Hiç İstenmemek

anam ne yazmışım ya ben öyle, okıycak çıkcak mı acep????
okudum beenn:))) agzinaa sağlık cok da tatli yazmışsın, Allah bir omur boyu mutluluk versi size, darisi bana ve tum isteyenlere insallah

Hay agzina sağlık ben de anlamiyorum ne gerek var "belki de zannettigin kadar guzel degilsin" demeye? Kaldi ki konu sahibinin kendisini ovdugunu
gosteren bir anlatimi yok. Iki kisi taniyorum cidden mükemmel e yakin bayanlar, isve cilve bakim kariyer iyi niyet vs hrsey var, herkes tarafindan seviliyorlar ama yalnizlar. Bu is sadece kismet isi yoksa buz gibiler evlenemezz, yok soguksan yaklasmazlar, yok erkek gibiysen itiyor olabilirsin vs..
bunlarin hicbirine inanmiyorum, cogu genelleme gibi bunlar da geçersiz. Ne ciftler goruyorum, cevremde otobüste sagda solda..
Nasibi kismeti degismez kimsenin.
Bu arada msjinda sanki beni anlatmissin. Hoslaninca hiic bakamam, konusamam, selam veremem ve buzz gibi olurum mumkunse hoslanma sen diyorum kendime, sacmalamam en azindan
insallah hayirli ve tez zamanda tum bekleyenler kismetine kavuşur

Son düzenleme:

çok tatlısın ya
bu işler kısmet işi. vakti gelince doğru kişi karşına çıkacaktır. inşallah çok mutlu olursun

Şu forumda beğen tuşunun yanında beğenme seçeneği olsaydı diyorum bazen ahhhh ah...

okudum beenn:)))
Bu arada msjinda sanki beni anlatmissin. Hoslaninca hiic bakamam, konusamam, selam veremem ve buzz gibi olurum mumkunse hoslanma sen diyorum kendime, sacmalamam en azindan
:

Sadece ben böyle yapıyorum sanırıdım. Hoşlandığım kişiye bakamam,konuşmaktan kaçınırım, selam vermekten çekinirim. Ayrıca soğuk ve mesafeli biriyimdir normal hayatımda da. Ben boş yere evde kalmadım

Son düzenleme:
Inanin konu guzellik yada cirkinlikle ilgili degil. Bana gore konum olarak ulasilmaz bulunuyor olabilirsiniz. Yada gercekten cevrenizde size uygun biri yoktur. Farkli ortamlar farkli hobi kurslari vs. girerek kendinize nispeten faha uygun birini bulabilirsiniz. Sorunu kendinizde degil de cevrenizde aramalisiniz.

Bir adam bizimle ilgilenip konuşmaya çalışınca "sapık" diyelim, sonra da "Neden benimle ilgilenen yok?" diye dert yanalım. Ne büyük bir ironi

Herşeyden önce kısmet bu işler. Sizin durumunuzdaki bir tanıdığım herkes arkasından "evde kaldı, ondan sinirli" gibi yorumlar yaparken, bir gün parmağında tektaşıyla geldi, çat diye evlendi, arka arkaya doğurdu ve şimdi bildiğim kadarıyla çok mutlu, Allah bozmasın :))

Kimsenin ilgilenmemesi neden olabilir? Bir kere çirkinlik vs buna inanmıyorum. Çirkinlikten öte bariz görünüş bozuklukları olan insanlar da aşkla evlenebiliyor Aklıma gelen bir seçenek çevrenizde fazla kimse olmaması oldu. Diğer taraftan özellikle daha üst konumda çalışıyorsanız ayrıca bir çekince de olabilir. Ama bence en büyük ihtimal dışarıdan soğuk ve kendini beğenmiş gözüküyor olmanız.

Herşey kısmet canım

Ama şimdinin erkekleride bir tuaf şekerim.iki işve bir cilve yap hemen koşuyorlar peşinden
Arada bende kocamdan birşey rica edince eğer normal etmişsem yok der sonra iki cilve bir naz tamam der.
Erkeklerin doğası bu galiba

Erkeklerin asla asık suratlı,ortamda fazla ciddi,fazla ağır bayanlar ilgilerini çekmez

dans kurslarını öneriyor çoğu kişi ama deneyen arkadaşım pek umduğunu bulamadı orda da. daha farklı kendime uygun kurslara, topluluklara bakmak lazım. evet.

canım bazen olabiliyor böyle..bizim bi akraba var, ikizler kızlar, şuan 35 belkide daha fazladır yaşları...tek yumurta ikizleri ve ikisini yan yana koysan bilememsin okadar benziyorlar...
güzellik de her konuda tıpatıplar...ama birini onlarca kişi istemeye gelmiştir evlenme teklifi etmiştir, ama diğerine tık yok..biz hep şaşkınlıkla gördünk bu olayı...bi anlam veremedik...
kısmet meselesi derler ya gerçekten doğru...güzellikle alakası yok yada meziyetlerle vs...
canım bilmiyorum namaz falan kılıyormusun? bol bol dua et, abdest al ve hacet namazı kıl, sonra otur seccadeye dua et...içinden geçenleri isteklerini dile...vereceği hiçbir nimet allahın kudretine ağır gelmez...
gözyaşları içinde edilen duaları geri çevirmez rabbim..sen yeterki dosdoğru et duanı..inşallah hayırlı kısmetlerin çıkar...
unutmaki duanın açamayacağı hiçbir kapı yoktur...dua kulun rabbiyle konuşmasıdır...

Butun erkekler benim basima ususmus demek saka bi yana. ben ortalama guzellikte bi insanim, sinir bozucuyum, radikalim, bazen erkek gibi kavga ederim, cata cat herkese cevap veririm ama teklif edenin haddi hesabi yok teyzemin oglundan tutun da arkadaslarimin abilerine kadar. Gercekten kismet isi sanirim bunlar, ben olsam kendime gicik olur teklif filan etmezdim yani.

başkasını eleştiriyorsun sandım tekrar dikkatle okudum :) allah iyilğini versin
ben erkek olsam kendime gıcık olurdum demen çok komiğime gitti,
acaba bukadar dürüst ve kendinle barışık olduğun içinmi çok seviliyorsun
herkes kendini bukadar eleştirmez, helal olsun bu büyük bir meziyet tebrik ederim...gerçekten..

yalnız anlamadığım bu zamana kadar hiç erkek arkadaşınızın olmaması. yani lisede üniversitede hiç göz ucuyla da mı birinden hoşlanmadınız da muhabbetiniz olmadı? orasını anlayamadım.

yalnız anlamadığım bu zamana kadar hiç erkek arkadaşınızın olmaması. yani lisede üniversitede hiç göz ucuyla da mı birinden hoşlanmadınız da muhabbetiniz olmadı? orasını anlayamadım.

hoşlandığım olmaz olur muu hiiç, oldu tabii, kimler kimler...

kendi ilgimi de belli ettim hep, çok asılır gibi yapmadan.

tam oluyor, aman olacak galiba derken bir türlü olmadı. ben de anlayamıyorum gerçekten. hep aynı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…