hiç evlenemeyecek olanlar...burada toplanalım

Bakın arkadaşlar. Dünyaca ünlü bir dizi olan Lost'un yıldızı Josh Holloway ve karısı. Bir adama bakın bir de kadına. Sanırım 14 yıldır evliler. Bir de çocukları oldu. Tip mip hikaye iştee.. Bu kadar yakışıklı adam hala bu kadınla beraber ve mutlu.

al işte, dunya yakısıklısı adam bak bak doymazsın bakmaya super kasları var,
muhtesem bir yüzü var ama kadına bak, demek kadın onu hak ediyor ki yanında. kısmet işte.

al işte, dunya yakısıklısı adam bak bak doymazsın bakmaya super kasları var,
muhtesem bir yüzü var ama kadına bak, demek kadın onu hak ediyor ki yanında. kısmet işte.

Aynen öyle. Bu yüzden üzülmeye gerek yok. ıster istemez üzülüyoruz ama işe yaradığı yok. Akışına bırakırsak daha güzel olur her şey.

güzellik cirkinlik değil kızlar mesele anladınız mı şimdi, mesele bahsız olmak mutsuz olmak

Bende 28 yasındayım sanırım evlenemeyeceğim gibi. Boyum kısa ve biraz topluyum sorun nedir bilmiyorum. Karşıma çıkmıyor düzgün gerçekten evlenebileceğim biri. Öğretmenim master yaptım. Bilmiorum yani ne yapabilirim. Biri vardı nette tanıştık sonra reelde tanıştık filan tamam başlarda iyi güzeldide benim standartlarımdan aşağı kaldı. Kendisi aramazdı hep ben arardım. Neyse bitirdim. Sanırım ben evlenemeyeceğim gibi hissediyorum. Yaşımda ilerledi artık ailemle kalmakda bunaltıyor. Hayırlısı diyorum.

güzellik cirkinlik değil kızlar mesele anladınız mı şimdi, mesele bahsız olmak mutsuz olmak

Sen sürekli bahtsızım mutsuzum dersen hiçbir zaman güzel bir gelişme yaşayamazsın zaten. Çok olumsuz ve karamsar bakıyorsun olaya. :umursamaz:

canım sana %100 katılıyorum.hatta ben güzel olmayan kızların çok daha avantajlı olduklarını düşünmüşümdür hep.bunun o kadar çok örneğini gördüm ki çevremde.bu sefer onunla beraber olan erkek, kızı önce arkadaş çevresinde tanıyor.onun kalbini,huyunu ya da dostluğunu seviyor ve ilişki başlıyor.böyle sağlam temellere oturmuş bir ilişki de evlilikle neticeleniyor ve sonsuza kadar gidiyor.üniversitede hatırlıyorum güzel olmayan kızları 3 yıllık 4 yıllık ilişkileri oluyordu ve ben çok kıskanıyordum onlarıÇok üzgünüm çoook

benim ilişkilerim de aynen senin dediğin gibi oluyordu.mafoldumben çocuk bana çıkma teklif ediyordu ben de hoşlandıysam kabul ediyordum sonra 1-2 hafta geçince başlıyordu cinsel talepler.bir süre beni ikna etmek için çabalıyorlardı olmayınca da ya ayrılıyorlardı ya da sırf bu sebepten ben onları terk etmek zorunda kalıyordum.mafoldumben hep aynı şeyi yaşamaktan gına gelmişti.kimse tanımaya çalışmıyordu bu kız iyi mi kötü mü nasıl bir insan diyen yoktu.aa güzel kız yatmak lazım.çıktığım kişilerden duyduğum sözler fotokobi kağıdıyla çekilmiş gibiydi.sanırım sana da tanıdık gelecektir."bak ben genç,sağlıklı bir erkeğim benim bazı ihtiyaçlarım varakannehir sen bana yetmiyorsun akannehir artık hangi devirde yaşıyoruz akannehir ne yani başka kızlara mı bakayım akannehir " of of .karşımdaki gerizekalı bu konuyu açtığında biliyordum peşinden hangi cümleler gelecek.tam da düşündüğüm gibi sıralıyorlardı.yüzler değişiyordu ama laflar hep aynıydı.çünkü adam başta beni görüyor cinsel isteklerle karşıma geliyor.artık ilşki başlasa bile adamın tek derdi o.ne beni tanımak umrunda,ne hayatının kadınını bulmak,söylediklerimi bile dinlemiyor ki memelerime bakmaktan nasıl tanıyacak beni.yani güzellerin kaderi de genelde bu oluyor.ah güzel olsam ne mükemmel aşk dolu ilişkilerim olurdu zannetmeyin.o zmanda haliniz böyle olacaktı ve bu çok kırıcı aşağılayıcı bir durum.sanki bir kalbiniz yok,aklınız yok,düşünemezsiniz konuşamazsınız güzelsiniz ya seks makinesi olmak zorundasınız.

