Hiç iftiraya uğradınız mı?

Affınıza sığınarak biraz kaba tabir olacak ama
Başını mı beklemişler ahlaksız namusuz insanlar Tövbe Tövbe
Yahu bir insanın namusuna iftira atmak bu kadar kolay mı?
İyi de kurtulmuşsunuz
Allah bildiği gibi yapsın böyle yaratıkları

Çok kötü bir iftiraya uğradım, benim için yüz kızartıcıydı. Günlerce ağladım. Sonra çözmeye çalıştım ama üzerini kapattılar. Bir yıl sonra bi üst merciye taşıdım. Özür dilediler. Bana iftira atan kişi ve destekçisi bana attıkları iftirayı kendileri yapmışlar ve dağıldılar... İlahi adalet ama çok yıprandım, çok üzüldüm.. İnanan herkesi çıkarın hayatınızdan..

O iftira denen illet o kadar kotu bisey li defalarca ugradim agladim yalvardim yakardim allaha ama inanıyorum er yada gec herkes bedelini oducek kv ve kaynim tarafindan defalarca ugradim esimle bosanma derecesine geldik kii gercek gün yüzüne cikmamis olsaydi bosanicaktikta senden ve allahtan baska kimse gerçeği bilmiyo inanmak istemiyo en kotusude bu. O kadar igrenc laflar isittim ki kendimden utandim insanlardan utandim canim yandi kalbim acidi hala daha gecmiyo aklima geldikce kinleniyorum nefretim her gecen gun daha da artiyo ama allah buyuk herkes ne ettiyse cekcektir merak etme

Bende uğradım hemde en yakınım diyebilecgim birinden. Hiçbişey yapamadim sadece Allah a havale ettim.

Şu an boşanma davamın sürdüğü insanlık dışı şahsiyet tarafından hiçbir ilgim alakam konuşmuşluğum selamım dahi olmayan, sadece aynı apartmanda 3-4 aydır oturduğumuz evli barklı bir adamla onu aldattığım şeklinde paranoid bir iftiraya uğradım. Delirdim çıldırdım sinirlerim harap oldu, kendimi anlatmaya çalıştım ama gördüm ki ruh hastası belki de şizofren olan bir insana ne desen boş.
Neymiş sabahları ta üst katlardan bizim kapı açılınca aynı anda iniyormuş, apartman otoparkında rastlaştığımızda bana bakıyormuş ki kafamı kaldırıp bakmam, çocuklarımla koştur koştur zar zor çıkarım evden sabahları.
Bir dayandım iki dayandım 9 ay süren evlilikte boşanma davamı açtım. İnşallah tez zamanda boşanırım. 6 aydır ayrıyız ruhum dinlendi.
Yani demem o ki Allah yok yere iftira atanların hele ki namussa iftira edenlerin tez zamanda hak ettiklerini versin.

Çok büyük bişey değildi ama öz dayımın oğlu benimle evlenmek istiyordu. Yıllarca bunu anne tarafım hep aşılamıştı ama annem istemiyordu. Annemin vefatından sonra istedi olsun diye ben istemedim.
Beni dışarıda bir erkekle gördüğüne ve aileye söyliceğine dair iftira attı. Korkutmaya çalıştı. Bende korkmadım babama anlattım. Babam neredeyse dövüyordu.

Başınıza gerçekten zor bir durum gelmiş. Mümkün olduğunca çevrenizi değiştirmenizi öneririm. Tabi ki bunu yapanın da yanına kalmaz çıkar bi şekilde

Ben ugradim yillar evvel,esinden kiskandigi icin bir velim "1.sinifa giden cocuguma tacizde bulundu" diye hemde..hayatimin en kotu gunleriydi..tüm okul duydu..isten cikarildim..en yakin arkadaslarimin bile süpheyle bakabilecegini dusunup perisan oluyordum..aileme bile soyleyememistim..aradan 5 yil gecti..
O olaydan sonra ozel sektoru birakip sehir degistirdim evlenip..
Sonra kpss ye hazirlandim 2.5 yil..ve atandim..2 sene oldu atanali..bide kizim var mutluyum..isimde basariliyim..
Ne mi oldu;
Bana iftira atan kadinin esi bir gun numarami bulup beni aradi
" vicdan azabindan uyuyamiyorum, esim size iftira atti, isten cikarildiniz onun yuzunden gelin mahkemeye verelim birlikte" dedi.
Bu vebal ile yasayamiyorum dedi..
Ona allaha biraktigimi suan mutlu oldugumu soyledim..
Iftiraya inanip benim basarilarimi hice sayip isten cikaran sevgili mudurum suan issiz..perisan durumda..
En son 2 yil evvel onu gordum..bana "hakkini helal et "dedi
Gecti ..dedim sadece..
Ne yasadigimi unutmam..unutamam..
Hakkim helal degil elbet..ben sadece allaha birakmistim..
Zaman en guzel ilac oldu

Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.
Bu iftira sizi yanlış bir adamdan kurtarmış. İnanan herkesi de hayatinizdan çıkarırsanız mis gibi temizlik işte hafiflersiniz.

