- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Benim yorumum savunma amaçlı değil sadece karşıdakinin kötü bir insan olmadığını söylemek olayın sadece benle alakalı olduğunu belirtmek istedim o yüzden
Merhaba kızlar bir konuda dışardan birilerinin gözüne ihtiyacım var şu anda. Ben birisinden hoşlanıyorum. O da aynı şekilde. O 25 yaşında ben 23. Sorunum şu bilmiyorum bu nasıl bir sorun hiç bir kategoriye oturtamıyorum ama konu şu, Hoşlandığım kişi daha önce evlenmiş ve bir de kızı var 7 yaşında. Ben hiç evlenmemiş birisiyim. Böyle birşey karşısında nasıl adım atmalıyım bilemiyrum. Hoşlandığım kişiyle yeni tanıştım sayılır ama fazlasıyla etkilendim. Sizce daha fazla bağlanmadan uzaklaşmalı mıyım yoksa bir şans vermeli miyim? Bilmiyorum çocuğu olan biriyle nasıl olurum bana böyle aşırı aykırı gelmiyor aslında ama ailem büyük ihtimalle karşı çıkabilir gibi de geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba kızlar bir konuda dışardan birilerinin gözüne ihtiyacım var şu anda. Ben birisinden hoşlanıyorum. O da aynı şekilde. O 25 yaşında ben 23. Sorunum şu bilmiyorum bu nasıl bir sorun hiç bir kategoriye oturtamıyorum ama konu şu, Hoşlandığım kişi daha önce evlenmiş ve bir de kızı var 7 yaşında. Ben hiç evlenmemiş birisiyim. Böyle birşey karşısında nasıl adım atmalıyım bilemiyrum. Hoşlandığım kişiyle yeni tanıştım sayılır ama fazlasıyla etkilendim. Sizce daha fazla bağlanmadan uzaklaşmalı mıyım yoksa bir şans vermeli miyim? Bilmiyorum çocuğu olan biriyle nasıl olurum bana böyle aşırı aykırı gelmiyor aslında ama ailem büyük ihtimalle karşı çıkabilir gibi de geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Simdi sana hersey guzel geliyor. Yaparim ederim basa cikarim herseyle gibi. Ama ilerde buyuk sorunlar seni bekliyot bu sozumu unutma. Hele ki cocuk kiz cocugu ise babayi asla bir baska bayanla paylasamaz.Merhaba kızlar bir konuda dışardan birilerinin gözüne ihtiyacım var şu anda. Ben birisinden hoşlanıyorum. O da aynı şekilde. O 25 yaşında ben 23. Sorunum şu bilmiyorum bu nasıl bir sorun hiç bir kategoriye oturtamıyorum ama konu şu, Hoşlandığım kişi daha önce evlenmiş ve bir de kızı var 7 yaşında. Ben hiç evlenmemiş birisiyim. Böyle birşey karşısında nasıl adım atmalıyım bilemiyrum. Hoşlandığım kişiyle yeni tanıştım sayılır ama fazlasıyla etkilendim. Sizce daha fazla bağlanmadan uzaklaşmalı mıyım yoksa bir şans vermeli miyim? Bilmiyorum çocuğu olan biriyle nasıl olurum bana böyle aşırı aykırı gelmiyor aslında ama ailem büyük ihtimalle karşı çıkabilir gibi de geliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?