Hiç İstenmemek

ben katılmıyorum .. benden çok çok çirkin bir kadına tercih edildim zamanında .. güzellikten başka şeyler önemli bence erkekler için artık . işve,cilve vs vs bunlar önemli ..

ben katılmıyorum .. benden çok çok çirkin bir kadına tercih edildim zamanında .. güzellikten başka şeyler önemli bence erkekler için artık . işve,cilve vs vs bunlar önemli ..

Belki de kriterlerinizi düşürmeniz gerekiyor konumunuz gereği de çekiniyor olabilirler hatta evli oldugunuzu düşündükleri için de yanaşmıyor olabilirler.Allah bahtınızı güzel eylesin geç olsun ama hayırlı insanlar karşılaştırsın rabbim sizi

Ben sadece güzellik demek istemedim zaten, dediğiniz gibi işve cilve, güleryüz, canayakınlık, konuşkanlık önemli şeyler.

Öyle deseler bile verirsin cevaplarını düşünme hiç şimdiden bu kadar :) İlla ki olsun diye yanlış bir tercih yapabilirsin. Bu daha da kötü. İlk gelen değil, adam gibi gelen olsun :))

işten güçten pek bahsetmemişsin.eger bir mesleğin yok ise ve özellikle çevren buna önem veriyor ise zor.bir de üniversite mezunu olmalı diye düşünüyor bir kesim.

ben belkide okadar güzel degilsin belki sen kendini bukadar güzel buluyorsun diyenlerını komik buluyorum .. yani çirkin kadın mı var allah aşkına hiç mi bakmıyorsunuz cevrenize masallah herbirimizin ayrı biyeri güzel ... ha bıde su var hanı bıraz daha az guzelll olan bırcok kadının sevgılısı var . konu sahibesi kesınlıkle cırkın oldugu ıçın kimse ona yanasmıyo degıldır bu imkansız bırsey ... mutlaka cevreye verdıgın elektrık yanlıstır karsına pozıtıf elektrıkler gönderecegın kımse cıkmamıstır daha ... bunun içinde cevreyı genısletmek gerek bol bol arkadas edınmek lazım bırde kımseye hemen asık olmamak biseyler hıssetmemek gerek bırak once onlar senden hoslansınlar mesela ben ılk hoslandıgım zaman sacma sapan bı sogukluk oluyo muhabbet falan etmıyorum bı suru benden kosarak uzaklasmasını saglayacak hereketler yapıyorum karsımdakının hiç o gözle bakmadıgım insanlardan ise daha fazla ilgi görüyorum buda zaten iyice bahtsız biri oldugumu düsünmeme yol acıyo yanı hıç mi benım begendigim benı begenmıez diyip ver elini depresyonlu gunler

Ah seni öyle iyi anlıyorum ki aynı şekilde benim de arkadaşlarım sürekli nasıl olmaz birisi diye tuhaf buluyorlar.Ben 24 yaşındayım ve olmadı yani ne yapabilirim.Ve kimseyle tanışmak istemiyorum görücü usulü sürekli bu teklifle geliyorlar bana bak bilmem kim var tanışın diye ben istiyorum romantik olsun kendiliğinden doğal şekilde çok mu zor anlamıyorum ki..Çok kişi böyle şeyler yaşıyor aynen sağlam karakterli derler severler beni de ama olmayınca olmuyor Sana dua edeceğim ..

Ben de arkadaşlara katılıyorum belki sizle baş edemiycek vasıfta insanlar çıkmıştır karşınıza.Üzülmeyin bence bir laf vardır birşey olmuyorsa ya grçekten olmadığı için ya da daha iyisi olcağı içindir diye...

vallahi konu sahibesi ne dediğinizi ben anladım.Ben de aşağı yukarı aynı durumdayım inanın size verecek bir cevabım yok.

ben 23 yaşındayım. benim de bu yaşa kadar sevgilim olmadı. çünkü erkeklere karşı mesafeli duruyorum. yolda yürürken yüzlerine bile bakmıyorum. sevgili de aramıyorum zaten şu an için. neyse...