Bende zamanında sevdiğim tarafından iftiraya uğramıştım.. ve halada unutamıyorum.. biz sevgiliyken hiç el ele tutuşmadık öyle sadece göz göze bakar konuşurduk. Küçüktüm daha çok utanıyordum.. sonra birgün eve dönerken ne olduysa sarıldım ona o da beni yanağımdan öptü.. başkada hiçbirşey olmadı yemin ederim 3 yıl sevgilikte sadece bu... birkaç ay sonra ayrılmak zorunda kaldık çünkü benim okuldan çıkıp evlenmemi istiyordu kabul etmedim.. bu yüzden bütün akrabalarıma benimle çok şey yaşadığını falan anlatmış dayılarım anneme şikayete geldiler.. annem benimle hiç konuyu konuşmadı sonrada duyduğunu söyledi. Dayıma sevmiştir benim kızım kötü bişey yapmaz demiş. Velhasıl ona inanan bütün akrabalarımı sildim onlarfa benim mutluluğumu görünce çıldırıyorlar ..Ve iyikide ayrılmışım g.tü sıkışınca iftira atan biriyle evlenirdim yoksa. Adam gibi biriyle evlendim çok şükür..

Aklıma öncelerden izlediğim bir film geldi; adı Onur Savaşı.

Çok ağır bir iftira, geçmiş olsun, geçmiş de şükür ki.

Çoğu insan iftiraya maalesef maruz kalıyor.

Teyzemin oğlu bir kızla evlenmişti. Aşırı derecede çok kiskancti. Sonra geri zekalı kız, kuzenlerime bekarken kocamla ilişkisi olmuş diye ortalığı ayağa kaldırdı. Kuzenlerim de gelip bana anlattı. Bu mal senin için böyle diyor dedi.

Bende teyzemin oğlunu aradım. Hayırdır dedim bekarken biz sevgiliymisiz ama ne senin ne de benim haberim varmış. Bana bak o karına sahip çık yoksa ağzına sıç...rım demiştim. Kimse benim namusumla oynayamaz dedim. Tabi kuzenim bana hak verdi.

Baktım ki bu kız hâlâ devam ediyor yuzlestim. Bana bak dedim. Aldın kocayı oturdun aşağıya bende nişanlıyim hâlâ benle ne uğraşıyorsun dedim. Bizim ailede ensest ilişki olmaz dedim. Ha sizde varsa onu bilemem dedim. Çünkü teyze oğlu da benim için abimden farksızdır.

Sonra bir saydirdim kız mal gibi kaldı. Tek kelime laf edemedi. Sülale biliyor onun ne boktan biri olduğunu gerçi.

Demem o ki o kızı hiç tanimiyordum. Kuzenimle evlenmesi yetti. Tanimadigin bir insan bile iftira atabiliyor bu hayatta.

İlk görev yerimde okul idaresi görev tanımım içindeki birçok hakkımı kullanmama izin vermeyip beni eziyordu. O dönem yine milli eğitime bağlı başka bir kurumun müdürüyle tesadüfen tanıştım. Evli 2 çocuklu yaşı 40ın üzerinde bir beydi. Ben 22 yaşındaydım. Allah bin kere razı olsun ayağına taş değdirmesin. Sohbet ederken yaşadıklarımı öğrenince arayıp idarecileri haşladı ve bana arka çıktı, sayesinde hakkımı teslim aldım. İdareciler ikimize iftira atıp hakkımızda çirkin bir ithamda bulunmuşlar. Kimler inandı bilmem ama inanmayan da vardırabilir. Çok üzüldüm nasıl bana yakıştırmışlar böyle bir şeyi diye düşünüp ağladım. Öbür tarafta hesap var diye düşünüp teskin ettim kendimi sonraları

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Demekki çok böyle üzücü durumlar yaşayanınız varmış. Ben bazen Allahım neden bu olaya müsade etti, neden o pisliğin buna yapmasına izin verdi diye soruyorum. İsyan etmek değil amacım ama anlayamıyorum yani. Bilemiyorum bu konuda çok ikna olabileceğimi düşünmüyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.
O iftiraya inanıp seni terk eden adam, herkesin sözüne kulak verip seni yıpratma potansiyeli taşıyor. Adamdan kurtulman için lütuf dedim, iftiraya lütuf demedim :) yani şer gibi gördüğün hayırlı, hayırlı gibi gördüğün şer olabilir deniyor ya bakara suresinde...

Ben boyle bir olayda degil de bir kiz vardi cevremizde evli bir adamla iliskisi varmis ve benim aralarini yaptigimi soylemis yakalaninca mektup falan getirdigimi soylemis asil aracisini ele verip iletisim kopmasin diye , sonra kizin iste Haber getirdi hediye getirdi dedigi saatte nerede oldugumu kanitladim ama kiz o kadar uyanikki benim eve gelis saatimi soylemisti tam evlerinin onunden gectigim saati takip etmis ama ben o gun bambaska bir yerdeydim sahitlerim sagolsun rezil etmislerdi onu

Ben iftiraya uğramadım ama iftiraya uğramaktan kurtardığım birinden çok iyi bir kazık yedim. Sizin yanınızda olacak kişi bırakın iftirayı, iftira olarak atılanlar gerçek olsa bile yanınızda olur. Sen elin adamıyla bınları bınları yapmışsın ayarı çekmez yani. Emin olun aynı adam bu iftira piyasada olmasa başka birşeye takılır yine red ederdi. Hayatınızda geçmişe takılmamaya söz verdiğiniz yeni bir sayfa açın. İftira atanlarıda Allaha havale edin. Herşeye rağmen yanınızda olacak kişilerin yanında olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…