hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
kızlar burada toplanalım hiç evlenemeyecek olan kızlar, şimdiye kadar evlenememiş bundan sonra da artık evlenemem diyen bayanlar burası bizim başlığımız olsun,
neden ev lenmedik neden evlenemedik ve neden evlenemeyeceğimize inanmışız.
bunları paylaşalım.
a.s.

Son düzenleme:
ilk ben başlayayım; evlenmeyi hep istedim ancak evlenemeyeceğimi düşündüm hep çevrem de bana set gerdi, erkek arkadaşlarım da benimle evlenmeyi istemediler daha iyilerine layık olduklarını söylediler buna kanaat getirmişledi, ve sonra hayat beni buralara getirdi artık evlenebilir miyim bilemiyorum yine aynı umutla düşünüyorum, sanıyorum ki imkansız artık. zaman geçtikçe seçicicilik artıyor ve evliliğe olan istek azalıyor.

canım arkadaşım böyle olumsuz düşünme lütfen
herkesin bir kısmeti vardır
senin için de vaktide vardır inan.
kefenle gelinliği giyilecegi zaman şaşmazmış
lütfen iyi düşün biliyorum şuan sana zor geliyordur.
dua et canım inş. en kısa zamanda evlenecegin biri
çıkar karşına ve hayırlı olur
inan en önemlisi hayırlı olması.

Canim ne yazik ki karsina cikan erkeklerin talihsiz sozleri seni bugunlere getirmis ,bence hepsini unut, onlari Allah'a havale et,ben inaniyorum ki hepimizin bu dunyada bir ruh esimiz var..kismet iste,bekleyelim, gorelim, degil mi?:hulya:

valla orası hiç belli olmaz belki biriyle tanşıp hemen evlenirsin hayat bu belli olmaz.aslında ben evlilik programlarını pek garipsemiyorum.eskiden yakınlar çöpçatanlık yaparlardı şimdi öyle bir şey kalmadı.e güvenemiyorsun da kendi tanıştığın insanın ciddiyetine.erkeklerin çoğu sorumluluktan kaçıyor zaten e böyle programlara ihtiyaç varmış ki tuttu diyorum.sonuçta şu dünyada herşey ihtiyaçdan doğmuştur.bence sende bu programlara çıkabilirsin.şansını dene bence.aman çevrem dedikodu yapar diye düşünme o çevre sana aile olabilcek mi zor gününde yanında olacak mı bakalım.bir anlık medeni cearete bakar.hem seçim yelpazen geniş olur.

Benim hikayemde;
30 yaşındayım TR de çok iyi bi üniverstede okudum, yurdışında master yaptım. Cok ıyı bir işim var ama gel gör ki arkadaşım hiç yok. Ailemde hem ben tek cocugum hemde amca dayı teyze hala kımse yok kuzenlerde yok dolayısıyla. Cok yalnızım ve kendıme ozguvenımı saglayamıyorum. Kendimi bildim bileli tek bir insanı platonık cok sevdım. onada soyledım onu sevdıgımı ama benı ıstemedıını soyledı . "Kimseyle cıkamam ben sorunluyum falan dedı" ama onu sevgılısıyle el ele bır alısverıs merkezının merdıvenlerınde gordum. O kadar cok calıısyorum kı aynı 3-4 ınsanla haftanın her gunu gece yarılarına kadar beraberım ne sosyallesmeye nede bırılerıyle tanısmaya vaktım var.
Ben butun bunların suclusu olarak cocuklugumdan berı asırı obez olmama baglıyorum..
ıcımı doktum kusura bakmayın ama bunlarıne zamandır paylasmak ıstıyordum. Ne kadar dısardan bakıldıında kalın,kaba tabırlerı cok ama ırı yarı bırı olsamda benım de duygularım oldugu kımsenın aklına gelmedı

şu erkekler o kadar aptal ki.her şey seks mi ya,herşey güzellik mi?sana köpek gibi davrandıktan sonra ne yapacaksın güzeli.benim iki arkadaşım var ikisi de altın kalpli.ama sırf kilolular diye ne ilişkileri oluyor ne evlilikleri.halbuki o kadar iyi bulunmaz insanlar ki.erkeğine kendini adayacak tipler ama bu erkekler böyle malesef.