geçen gün bankaya gittim. sıra bekliyorum. bi memur vardı. işini sevmediği belli. işini o kadar yavaş yapıyodu ki. müşterilerle tek kelime bile etmiyodu nerdeyse. tam bana sıra gelmişti ki bu memur kalktı bi yere gitti.

ben öyle sinir oldum ki. bankada kavga çıkarcaktım. adam uzaktan yavaş yavaş gelmeye başladı. ben de dik dik ona bakıyorum. adam galiba sürekli ona bakmamı yanlış anladı bana sıra geldiğinde konuşkanlığı tuttu birden bire. kibarlaştı bide. sapık mıydı neydi anlamadım :))

yani demek istediğim. erkeklere yüz verince onlar da mutlaka karşılık veriyolar. biz yüz vermediğimiz için yalnızız. biraz samimi, cilveli olmak gerekiyo :)

belki siz dik dik bakınca, şikayetçi olursunuz, kavga çıkartırsınız falan diye de iyi davranmış olabilir,banka burası sonuçta

belki siz dik dik bakınca, şikayetçi olursunuz, kavga çıkartırsınız falan diye de iyi davranmış olabilir,banka burası sonuçta

yok ya kadınlar karşıdaki insanın niyetini çok iyi anlar bence. bakışlarım da öyle sert değildir zaten. sinirli olsam bile karşımdaki sinirli olduğumu anlamaz genelde :)

adam sapıktı. olayı hatırladıkça gülüyorum. sözleşmeye yazı yazarken "yazınız da çok güzelmiş" dedi, çok komikti :))

ben 28,5 yaşındayım, güzel sayılırım, kariyerli bir işim var, bekarım, ben de doğru kişiyi merak, bazen de üzüntü ve karamsarlıkla bekliyorum ancak yine de her şeyin hayırlısını diliyorum...ben bir de zor beğeniyorum, kimseye tanışma fırsatı bile vermiyorum, oradan kaybediyorum sanırım...

Siz öyle sinir oldum ki,uzun süre dik dik baktım adama,neredeyse kavga çıkaracaktım şeklinde anlatınca, karşıdaki erkek de sizin niyetinizi anlamıştır diye düşündüm

tatlım bu konuda üzülme, evlenince de "evlendi evde adama laf edemiyo geliyo burda patlıyo" deme ihtimalleri var... bazen şakayla karışık ben diyorum, 31 yaşında evlenen biri olarak" bekarken, evlensede sakinlese dersiniz; şimdi de evlendi adama sinirleniyo burda çıkarıyo diyosunuzdur." diye.... arkadan konuşmıcan arkadaş, yüzüme söyleyemediğini arkamdan söylemiycem, bende duyduğumu böyle ifade ederim...

bence de güzellik önemli değildir, yani kısmen önemlidir. ben güzel biri değilim açıkcası, kısa boyluyum, kulaklarım kepçe, kahverengi saçım gözüm, azcık dişleğim.... hani şu filmlerde hatunları uyurken izlerler ya, onlarda melekler gibi güzeldirler, tam seyredilesi... işte ben buna çok özenirim misal, dişlek olduğumdan ağzım açık uyuyorum çünkü, ağzımı kapatmaya kendimi zorladığımda da dudağımı kanatabiliyorum :)))) ama bunların hepsi komik bence.... acayip kendimle barışığımdır. hepsi bu.... evlenmeden önce sevgililerim oldu, terkettiğim de oldu terk edildiğimde.... benimle ilgilenenlerinde ilgilenmeyenlerinde sebepleri buydu çok ilginç değil mi?

tabi herkes evlenmek zorunda değil ama, inan bana hayat böyle daha ımmmmmmm anlamlı evet doğru kelime bu. anne baba, arkadaşlar, alışveriş, eğlence, konser, makara kukara.... hepsi süper şeyler. ama bence evlenin kızlar..... en "size göre" olanını bulun ve evlenin....

