Hiç evlenmemiş ben ve çocuğu olan biri?

Olmaz arkadaşım. Yakın yaşlardayız bi ilişkiden beklentimiz aynıdır hemen hemen bi çok kadının aynıdır aslında. 7 yaşında çocuğu olan 25 yaşındaki bi adam sana bunları veremez. Hayatındaki en önemli şey kızı olacak bunu kaldırabilecek misin? Çocuk sizinle kalabilir ilerde kalmasa da annesinden, babasını paylaşmasından etkilenebilir onun psikolojisini düşünerek hareket edebilecek misin?3 kuruş para harcadığında gönül rahatlığıyla harcayacak kızı tabiki diyebilecek misin? Bi dolu konu var da burada buna benzer,olmaz kısacası ilk cümlede dediğim gibi yol yakınken dön

Doğru diyorsunuz aslında hiç bulaşmamak daha iyi gibi. Ben çocukları baya seven birisiyim ama emin olamadım işte kötü davranacağımdan değil elbette ama öncelik konusu kafa karıştırıcı
Sadece çocuk sevmekle üstesinden gelinebilecek bir şey değil bu durum inanın.Çocukla birlikte annesini de içinize almış gibi olacaksınız, istisnalar dışında anne çocuğu çoğunlukla dolduruyor, çocuk üzerinden sizinle uğraşmaya kalkıyor, savaşamıyorsunuz bile çünkü karşınızda çocuğun arkasına saklanmış, sizden başka kimsenin görmediği ve bu yüzden size cephe aldığı bir yetişkin var. ve evet başlarda öncelik konusuna çok takılmayabilirsiniz, ama zaman ilerleyip ilişkinizde paylaşılanlar arttığında eşinizin başka bir önceliğinin olduğunu bilmek sizde derin yaralar açacaktır. Yaşayan biri olarak tavsiyem cidden bulaşmayın. Eminim size daha uygun her şeyin ilk heyecanını birlikte yaşayabileceğiniz birileri vardır.

Herkes zamanında birşeyler hisseder hayatta yanlışları olur. Bilemiyorum bu konu da bana çok aykırı gelmiyor. Ama evet herkes yapamaz ben kendimden kesinlikle emin olsam buraya yazma gereksinimi bile görmezdim. Ama ne yaşadım daha önce ne de yaşayan birine rast gelmediğim için burdan düşünceleri öğrenmek istedim. Olursa nasıl zorlukları olur veya birşey farketmez mi gibisinden

bekar bi kızsın her naneyi yemis genclik askı kızcagızda 18 dir neler cektide bosandı kim bilir cocuga ragmen kimse yogurdum eksi demez

bu ise hic girme tanıstıranlardada akıl yok neden evlenmis cocugu olan kadınları cocuklularla ama evlenmis bosanmıs cocuklu erkekleri bekar kızlarla tanıstırırlar

sacma arkana bakmadan bırak o isi

Hayatta herkesin yanlışları olabilir insan yanlış yapa yapa doğruları bulur ben yanlışı olan birini elestirmem vay niye o yanlış yapıldı diye ama karsimdaki insanın o yapilan yanlistan ne derece etkilenecegdir
Tabi karar sizin aslında ucu açık bi konu

+1

Ne gerek var,dünyadaki son adam mı ?
"Çocukları çok severim" le aşılacak basit bir durum değil bu.Tecrübesizliginiz ve önünüzü görememeniz buradan belli.
Evliliginiz,geri kalan hayatınız buna göre şekillenecek.
Hep ikinci planda kalmak,o çocuğu asla memnun edememek,anneyle eşin hep bağlantılı olması,sizin çocuğunuz oldugunda dengeyi sağlayamama v.s. v.s.
Ben kimi gördüysem pişman.Haa vardır binde bir iyi olan.Bu ihtimale razıyım diyorsaniz,buyurun.

10 tane de çocuğu olabilirdi ama tamam dinine bağımlı ve yarı pişmansa sorun yok. Evlenebilirsinnazar değmesin

İstemsizce güldüm.. Aslında hüzünlü bir hikaye olmalı altında. Bir erkek nasil 18 yaşında evlenip 18 yaşında baba olur ki??? Bir gençlik hatası sonucu mecbur kalmış olmalı. Tuhaf kafalar... Ben pek anlayamıyorum ayrıca siz evlenseniz direkt 7 yaşında bir erkek evlat sahibi oluyorsunuz gencecik yasta

sadece adamla evlenmiceksin cocugu ile eski esi ile adamin ailesi ile . cocuga baktin bakmadin yedirdin ydirmedin vs vs davalariyla ugrasacksin. Sen 15 indeyken o kiz dogmus Sen cocukken dunyaya gelmis bi kiza annelik yapmak ne kadar mantikli. prenses olmucaksin el ustune tutmicak kimse seni . evlilkk oyle disardan gorundugu gibi ormantik degul . dolu sorumlulugu var . ayrica 23 yasinda evlenme k nedir bekl e 27 28 30 . ofof

1 çocuk kimde kalcak babaanne de mi ? 2 siz evli olsaydınız karşı taraf bekar olsaydı ne yaprdınz bu durmda .? 3 benim kuzenim 28 yaşında 3 kızı olan biriyle evlendi kuzenimde ondan 10 yaş büyüktü. İnanınn okadar mutluydular ki size anlaatmam enişte kuzenime okadar düşkündü ki anlatımı tarifsiz bu insan dan insana değişir ve şans tır ayırca kimse bilemez biz bekarla çocuğu olmayan la evlendik de ne oldu sanki. Empati yapın ve oluruna bırakın derim.

Deli misin ya 23 yaşındasın daha çocuklu adamla ne işin var :/

Evet yaparım dersin işin içine girince yapamayacağını görürsün. Basit gibi görünen büyük bir sorun var ve yerinde olsam bu yolu tercih etmezdim.

O adam da sen de hayatı biraz hızlı yaşıyorsunuz galiba. Bu da tehlikeli bir durum. Daha yaş 23, konuşulan konulara bak... başlığı görünce en az 30 yaşında biri çıkacak karşıma sandım. Her neyse. Ben pek ayaklarının yere sağlam bastığını hissetmedim. 23 yaş zaten evlilik için toy sayılabilecek bir yaş. Yaşın biraz geçse fikrin değişir bile. Hiç evlenmeye kalkışmanı tavsiye etmem.

18 yaşında baba olmuş biri 17 yaşında evlenmiş eşi de 16 yaşındadır muhtemelen
Ama dinine bağlı ve olgunsa bu sayıların senin için önemi olmamalı

Başlığa ıstınaden başka erkek mi kalmadı.. Davul bile dengi dengine .yeri geliyor kendı evladımız yüzünden tartışıp huzursuz oluyoruz kaldı ki başka kadından bir çocuk ve sizin hıc olmamış .ılk kez yaşayın eşinizle o duyguyu.. Kaçın uzaklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…