Bende bu zamana kadar ewlenmeyenlerdenim erken ewlenmek istemedim ama şimdi düzgün bir insan çıkmıyor karşıma hiç ewlenmem diyemem çünki
Yalnızlık Allaha mahsustur inşallah herkez hayırlı bir eş bulur we ewlenir
Tüm bekarlara hayırlı koca diliyorum AMİNopuyorumnanaktan

En cok neye uzuluyorum bılıyormusun
10 gun once bı arkadasın nıkahına gıttım, 25 yasında 7 senedır cıkıyolardı kocasıyla bana soyle dedı nıkahtan bı gun once, en cok babamdan ayrılacagım ıcın uzuluyorum ama onu mutlu ettım evımden tellı duvaklı cıkıyorum babam benı kendı ellerıyle kocama teslım edıyo....vs bıseyler dedı
o an delıler gıbı aglama krizine girdim cunku benım babam rahatsız parkınson hastası henuz cok ılerı duzey dııl ama artık hareketlerı ve durusundan ıyıce anlasılıyor, onunla benım aramdakı bag cok ozeldır annemden bıle cok farklıdır benım mutlulugum ıcın kendı ısteklerını ertelemıs, onume dunyaları sermıs, bana tek tokat atmamıs hayatının merkezıne benı koymus canım babam benı kendı ellerıyle kocama teslım edemeyecek, torunlarını goremeyecek ıste bu benı mahfedıyo.. yalnız geldım yalnız gıdıyorum ama onlara en azından bı kez olsun mutlu oldugumu gostermek ıstıyorum
:gitme:

bunları okuyanda seni 55 yaşında sanar.daha 30 yaşındasın,kiloluyum bu evlenmeme engel diyorsun ama istesen onları da bir güzel verebilirsin,verenler nasıl veriyor.böyle olayları en acıklı halleriyle görüp üzüleceğine ben senin yerinde olsam kilolu muyum giderim bir diyetisyene adam akıllı bir diyetle sporla kilomu veririm.en fazla bir yılını alır hem yaşam şeklin bile değişir.daha sağlıklı bir hayata geçersin.ya artık herşeyin çaresi var kendini niye beğenmiyorsun bilmem ama paranı kazanıyorsun sonuçta.herşeyin bakımı estetik ameliyatı var.sonra kendine güvenin de gelir.bunları önce kendin için yap sonra eş de peşinden gelir.

en iyilerine layıksınız ama unutmayın herşeyin zamanı var bu ne yaş dinler ne zaman hayırlısı olsun inşallah

Sanki bunlar benım hıc aklıma gelmıyormus gıbı konusuyorsunuz ama calıstıgım ıs dolayısıyla haftanın 7 gunu calısıyorum, sabah 9 gece 10 -12 bazen 2 de işten cıkıyorum donem donem boyle ama sırf bu duzensız hayat yzuunden gunun 3 ogununude dısarda, hele kı calıstıgınız ekıp her gun abur cubur yıyıp bırde yanlarında getırınce o kadar zor kı.
Ergenlıgımden berı dıyetısyenlere gıdıp duruyorum 10 kılo verıp 20 kılo aldım su anda 95 kılo nun uzerındeyım. sureklı kılo alıp vermek yuzunden vucudumda catlamayan sarkmayan bı yer kalmadı ayrıca 2007 de gogus kucultme ve karın germe amelıyatı oldum. yanı bu dedıklerınızın hepsını denedım. artık tiroidim de bozuk . eskıden oldugu kadar kolay kılo veremıyorum yanı dedıklerınızın hepsını ben yıllardır denıyorum.

