Hiç evlenmemiş ben ve çocuğu olan biri?

Booklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
150
163
53
Merhaba kızlar bir konuda dışardan birilerinin gözüne ihtiyacım var şu anda. Ben birisinden hoşlanıyorum. O da aynı şekilde. O 25 yaşında ben 23. Sorunum şu bilmiyorum bu nasıl bir sorun hiç bir kategoriye oturtamıyorum ama konu şu, Hoşlandığım kişi daha önce evlenmiş ve bir de kızı var 7 yaşında. Ben hiç evlenmemiş birisiyim. Böyle birşey karşısında nasıl adım atmalıyım bilemiyrum. Hoşlandığım kişiyle yeni tanıştım sayılır ama fazlasıyla etkilendim. Sizce daha fazla bağlanmadan uzaklaşmalı mıyım yoksa bir şans vermeli miyim? Bilmiyorum çocuğu olan biriyle nasıl olurum bana böyle aşırı aykırı gelmiyor aslında ama ailem büyük ihtimalle karşı çıkabilir gibi de geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Madem daha yolun basindasin arkana bakmadan kac derim. Cunku ilgili bir babaysa cocuk seni kiskanacak ve hele ki kiz cocugu bu sefer adam seni le cocuk arasinda kalacak ve hepinize hayat zindan olacak.
Ilgisiz bi babaysa zaten ondan koca olmaz!

18 yaşında evlenip çocuk sahibi olmuş adamdan uzak dururdum ben olsam
Ergenlikte yapılmış birşey sonuçta ve düşündüğünüz gibi aykırı biri hiç değil. Dinine bağımlı üstelik. Geçmişinde yaptıkları konusunda yarı pişman yarı değil çünkü kızına tamamen kol kanat germiş

bence önce BDV'deki bu içerikteki konuları oku
çocukların neler yapabildiklerini ve kadınların da o çocuklara karşı ne kadar acımasız olabildiklerini gör
ondan sonra düşün taşın
bu kadın yerine ben olsam ne yapardım de
eğer kendinden emin olabiliyorsan, ne ala
yok olamıyorsan hiç o işe girme

çünkü ben de babamın ikinci eşi tarafından kötü davranılan o çocuklardan biriyim
hatta yaşadığımda 14-15 yaşındaydım, çok küçük de değildim
o kadına ettiğim ahın haddi hesabı yok
affetmedim, affetmem, biliyorum Allah soracak hesabını

Bende bunu anlamıyorum konu açıp inanlara fikirlerini soruyorsunuz söyleyince de savunmaya geçip o öyle değil şöyle böyle diyorsunuz ?
Açtığınız konuda"çocuklu olan biri sizce bastan kestirmeli miyim devam mı?"
Diye sormuşsunuz insanlardan fikirlerini beyan ediyor..
Madem yorum kabul etmiceksiniz niye konu açıyorsunuz??

Şimdi aklınıza gelmeyen onca sorun çıkacak ki, çok pişman olacaksınız. Hissedeceğinizden haberinizin bile olmadığı duygularla uğraşacaksınız.İnsanlara sadece duygularınızdan bahsetseniz bile, eeee bilmiyor muydun evlenirken cevabını alacaksınız. Sizden başka herkese empati yapacak ama siz ne yaşarsanız yaşayın empati alamayacaksınız.Tertemiz bir sayfaya sizin gibi hiç evlenmemiş biriyle başlamanızı tavsiye ederim. Çok içten ve samimi söylüyorum, kendinizi yakmayın. Daha önce evlilik geçmişi ve özellikle çocuğu olmayan birisiyle evlenmek vereceğiniz en iyi karar olur.

Benim yorumum savunma amaçlı değil sadece karşıdakinin kötü bir insan olmadığını söylemek olayın sadece benle alakalı olduğunu belirtmek istedim o yüzden

Doğru diyorsunuz aslında hiç bulaşmamak daha iyi gibi. Ben çocukları baya seven birisiyim ama emin olamadım işte kötü davranacağımdan değil elbette ama öncelik konusu kafa karıştırıcı

Benim yorumum savunma amaçlı değil sadece karşıdakinin kötü bir insan olmadığını söylemek olayın sadece benle alakalı olduğunu belirtmek istedim o yüzden

Anladım canım kötü biri olmaya bilir..
Ama zor gibi daha 23 yaşındasın böyle bir yükün altına girme bence..
Ki çok çok aşık falan değilsin olmadan da vazgeç kız çocuğu hele babaya aşık oluyorlar düşkün oluyorlar illaki seni kıskanıp istemez yavrum oda küçük daha ama ben olsam böyle bir riske girmezdim..

Bugünün trend konuları belli oldu ...
Gerçi bu daha enteresan geldi bana 25indea 7 yaşında kız sahibi biri
Bu özelliklerde birilerine nasıl bişeyler hissedebiliyorsunuz ben mi tuafim

Aynı yastayiz aslında ama emin ol ileride biseyler hissedecegin birileri cikacaktir daha iyi vasiflari olann birine tabikiide

Deneyim sahibi biri olarak bence bastsn vazgec. Sen sadece cocugun sorun olabilecegini dusunuyorsun suanda ama inan bana sorun cok farkli seyler oluyo. Herseyin ikincisini yasayan biri inanki senin duygularına hic yaklasamiyor. Hep bi yerlerde senin hayallerinin kiriklari ortaya cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…