Ergenlikte yapılmış birşey sonuçta ve düşündüğünüz gibi aykırı biri hiç değil. Dinine bağımlı üstelik. Geçmişinde yaptıkları konusunda yarı pişman yarı değil çünkü kızına tamamen kol kanat germiş
Yaa bu din hassasiyeti neden her konuya bağlıyorlar ben anlamıyorum gerçekten. Çok güzel anlatmışsınız tesekkurler,dinine bağlı deme
insanlığını merhametliliğini takip et
bir erkek evlendiğinde askere gittiğin 30 yaşında mutasyona uğruyor bence
ayrıca kızı annesinin dolduruşuna gelip sana laf etse senin canına okur adam
küçük çocuklar doldurşa gelmeye çok müsait birde kendi kızın olsa evde yardımcı olmasını istersin kimse de birşey demez hatta ne güzel kızı yardım ediyor denilir
ama üvey sözü yüzünden sen yardım etsen suçlu olursun biri görse yazık üvey kızına ev işi yaptırıyor olur
sırf o üvey kelimesi yüzünden bu yüzden yaşınız genç bakmayın o adama derim
kuran okuduğu eşi tarafından güvenilen O kayseri de ki üvey anne cadısını unutma Kuran okuyor diye kimseye inanmamıştı adam
etrafımda 5 vakit namaz kıldığı halde kadının canına okuyan ço00k var o yüzden erkeklerle ilgili örneklere girmeyeceğim iğrançleşmemek için
ama lütfen dışarıdan din değerlendirmesi yapmayın
hepimiz ergenlik çağı yaşadık. ama evlenip çocuk yapmadık yani. Adamın vizyonu belli. Ben olsam çocuğu olan bir adamla evlenmek istemezdim. Bir kere o çocuğu kabullenemezdim. Siz kabul edecek o çocuğu da kendi çocuğunuz gibi sevecek misiniz? Zor bence, elin çocuğu neden sevilsin ki..? kedi yavrusu mu bu?Ergenlikte yapılmış birşey sonuçta ve düşündüğünüz gibi aykırı biri hiç değil. Dinine bağımlı üstelik. Geçmişinde yaptıkları konusunda yarı pişman yarı değil çünkü kızına tamamen kol kanat germiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?