MaşaAllah :)Şunu söyleyebilirim / çevremdekiler de aynen bu söylediğimi söyler (söylüyorlar da) şu dünyada evlenmeyecek-evliliğe uzak-erkeklerle alakası olmayan-düğün dernek hevesi hiç olmayan biri varsa bendim. EVLENDİM!
Şimdili hamileyim kim görse seni böyle göreceğimi hiç hayal etmezdim !!! Yorumu yapıyor.
Bana bile garip bir dünya. Evliliğe 3 yılda alıştım (veya öyle sanıyorum) hamileliği istedim oldu ama hala şoktayım :)) inanamıyorum ...
Bence hiç öyle yapamam edemem deme boşver gitsin akışına bırak. KRşına çıkanlarla görüş. He çıkmıyorsa hayat tarzının değiştir. Sosyal ol. Mutlu ol. Önce kendin iyi hisset ki etrafına olumlu enerji yay..
ben öyle bir sey yazmadım, baskası yazmıs yanlıs seye atıf yapmıssınztmm da sen yanlız kalıcam bilmem ne yazmışsın o yüzden öyle yazdım.tabi ki onun için doğrulmaz.
Canim tam buldum derken terkediliyosan bulamamişsin demektir. Birak o seni bulsunEvet mesele o ama öyle biri yok birde tam buldum derken terkedilmek vs vs offf bilmiyorum artık hayırlısı ne diyim çok düşünmiycem artık
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Haklısınız zaman geçiyor acele ediyoruz olucağı varsa olucak zaten olmıycaksa ne yapsamda boş hayırlısı olsun ne diyiminsanlar evlenmeyi neden bukadar kafaya takar ki evlenenlerin hayatıdaçok ii degil çoğu ya mutsuz yada öyle yada evliligini sürdürmeye çalışıyor birçoguda boşanıyor insanların çoğu evliligi çocuk sahibi olmak için yapıyor kimse bu gerçegi inkar etmesin yok aşktı bilmem neydi insanoğlunun geninde üremek,çoğalmak bu dünyaya gelme amacı budur temelinde hadi evlendin çok mutlusunuz çocugunuz olmasa ne yapacaksınız herkes çok mu mutlu bence evlenmek şart degil herkes evlenmek zorunda diye bir şey yok zaten birçoğuda belli bir yaştan sonra sırf toplum baskısı millet ne der diye istemeye istemeye evlilik yapıyor yada yaşım geldi tren kaçıyor bi çocugum olsun diye hayatta sizi mutlu edebilecek çok şey var
Bence bir de olayın yalnızlık kısmı var.Belli bir yaştan sonra ne arkadaş çevresi ne aile..Herkesin kendi dünyası var ,kendi dertleri var.O açıdan insan beraber mücadele edeceği,destekçisi ömürlük bir arkadaş arıyor. Gezmek tozmak eğlenmek nereye kadar ki.Düzenli bir hayat daha iyi gelir insana.insanlar evlenmeyi neden bukadar kafaya takar ki evlenenlerin hayatıdaçok ii degil çoğu ya mutsuz yada öyle yada evliligini sürdürmeye çalışıyor birçoguda boşanıyor insanların çoğu evliligi çocuk sahibi olmak için yapıyor kimse bu gerçegi inkar etmesin yok aşktı bilmem neydi insanoğlunun geninde üremek,çoğalmak bu dünyaya gelme amacı budur temelinde hadi evlendin çok mutlusunuz çocugunuz olmasa ne yapacaksınız herkes çok mu mutlu bence evlenmek şart degil herkes evlenmek zorunda diye bir şey yok zaten birçoğuda belli bir yaştan sonra sırf toplum baskısı millet ne der diye istemeye istemeye evlilik yapıyor yada yaşım geldi tren kaçıyor bi çocugum olsun diye hayatta sizi mutlu edebilecek çok şey var
Evet çok haklısınız ... ama olmayınca olmuyor saçma sapan insan dolu ortalık ve gerçekten o enerjiyi hissetmiyor insan bir süre sonra bir daha hüsrana uğramam istemiyor... o yüzden yalnız da mutlu olabilmeyi öğrenmem lazım :)Bence bir de olayın yalnızlık kısmı var.Belli bir yaştan sonra ne arkadaş çevresi ne aile..Herkesin kendi dünyası var ,kendi dertleri var.O açıdan insan beraber mücadele edeceği,destekçisi ömürlük bir arkadaş arıyor. Gezmek tozmak eğlenmek nereye kadar ki.Düzenli bir hayat daha iyi gelir insana.
Şuan yapacağımız başka bir şey yok sanırım. İnşallah Allah kalbimize göre verirEvet çok haklısınız ... ama olmayınca olmuyor saçma sapan insan dolu ortalık ve gerçekten o enerjiyi hissetmiyor insan bir süre sonra bir daha hüsrana uğramam istemiyor... o yüzden yalnız da mutlu olabilmeyi öğrenmem lazım :)
Amin inşaAllahŞuan yapacağımız başka bir şey yok sanırım. İnşallah Allah kalbimize göre verir
Belli bir yaştan sonra arkadaşlarla ortam ortam gezip ,dünyayı sadece gezme yeme içme yeri olarak görmek bana göre değil açıkçası.Ben o yüzden fikrimi belirtim.Arkadaş edin. Yalnızlığın tek çaresi evlilik mi? Valla evli insanlar bekarlardan daha yalnız ve mutsuz.
Belli bir yaştan sonra arkadaşlarla ortam ortam gezip ,dünyayı sadece gezme yeme içme yeri olarak görmek bana göre değil açıkçası.Ben o yüzden fikrimi belirtim.
Evet çok haklısınız ... ama olmayınca olmuyor saçma sapan insan dolu ortalık ve gerçekten o enerjiyi hissetmiyor insan bir süre sonra bir daha hüsrana uğramam istemiyor... o yüzden yalnız da mutlu olabilmeyi öğrenmem lazım :)
Evet burayı okudukça bende şaşırıyorum benim etrafımdakiler de gayet mutlu sanki şu dünya da bir tek ben yalnızım gibi geliyorNedense hep mutsuzlar yazıyor
Halbuki çevremizde çok mutlu insanlar var evliliğe özendiren insanlar fazlasıyla etrafımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?