valla kızlar aslında nerdeyse tüm mesajları alıntılayasım geldi.... ayyyy aynı bennnn diye diye.... etrafımca sevilirim nacizane. 4 yakın kız arkadaştık. 3 ü evlendi ve benim hayatımın en zehir dönemi başladı. ulan istediğim zaman arayamıyodum bile, ya müsait değillerse diye, buluşalım edelim dendiğinde "kocama bi haber veriyim" deniliyo doğal olarak. ve herkes "e artık sıra sende, bulalım sana birini" demeye başladı.nası yalnızlaşmış hissettim kendimi evlenen son arkadaşımdan sonra anlatamamm.... derken bu durum canıma tak etti bi zaman ve ben, yani "görücü usulümü hayaaaatta olmazzzz, ben böyle filmlerdeki gibi bi aşk yaşıycam ben" diye debelenip duran ben "tamam" dedim tanışalım.... ama konu sahibesinin başına geldiği gibi, ekildim ya la :)))) sooonnnraaaaa artık konu o kadar inat bi hal aldı ki artık nerden mezun, çalışıyomu falan bile demeden tamam tanışalım dediklerim oldu......hatta daha vahim bi hal de aldı durum, artık kim bana he dese devam etme konumuna kadar geldim. çünkü benim "tamam biraz daha tanıyalım birbirimizi" dediklerim arkadarına bakmadan kaçtılar sanki.... ayyyyy dedim kendi kendime kısmetsiz oldum ya ben..... gerçi şimdi sanki her gün biriyle tanışıyomuşum gibi oldu ama, belki 4-5 kişi hepi topu onlarda. evlenmeden önceki 4 yıldan fazla zaman hayatımda kimse olmadı, görücüler vasıtasıyla bi kahve içtiklerim, bi yemek yediklerim hariç. zaten onlarda 1 defalık oluyodu sonrası gelmiyodu.
bu arada atamam da oldu, memurdum artık. ancak küçük bi kasabada. ailemle birlikte yaşıyodum, ailemin yanına atandım yani. ve her atanan benden küçük, yan gözle de bakamıyom ki arkadaş bu arada eski moduma da geri döndüm "görücü bana ters!" modu derken bi akşam tel çaldı, sevdiğim uzak akrabalarımdan birinin eşi, yengem..... beni her gördüğünde "seni ben evlendircem" der dururdu. "sana birini buldummmm kııııızzzz" diye lafa girdi, yok istemiyom falan desemde nafile "verdim ki numaranı, sen not alda teli açmamazlık etme bak çok ayıp" diyip konuyu da teli de kapattı. önce bi iki mesaj sonra face... anammmm ben ekleyince "bewwww dedim hayatta olmazki, fanatik ya bu" zaten görüşmeye karar vermiştik. neyse dedim gidiyim ters davranıyım oda zaten vazgeçer. gittim hakkatten ters davrandım. hafif yağmur çiseliyodu, sigara içiyom ben dışarda oturalım dedim. ıslancaz ama dedi mahçupca, o zaman sen içerde oturabilirsin dedim. o ak dese ben kara..... aramaz diye düşünüyodum ama aradı. açıkcası sohbeti de hoştu. sonraki 3 görüşmede "bu iş olmaz" demek için gittim. 5 ay içinde nişanlandık. 2 gün sonra evlenme yıldönümümüz.... "İYİKİ YAPMIŞIMMMM"

uzuuunnnnnnnnnnnnncaaaaa anlattım ya, demem o ki, geçen sayfalarda da demişti biri...."bi şey çok istediğiniz halde başınıza gelmiyosa, hayal bile edemeyeceğiniz güzellikteki geleceği içindir."

Rabbim hepinize hayırlısını nasip etsin. benden kat bekat mutlu olun emi

bu arada konu sahibi yalnız değilsin. benm görücüler de kaçıyor benden. halbuki ben de çok güzelim ama bunu öğrencilerim de söylüyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…