Hâlâ elim ayağım titriyor kendiside geçmişte çok ama çok büyük hatalar yapmış bir kadın ama bir kere bile yüzüne vurmadık kader başına geldi dedik sustuk . Mezuniyetimden tut nisan alışverişine kadar herseyde bulundurdum karşılığı kurulmamış yuvamı yıkmaya calsimakmisOy nenem yarabbi
Ha bu gari niye bele ediy ya sen kafana takmiyasan sıkma canını konusur konuşur dururHâlâ elim ayağım titriyor kendiside geçmişte çok ama çok büyük hatalar yapmış bir kadın ama bir kere bile yüzüne vurmadık kader başına geldi dedik sustuk . Mezuniyetimden tut nisan alışverişine kadar herseyde bulundurdum karşılığı kurulmamış yuvamı yıkmaya calsimakmis
O değilde iki erkek kardeşimde bu lafı duyunca ağır küfür ettiler teyzeme bacimiz bu namusu kendisi için taşıyor ona laf edeni falan filan işte. Buda sizin basiniza ne ışler açacam oğluma diycemki bana saldırdılar falan filan olay buyur diye korkuyrmHa bu gari niye bele ediy ya sen kafana takmiyasan sıkma canını konusur konuşur durur
InsAllah büyümez cok sıkma canını su akar yolunu bulurO değilde iki erkek kardeşimde bu lafı duyunca ağır küfür ettiler teyzeme bacimiz bu namusu kendisi için taşıyor ona laf edeni falan filan işte. Buda sizin basiniza ne ışler açacam oğluma diycemki bana saldırdılar falan filan olay buyur diye korkuyrm
Nasıl anlatsam bilmiyorumki çok utanıyorum inanın üstelik nişanlım beni teyzem konusunda kaç defa uyardı uzak dur diye ama ben safım ya güvendim insan teyzesine güvenmezse kime guvenirki. Şuan nişanlım beni aramasın diye dua ediyorum çünkü sesini duyduğum an hüngür hüngür ağlıcam biliyorumNişanlınla konuş anlat senden duysun bilsin.
Miras olayında da mahkeme yolu en temizi.
Inanın miras lafı bile yoktu hani şakayla karışık sitem edersin ya sevdiğin birine işte o şekilde oldu ama kendisi yer arıyormuş daha doğrusu hepsiTeyzenizin huyunu suyunu anneniz ve siz biliyorsunuzdur, su mubarek gunde ne diye ustunuze sicrattiniz ki..
Teyzeniz ayip etmis.
En olmadi mahkeme yoluyla miras hallordu.
Öyle yapmayı düşünüyorumAllah akıl versin bi de teyze olacak anne yarısı ya..
Hiç boş tehditlere aldırma, nişanlına da anlat durumu
Onu bilmiyorum ama en olaylisi benimki herhaldeBu kaçıncı anneler günü konusu
Bunlar öyle insanlarki size söyle anlatayım hakim yanıltır derler ya hani öyle insanlar . Ha neden muhattap oldunuz diyeceksiniz annem için bunca zaman hep annemin hatrı için ama oda bugün son bulduKeşke kendi adaletinizi sağlamaya çalışmasanız.Yasal hakkınızı arayıp,canınızı sıkmadan,yüzgöz olmadan halledebilirdiniz.
Ah bi elime geçseydi tam anlamıyla o zaman alacaktım hincimiama olmadı işte çok çirkef çok yalancı. Ben üstüne yürüyünce sen beni yanlış sen benim kızımsın ben seni döverim demek istedim diyorSana o lafı eden teyzeye iyi yapmışsın canım. Ellerin dert görmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?