canım baharcım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben 22 yaşındayım bu zamana kadar kimi sevdiysem yada hoşlandıysam hiçbir zaman karşılık alamadım beni sadece dış görünüşümle değerlendirdiler benim sorunumda seninkinin tam tersiydi iskelet gibi bişeydim abartmıyorum kemiklerim sayılıyordu üstüme göre kıyafet bulamıyordum herkes ne kadar zayıfsın diyodu bi laf söylesem kimse beni ciddiye almıyodu dışarı çıkıp insan içine karışamıyordum hep okuldan eve evden okula asosyal bi insan olmuştum bütün arkadaşlarım istediklerini giyerlerken sevdikleri kişilerle birlikte olurlarken ben neden böyle bi hayatı yaşıyorum diyordum günahım ne diyordum üniversiteye gittim orada da aynı muamelerle karşılaştım ayrıca dişlerimde de tel var sizde bilirsiniz üniversitede dış görünüş çok önemlidir ilk yılım böyle geçti başka bi bölümde okumak istediğimden geçtiğimiz yaz okulu dondurmuştum hemen spor salonuna yazıldım 12 kilo aldım artık görenler tanıyamıyo ne kadar değişmişsin güzelleşmişsin diyorlar birkaç ay sonra dişlerimdeki tellerde çıkacak ve eylülde okula geri dönüyorum artık kimse dalga geçemeyecek benimle sadece buna seviniyorum benim şu anda sevdiğim biri var ve beni hiç bi zaman sevmeyeceğini söylüyo zaten çoktan umudumu kesmiştim allah kimi insanları o kadar şanslı yaratıyor ki kimine bol bol veriyo kiminide görmezlikten geliyo ben çoktan umudumu kestim tek dileğim okulum bitince iyi bi işimin olması işte o da olmazsa yalnız başıma naparım bilemiyorum sonra sevdiğimle evlenmek çocuğumun olması falan hepsinden umudumu çoktan kestim şunu diyorum sadece allahım bu dünyayı madem bu kadar adaletsiz yaratıcaktın beni neden bu dünyaya gönderdin o kadar doluyum ki yazmak istedim...

kızlar ben hanginize moral vereyim bilemedim
sondan baslayayım kaiti, sen cok co kzayıfmıssın kemık sayılıyormus yasın 22 ymıs yasının kucuk olması avantaj, buyuk demıyorum gayet kücük aslında ınsanlar 30 unda evlenıyor ve cok tanıdıgım cok cok cırkın denılen kızlar böle dişlerı cıkık burnu kocaman saclar dökük yarı hasta kızlar cok yakısıklı cok duzgun cocuklarla evlendıler hem de içlerı cok temız ıyı nıyetl ıyı kalplı kızlardı kızlar işlerınde guclerınde bır talıp gelsın dıye beklıyorlardı ve sımdı evlıler, sansın nereden gelecegı bellı olmuyor,

artı guzel gordugum cok guzel cok guzel gıyınen guzel yuzlu kız arkadaslarım da kendınden cok buyuk yasca ve sadece görucu dıyebılcegım evlılıkler yapıp yıne yarı mutlu ya da mutlu oldular,

bahar 544: sana ne dıyecegım senın cok guzel sağlam bir işin varmıs o kadar cok erkek var kı saglam işi olan bır byanla evlenmek ısteyen o kadar cok ki, işi saglam olsun kadın ayakta dik durabılsın adam kendısı calısmasa 2-3 ay işsiz kalsa kadın ona bakabılsın ya da evın gecımınde guzel bır katkıda bulunsun ısteyen o kadar ck erkek var anlatamam sana ben, benım cogu ilişkim hatta hemen hemen her ilişkim benım işsiz parasız ve fakir olmamdan dolayı bitirildi, hep yüzüme bunu vurdular senden daha ıyısıne layıgım ben ne zeki ne calıskan kızlr var veya aılesı zengın ama sen nesın sadece guzel görunuyosun ama guzellık gecıyor o kadar cok denıldı kı sayamıyorum bıle.

o yuzden guzellık gecıcı para iş meslek kalıcı bunu bıl.

adam paran ıcın gelmeyecek ama ayakta saglam duran bı kadın oldugun ıcın senınle olacaktır.

iklim
sana da tesekkur ederım canım evli bayan olarak gelip moral vermişsin bizlere.

hadibakem: sana da tesekkurler dediğini cok duydum evlılık vaktı degısmezmiş umarım yakındır ama hıc sanmıyorum

sourcream, teşekkürler tatlım ama bu kısmetı bekle bekle bılmıyorum gelmez sanıyorum artık, cıkmadık candan umut kesilmez yıne de sağol.

elektraya
, netten de tanıştığım oldu ama kısmetim gelmıyor ne yapsam ne kadar sevseler ne kadar da ciddiyete hiç binmiyor ilişkilerim.
ilişkide yanlış da yaptığımı sanmıyorum çok baglıyım ama işte olmadı mı olmuyor kısmet.

