm... biz burda 150 bin kişi kanatsız melekleriz hepimiz.

Son düzenleme:
Aldattım kelimesi 3 kelimenin birleşmesinden aldatmasından türemiştir............
AL : aldım
DAT : tattım
TIM : bıraktım

amannnnnnn yine saçmaladım değilmi??

kusura bakma da sen benim kafama vurdun al bende sana vurdum , sen beni rezil ettin al bende seni rezil ettim , sen beni aldattın al bende seni aldattım demek , bu şekilde sorunları sözde çözmeye çalışmak (özellikle de evlilikte) sonrada hiiiçbişey olmamış gibi kaldığı yerden devam etmek benim tarzım değil mantığıma uymuyor o yüzden bana anormal geliyor. adamı tehtid mi ediyim sen yaparsan bende yaparım diye , korkutarak bişeyler yaptırmaya uğraşamam , uğraşsam bile nereye kadar yani. zaten karşındakinin biraz aklı mantığı varsa empati yapmayı bilir heralde , benim söylememe ne gerek var..
sen eşinin kafasına kadının da aldatabildiğini sokunca şimdi eşin sana hiç hata yapmayacak yani öyle mi? demekki sen en başta sokmalıymışsın eşinin kafasına , seninde onu aldatabileceğini , geç kalmışsın biraz. bilmiyorumkismile
ben bunu anormal gördüm diye tüm erkeklerde kendilerine bir kat daha güvenebildiler senin deyiminle , çok üzgünüm o zaman boshayallersmile
son olarak o kadar hırslanmışsın ki demek istediğimi yanlış anlamışsın , ben aldatmak erkekler için normal kadınlar için anormal demiyorum , aldatmak başlı başına anormal bana göre.
dişe diş kana kan intikam intikam diye bağıran bi mizacım da yoktur , hata yapılır affettim derim yada olmadı seni Allah affetsin der yoluma giderim. baktım ben aynı hatayı yapıyorum karşımdakine yapabileceğim şey riyakarlık değil iki tarafı üzmeden kırmadan kendi yoluma gitmek isteği olur heralde.

vallahi kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor Bunu Bilir Bunu söylerim.. neler gördüm Ben neler.. Ama Bir kadın o kadar sinsi aldatır ki hayatta anlayamazsın ! erkekler hemen kendilerini ele verirler, ama kadınlar her türlü önlemi alır öyle aldatırlar.. Daha evlenmedim, inşallah aldatmam.. çünkü Ben ya da o fark etmez, ikimizden Biri araya 3. Bi şahsı sokmuşsa o evlilik artık evlilik değildir.. ihanet girecekse inşallah evde kalırım evlenmem daha iyi...

mrb arkadaşlar.hepinizin yazdını okudum.öncelikle bende aldatmadım,aldatılmadım.ama hiç kimse asla ve asla kelimesini kullanmamalı.kuluz hepimiz şeytana uyabilirz.allah kimseyi şeytana uydurmasın.öyle insanlar tanıyrmki yapmam dediği halde nefis işde şeytana uyup yapanalr çok fazla.allah bizleri doğru yıoldan ayırmasın.ben bide şöyle düşünüyrm.eğer bi aldatma varsa onun bi sebebi vardır muhakkak(sadece kadın için diyorum)erkekler sebepsiz aldatırlar.

aynen sana katılıyorum :)
bende hic aldatmadım ama büyük konuşmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…