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine. Bizim okulda da çok var. Geçen gün bir kızdan bahsediolardı sevgilisi var diye. O kadar şaşırdım kii..Kız kesinlikle dikkat çekmicek cinste biri. Ne vücut güzelliği var ne de surat..Amaa tam 4 yıldır ilişkisi varmış.
mafoldumben Çok üzülüyorum ben de ama umudum var hala çünkü biraz tanıyınca hiç de beklediğim gibi biri çıkmadın diyenler de oluyor. Ama benim de hoşlanmam lazım işte..
Karşılıklı büyük bir aşk yaşamak istiyorum artık. mafoldumben

kızlaaaaar evdee kalacakların yeri mi burasııı :)
öyleyse ben buraya aitimmm :) :)

evet canım bir de o durum var.bir çocuk da bana "seni ilk gördüğümde seninle yatmak istemiştim sonra seni tanıdıkça çok iyi bir kız olduğunu anladım,artık kardeşimsin" demişti.kaydirigubbakcemile3

evet canım bir de o durum var.bir çocuk da bana "seni ilk gördüğümde seninle yatmak istemiştim sonra seni tanıdıkça çok iyi bir kız olduğunu anladım,artık kardeşimsin" demişti.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: Ayyy çook komikk. Salakk yaauu..

hem evde kalcamm
hem burda kımse yuzume bakmıorr
kımsem de olmıcakk
ohooo yatcak yerim bile yoktur benimmsenağlamasenağlama

bu isler kismet kesinlikle..benim eski okul ark.okulda ve ondan oncede hic kimseyle cikmadilar.okul bitti,is derken 2 tanesi herkesten once evlendi..kac yillik iliskisi olanlar bile hemen evlenemedi.birde bi tanidigimiz kiz vardi 30 yasina kadar kimseyle cikmadi,dine adamisti resmen kendini.okul okumamisti ama devamli kitap okurdu..bigun artik evlenmek isteyen biri cikiyor karsisina,cocukta egitimli ustelik cokta zengin.evleniyorlar ve mutlularmis.olumlu dusunmek lazim ne zaman ne olacagi hic belli degil..

Arkadaşlar, evlenmek hayatın tek amacı değil bence zaten...:1ninca:
Bu kadar üzmeyin kendinizi...
Hiçbir kadın bir erkeğe muhtaç olmamalı ki zaten hepinizin mesleği varmış...

ben de evliliğe hiç sıcak bakmazdım, asla evlenmeyeceğim derdim...
sonra sevgilim çıktı karşıma, 3 senelik birlikteliğimiz boyunca da evlilikten pek bahsetmedik çünkü ben evliliğe sıcak bakmıyordum...
Ama zaman geçti, şartlar değişti, şimdi nişanlıyız.

