hiç güzel giyineniyorum

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
kızlar kendimi kötü hissediyorum yani hiç güzel giyinemiyorum severek alıyorum ama ben giyince üzerimde cok kötü duruyor giyinmeseymisim daha iyimis diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar kendimi kötü hissediyorum yani hiç güzel giyinemiyorum severek alıyorum ama ben giyince üzerimde cok kötü duruyor giyinmeseymisim daha iyimis diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT

Aynı ben içimden dedim ya göbek ya kilo ya meme acaba hangisi;))) bende de kilo fizik normal ama kocaman memeler sayesinde 40 beden giyiyorum ee öle olunca da ne alsam ne beğensem alsam eve getirsem bir kere giyip atmışımdır bi kenara ahh ahh o kıyafete verdiğim paracıklarda kaç daire almıştım ben kimbilir

İmaj herşeydir bölümünde bir konu açıp,yüzünü gizleyerek fotoğraf eklesen keşke.
O zaman daha faydalı yorumlar yapılabilir.Görmeden birşey söylemek zor.
Belki aslında yakışıyordur,belki gerçekten yakışmayan şeyler alıyorsundur veya neyle giyeceğini bilemiyorsundur.

kıyafetlerimin hos olmadıgını düsünüyorum alırken hangi psikoloji ile aldıysam diyorum

Alisveris yapmadan evvel ihtiyaciniz olan seylerin fotograflarina bakin modaturkiye diye bi sayf vardi mesela sokaktaki insanlari koyuyorlar illa size benzeyen birini gorursunuz.markalarin sitesini gezebilirsiniz almadan once gidinced begendiginiz urunleri deneyip kendinizi iyi hissedip hissetmediginize karar verirsiniz.alisverise cikmadan evvel ihtiyaclarin listesini yapip netten fikir edinerek gitmek hem zaman hem para tasarrufu sagliyor deneyin derim;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzerinde denemeden alma
elbet içine sinen bişiler buluyorsundur.
her aldıgından şikayetçiysen eğer, bu durum gıyımle alakalı değildir o zaman
psikolojıktır.
iyi hissetmedıgın bır dönemde olabılırsın

belki aldıklarınız parça parça çok şık olabilir ama kombin yaparken hatalar yapılırsa çok kötü durabiliyor
bunun için size bukombin.com u önerebilirim çeşitli tarzlarda yüzlerce kombin var

ya da vücudunuzla ilgili bir kusurdan dolayı da kötü durabilir dar omuz geniş basen kısa boy ya da aşırı kilo
bunun içinde malum neresi kusurluysa orayı kamufle etmeye yönelik giyinilmeli

vücudunuzun güzel bir askı olmasını istiyorsanız zayıf olsanızda spor yapmanızı öneririm

Vücudunuza uygun nasıl giyinmeniz gerektiğini düşünün öncelikle. Yakın kız arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Kilonuzu falan dert ediyorsanız ona bir çözüm bulun derim. Ama kilolu insanlar bile uygun giyindi mi gayet şık olabiliyor. :)

üzerinizde taşıdığınız birkaç fotoğraf yollarsanız boydan, daha kolay yardımcı olabiliriz sonuçta fiziki özelliğiniz ve kıyafetlerin üzerinizde duruşu birbiriyle bağlantılı durumlar. Tarz konusunu da böylece anlamış oluruz

Back
X