Merak ediyorum acaba erkekler de kadinlar gibi bu kadar evlilik meselesini kafaya takiyorlar mi 30´lu
yaslarina gelince???
Kadinlar okuyup , calisip iyi bi is bulsalar bile sonuc gene hep ayni...evlilikle bitmesi gerekiyor
muhakkak:)) Bazen düsünoyrum da hayat kadinlarin omzuna erkeklere göre daha fazla sorumlluluk yüklüyor. BI kadinin okuyup, kendini gelistirmesi, calismasi yeterli degil. toplum o kisiyi hala evli degilse basarisiz sayiyor malesef. diger özelliklerini gözönüne almiyor...evlenmeli, iyi bi es olmali, iyi bi anne, iyi bi ev hanimi , ayni zaman da iyi bi de is kadinimafoldumben
Ünlü fransiz feminist yazar Simone de Beouveoir bu olayi gayet güzel acilamis;
"Evlilik geleneksel olarak kadinlara sunulmus tek gelecektir.bir çok kadin ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik geçirmistir, ya da evli olmadigi için aci çekiyordur." Çok üzgünüm çoook
bu kadar umutsuz olmayın.ben de 28 yaşındayım.birini çok sevdim malum ilk aştı beni çok sendeletti yıllarca hayatımı yoluna sokmama mani oldu.derin yaralar açmıştı.sonra üniversite de 2 yıla yakın biriyle çıktım nişanlanacaktık.söz oldu bazı sebeplerden ayrıldık.ama ona aşık değildim.o deli gibi aşıktı.hiç aşık olmayacağımı düşünüyordum.sonra başka biriyle tanıştırdılar birden acayip etkilendik birbirimizden aşk sandım ama nişanlanınca çıktı gerçek yüzü ortaya bana hayatı zindan etmeye başladı.ben açık öğretmen bir bayanım başımı kapatmaya kadar kalktı.ondan da ayrıldım.4 yıl yanlızlıktan sonra biri çıktı karşıma 2 yıldır çıkıyoruz.birbirimizi çok seviyoruz.umudumu kestiğim aşkı bunda yaşıyorum.nasipse de niyetimiz evlilik.bu işler nasip hiç belli olmuyor.
umut kalmadı canım ne yapacağmı bilemiyorum
Kızlar tekrar merhaba;Yazamadım cunku calısıyordum yazılanları da okuyacagım bırazdan
hanı dedım ya kendımı bıldım bılelı bır tek kısıyı cok sevdım oda benı ıstemedıgını soyledı ama yıllardır hep gorusuruz ara ara
Bugun oglen aradı aksam bı kahve ıcelım dıye uygunmusun calısıyomusun bugun dedı. hayır dedım tamam ararım cıkarsın dısarı dedı ama ben hazırlandım ne telefon var ne gelen gıden
Pis egoist nefret edıyorum ondan bunu bı kere daha yapmıstı...
Arar belki işi çıkmıştır acıl-klama yapmassa birdaha görüşelim derse sen kabul etmessin bekle biraz canım haber werir
bu erkekler neden böyle kikızlar merhaba bende yazmak istedim evlilik sevgiliye bakmıyor işte ben 21 yaşındayım bu yaz 4. yılına girecek bi ilişkim var ilk zamanlar sevmiyordum o bana aşık olmuştu çok peşimden koştu bende bilirsiniz hepimizin sevipte karşılık bulmadığı yada mutlu olmadığı durumlar olmuştur bende yaşadım ve en sonunda artık sevdiğimle değil beni seven olursa ona evet deyip birlikte olacam demiştim sonra bu geldi işte hayatıma çok romantik çok ilgili çok duygusal ,anlayışlı,sevecen bi erkekte ne ararsanız özellik olarak hepsi mevcuttu beni kıskanırdı bi yere yanlız yollamazdı yüzük alıp taktı hemen aramızda söz yüzüğü bana kimse göz koymasın diye ben o zaman 18 yaşındaydım üniv kazanamamıştım çalışıyordum sonra beni tekrar hazırlanmaya ikna etti bende ikna olup hazırlandım inanırmısınız aynı yerlere yerleştik 2 yıllık tı okul bitti bu yıl geldik memlekete ama gelin görün ki ilişki ilerledikçe o ilk günler evlilikten başka bişey bahsetmeyen adamdan çocukların adını bile bulalım diyen adamdan eser yok herşey kader kısmet demeye başladı eskiden seni asla bırakmam sonunda ölüm olsada bırakmam derdi şimdi yok okul bitti işim askerliğim olunca neden olmasın diyor tamam birbirimizi seviyoruz ama ben evlenmeyi istiyorum geçen akşam mesajlaşırken kpss yi kazanınca yada düzgün sürekli bi işin olunca söz yapalım dedim geçiştirdi karar verdim ama eylül de sınav bitsin ayrılacam ben mutlu bi evlilik yapmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum şimdi yaşım erken ama gidip te 25 30 yaşına kalmak istemiyorum doğuracağım çocukla aramda kaç yaş olacak o büyüyünce ben yaşlanmış olacam neyse uzattım ama öyle işte kızlar.
yani demem o ki öyle 4 yıllık 7 yıllık vs ilişkilere bakmayın adam seviyorsa gelir nikahı basar evlenir çıkar yok sevgili olalım yok buluşalım birbirimizi tanıyalım hikaye hepsi o uzun soluklu ilişkilere de kanmayın çoğu mutsuz dışarıdan göründüğü gibi değil bana özenen çok olurdu okulda allah var mutluyduk ta ama sorunda olmuyor değildi evlenecek adam seviyordur diğerlerine inanmıyorum ben kendi ilişkimde dahil bak halen sınavı kötü geçer üzülür diye sınavdan sonra ayrılayım diyorum onu düşünüyorum öyle erkekler varki kendinden çok sevdiğini düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?