Hiç intikam aldınız mı?

Almam mı çoookk.

En büyük intikamımı yazayım.

Ünideyken bir gün arkadaşımla beraber rock cafeye gitmiştik. Metal dinliyoruz. O doom ben trash metal dinliyorum( hala da dinliyorum :)) Neyse ama ben böyle bildik rockçı, metalci kızlardan değildim. Siyah giymeler, simsiyah makyaj, yazın ortasında giyilen botlar, çivili tasma ve bileklikler ne bileyim kuru kafalı vs yüzükler, takılar, böyle tüm herşeyini kaybetmiş de dünyaya küsmüş gibi bunalım takılmalar, o kasıntı hava bende hiç yok. Ben gayet renkli giyinen, allıklı mallıklı renkli makyaj yapan cıvıl cıvıl bir kızım :)

Tabi bunların bünye kaldırmadı. İş müzikten gruplardan açılınca ben dinlemediğim tarzlar olunca biraz "cahil" kaldım bunlar benle bıyık altından alay etme gafletinde bulundular. Neyse ben hiç bozuntuya vermedim, ciddiye almadım ama siz görürsünüz diye de içimden geçirmedim değil. Tam o gece bunlar böyle baya maskeli, korkunç makyajlı cadılar bayramı gecesi yapacaklarmış. Aha dedim fırsat elime geçiyor.:66:

Akşam oldu ben kontrol amaçlı cafeye gittim.Uzaktan seyrediyorum. Ne göreyim camların yarısı gazete kağıdıyla kaplanmış içerden üstü çıplak suratları boyalı erkekler çıkıyor. Üstüne vermişler black metali :D İşte dedim sana fırsat kızım.

Hemen 155 polisi aradım :D Dedim böyle böyle kafeden satanist müzikleri geliyor( sanki ben dinlemiyorum :D)) Cafenin camlarını gazateyle kapatmışlar,suratları bembeyaz boyalı yarı çıplak adamlar çıkıyor. Cadılar bayramı mı ne kutluyorlarmış öyle birşeyler yazmışlar. Ben mahalleliyim çoluğumuz çocuğumuz var" dedim :D

Gece nöbetine kalmış ve bir vukuat çıksa da diye bekleyen polis memuru" ne diyorsunuz hanfendi, satanist müziğimi yarı çıplak mı" (öyle celallendiki :60: ) Ne cadılar bayramı neresi sandılar burayı, müslüman memleketinde ne cadılar bayramı dmesiyle beni iyice koparmıştı :D Neyse siz merak etmeyin biz müdahale ederiz dediler :D Ben hemen ordan topuk :)))

Sonra ertesi gün öğrendim ki o kafaye bir sürü polis baskın yapmış ve o çıplaklarla beraber şüpheli bulduklarını karakola çekmişler

Dedim siz misiniz benle dalga geçen :)

:)))) Gece gece gülmek iyi geldi süpersin...

intikam insanin kendi ruhunu zehirler. intikam almak istediginiz surece aklinizda surekli o kisi olur ve hayatinizin odak noktasi haline gelir. Intikam aldiktan sonra rahatlayan insan gormedim ben hayatta. Bazi arkadaslarin yorumlarini okudum "anlik" seyler yapmislar. Sinir aninda verilen tepkiler, ben bunlari intikam olarak gormuyorum. Hic bir zaman intikam almak istemedim kimseden. Intikam almak isteyecek kadar onemli oldugunu kimseye hissettirmedim. Inaninki yapilan kotuluge umursamaz yaklasmak ve sadece o insani hayatinizdan cikarmak cok daha etkili bir yonemtem. Yani.. bence :)

insanların yaptıklarını o kadar çok kafaya takmaya ne gerek var ki, yamuğunu mu gördün uzak dur, he he de geç, öyle yoğun duygulardan vazgeçeli çook oldu. hele hele intikam alacam diye uğraşanların sonu kötü olmaya mahkum

çok fena süründüreceğim...
cumartesi bekliyorum
haa haa hayyy göreceklerin çekeceklerin var sevgilim ama haberin yok kendini kurt sanmaya devam et, nasıl kuzu olduğunu göreceksin:51:

hiç intikam almadım almayı düşündüm ama zaten beceremem öyle şeyleri allaha havale ettim yada sözle lafı yapıştırırp hayatımdan sildim intikamı :34::34::34::34:hakeden insanları

