- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi senemsenem11
-
iftiramı bilmem hala hatırladıkça gülerim:)
benden hırsını alamayan bir eski sevgilinin yaptığını düşünüyorum ama kimdi bilmem
hava harp okulu öğrencilerine telefonum dağıtılmıştı ismim soyadım ve travesti olduğum bilgisiyle beraber :)
her akşam o telefon zırıl zırıl çalardı ..
Ya çok utanıyorum ama bunu biz de yaptık lisede.
Arkadaşın sevgilisine dadanan bir kız vardı, en son çocuğun kucağına oturmuştu. Çocuk aklı, telefonunu umumi tuvaletlere, el ilanı gibi hazırlayıp sokaklara, duraklara falan bırakmıştık :)
Hayır neden bu kadar ilkel bir yöntem? Neden internette chat odaları falan degil? Harbi safmışız :))
uğradım hemde çocuk yaşta benden buyuk koca koca kadınların iftirlarına.hiç yapmadığım şeyleri haberim olmadan arkamdan döndüren insanların hepsını Rabbıme havale edıyorum.hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum.bu dunyada sukunetımı koruyorum evet ama ıkı elım yakalarında olacak.
evet rabbim oyle bır vuruyor ki kendım şahıt oldum.komşumuz vardı kızlarıda arkadaşlarımdı.annem herşeylerınde en zor zamanlarında hep yanlarına koştu..ne varsa her işinde bıze koşuyordu.annemi defalarca uyardım.bu yardım değil artık kullanıyor dedim.kızlarıda pek matah değildi zaten.ne olduklarını anlayınca arkadaşlığımı kestım.gıtmedım bıdaha evlerıne .bız nereye taşındıysak hemen karşımıza geldıler.annem gorüşüyordu halendaha.bu kadın kımın kızı varsa yalnız en yakın ve sık görüştüğü kişilerin kızları hakkında evlenmeden hamıle kaldı,mecbur kaçtı gıbısınden konuştu..ağzında sureklı insanlara ıftıra vardı.benım arkamdan unıye gıdıyor ama ne yaptığı bellı değil belkıde okula falan gıtmıtydur ne halt yıyodur demiş.şimdi memurum ıkıncı unımı okuyorum.ne oldu bılıyomusunuz sonra. ıkı kızından bırı evlı adamla gezmeye başladı kavgalarını butun mahlle duyuyordu.diğer kızında iş yerınde evlı adamı ayartmaktan adı çıktı.nişanlısının yengesi herseye şahıt olmuş.yol yakınken ayrıl demiş ama nişanlısıda mecbur alacam iş işten geçti demiş.yani evlenmeden yaşamışlar birşeyleri..mılletı ağzında sakız ederken kendı kızları sakız oldu.
Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.İftiraya uğradım, uğrayanlara da şahit oldum. İlahi adaletin bir süre sonra tecelli ettiğini fark ettim. iftiracılar, kendi iftirasına düşüyor sonunda.
Sen isyan ettim diyorsun ama etme. Çünkü seni terk eden adam, iftiraya kulak veren biriymiş. Allah seni kurtarmış. Şükretmelisin. Olaylara yanlış açıdan bakmayı bırakırsan, Allahın sana ne büyük lütufta bulunduğunu görürsün. Bir de imtihan demeyin demişsin ama daha büyük bir imtihana tutulsaydın ne yapacaktın?
İnsanlar çok pislik. Başkasına kötülük yapmaktan katıksız bir haz alıyorlar. Dişlerinizi gösterin, kenarda köşede durmayın.Üzerinden tam 5 yıl geçti. Hiç tanımadığım bir adam benimle görüşmek istedi, kabul etmeyince tüm tanıdıklarımın gözü önünde bana iftira attı. Beni tanımıyorsunuz size yalan söylemenin bana hiçbir faydası yok. Sizlere yemin ederim adamı hiç tanımıyordum, bir kere bir tanıdık aracılığı ile görüşme teklifi göndermişti ve ben kabul etmemiştim o kadar. Ne olur illa senin bir hatan olmuştur demeyin, benim hiçbir hatam yok. O ara hastanelik oldum. Bayağı kötüydü yani hala atlatabilmiş değilim. Neden atlatamadım çünkü yıllar sonra görüşmek istediğim biri sen şu adamla şunu yapmışsıb diyip beni reddetmişti. O zaman Allaha da isyan ettim. Sanırım inancım da zayıfladı. Neden bunları yaşadığımı bilmiyorum. İmtihan veya günahlarının bedeli lafları beni pek tatmin etmiyor. Hanımlar siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?
İş arkadaşları zaten Türkiye’de ayrı bir kümeBende uğradım
Akraba ve iş arkadaşım tarafından
Hiç öyle ayılıp bayılmadım
Bunun için üzülmeye değmez
Altını çamura atsan değeri 1 lira düşmez
O yüzden böyle mahlukatları ve onlara inanları Yüce yaradan Allaha havale ediyorum
Ah ah kanayan yaramİş arkadaşları zaten Türkiye’de ayrı bir kümeMillet zarar vermek için elinden geleni yapıyor.
Benimde hoşlandığım ve benden hoşlanan kişiyle aramı bozmuş karaktersiz insanlar . İki kadını da Facebook üzerinden ifşa ettim tabi.Ah ah kanayan yaram
Ve bunu yapan Hemcinsim
Lanet gelsin böyle cinslere
Ben birşey yapamadımBenimde hoşlandığım ve benden hoşlanan kişiyle aramı bozmuş karaktersiz insanlar . İki kadını da Facebook üzerinden ifşa ettim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?