Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

MaşaAllah :)

Evet bugün düşündüm, ben en iyisi kendime yalnız hayat düzeni kurmaya başlayayim dedim ciddi ciddi. Boşuna ümit beslemeyeyim olmayacak kabul etmem lazım galiba dedim 32 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar net düşündüm bunu.

Aa bi kendine gelir msin ??? 27 yaşında ne bu karamsarlıkkk tabiki de hayat arkadşn olcak ama onu itme kendine çeekkk

Yaa ne kadar olumsuz bakaan var iyi kızlar hayatımızı kitleyelim yatalım ölüm anımızı bekliiyelim hayatta bu kadar bezmiş umutsuz bakmayınnn siz böyle düşündükce ztn bilinçaltınız böyle kodlar ve olacaı varsada siz bu sekilde istiyorsunz die hayat size bunu verir ilk önce inanın rabbim inancınızı isteğinizi görsün sonra ki mucizelere bakınnn ama ilk önce inanın umut edin hayal edin ve oldu diyin

insanlar evlenmeyi neden bukadar kafaya takar ki evlenenlerin hayatıdaçok ii degil çoğu ya mutsuz yada öyle yada evliligini sürdürmeye çalışıyor birçoguda boşanıyor insanların çoğu evliligi çocuk sahibi olmak için yapıyor kimse bu gerçegi inkar etmesin yok aşktı bilmem neydi insanoğlunun geninde üremek,çoğalmak bu dünyaya gelme amacı budur temelinde hadi evlendin çok mutlusunuz çocugunuz olmasa ne yapacaksınız herkes çok mu mutlu bence evlenmek şart degil herkes evlenmek zorunda diye bir şey yok zaten birçoğuda belli bir yaştan sonra sırf toplum baskısı millet ne der diye istemeye istemeye evlilik yapıyor yada yaşım geldi tren kaçıyor bi çocugum olsun diye hayatta sizi mutlu edebilecek çok şey var

Haklısınız zaman geçiyor acele ediyoruz olucağı varsa olucak zaten olmıycaksa ne yapsamda boş hayırlısı olsun ne diyim

Bence bir de olayın yalnızlık kısmı var.Belli bir yaştan sonra ne arkadaş çevresi ne aile..Herkesin kendi dünyası var ,kendi dertleri var.O açıdan insan beraber mücadele edeceği,destekçisi ömürlük bir arkadaş arıyor. Gezmek tozmak eğlenmek nereye kadar ki.Düzenli bir hayat daha iyi gelir insana.

Evet çok haklısınız ... ama olmayınca olmuyor saçma sapan insan dolu ortalık ve gerçekten o enerjiyi hissetmiyor insan bir süre sonra bir daha hüsrana uğramam istemiyor... o yüzden yalnız da mutlu olabilmeyi öğrenmem lazım :)

Arkadaş edin. Yalnızlığın tek çaresi evlilik mi? Valla evli insanlar bekarlardan daha yalnız ve mutsuz.

Şuan yapacağımız başka bir şey yok sanırım. İnşallah Allah kalbimize göre verir

Arkadaş edin. Yalnızlığın tek çaresi evlilik mi? Valla evli insanlar bekarlardan daha yalnız ve mutsuz.
Belli bir yaştan sonra arkadaşlarla ortam ortam gezip ,dünyayı sadece gezme yeme içme yeri olarak görmek bana göre değil açıkçası.Ben o yüzden fikrimi belirtim.

Belli bir yaştan sonra arkadaşlarla ortam ortam gezip ,dünyayı sadece gezme yeme içme yeri olarak görmek bana göre değil açıkçası.Ben o yüzden fikrimi belirtim.

Gezmekten tozmaktan bahsetmedim ki. Hayatı paylaştığın , her zaman yanında olan insanlar olmasından bahsediyorum. İlla aynı evde yaşamak şart değil.

Evlilik güzel ama çok azı güzel. Mesele evlenmekte değil doğru insanla evlenmekte.

Çevremdeki çoğu çift sorunlu , mutsuz. Bekar mutsuz ol daha iyi.

aynen olmayıncada sırf evleneyim yalnız kalmayayım diye de bi insanla evlilik yapılmaz insan daha da mutsuz olur neler görüyoruz çevremizde düzgün insan gerçekten kalmadı

evlenmeniz şartmi yani şoyle dusunun olmasin tabi ama evlenip ayrilabilirsinizde insan yanliz kalmayayim diye evlenmezki bunun icin evlenmek hem size hem ksrsinizdakine haksizlik olur sanki bu sekilde evlenirsenizde fazla surmez hayirlisi olsun gonlunuze gore biri olsun en onemlisi adam olsun insallah sana ebir evli tavsiyesi gez toz hayatini yasa keyfini cikar nasibin bir gun mutlaka karsina cikar evlilik bambaska bir dunya ustteki arkadasinda dedigi gibi sen deniz kenari hayali kurarken bir bakmissin anasiyla evlilik programi izlerken cekirdek citliyosun cocugun olmuyo basina kalkiyolar cocugun oluyo erkek degil diye kendilerince laf vuruyolar bence evlenmedim diye kendini yipratma degmez yani :))

HayatınıZda erkek olmazsa olmuyor mu yani ? Diyelim ki evlenmediniz dünyanın sonu mu ? Ayrıca 47 değil daha 27 yaşındasınız çok normal bence bekar olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…