- Konu Sahibi senemsenem11
-
Affınıza sığınarak biraz kaba tabir olacak amaYıllar önce sevgilimin akrabaları sevgilime bu kız bakire değildir diye bana iftira atmıştı.sevgilim bni tanıyordu bu ilişkimizi bitirmemize engel olmamıştı ama bu dedikodulari bana yansıtması bile hataydı sonra ayrıldık zaten.Şimdi diyorum ki iyi ki onunla olmamış.ben her şerrin bi hayırlı kapı açacağı için varolduğuna inanıyorum.
Bu iftira sizi yanlış bir adamdan kurtarmış. İnanan herkesi de hayatinizdan çıkarırsanız mis gibi temizlik işte hafiflersiniz.Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.
Ben ugradim yillar evvel,esinden kiskandigi icin bir velim "1.sinifa giden cocuguma tacizde bulundu" diye hemde..hayatimin en kotu gunleriydi..tüm okul duydu..isten cikarildim..en yakin arkadaslarimin bile süpheyle bakabilecegini dusunup perisan oluyordum..aileme bile soyleyememistim..aradan 5 yil gecti..
O olaydan sonra ozel sektoru birakip sehir degistirdim evlenip..
Sonra kpss ye hazirlandim 2.5 yil..ve atandim..2 sene oldu atanali..bide kizim var mutluyum..isimde basariliyim..
Ne mi oldu;
Bana iftira atan kadinin esi bir gun numarami bulup beni aradi
" vicdan azabindan uyuyamiyorum, esim size iftira atti, isten cikarildiniz onun yuzunden gelin mahkemeye verelim birlikte" dedi.
Bu vebal ile yasayamiyorum dedi..
Ona allaha biraktigimi suan mutlu oldugumu soyledim..
Iftiraya inanip benim basarilarimi hice sayip isten cikaran sevgili mudurum suan issiz..perisan durumda..
En son 2 yil evvel onu gordum..bana "hakkini helal et "dedi
Gecti ..dedim sadece..
Ne yasadigimi unutmam..unutamam..
Hakkim helal degil elbet..ben sadece allaha birakmistim..
Zaman en guzel ilac oldu
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Demekki çok böyle üzücü durumlar yaşayanınız varmış. Ben bazen Allahım neden bu olaya müsade etti, neden o pisliğin buna yapmasına izin verdi diye soruyorum. İsyan etmek değil amacım ama anlayamıyorum yani. Bilemiyorum bu konuda çok ikna olabileceğimi düşünmüyorum.İlk görev yerimde okul idaresi görev tanımım içindeki birçok hakkımı kullanmama izin vermeyip beni eziyordu. O dönem yine milli eğitime bağlı başka bir kurumun müdürüyle tesadüfen tanıştım. Evli 2 çocuklu yaşı 40ın üzerinde bir beydi. Ben 22 yaşındaydım. Allah bin kere razı olsun ayağına taş değdirmesin. Sohbet ederken yaşadıklarımı öğrenince arayıp idarecileri haşladı ve bana arka çıktı, sayesinde hakkımı teslim aldım. İdareciler ikimize iftira atıp hakkımızda çirkin bir ithamda bulunmuşlar. Kimler inandı bilmem ama inanmayan da vardırabilir. Çok üzüldüm nasıl bana yakıştırmışlar böyle bir şeyi diye düşünüp ağladım. Öbür tarafta hesap var diye düşünüp teskin ettim kendimi sonraları
O iftiraya inanıp seni terk eden adam, herkesin sözüne kulak verip seni yıpratma potansiyeli taşıyor. Adamdan kurtulman için lütuf dedim, iftiraya lütuf demedim :) yani şer gibi gördüğün hayırlı, hayırlı gibi gördüğün şer olabilir deniyor ya bakara suresinde...Teşekkür ederim yorumunuz için ama bunun nasıl bir lütuf olduğunu anlayamadım. Yanlış anlamayın size siyem amaçlı yazmıyorum gerçekten anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?