- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi senemsenem11
-
İş hayatında iftira olayı yaşadım 22 yasında daha yeni başlamışım çalışmaya. İftiranın ağa babası atıldı. Ben şanslıydım insanlar ona inanmadı. Yine de kendimi öldürmek istedim. Uzun süre bunalımdaydım. Zaman iyileştiriyor. Sen kendini biliyorsun inan deymiyor. Şimdi o zaman niye böyle yıkıldım diye kendime kızıyorum. Üzülme ve dimdik ayakta dur.Üzerinden tam 5 yıl geçti. Hiç tanımadığım bir adam benimle görüşmek istedi, kabul etmeyince tüm tanıdıklarımın gözü önünde bana iftira attı. Beni tanımıyorsunuz size yalan söylemenin bana hiçbir faydası yok. Sizlere yemin ederim adamı hiç tanımıyordum, bir kere bir tanıdık aracılığı ile görüşme teklifi göndermişti ve ben kabul etmemiştim o kadar. Ne olur illa senin bir hatan olmuştur demeyin, benim hiçbir hatam yok. O ara hastanelik oldum. Bayağı kötüydü yani hala atlatabilmiş değilim. Neden atlatamadım çünkü yıllar sonra görüşmek istediğim biri sen şu adamla şunu yapmışsıb diyip beni reddetmişti. O zaman Allaha da isyan ettim. Sanırım inancım da zayıfladı. Neden bunları yaşadığımı bilmiyorum. İmtihan veya günahlarının bedeli lafları beni pek tatmin etmiyor. Hanımlar siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Bu çok klasik. Hava atıyorlar yengeniz oldu şu kız diye, soysuzlar...Özel üni de okudum
Hiç tanımadıgım ömrümde görmedigim biri benim için biz onla yattık kalktık gibi bişeyler arkamdan sıralamıstı
Hyır yani okulda öyle birinin varlığından bile hberim yoktu ne cesaret Ne alakaBu çok klasik. Hava atıyorlar yengeniz oldu şu kız diye, soysuzlar...
Üzerinden tam 5 yıl geçti. Hiç tanımadığım bir adam benimle görüşmek istedi, kabul etmeyince tüm tanıdıklarımın gözü önünde bana iftira attı. Beni tanımıyorsunuz size yalan söylemenin bana hiçbir faydası yok. Sizlere yemin ederim adamı hiç tanımıyordum, bir kere bir tanıdık aracılığı ile görüşme teklifi göndermişti ve ben kabul etmemiştim o kadar. Ne olur illa senin bir hatan olmuştur demeyin, benim hiçbir hatam yok. O ara hastanelik oldum. Bayağı kötüydü yani hala atlatabilmiş değilim. Neden atlatamadım çünkü yıllar sonra görüşmek istediğim biri sen şu adamla şunu yapmışsıb diyip beni reddetmişti. O zaman Allaha da isyan ettim. Sanırım inancım da zayıfladı. Neden bunları yaşadığımı bilmiyorum. İmtihan veya günahlarının bedeli lafları beni pek tatmin etmiyor. Hanımlar siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Üzerinden tam 5 yıl geçti. Hiç tanımadığım bir adam benimle görüşmek istedi, kabul etmeyince tüm tanıdıklarımın gözü önünde bana iftira attı. Beni tanımıyorsunuz size yalan söylemenin bana hiçbir faydası yok. Sizlere yemin ederim adamı hiç tanımıyordum, bir kere bir tanıdık aracılığı ile görüşme teklifi göndermişti ve ben kabul etmemiştim o kadar. Ne olur illa senin bir hatan olmuştur demeyin, benim hiçbir hatam yok. O ara hastanelik oldum. Bayağı kötüydü yani hala atlatabilmiş değilim. Neden atlatamadım çünkü yıllar sonra görüşmek istediğim biri sen şu adamla şunu yapmışsıb diyip beni reddetmişti. O zaman Allaha da isyan ettim. Sanırım inancım da zayıfladı. Neden bunları yaşadığımı bilmiyorum. İmtihan veya günahlarının bedeli lafları beni pek tatmin etmiyor. Hanımlar siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Yok artıkkayınvalideme göre 18 yaşında oğlundan hamile kalmışım. :)
zamanı pek tutturamamış 10 sene kadar
şimdi gülüyorum da, o dönem bunu babama söylemesi pek de hoş değildi yani.
kayınvalideme göre 18 yaşında oğlundan hamile kalmışım. :)
zamanı pek tutturamamış 10 sene kadar
şimdi gülüyorum da, o dönem bunu babama söylemesi pek de hoş değildi yani.
Konudan daha konu olan buymuş yalnız :))
O nasıl kayınvalidedir, hey yavrum hey.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?