Hiç iftiraya uğradınız mı?

Ya çok utanıyorum ama bunu biz de yaptık lisede.
Arkadaşın sevgilisine dadanan bir kız vardı, en son çocuğun kucağına oturmuştu. Çocuk aklı, telefonunu umumi tuvaletlere, el ilanı gibi hazırlayıp sokaklara, duraklara falan bırakmıştık :)
Hayır neden bu kadar ilkel bir yöntem? Neden internette chat odaları falan degil? Harbi safmışız :))

O iftiraya inananları hayatınızdan çıkarırsanız, inanın çok mutlu olursunuz.

Cahil(idrak yeteneği olmayan) ve kötü insanların yapamayacağı şey yoktur. Üstelik sizi tanımıyormuş bile. Hadi tanımayan kişi size zarar vermek için bunu yaptı da sizi tanıdığı hâlde ona inananlara ne demeli? Böyle zamanlarda gerçek dostunuzu anlarsınız. Bazen insan ailesinin bile ne kadar yabancı olduğunu görebiliyor bu durumlarda!

uğradım hemde çocuk yaşta benden buyuk koca koca kadınların iftirlarına.hiç yapmadığım şeyleri haberim olmadan arkamdan döndüren insanların hepsını Rabbıme havale edıyorum.hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum.bu dunyada sukunetımı koruyorum evet ama ıkı elım yakalarında olacak.
evet rabbim oyle bır vuruyor ki kendım şahıt oldum.komşumuz vardı kızlarıda arkadaşlarımdı.annem herşeylerınde en zor zamanlarında hep yanlarına koştu..ne varsa her işinde bıze koşuyordu.annemi defalarca uyardım.bu yardım değil artık kullanıyor dedim.kızlarıda pek matah değildi zaten.ne olduklarını anlayınca arkadaşlığımı kestım.gıtmedım bıdaha evlerıne .bız nereye taşındıysak hemen karşımıza geldıler.annem gorüşüyordu halendaha.bu kadın kımın kızı varsa yalnız en yakın ve sık görüştüğü kişilerin kızları hakkında evlenmeden hamıle kaldı,mecbur kaçtı gıbısınden konuştu..ağzında sureklı insanlara ıftıra vardı.benım arkamdan unıye gıdıyor ama ne yaptığı bellı değil belkıde okula falan gıtmıtydur ne halt yıyodur demiş.şimdi memurum ıkıncı unımı okuyorum.ne oldu bılıyomusunuz sonra. ıkı kızından bırı evlı adamla gezmeye başladı kavgalarını butun mahlle duyuyordu.diğer kızında iş yerınde evlı adamı ayartmaktan adı çıktı.nişanlısının yengesi herseye şahıt olmuş.yol yakınken ayrıl demiş ama nişanlısıda mecbur alacam iş işten geçti demiş.yani evlenmeden yaşamışlar birşeyleri..mılletı ağzında sakız ederken kendı kızları sakız oldu.

ahaha benim bahsettiğim zamanda sosyal medyayı, interneti bırak cep telefonu bile yoktu. :))
hani öyle lise ergeni falan muhabbetide değil. 20 li yaşlardaydım sanırım az çokta kim olduğunu tahmin etmiştim ama emin olma şansım yoktu.. basbayağı hırsını alamayan eski sevgili sendromuydu yani:))

Komşum tarafından uğradım. Benimle konuşurken de başkasına iftira attı. Benle konuştuktan hemen sonra da benim hakkımda iftira atmış. İnsan önce bir afalliyor tabi. Hatta insan kendinden bile şüphe ediyor.
Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir deyip umursamadim sonra. Kendi çalıp kendi oynadı.

Evet,en ağırını da üniversite son sınıfta yaşamıştım yıllarca beddua ettim.Şu an bile facebookta mutlu paylaşımlarını görünce zaman zaman üzülüyorum,bu kötülük neden benim başıma geldi diye sonra da kendimi telkin ediyorum Allahın vardır bir bildiği ve gerçekten de yaradana sığınmak en güzeli

İçi fesat olanın yuvası rahat olmaz. Kimse de ettiğini çekmeden ölmez. O başkalarının kızlarına atıp tutarken, işe bak Rabbim onun kızlarında yaşatmış ona aynısını. Hemde daha beterini. Evlerden ırak böyle insanlar.

İftiraya uğradım, uğrayanlara da şahit oldum. İlahi adaletin bir süre sonra tecelli ettiğini fark ettim. iftiracılar, kendi iftirasına düşüyor sonunda.
Sen isyan ettim diyorsun ama etme. Çünkü seni terk eden adam, iftiraya kulak veren biriymiş. Allah seni kurtarmış. Şükretmelisin. Olaylara yanlış açıdan bakmayı bırakırsan, Allahın sana ne büyük lütufta bulunduğunu görürsün. Bir de imtihan demeyin demişsin ama daha büyük bir imtihana tutulsaydın ne yapacaktın?

Kendi akrabalarım tarafından uğradım,hepsiyle iliskimi kestim ve bunu onlara da söyledim. Midemi bulandırıyorsunuz dedim. Aradan bir yıl geçti hiç birşey olmamış gibi konuşmaya calisiyorlar,gerekçe et tirmktan ayrılmaz.
Kestim tirnaklarin hepsini dedim. Artık rahatım

Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.

İftiraya uğradım o kadar yediremedim ki mahkemeye verdim. Davayı kazandım tazminat bile aldım. Ama o süreçte hasta oldum psikolojik rahatsızlıklarım oldu. Artık nerde bir iftira olayı görsem direkt müdahale ediyorum. İftiraya uğrayanın ya şahidi oluyorum Yada iftira edene hesabını soruyorum. Kesinlikle bu tip pisliklerin karşısında her zaman dik durun geri adım atmayın ve mücadele etmekten vazgeçmeyin

Bende uğradım
Akraba ve iş arkadaşım tarafından

Hiç öyle ayılıp bayılmadım
Bunun için üzülmeye değmez
Altını çamura atsan değeri 1 lira düşmez
O yüzden böyle mahlukatları ve onlara inanları Yüce yaradan Allaha havale ediyorum

İnsanlar çok pislik. Başkasına kötülük yapmaktan katıksız bir haz alıyorlar. Dişlerinizi gösterin, kenarda köşede durmayın.

İş arkadaşları zaten Türkiye’de ayrı bir küme Millet zarar vermek için elinden geleni yapıyor.

Yıllar önce sevgilimin akrabaları sevgilime bu kız bakire değildir diye bana iftira atmıştı.sevgilim bni tanıyordu bu ilişkimizi bitirmemize engel olmamıştı ama bu dedikodulari bana yansıtması bile hataydı sonra ayrıldık zaten.Şimdi diyorum ki iyi ki onunla olmamış.ben her şerrin bi hayırlı kapı açacağı için varolduğuna inanıyorum.

Benimde hoşlandığım ve benden hoşlanan kişiyle aramı bozmuş karaktersiz insanlar . İki kadını da Facebook üzerinden ifşa ettim tabi.
Ben birşey yapamadım
Çünkü iftira atan şahıs Patronun metresiydi
Beni kıskandığını düşünüyorum
Mecburen işten ayrıldım
Zaten daha 1 ay olmamıştı işe gireli
Kimi kime şikayet edecektim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…