yani hayatta ne olacağını bilemiyor insan...
şutarafagitti

kızlar okurken çok kızdım size gerçekten
kendinizin nasıl bi değer olduğunuzun farkında değilsiniz..
kilolu olmak çirkin olmak kendini beğenmemek
ne ayıp şeyler bunlar..
kendinizi sevin ki insanlar sizi sevsin
keşke ben size kendimi gösterebilsem
80 kilo 166 boyunda bi byanım
aşırı bi güzel tablo oluşmadı eminim gözünüzde
ama evlenen kadr
hep peşinde acayip yakışıklı adamların koştuğu bi kız oldum
hatta bana sinir olan arkadaşlarım vardı
şeytan tüyü mü var sen de diye
ama hep bakımlı hep neşeli hep pozitif güleryüzlü oldum
ben kendimi beğendiğim için belki duruşumun bakışımın farklı olmasından kaynaklı
kendinize haksızlık etmeyin lütfen

Merhaba kızlar, bende 33 yaşındayım, ama helan tık yok bendede..Bu işler biraz çevre, biraz şans birazda kısmet işi. Bunların hiç biri yok gibi bende. ılişkilerim oldu ama ne istediğim gibi sevilebildim, nede beni sevenleri ben sevebildim. ılerisi için umutsuz bakmıyorum, konu sahibi arkadaşım gibi demek istemiyorum, hiç bir zaman evlenemeyeceğim diye. Yalnız hayat çekilmez, yalnızlık yaradana aittir. Şimdi değil isede yarın olabilir, neden olmasın ki..ben ümitli bakıyorum hayata.
Bazen insan neden arıyor? bende dış görünüşüme taktım son dönemlerde, çevremdeki herkes güzel ve çekici bir bayan olduğumu söylesede, işte bir neden ne olabilir diye düşündüm açıkcası. Kimlik yaşımı hiç göstermesemde, yinede zamanın bize kaşı oynadığı bir oyun olarak bilsemde gitgide herşey zorlaşacağını bilsemde umutluyum. Biliyorum ki yaradan bize layık olanı, karşımıza çıkartacaktır.
Korkusuz, kaygısız mutlu günler dilerim...

Merhaba kızlar bende34 yaşımdayım.Umudum her geçen gün bitiyor. Yanlızlık Allaha mahsus ama sanırım çocuksuz ve yanlız bir yaşam beni bekliyecek........Ama neden olmasın.nerde yanlış yaptım acaba düşünmemek imkansız. Keşke annem daha rahat daha korkusuz bir yaşam sunsaydı bana.Korkudan nefes aldırmadı.Şimdi nerdeyse yoldan geçene tamam desem verecek.Eeeeeeeeeee evde kaldık.. Nerde o eski kriterler...üffffffffffffffff

Merak ediyorum acaba erkekler de kadinlar gibi bu kadar evlilik meselesini kafaya takiyorlar mi 30´lu

yaslarina gelince???

Kadinlar okuyup , calisip iyi bi is bulsalar bile sonuc gene hep ayni...evlilikle bitmesi gerekiyor

muhakkak:)) Bazen düsünoyrum da hayat kadinlarin omzuna erkeklere göre daha fazla sorumlluluk yüklüyor. BI kadinin okuyup, kendini gelistirmesi, calismasi yeterli degil. toplum o kisiyi hala evli degilse basarisiz sayiyor malesef. diger özelliklerini gözönüne almiyor...evlenmeli, iyi bi es olmali, iyi bi anne, iyi bi ev hanimi , ayni zaman da iyi bi de is kadinimafoldumben

Ünlü fransiz feminist yazar Simone de Beouveoir bu olayi gayet güzel acilamis;

"Evlilik geleneksel olarak kadinlara sunulmus tek gelecektir.bir çok kadin ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik geçirmistir, ya da evli olmadigi için aci çekiyordur." Çok üzgünüm çoook

aynen, şimdi yolda geçene kızımı ister misin diyecek hale geldiler ama biz ne olduk, korkak dışarı bile çıkamayan ezik insanlar olduk,

kilolu veya çirkin olmamız da önemli değil aslında, neler neler kimler evleniyor, gel gör ki kısmet yok, güven yok, olmadı mı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…