Hiç evlenmemiş ben ve çocuğu olan biri?

Dertsiz basina dert alma derim ben. Cocuk olmasa bi ihtimal ama cocuguda var ve buyuk..
Biz esimle yeri geliyo 2 yasindaki cocuk icin tartisiyoruz. Kendi cocugumuz oldu halde. Six nasil yapacaksiniz. İyi birsey soyleseniz bile goze batar. Uvey anne damgasi yediginle kalirsin durduk yere..

Ben ugraşamam elin cocuguyla. Daha 23 yasindasin birde sana da yük binebilir, binecek. Gerek maddi gerek manevi omur boyu sorumluluk adamda olacak ki normali de bu zaten ama ben kaldiramam. Esimin baska kadindan cocugunun olma fikrini hiç kaldiramam.
Yarin oburgun cocuk icin gorusecekler veya birarada bulunacaklar vs. Zor daha gençsin iyi düşün. Ayrica adam neden boşanmiş dogrusunu ogren.

Çocukta varken kimse evliliğini kolay kolay bitirmez. Biten evliliklerde de bence %85 erkek hatalı oluyor.
Keşke eski eşinden bir dinlesek nasıl biriymiş.

Ayrıca aşk bir yere kadar sonra herşey gözüne batabiliyor.

Gönlün kaydı ben çocuğu sorun yapmayacağım diyorsan da çocukla eski eşiyle sınırlarını adayımız nasıl çizecek en ince ayrıntısına kadar anlamaya çalış.

Benim şahsi fikrim ben yapamam. Ben geçmişe de çok önem veririm.

Kaldı ki çöpsüz üzüm derler ya eşim öyle biridir. Ona rağmen çok sorunlar yaşadık aynı evin içinde.

Evlenirken bence hiçbir noktada acaba? Olmamalı. Zaten evlendikten sonra renkler toz pembeden başka her şey olabiliyor

Canım yol yakınken dön. Daha 23 yasindasin o sorumluluğu alamazsin. Karşına sana denk biri çıkacaktır. Allah onun karşısına da mutlu olabileceği birini çıkarır inşallah.

Ben bu hatayı yaptım, 28 yaşındayım ve 1 sene boyunca çocuklu boşanmış adamla bir ilişki yaşadım.. Konu evliliğe geldiğinde ailem de sandığım kadar karşı çıkmadı, biz de evlenmeye karar verdik.. Fakat ne olduysa o dönemde oldu.. Öyle bir kafaya girdim ki ben bu eski eşle görüşme mevzusunu ya da onun daha önceden yaşadıklarını aslında sindirememiş olduğumu gördüm.. Sonuçta benim ilk defa yaşadığım tüm heyecanları o daha önceden yaşamıştı.. Ne zaman çocuğunu görecek olsa bende karın ağrıları başladı.. O yüzden bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldık.. Şimdi baktığımda erkek arkadaşım çok iyi biriydi ve her şey yolunda görünüyordu ama işin aslı inanın öyle değilmiş.. Çok zor ve çok düşünülmesi gereken bir durum bence.. Eğer bunu kaldırabileceğinizden eminseniz bir adım atın yoksa benim gibi zamanınıza ve emeklerinize yazık olur..

Konunun tamamını okudum.
Herkes ne kadar önyargılarla dolu.
Resmen ortaçağda hissettim kendimi.
İnsanlar nasıl birinin hayatından sadece 3-5 cümle okuyup, çocuk var kesin mutsuz olursun diyebiliyor.
Benim yakın arkadaşım 26 yaşında, kendinden 14 yaş büyük ÇOCUKLU bir adamla evlendi. Ve çevremde gördüğüm en mutlu evliliği yaşıyorlar.
Ne çöpsüz üzümlerde onlardaki mutluluğu görmedim ben.
Bir sürü hayvan da sahiplendiler. Geniş kocaman musmutlu bir aileler.
Ben de birkaç cümlenle mutlu olursun diyemem Booklife ama kalbin attıysa bir tanı.
Her tanıdığın kişiyle de evlenmek zorunda kalmıyorsun ayrıca.

25 yaşında adamın 7 yaşında çocuğu var öyle mi ? Bikere muhtemelen okumamış o yüzden uzak dur. 18 yaşında baba olmuş insanda,ne bileyim pek tarzım değil.. Henüz çok gençsin,çocuklu adamı boşver evlilik için bile erken..

Bu kişiyi hayatınıza aldığınızda çocuğuyla birlikte alacaksınız ve hayatınızdaki kişi önceliği her zaman çocuğuna verecek. Sevgiliyken belki gözünüze batmayan durumlar siz evlendikten sonra gözünüze batacak ve daha büyük sonuçlar doğuracak. Bence, dengeyi çok iyi kurarım her zaman baba kız ilişkilerini desteklerim derseniz bu ilişkiye başlayın ama onların geçirdiği vakitlere iç geçirip kendinizi ön plana almak isterseniz bence bu işe hiç başlamayın. Bir de bu işin sonunda kötü biri olarak yaftalanmak ve duygusal olarak kendinizi çok kötü hissetmek var.

Ben iki çocuklu bir adamla evlendim lakin bunu yaptığımda 36 yaşındaydım
Sizin yaşınızda olmaz bence, zor bir iş, sabır ve emek ister, önceki evlilikten gelen problemler falan bu yaşta çözümleyebileceğiniz şeyler değil

korkutuk asik degilse, secme sansin var ise hala, bence buyuklerinden birilerine danis, ona gore karar ver.
evlenip bosanmis olmasini sorun yapmazdim ama cocuk meselesi beni soyle bir dusundururdu sanirim.

23 yaşındaki genç bir kız neden 7 yaşında çocuğu olan biriyle evlenin ki. Hoş 18 yaşında evlenmiş, 18 yaş reşit ama evlilik için çocuk yaşı bana göre. Dünyada adam mı kalmadı allah aşkına.

Uzaklaş bence hayat çocuk sahibi olduktan sonra çok zorlaşıyor birde eşinin çocuğu olacak o riski alma derim

Simdiye kadar cocuklu adamla evlenip sorun yasayamayani tanimiyorum acikcasi. Cok sabir gerektiren bir sey. Ben adami ayiplamiyorum. Fazla genc evlenmis olabilir ama en azindan cocuguna sahip cikiyor. Zor vallaha. Ben sahsen istemezdim. Cünkü bazen bayan ne kadar iyi niyetli olsa olsun "sonradan gelen" olarak arka planda kaliyor

23 yaş daha gençsin niye dengini bulmayı düşünmüyosun? Bırak gitsin başına bela alma. Erken çökersin benden söylemesi

Simdi sana hersey guzel geliyor. Yaparim ederim basa cikarim herseyle gibi. Ama ilerde buyuk sorunlar seni bekliyot bu sozumu unutma. Hele ki cocuk kiz cocugu ise babayi asla bir baska bayanla paylasamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…