hiç flörtü olmamış

Burcu ne? Akrep mi yoksa şu sıra denk geliyorum :))
Hiç mi birisini sevmemiş aşık olmamış tuhaf. Kendini eksik hissettiği bi nokta mı var acaba

Hadi ciddi ya da uzun süreli bir ilişkisi olmamış olabilir bunu anlayabiliyorum. Çabalamış ama olmamış demek ki derim. Ama 36 yaşına gelmiş bir erkeğin hiç flörtüm olmadı demesi...aklıma pek çok soru işaretini getiriyor açıkçası. Hadi muallakta bırakmayayım aklıma gelen soru işaretlerinden birkaç tanesini yazayım;

1-Bazı erkekler ilgiyi alakayı hep karşı taraftan bekler mesela. İsterler ki flörtü başlatan bile hatun tarafı olsun. Böyle birisine denk gelmiştim. Uzun vadede inanılmaz yorucu ve insana kendisini değersiz hissettiren bir kişilik yapısı. Arkana bakmadan kaç derim..

2- 36 yaşında bir erkek ve hiç flörtüm olmadı diyor. Hımm hiç ilişkisi de mi olmamış yani? 36 yaşına kadar? Aseksüel olabilir belki? Ya da tercihleriyle alakalı bir karmaşa da yaşıyor olabilir.. inanmazsın ama böylesiyle de karşılaştım. O yüzden bu ihtimalde aklında bulunsun derim.

3- bir diğer ihtimalde belki de seni tavlamak için böyle bir şey söylemiştir diyeceğim ama bu da saçma yahu. Yani 10 kişiden 10 una sor 36 yaşında bir erkeğin hiç flörtüm dahi olmadı demesi 10 kişinin de kafasında soru işareti oluşur. Saçma..

4-ya da belki de biz çok abartıyoruzdur. Adam 36 yıldır ilgi ve alakasını sunmak için doğru insanı bekleyen inanılmaz dürüst bir insandır ve bunca yıl sonra doğru insan olarak seni bulduğunu düşünmüştür. Kim bilir?
4. şıkka inanıyorum. bu arada hiç flörtüm olmadı diyen kendisi değil.kendisi pek ilişkim olmadı demişti.başka bir şey dememişti.ben ortak arkadaşımdan öğrendim hiç flörtü olmadığını.

erkekler eline erkek eli değmemiş kız arıyorlar hiç flört etmemiş yaşını almış kız sorun olmuyor ona pek arızalı bilmem ne diyen olmuyor ama erkek sorun oluyor ben de alamıyorum konu açtığıma göre demek ki ben de sorun ettim.
kizlar istiyor ama aile baskisindan olmuyor:) erkekler istiyor eee baski da yok ama hala olmuyorsa sorun vardir diyoruz biz de :)

Asosyal mi ?
Tavlamak için diyor Olmasın
kendisi bana flörtüm olmadı sen ilk kız arkadaşımsın falan demedi. ben ortak arkadaştan duydum.kendisi sadece pek ilişkim olmadı dedi. ne bileyim yaşını almış görmüş geçirmiş ilişkileri olmuş bir erkekse zaten bu şekilde bir kızın pek tavlanamayacağını bilir sanırım. benim gördüğüm kadarıyla doğru dürüst ilişkisi olmayan erkekler bile olmuş gibi övünerek anlatıyor.örnekleri var yani.

kendisi bana flörtüm olmadı sen ilk kız arkadaşımsın falan demedi. ben ortak arkadaştan duydum.kendisi sadece pek ilişkim olmadı dedi. ne bileyim yaşını almış görmüş geçirmiş ilişkileri olmuş bir erkekse zaten bu şekilde bir kızın pek tavlanamayacağını bilir sanırım. benim gördüğüm kadarıyla doğru dürüst ilişkisi olmayan erkekler bile olmuş gibi övünerek anlatıyor.örnekleri var yani.
Ortak arkadas nereden biliyor ki samimi arkadaşı mı ?
Pek ilişkim olmadı dediğine göre demek ki çok sosyal ve bu konularda açık biri değil gibi doğru söylüyorsa tabi .
Çıkma vs olmamış olabilir ama hoşlanıp Flört ettiği olmuştur mutlaka tanımak istediği falan

