Hiç iftiraya uğradınız mı?

Universite ikinci siniftayken biri etrafimda dolasiyordu tanisalim goruselim diye. Defalarca reddettim. Bir gun arkadaslarimla bir yerde kahve icerken o pislik yanimiza geldi. Merhaba dedi ben taniyamadim deyince Antalya da otelde uzun gecelerimizi ne cabuk unuttun dedi. Allahim öleceğimi hissetmistim o an kavga gurultu bir sürü olay olmuştu. Simdi olsa agzini burnunu kirardim da o zaman gunlerce aglamistim.

Evet uğradım bizzat yakın akrabam tarafından. Hala da devam ediyor . Edebilir çünkü çekemediği için .

Kulağıma geliyor .
Bende beni bilen bilir bilmeyen de kendisi gibi bilir deyip geçiyorum

Eşimin akrabası tarafından uğradım. Bekarken birisiyle aynı evde görmüşler beni . Bunlara söylemişler sözde. Ben o kişiyi tanımıyorum bile böyle birşey nasıl olur dedim. Çok kötü olmuştum o an. Bide bana eşine sakın söyleme dediler. Ben tabi direk eşime anlattım,Başkasından duysa belki gerçek zannedecek ondan sakladığımı düşünerek, neyse anlattım küplere bindi nasıl böyle bir iftara atarlar soracağım hesabını diye. Boşver dedim bende. Kayınvalidem ve anneme de söyledim. O bize söyledi dedikleri kişiyi yolda görmüş annemler. Sen böyle demişsin kızıma iftira atmışsın ayıp değil mi diye sormuşlar. Kadın yeminler etmiş. Ben gökyüzümü daha önce hiç görmemiştim. Sadece o ortamda gördüm diye. İnsanlar yalandan yere insanın huzurunu bozmayı kendilerine iş edinmişler. Pislikle pislik olunmaz dedim ve sustum. Bilen biliyor benim nasıl bir insan olduğumu. Gün gelecek bende soracağım bunun hesabını. Sadece doğru zmaanı bekliyorum.

İş hayatında iftira olayı yaşadım 22 yasında daha yeni başlamışım çalışmaya. İftiranın ağa babası atıldı. Ben şanslıydım insanlar ona inanmadı. Yine de kendimi öldürmek istedim. Uzun süre bunalımdaydım. Zaman iyileştiriyor. Sen kendini biliyorsun inan deymiyor. Şimdi o zaman niye böyle yıkıldım diye kendime kızıyorum. Üzülme ve dimdik ayakta dur.

Böyle bir iftira değildi ama bı komşumun ifitrasina uğradım

Yapmadığımi diğer komşulara söyledim isteyen istediğine inanir

Ki bunu yapan da en samimi komşum du
Ondan sonra tavrimi koydum fazla gelemedi hem bana

Boşver kim neye inqnirsa inansın sen doğrudan şaşma ..

İftiradan korkarım ama biri bana iftira atsa herhangi bir konuda ispatla derim ağzımı bozarım ve allahım biliyo derim takmam. Sen de o adam sana iftira atarken bunu onun yanına bırakmayacaktın hem de en kötüsü namussa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsaydın süründürseydin onu.. buna inananla zaten görüşme başkasının ağzıyla iş yapan adamdan zaten hayır gelmez.

Serçe garip başına bir gün ağlıyormuş isyan etmiş Allaha küsmüş melekler çok üzülmüş Allah meleklerine buyurmuş o bana gelecek serçe bir gün demiş ki çok şey istemedim bir yuvam olsun istedim kışın başımı sokacak bir rüzgar esti yuvam dağıldı evsiz kaldım bu soğukta şimdi ben ne yaparım Yüce Allah serçe ye derki bir rüzgar ile yuvanı dağıttım pusuda seni avlamak için bekleyen yılan vardı seni ondan korudum yarattığım hiçbir canlıyı tek başına bırakmadım seni de öyle hayır gördüğümüzde şer her şer de de bir hayır vardır Allaha küsülmez zira o bize şahdamarımızdan daha yakındır mevla neylerse güzel eyler iftira çok kötü birşey kul hakkı namuslu bir genç kıza böyle kötü iftira atan kişide Allah hakkınızı sorsun sizi reddeden insana gelince değmezdAllah ondan sizi korumuş kimbilr nasıl bir güzel kısmet yarattı nerede bekletiyor size

Bana da bir akıl yoksunu musallat oldu.
Aileme , nisanlima sacma sapan mesajlar atmis .
Bana da evlenemezsin sana kimse dokunamaz ben kendimi öldürürum sorumlusu da sensin diye mesaj döşemis.

Kim olduğunu da aciklamiyor.
Hos iyi ki aciklamiyor nisanlim adami ne yapacak belli değil taa babam konuştu hukuki yollarla çözelim lütfen diye ikna etmeye calisiyor adam.
Neyse bgun sikayet edeceğim.
Yok öyle iftirayi atip kenara kacmak.
Serfsiz ya cidden berbat bir duygu......

Kedi ulaşamadığı çiğere mundar dermiş o hesap
Hiç takma birinin smylediği bi laf için s3nin açıklamanı dinlemeyen sana inanmayıp yargılayan insanlatı da kafana takma değmez

Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz...

İftira davası açsaydınız keşke. Zaman aşımı olmadıysa hala açabilirsiniz. Zarar gördüğünüzü ispatlarsanız tazminat da alabilirsiniz. Bir avukata danışın.

Üzmeyin kendinizi bu kadar, her yerde var o pisliklerden . Biran önce toparlayın kendinizi , İnşallah herşey daha güzel olur sizin için

kayınvalideme göre 18 yaşında oğlundan hamile kalmışım. :)
zamanı pek tutturamamış 10 sene kadar
şimdi gülüyorum da, o dönem bunu babama söylemesi pek de hoş değildi yani.

Konudan daha konu olan buymuş yalnız :))
O nasıl kayınvalidedir, hey yavrum hey.
Allah yardımcınız olsun.

iftiramı bilmem hala hatırladıkça gülerim:)
benden hırsını alamayan bir eski sevgilinin yaptığını düşünüyorum ama kimdi bilmem
hava harp okulu öğrencilerine telefonum dağıtılmıştı ismim soyadım ve travesti olduğum bilgisiyle beraber :)
her akşam o telefon zırıl zırıl çalardı ..

Öğrencilik hayatım boyunca başarılı bir öğrenciydim.
Üniversitede densizin biri hocanın bana farklı muamele yaptığını iddia etmişti.
Hatta bu sayede o hocadan aldığım derslerin iyi olduğu,
Hatta hocayı başkalarına karşı manipüle ettiğim...
(Yaşım 22, hoca 50 falan :) )
Benden önce hocanın kulagına gitmiş.
Hoca finalin %80inini sözlü şeklinde ve 4 juri hoca ile birlikte yaptı.
Finalde dersi geçen 4-5 kişiydik.
Geri kalan bütünlemeye kaldı.
Ben sonradan ögrendim, inanan yoktu da zaten.

Yakın arkadaşlarım zaten görürdü, hoca ile yalnız başıma bir konuşmam hiç olmamıştı, telefon numarası bile yoktu.
Akademik olarak ortak bir nokta vardı, ve konu ile ilgili sınıfta konuşulmuştu...

Sizin durumunuzda 5 yıl bunu önemsemek için çok uzun bir zaman.
Karşınıza çıkıyor olmasını da şöyle değerlendirin, yarın öbür gün bu adam başka söylenene de inanır, onunla olmamanız hayırlıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…