Hiç iftiraya uğradınız mı?

senemsenem11

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
29
7
1
43
Üzerinden tam 5 yıl geçti. Hiç tanımadığım bir adam benimle görüşmek istedi, kabul etmeyince tüm tanıdıklarımın gözü önünde bana iftira attı. Beni tanımıyorsunuz size yalan söylemenin bana hiçbir faydası yok. Sizlere yemin ederim adamı hiç tanımıyordum, bir kere bir tanıdık aracılığı ile görüşme teklifi göndermişti ve ben kabul etmemiştim o kadar. Ne olur illa senin bir hatan olmuştur demeyin, benim hiçbir hatam yok. O ara hastanelik oldum. Bayağı kötüydü yani hala atlatabilmiş değilim. Neden atlatamadım çünkü yıllar sonra görüşmek istediğim biri sen şu adamla şunu yapmışsıb diyip beni reddetmişti. O zaman Allaha da isyan ettim. Sanırım inancım da zayıfladı. Neden bunları yaşadığımı bilmiyorum. İmtihan veya günahlarının bedeli lafları beni pek tatmin etmiyor. Hanımlar siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?

Geçmiş olsun derler ya allah kuru iftiradan korusun nekadar doğru ,konuya gelince artık olan olmuş emin ol seni yaşadığın çevrede herkes bilir zaten duruşun ve tavrınla anlaşılır o pislik herifinde karakter yoksunu olduğunu bilen bilir zaten kimsenin bilmesinin de önemi yok ki Allahaşkına !!sen isyan etme yinede herkes farklı şeyler yaşıyor deneniyor ...Senin ilgi duyduğun adamın da sana bunu söylemesi gerçekten iğrenç farzetki iftira olmasaydı da yaşasaydın bile sana değer veren bir erkek asla sana bunu söylemezdi o da karakteri tam oturmamış bir adammış üzülme artık toparlan kendinden eminsin insanların ne düşündüğünün bir önemi yok hayat belki sana gerçekten sevip sevlileceğin birini hazırlıyor sana karamsar olma lütfen geçmişe bakarak gidersek okadar yaralarımız var ki sadece üzeri kabuk tutan İnan bana hiç dokunmuyorum o kabuğa tekrar kanamasın iyileşsin diye

Siz de adamı anlatın her yerde herkese yalancı fitneci iftiracı aman dikkat edin diye sıralayın.
Kıssasa kısas yapın.
Ona inanalara gelince sizi ya tanımıyorlar demek ki.
İlahi adalet sistemin de ceza burda olmazsa orda işliyor
Ektigini biçmeden rahat ettirmiyorlar insana

Canim uğradım hemde öyle böyle bir iftira değil nişanlı adama kaçalım demişim tam tersi olmuştu halbuki sonra tabi oğlan beni tuttu ve ben dedim dedi. Ama gelinin kulağına gidince ben dedi olmuşum umursamadım ama o gün hayatimin en kötü gününü yaşadım. Allaha şükür annem abilerim (bir tanesi hariç oda karisini tuttu)arkamda oldu. Babam duysa yengemide ailesini de vururdu gerçi ona söylemedik. Allah bu oğlan evlendi 10 yil sonra karisinin kuzeniyle yakalandi,bende kani bozuk kimmiş belli oldu demiştim.

Lise zamanında uğradım ve maalesef tüm lise hayatım boyunca sürdü.. Sizin durumdaki gibi görüşmek isteyen aynı çevrede olduğumuz ipsiz sapsiz biri tarafından uğradım.. Ama hiç gorusmedim. Boyun da eğmedim.. Sizin kadar karamsar da olmadım.. Lütfen daha güçlü durun.. Geçiyor, geçecek... Benimki geçti sizinki de geçecek.. isyana girmeye gerek yok.. Benim ailem cevrem de cok kötüydü bana inanmak bi yana şiddet gördüm onlarin yüzünden.. Arkamda dağ gibi duran bi ailem olsaydı inanin senelerce suremezdi verdiği rahatsızlık... Benim arkamda dağım yoktu kendi kendimin dağı oldum.. Hep dik durdum dayak bile yerken dogruyu söyledim, savundum.. Simdi kendi ayaklarimin üstünde duran biriyim şükürler olsun...

Tek verebileceğim tavsiye dik durun, size bisey yapamayacaklarını anladıkları an insanlar vazgeçiyor..

iftira atanlara Allaha havale ettim.
Allah karşılığını verir.
tabi yaşadıklari unutulmuyor. iftira atanlarin belki vardir bildiği.. senin sulalelerin biri başkasina itira attikça o adamin yakınlarina diyelim.. kan bağa geçmiş olabilir mi.. bende bu durumdan şüphe etmeye başladim..

Hiç iftiraya uğramadım ,adamın dalağını sökerim ,kolay değil bana iftira atmak .

Neden şikayetçi olmadın ? Madem suçun yok ,adamın ceza almasını sağlardın ve bir daha sana bulaşmazdı . Ayrıca elaleme ne ,kim neye inanıyorsa inansın ,sen neden hastanelik oluyorsun? !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…