- Konu Sahibi LisaSimpson
-
Yazdıklarınızı okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi :)
Ben de 30'una merdiven dayadım ve bekarım ve de sizin gibi romantik bir ilişkim olmadı. Maalesef ben soğuk ve mesafeli biriyim, ne kadar değişmek istesem de olmuyor. Yalnızlığımın en büyük nedenin bu olduğunu düşünüyorum. Ama bu devirde güzellikte çok önemli, insanlar çok şekilci.
Ama bu işler kader-kısmet meselesi, beklemediğiniz anda bakarsınız bir mucize olur
Yazdıklarınızı okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi :)
Ben de 30'una merdiven dayadım ve bekarım ve de sizin gibi romantik bir ilişkim olmadı. Maalesef ben soğuk ve mesafeli biriyim, ne kadar değişmek istesem de olmuyor. Yalnızlığımın en büyük nedenin bu olduğunu düşünüyorum. Ama bu devirde güzellikte çok önemli, insanlar çok şekilci.
Ama bu işler kader-kısmet meselesi, beklemediğiniz anda bakarsınız bir mucize olur
ben katılmıyorum .. benden çok çok çirkin bir kadına tercih edildim zamanında .. güzellikten başka şeyler önemli bence erkekler için artık . işve,cilve vs vs bunlar önemli ..
O kadar dertliyim ki bu konuda, 30'u devirmek üzereyim, daha romantik bir ilişki yaşadığım bir arkadaşım olmadı hayatımda. Küçüklüğümden beri hep başarılı oldum, iyi okullara gittim, iyi notlarla bitirdim, şimdi de iyi bir işte, amir konumunda çalışıyorum. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Boyum 175, ince yapılıyım, kendime bakarım, sokakta yürürken bakışları topladığıma, erkeklerin birbirini dürterek beni gösterdiklerine çok şahit olmuşluğum var. Boş bir insan da değilim, ilgi alanlarım var, okurum, gezerim, izlerim, birçok konuda çevremde çoğu kişiden daha çok bilgi sahibiyim (sanırım sevgili olmayınca vaktimi bu şekilde öğrenerek geçirdim:) Kimseye zarar vermem, kötü söz etmem, kırmam bozmam insanları. Arkadaşlarım da çok sever beni, sağlam karakterli olduğumu söylerler.
Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.
Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.
O kadar dertliyim ki bu konuda, 30'u devirmek üzereyim, daha romantik bir ilişki yaşadığım bir arkadaşım olmadı hayatımda. Küçüklüğümden beri hep başarılı oldum, iyi okullara gittim, iyi notlarla bitirdim, şimdi de iyi bir işte, amir konumunda çalışıyorum. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Boyum 175, ince yapılıyım, kendime bakarım, sokakta yürürken bakışları topladığıma, erkeklerin birbirini dürterek beni gösterdiklerine çok şahit olmuşluğum var. Boş bir insan da değilim, ilgi alanlarım var, okurum, gezerim, izlerim, birçok konuda çevremde çoğu kişiden daha çok bilgi sahibiyim (sanırım sevgili olmayınca vaktimi bu şekilde öğrenerek geçirdim:) Kimseye zarar vermem, kötü söz etmem, kırmam bozmam insanları. Arkadaşlarım da çok sever beni, sağlam karakterli olduğumu söylerler.
Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.
Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.
Kısmetim bağlı gibi geliyor bana daTanıştırılmak istenirken vazgeçmeyi başka türlü açıklayamıyorum.
ben 23 yaşındayım. benim de bu yaşa kadar sevgilim olmadı. çünkü erkeklere karşı mesafeli duruyorum. yolda yürürken yüzlerine bile bakmıyorum. sevgili de aramıyorum zaten şu an için. neyse...
geçen gün bankaya gittim. sıra bekliyorum. bi memur vardı. işini sevmediği belli. işini o kadar yavaş yapıyodu ki. müşterilerle tek kelime bile etmiyodu nerdeyse. tam bana sıra gelmişti ki bu memur kalktı bi yere gitti.