amonra sana bayılıyorum! süpersin :7:ya bakın bende anlatıcam ama yanlış düşünmek yoook :)
ilk önce platonik aşkımdan başlıyım ben bunu severken buda başkasını seviyodu konuşurken sen gelip geçicisin oda beni seviyo kimseyle çıkmıyo falan baya ağır konuşmuştu bu bana koydu tabi kızın msn falan bulup ekledim telinede ulaştım evine habire mektuplar yolladım bahçeden kopardıgım çiçeklerden falan yolladım işim yok bide para mı vercem:19: kız iyice merak etmeye başladı benim platonikten uzaklaştı sonra buluşma yerine kızı çağırdım bizimkini yolladım hala nasıl bi haleti ruhiyedeydi diye merak ederim:1:
bide çok sevdiğim kankam vardı erkek bu bi kızı ölesiye seviyordu kız bunu aldatıp terketmişti bi gün gittik cafeye kız özellikle kahkahalar falan atıyo gülüşüyo meğerse doğum günüymüş kankamda doldu yani çok üzüldüm ona kızın yanına gittim sevgilisinin elini tutmuş eğleniyo az gelirmisin dedim off ne var ne istiyosun burda söyle benim gizlim saklım yok dedi müziği kessinler o zaman dedim kestiklerinde madem gizlin saklın yok kaan diyoki artık boşuna beklemesine gerek yok bi an önce kürtaj yaptırsın diyo haberin olsun dedim sırıtarak uzaklaştım.. :) :9:
he bidekuzenim bi ara benim sevgilimin eski sevgilisiyle birolup beni işletmeye kalktılar hani terbiyesiz şeyler diyorlar falan bi tanıdığı komiser kemal olarak yönlendirdim ardından kendisi oldugunu söylediğinde evine mahkeme kararıyla kağıt geliyo haberin olsun deyip yalvarttım babasından çok korkardıda :33: ardından kendisinin ve arkadaşının telefonunu resimde koyup malum sitelerden birine verdim baya kötü olduk ama hakettiler...
sonuncusuda ben malesef teyzemler tarafından kötü tanınırım dikkafalı şımarık v.s eniştem çok dindar adamdır bi gün beni görüp şeytanı gördünüz mü yukarıya doğru çıkıyo demiş annem dedi bunu bana bende sen şeytanı görürsün dedim bizim burda cinli bi kadın vardı bana bi dua yazdı bunu oku benim başımdakiler sana gelir dedi bende enişteme ben arapça bilmiyorum bunu benim için gece yatmadan okursan sevaba girersin dedim üstümdeki ağırlığı atmak için yazılan dua dedim okumuş :) ertesi gün ortalıkta bembeyaz yüzle gezmiş artık ne gördüyse halada cevşensiz çıkmaz :9: ama kötü biri değilim aslında...

aaaa durun aklıma bi tane daha geldi geçen sene kuzenimle konuşurken yine aynı kız o aynı zamanda benim erkek arkadaşımın 1 gün bile çıkmadıgı kızla kardeşti. gerçi bende öleydim sonradan bozuldukta nese sadede geleyim kuzenim diğer kızla konuşalı laf yapmaya başlamıştı bana sen kendini bişey sanıyosun ben bile senden güzelim bilmem ne çocuk muyuz biz dedim devam ettirdi yüzüne hep sürdüğü sivilce kremi vardı içine benim tarihi geçmiş kremi koydum teyze evi olunca kolay giriliyo tabi :1:bide akşamdan sürüp sabah yıkardı yüzü kar yanıgı gibi olmuştu acısıda cabası
arkadaşınada barışma hediyesi olarak atmam gereken lenslerimi vermiştim yeni bir kapak ve solisyonda tabi:3: nerden anlıcak atladı hemen teşekkürler falan sonra bana mesaj geldi kız o nasıl lensti başım döndü gözüm karardı kendimi yerde buldum ilk taktın ya ondandır canım hayırlı olsun :)

bide sevgilime askıntı olup yağ gibi üste çıkmaya çalışan kız vardı sırf o kız için kuaföre girdim sinirde oluyorum ya bide gelip gidip ilişkiniz sürmez bilmem ne yorumlar yapıyo neyse saçını boyAttı saçını fönletirken en sona aldım dereceyi başımdada kimse yok bu bana laf sokuyo elimdede eritilmiş ağdanın spatulasını tutuyorum koca tutam :47: bu teline bakrken anlamadan saçına sürdüm yere attım hemen spatulayı neyse çektim fönü yolladık eve kız benim ardımdan ağlayarak kuaförü aramış saçlarımı çözemiyorum karıştı diye hemen işten ayrıldım... ikinci gün gördüm aaaa kısa saç çok yakışmış dedim anlamıştır heralde kimle dansettiğini :64:

bana kötü bişiy yapanı ağlatana kadar söylenirdim :63:onun dışında gideyim de intikam alayım falan beklemem :19::19:sinirlerim bozulunca aşırı derecede dobra olabiliyorum bunun dışında intikammıdır bilmem ama bi kere kız kardeşim beni deli etmişti üstüne odanın kapısını kilitledim anahtarı yanlışlıkla balkondan düşürdüm sonra bi saat bahçede bit kadar anahtarı aradım çok şükür buldum...Bi kac arkadaşın pilavına müsil atmışlığım da vardır:52::52::52:

bende kendimi birşey sanıyodum bu konuda,
benden beterleride varmış
idolüm amonra'dır bundan sonra :60::60::60::60:

Son düzenleme:
ohhh..sonunda aldım intikamımı allahım çok şükürr bugüne nasipmişşş:21:
çok mutluyum:21:
o kıza söylemiştim yandı yandı tutuştu:21:
çok şükür üzerimden büyük bir yük gitti sanki:27::27:

hiç intikam almadım almayıda düşünmem bence çok kötü bir duygu
intikam hırsı insanı yer bitirir hayatını cehenneme çevirir
allahım o duyguyu benden uzak et.

valla ben aldım doğruyu söylemek gerekirse.birisi benim kuyruğuma basarsa bende onun kuyruğuna basarım.kimse kusura bakmasın

12 senelik arkadaşım bana yanlış yaptı diye ailesine ispiyonladım ailesi öldürcekti ve evden kaçtı evlendi.çok büyük intikam bana göre/I]
:47:

Son düzenleme:
bu eşim dahi olsa intikamımı alrım mutlaka eşimde neden yaptın uzdun dediği zamanda odestık sende benı vaktınde uzmustun derım..

Back
X