Ortak arkadas nereden biliyor ki samimi arkadaşı mı ?
Pek ilişkim olmadı dediğine göre demek ki çok sosyal ve bu konularda açık biri değil gibi doğru söylüyorsa tabi .
Çıkma vs olmamış olabilir ama hoşlanıp Flört ettiği olmuştur mutlaka tanımak istediği falan
ben biraz dert yanmıştım ilgisiz falan diye. aramıyor diye. ilgiye bayılırım da :) arkadaşım da utangaç dedi ilk kız arkadaşı sensin nasıl davranacağını bilmiyor dedi sen yönlendirebilirsin acemi dedi. (benimkinin ablası anlatmış arkadaşıma )

ben biraz dert yanmıştım ilgisiz falan diye. aramıyor diye. ilgiye bayılırım da :) arkadaşım da utangaç dedi ilk kız arkadaşı sensin nasıl davranacağını bilmiyor dedi sen yönlendirebilirsin acemi dedi. (benimkinin ablası anlatmış arkadaşıma )
Değişik :)
Kötü bşy değil ama utangaç demek ki biraz

Çok sıkıntı ben olsam kaçarım. Artısı fazla erkeklere direk yapışıyor kadınlar. Tüm iyi erkekler kapılmıştır klişesinde gerçeklik payı çok. Adama bakmayan bu kadar kadın yanılmış ondaki cevheri tek sen görmüş olamazsın.

Çok yobaz muhtemelen , inanırım flörtü olmadığına kuzenim böyle biriyle tanıştı en basiti sigara icemezsin icirtmem diye Mahmut hocaya bağlamış .
Kuzenim tabi topuklamis ardına bakmadan.
Size de tavsiye etmem.

Milyon tane olasılık var. Hepsini karmakarışık söyliyeyim ama sizin yasiniz kaç onu da sorasim geldi nedense.

İlişki tecrübenize guveniyorsaniz eşcinsel olup olmadığını anlarsınız diye düşünüyorum. Iyi gozlemleyin.

Bir insanin en çok sevgilisi olduğu zamanlar lise ve üniversitedir. Bu zamanlarda olmayinca sevgili yapma ihtimali de cok dusuyor. Nedeni de insanin daha bol vaktinin olmasi, para kazanma derdine henüz düşmemesi, hormonlarin tavan yaptigi yillar olmasi. Bu dönemde sevgilisi olmamasi düşündürücü. Ama düşününce bir çok arkadaşım sevgilisiz gecirdikleri okul yillarindan sonra tanıştıklariyla evlendi. Iste bir kere üniversiteden mezun olup hayata atilinca sevgilisi olmamasi son derece normal geliyor bana. Askerlikte zaten olmaz. İş hayatinda çevre çok dar oluyor, bir de aklini işe verdiyse her kiza alici gözle bakmadiysa ( bence o tipler daha tiksinc). Yani ayni iş yerinde cuk oturan bir kiz olmadiysa adam ne yapsin.

Babasinin durumlarini anlatmışsınız. Hayatindaki koca 6 yili babasina adadiysa o yillari yaşından cikarin etti 30;) yani babaya adadigi hayata bir kizi katip onu da derde ortak etmemiş ki bu çoook güzel.

Bence tutucu oluşu da fazladan durdurmus onu. Biriyle beraber olacaksam evlilik için olur diye düşünüp etrafindaki kizlari evlenecegi insan olarak gorememis olabilir. Bir de insan ne kadar beklerse o kadar armudun sapi uzumun çöpü diyip iyice uzaklaşıyor bu islerden. Mesela hoslandiklari olmuş diyorsunuz. Bir gün ona gore ters bir sey yapmıştır ya da atıyorum mini etek giymiştir o da aklindan elemistir (hakli sebepleri vardir demiyorum, kendince oyle yapmistir diyorum). Mesela erkeklerimiz kizi gayet açık makyajli fln alir evlenince kapatirlar, bu adam oyle bir sey yapmamistir ki bu da guzel.
Bunlari sizin gozlemeniz gerek. Ben tedirgin olacak bir şey gormedim. Bir şans verilebilir yani.

Çok sıkıntı ben olsam kaçarım. Artısı fazla erkeklere direk yapışıyor kadınlar. Tüm iyi erkekler kapılmıştır klişesinde gerçeklik payı çok. Adama bakmayan bu kadar kadın yanılmış ondaki cevheri tek sen görmüş olamazsın.
ben de aynı şeyi düşündüm kendisi çekingense karşı cinsten adımlar olmuş olabilir diye düşünmüştüm.ve dün buluştuk öğrendim ki bir kız bununla ilgileniyormuş bu oralı olmamış.bunu övünerek anlatmıyor yanlış anlaşılmasın ben sıkıştırdım anlattı.kızın annesi baya uğraşmış ama bizimki oralı olmamış.kıza da ailesine de mesafeli davranıyorum diye arkamdan havalı kibirli ne kadar gıcık diye konuşuyorlarmış diyor. içimden gelmedi ilgilenmedim dedi bilmiyorum.

Back
X