ben öyle sinir oldum ki. bankada kavga çıkarcaktım. adam uzaktan yavaş yavaş gelmeye başladı. ben de dik dik ona bakıyorum. adam galiba sürekli ona bakmamı yanlış anladıbana sıra geldiğinde konuşkanlığı tuttu birden bire. kibarlaştı bide. sapık mıydı neydi anlamadım :))
yani demek istediğim. erkeklere yüz verince onlar da mutlaka karşılık veriyolar. biz yüz vermediğimiz için yalnızız. biraz samimi, cilveli olmak gerekiyo :)
belki siz dik dik bakınca, şikayetçi olursunuz, kavga çıkartırsınız falan diye de iyi davranmış olabilir,banka burası sonuçta
yok ya kadınlar karşıdaki insanın niyetini çok iyi anlar bence. bakışlarım da öyle sert değildir zaten. sinirli olsam bile karşımdaki sinirli olduğumu anlamaz genelde :)
adam sapıktı. olayı hatırladıkça gülüyorum. sözleşmeye yazı yazarken "yazınız da çok güzelmiş" dedi, çok komikti :))
hayırlı olsun olmasına da bir kere görseydim nasıl bir şeymiş erkek arkadaşı olmak ya :))
bir de sürekli evlenmeyen kadın cadı olur iş hayatında diye laflar döner, bunun evlenmesi lazım gibisinden olmadık iğrençlikte laflar ederler arkasından. işte ben de en ufak bir sorun yaşarsam birisiyle iş yerinde arkamdan bu laflar edilecek.
Güzellik önemli değildir.
Önemli olan sevimli, sempatik yada çekici olmak bence.
Çok güzel olup, buz gibi olan, hareketleriyle, davranışlarıyla itici olanlar da var.
Güzel olmayıp , yine hareketleriyle, sözleriyle çok sempatik olup, çekici olanlar da var.
tabi herkes evlenmek zorunda değil ama, inan bana hayat böyle daha ımmmmmmm anlamlı evet doğru kelime bu. anne baba, arkadaşlar, alışveriş, eğlence, konser, makara kukara.... hepsi süper şeyler. ama bence evlenin kızlar..... en "size göre" olanını bulun ve evlenin....çok garip .. tamam sevgilin olmamış olabilir sonuçta beğenmemişsinidr istememişsindir olabilir bu garip birşey değil . hoş bazılarına göre uda garipte neyse ... ama kimsenin teklif etmemesi ilginç .... kısmet diye birşey var .. istediğin kadar güzel istediğin kadar alımlı istediğin kadar eğitimli iyi biri ol kısmet değilse olmuyor maalesef .. bence üzülme . ağlamada . daha çok gez dolaş,alışveriş yap gez tek başınada gez her zaman arkadaşlarla takılma ... inşş bulursun istediğin gibi birini . bende 27 yaşındayım ve bekarım .. istediğim gibi biri olmuyor hiç . istediklerim hep kaybolup gidiyor sinirim bozuluyor o yüzden yalnız takılma kararı aldım belki hiç evlenmem . ama kendimi bırakmam hep bakarım kendime geliştiririm . ne bileyim ben mutluyum çok şükür . herkes evlenmek zorunda değil . tabi insan ister eş,çocuk ama ne bileyim istediğim gibi biri olmadıktan sonra gerek de yok ...
ben belkide okadar güzel degilsin belki sen kendini bukadar güzel buluyorsun diyenlerını komik buluyorum.. yani çirkin kadın mı var allah aşkına hiç mi bakmıyorsunuz cevrenize masallah herbirimizin ayrı biyeri güzel ... ha bıde su var hanı bıraz daha az guzelll olan bırcok kadının sevgılısı var . konu sahibesi kesınlıkle cırkın oldugu ıçın kimse ona yanasmıyo degıldır bu imkansız bırsey ... mutlaka cevreye verdıgın elektrık yanlıstır karsına pozıtıf elektrıkler gönderecegın kımse cıkmamıstır daha ... bunun içinde cevreyı genısletmek gerek bol bol arkadas edınmek lazım bırde kımseye hemen asık olmamak biseyler hıssetmemek gerek bırak once onlar senden hoslansınlar mesela ben ılk hoslandıgım zaman sacma sapan bı sogukluk oluyo muhabbet falan etmıyorum bı suru benden kosarak uzaklasmasını saglayacak hereketler yapıyorum karsımdakının hiç o gözle bakmadıgım insanlardan ise daha fazla ilgi görüyorum buda zaten iyice bahtsız biri oldugumu düsünmeme yol acıyo yanı hıç mi benım begendigim benı begenmıez diyip ver elini depresyonlu gunler
anam ne yazmışım ya ben öyle, okıycak çıkcak mı acep????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?