al işte, dunya yakısıklısı adam bak bak doymazsın bakmaya super kasları var,
muhtesem bir yüzü var ama kadına bak, demek kadın onu hak ediyor ki yanında. kısmet işte.
güzellik cirkinlik değil kızlar mesele anladınız mı şimdi, mesele bahsız olmak mutsuz olmak
(( Çok üzüldüm yazılanları okuyuncaa. Biri çok zayıf, biri şişman, biri beğenilmiyor vs.
Bir de ben paylaşayım derdimi.mafoldumben
Ben 21 yaşındayım. Evlenmem ya da evlenemem gibi bir düşüncem yok. Onunla alakalı değil yazacaklarım. Orası kısmet işi midir nedir artık bilemiyorum.
Neysee...
Ben çok beğenilen bir kızım. Çok güzel olduğumu söylüyorlar. Her zaman girdiğim ortamlarda ilgi çekmişimdir vs. Hayatımda bir kişiye çok aşık oldum onunla olmadı malesef. Çok acı çektim.mafoldumben Biri daha oldu hayatımda ama onu da ben istemedim belli bir zaman sonra ve ayrıldım. Bana aşık olmuştu oysa ki.:çok üzgünüm:
Yaklaşık 1 yıldır yalnızım. Bir türlü biri giremedi hayatıma. Üstelik çok istiyorum bir sevgilim olmasını. Bunu da geçiyorumm.. Beni en çok üzen şey şu: Bana özellikle de bu yıl erkekler hep cinsel bir nesneymişim gibi yaklaştı. Son 2 ay içinde 5 kişi yaptı bunu.
Başlarda ne güzel beni beğeniyorlar işte diyordum. Fiziksel anlamda beğenilmek çok hoşuma gider ama sonra erkeklerden iğrenmeye başladım. Normalde kolay yanaşılır biri değilimdir. El şakaları fln hiç sevmem mesela. Soğukkanlıyımdır..Ama bir iki laf edeyimm hemen yanımda bitiyorlar. Elleri omzumda, saçlarımda, orama burama dokunmaya çalışıyorlar.:çok üzgünüm: Suratlarına bir baksanız o an nasıl da iğrenç ve azgın bir haldeler.. Bi izin versem hemen üstüme atlayacaklar. Ben de bu durumda hemen geri çekiyorum kendimi. Ve iyice yalnızlaşıyorum erkekler konusunda.
Dediğim gibi önceleri iyi hoştu ama bu kadarı fazla geldi artık. Kendimi kötü hissetmeye başladım. Beni gerçekten sevecek birini arıyorum. Sadece bedenim için benimle
olmayı düşünmesin..mafoldumben
Yanii sorun güzellikte ya da çirkinlikte değil, şişmanlık ya da zayıflıkta da değil. Bunların önemi yok. Bu yüzden üzülmeye değmeyecek bir konu. Olacağı varsa eminim ki olacaktır. Bir şekilde bulacaktır bizi. senağlama
canım sana %100 katılıyorum.hatta ben güzel olmayan kızların çok daha avantajlı olduklarını düşünmüşümdür hep.bunun o kadar çok örneğini gördüm ki çevremde.bu sefer onunla beraber olan erkek, kızı önce arkadaş çevresinde tanıyor.onun kalbini,huyunu ya da dostluğunu seviyor ve ilişki başlıyor.böyle sağlam temellere oturmuş bir ilişki de evlilikle neticeleniyor ve sonsuza kadar gidiyor.üniversitede hatırlıyorum güzel olmayan kızları 3 yıllık 4 yıllık ilişkileri oluyordu ve ben çok kıskanıyordum onlarıÇok üzgünüm çoook
benim ilişkilerim de aynen senin dediğin gibi oluyordu.mafoldumben çocuk bana çıkma teklif ediyordu ben de hoşlandıysam kabul ediyordum sonra 1-2 hafta geçince başlıyordu cinsel talepler.bir süre beni ikna etmek için çabalıyorlardı olmayınca da ya ayrılıyorlardı ya da sırf bu sebepten ben onları terk etmek zorunda kalıyordum.mafoldumben hep aynı şeyi yaşamaktan gına gelmişti.kimse tanımaya çalışmıyordu bu kız iyi mi kötü mü nasıl bir insan diyen yoktu.aa güzel kız yatmak lazım.çıktığım kişilerden duyduğum sözler fotokobi kağıdıyla çekilmiş gibiydi.sanırım sana da tanıdık gelecektir."bak ben genç,sağlıklı bir erkeğim benim bazı ihtiyaçlarım varakannehir sen bana yetmiyorsun akannehir artık hangi devirde yaşıyoruz akannehir ne yani başka kızlara mı bakayım akannehir " of of .karşımdaki gerizekalı bu konuyu açtığında biliyordum peşinden hangi cümleler gelecek.tam da düşündüğüm gibi sıralıyorlardı.yüzler değişiyordu ama laflar hep aynıydı.çünkü adam başta beni görüyor cinsel isteklerle karşıma geliyor.artık ilşki başlasa bile adamın tek derdi o.ne beni tanımak umrunda,ne hayatının kadınını bulmak,söylediklerimi bile dinlemiyor ki memelerime bakmaktan nasıl tanıyacak beni.yani güzellerin kaderi de genelde bu oluyor.ah güzel olsam ne mükemmel aşk dolu ilişkilerim olurdu zannetmeyin.o zmanda haliniz böyle olacaktı ve bu çok kırıcı aşağılayıcı bir durum.sanki bir kalbiniz yok,aklınız yok,düşünemezsiniz konuşamazsınız güzelsiniz ya seks makinesi olmak zorundasınız.
evet canım bir de o durum var.bir çocuk da bana "seni ilk gördüğümde seninle yatmak istemiştim sonra seni tanıdıkça çok iyi bir kız olduğunu anladım,artık kardeşimsin" demişti.kaydirigubbakcemile3Kesinlikle katılıyorum söylediklerine. Bizim okulda da çok var. Geçen gün bir kızdan bahsediolardı sevgilisi var diye. O kadar şaşırdım kii..Kız kesinlikle dikkat çekmicek cinste biri. Ne vücut güzelliği var ne de surat..Amaa tam 4 yıldır ilişkisi varmış.
mafoldumben Çok üzülüyorum ben de ama umudum var hala çünkü biraz tanıyınca hiç de beklediğim gibi biri çıkmadın diyenler de oluyor. Ama benim de hoşlanmam lazım işte..
Karşılıklı büyük bir aşk yaşamak istiyorum artık. mafoldumben
evet canım bir de o durum var.bir çocuk da bana "seni ilk gördüğümde seninle yatmak istemiştim sonra seni tanıdıkça çok iyi bir kız olduğunu anladım,artık kardeşimsin" demişti.kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar bende34 yaşımdayım.Umudum her geçen gün bitiyor. Yanlızlık Allaha mahsus ama sanırım çocuksuz ve yanlız bir yaşam beni bekliyecek........Ama neden olmasın.nerde yanlış yaptım acaba düşünmemek imkansız. Keşke annem daha rahat daha korkusuz bir yaşam sunsaydı bana.Korkudan nefes aldırmadı.Şimdi nerdeyse yoldan geçene tamam desem verecek.Eeeeeeeeeee evde kaldık.. Nerde o eski kriterler...üffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?