nurumm, yanlız kalmamamız ümidiyle, tüm kızlar umarım bir an evvel hayırlısıyla baş göz edilir ler ben de dahil

kızlar her şey iyi güzel de insan beğenilmeyince ya da beğenilip istenmeyince çok mutsuz oluyor,
hayatta 1 başıma yaşıyorum ne sevgili ne bir eş, ne aile desteği yapayanlızım kendi kendime mutlu olmaya çabalıyorum, kız arkadaslar ediniyorum, sevgilim olunca terkediliyorum bu hep aynı devam ediyor. hayat işte herkese aynı şekilde görünmüyor güzelsin veya çirknsin kısmet olmadı mı olmuyor.

bende umutsuzlar arasındayım
varlıklı bir ailenin tek kızıyım, ben kabul etsem bile ailemin onayını almak çok çok zor
o yüzden imkansız gibi birşey benim durumum

(( Çok üzüldüm yazılanları okuyuncaa. Biri çok zayıf, biri şişman, biri beğenilmiyor vs.
Bir de ben paylaşayım derdimi.mafoldumben

Ben 21 yaşındayım. Evlenmem ya da evlenemem gibi bir düşüncem yok. Onunla alakalı değil yazacaklarım. Orası kısmet işi midir nedir artık bilemiyorum.
Neysee...

Ben çok beğenilen bir kızım. Çok güzel olduğumu söylüyorlar. Her zaman girdiğim ortamlarda ilgi çekmişimdir vs. Hayatımda bir kişiye çok aşık oldum onunla olmadı malesef. Çok acı çektim.mafoldumben Biri daha oldu hayatımda ama onu da ben istemedim belli bir zaman sonra ve ayrıldım. Bana aşık olmuştu oysa ki.:çok üzgünüm:
Yaklaşık 1 yıldır yalnızım. Bir türlü biri giremedi hayatıma. Üstelik çok istiyorum bir sevgilim olmasını. Bunu da geçiyorumm.. Beni en çok üzen şey şu: Bana özellikle de bu yıl erkekler hep cinsel bir nesneymişim gibi yaklaştı. Son 2 ay içinde 5 kişi yaptı bunu.
Başlarda ne güzel beni beğeniyorlar işte diyordum. Fiziksel anlamda beğenilmek çok hoşuma gider ama sonra erkeklerden iğrenmeye başladım. Normalde kolay yanaşılır biri değilimdir. El şakaları fln hiç sevmem mesela. Soğukkanlıyımdır..Ama bir iki laf edeyimm hemen yanımda bitiyorlar. Elleri omzumda, saçlarımda, orama burama dokunmaya çalışıyorlar.:çok üzgünüm: Suratlarına bir baksanız o an nasıl da iğrenç ve azgın bir haldeler.. Bi izin versem hemen üstüme atlayacaklar. Ben de bu durumda hemen geri çekiyorum kendimi. Ve iyice yalnızlaşıyorum erkekler konusunda.
Dediğim gibi önceleri iyi hoştu ama bu kadarı fazla geldi artık. Kendimi kötü hissetmeye başladım. Beni gerçekten sevecek birini arıyorum. Sadece bedenim için benimle
olmayı düşünmesin..mafoldumben
Yanii sorun güzellikte ya da çirkinlikte değil, şişmanlık ya da zayıflıkta da değil. Bunların önemi yok. Bu yüzden üzülmeye değmeyecek bir konu. Olacağı varsa eminim ki olacaktır. Bir şekilde bulacaktır bizi. senağlama

Tryamour, sen de güzellikten yana dertlisin ((((
çok güzel anlatmışsın çok güzel olunca da böyle işte çevrende hepsi pervane ama nasıl pervane işte ( uuffffffffffffffffffff
çok mutsuzum

Boşver mutsuz olma. Ben hala inanıyorum karşıma iyi birinin çıkacağına. Belli olmaz ki bu işler. :/
Umudumuzu kaybetmeyelim.

bende hastalığımdan dolayı evlenemicem gibi görünüyor.biçok kişiye hayır dedim.geçmiyorda bu illet...hatta konu açtım evlenilir mi diye ama bana evlenilmez gibi geliyor.beni hem evlenmek korkutuyor hem de evlenememek:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…